Αύγουστος 2017 Έκλειψη Ηλίου & Φυσικός Διαχωρισμός των Κόσμων

Denise Le Fay

Προσπάθησα να γράψω το συγκεκριμένο αυτό άρθρο από τις 16 Ιουλίου και κάθε φορά που προσπαθούσα το οτιδήποτε, αναγκαζόμουν να ξαπλώσω και να μην κάνω τίποτα άλλο παρά μόνο να απελευθερώνω περισσότερο, να αναπτύσσω περισσότερο και να Ενσωματώνω περισσότερο ΝΕΟ υψηλότερο Φως, καθώς και να αντιμετωπίζω τους φυσικούς πόνους, πιέσεις, ενοχλήσεις, ζεστά ρίγη και σχετικές καθάρσεις ιδρώτα, και ό,τι ανωμαλίες προέκυπταν απ΄αυτό. Αυτή η σφοδρή επιδείνωση  ξεκίνησε για μένα στις 16 Ιουλίου και κράτησε όλη τη βδομάδα. Υπέθεσα ότι ήταν απλά μια «δύσκολη» εβδομάδα και ότι θα ένιωθα καλύτερα την επόμενη, αλλά οι ίδιες ιδιαίτερα έντονες παρενέργειες της ΔΕΑ (Διαδικασία Ενσωμάτωσης Ανάληψης) συνεχίστηκαν και την επόμενη εβδομάδα και συνεχίζουν να συμβαίνουν την ώρα που γράφω αυτό σήμερα, 27 Ιουλίου. Κάποιες από αυτές τις παρενέργειες με έκαναν να νιώσω πολύ αδύναμη, μυϊκή αδυναμία, μαζικές ενοχλήσεις και πόνοι, εσωτερική καύση και ζεστά ρίγη και εφιδρώσεις τύπου σοκ από την καύση περισσότερης πυκνότητας, ζαλάδα, «διαστημική» αίσθηση στο κεφάλι από την συνεχιζόμενη Ενσωμάτωση και μετακίνηση προς πιο διευρυμένο ΝΕΟ διάστημα κ.λπ., γραμμικός χρόνος που δεν είναι καθόλου γραμμικός και ανάγκη βελτίωσης μέσα στη διαδικασία, αυξημένες ανωμαλίες όπως μικρά αντικείμενα να εμφανίζονται στο σπίτι μου που δεν είχα αγοράσει ούτε μου είχαν χαρίσει κ.λπ., άλλα αντικείμενα να εξαφανίζονται κατά περιόδους, δύο ατομικά ρολόγια και ένα ηλεκτρικό (πρίζας) όλα ξαφνικά να δείχνουν διαφορετικές ώρες ταυτόχρονα, να βλέπω ενέργειες και φώτα και ομάδες από φώτα και ενέργειες σε περίεργες συστοιχίες να κινούνται μέσα στο σπίτι μου, και άλλα ιδιαίτερα αλλόκοτα όπως να νιώθω πολύ περίεργα και να πονάω με ΝΕΟΥΣ τρόπους και όλα αυτά συνεχίζονται. Εξακολουθώ να καταπλήσσομαι για το πώς μπορώ να νιώθω τόσο ενδυναμωμένη, αυξανόμενα κυρίαρχη και στιγμές μακάρια και σωματικά εξουθενωμένη την ίδια στιγμή!

Όλα αυτά ήταν αναμενόμενα (και περισσότερα) εξαιτίας του συνεχιζόμενου Διαχωρισμού των Κόσμων που επιτέλους συμβαίνει πλήρως στο φυσικό επίπεδο, τον οποίο ενέτεινε ιδιαίτερα από τα μέσα Ιουλίου η ολική Έκλειψη Ηλίου κατά μήκος των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2017 κατά τη διάρκεια της Πύλης του Λέοντος.  Τα πράγματα ήδη είναι και θα συνεχίσουν να γίνονται όλο και πιο έντονα, θα προκαλούνται περισσότεροι και νέοι σωματικοί πόνοι για κάποιους από τους Προπομπούς (Forerunners), ασυνήθιστα εξώκοσμη Σφαιρική Συνείδηση και περίοδοι πραγματικότητας για όσους είναι ενεργητικά ικανοί να αντεπεξέλθουν στο να έχουν συνείδηση της πολυδιαστασιακότητάς τους, ενώ την ίδια στιγμή θα προκαλούν περισσότερη σύγχυση και απογοήτευση για πολλούς άλλους καθώς μεγαλύτερα κομμάτια του παλιού 3D πατριαρχικού κόσμου και πραγματικότητας ραγδαία εξαφανίζονται στη διάρκεια του υπόλοιπου έτους και μετά.

Αυτές οι ΝΕΕΣ υψηλότερες ενέργειες του Ιουλίου 2017 ήταν δύσκολο να Ενσωματωθούν και γενικά να κάνω το οτιδήποτε φυσικό, γι΄αυτό μου πήρε περισσότερο απ΄όσο θα ήθελα να γράψω αυτό  το άρθρο, να το επιμεληθώ και να το εκδώσω. Προχωρώ τη διαδικασία επειδή γνωρίζω ότι πολλοί Προπομποί επίσης ένιωσαν αυτές τις ΝΕΕΣ υψηλότερες  και πολύ οξυμένες ενέργειες τον Ιούλιο, και γνωρίζουμε ότι όλο θα διευρύνονται με αυτά που έρχονται τον Αύγουστο και ότι θα συνεχίσουμε να Ενσωματώνουμε όλο και περισσότερα.

Έχω καυτά ρίγη και ιδρώνω σαν  τρελή ξανά σχεδόν κάθε φορά που κινούμαι, επιπλέον πονάω τον περισσότερο χρόνο, πονάω σε καινούρια σημεία, εξαγνίζομαι, εξαπλώνομαι, ζαλίζομαι, χάνω τη γείωση με τους παλιούς γήινους τρόπους, και νιώθω μάλλον άθλια σωματικά εξαιτίας αυτών των σημαντικά υψηλότερων ενεργειών του Ιουλίου. Περισσότερα σχετικά με αυτό σε λίγο αλλά χρησιμοποίησα αυτή την παλιά εικόνα καρτούν του λιονταριού που αγόρασα πέρσι για την ετήσια αυγουστιάτικη Κούρσα των Λιονταριών όπως μου αρέσει να ονομάζω την περίοδο της Πύλης του Λέοντα, επειδή με κάνει να χαμογελώ και να θυμάμαι ότι όσο εντυπωσιακά, όσο επίπονα, όσο επίπονα εντυπωσιακά, όσο μακάρια, αλλόκοσμα και ταυτόχρονα εξουθενωμένα έχω κατά καιρούς νιώσει κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του 2017, ότι επιτέλους φτάσαμε στο από καιρό αναμενόμενο σημείο όπου ο Διαχωρισμός των Κόσμων συμβαίνει πλήρως στο φυσικό πεδίο, και επιτέλους εμφανίζεται σε όλους σχεδόν, πράγμα πολύ σημαντικό και ενισχυτικό της παγκόσμιας επίσπευσης.

Είχα συγκεκριμένες γνώσεις Υψηλής Επίγνωσης από την αρχή του 2017, καθώς και πρόσφατες οπτικές εικόνες/πληροφορίες που έρχονταν η μια μετά την άλλη και έδειχναν τι συμβαίνει τώρα, γιατί, και πόσο σημαντικό είναι μέσα σε όλη την Ανάληψη και τη Διαδικασία Ενσωμάτωσης. Η αρχική γνώση που ήταν συνεχής για μένα από τον Ιανουάριο του 2017, ήταν μιας υψηλότερης προοπτικής σύγκριση της αρχής του φυσικού βιολογικού επιπέδου Διαδικασίας Ανάληψης το 1998-1999, ΚΑΙ της αρχής του φυσικού επιπέδου Διαχωρισμού των Κόσμων και των Χρονογραμμών το 2017. Είναι μια μακριά πολυεπίπεδη πρόταση οπότε ξαναδιαβάστε τη και αιωρηθείτε μέσα της για ένα λεπτό αν το χρειάζεστε, για μια μεγαλύτερη οπτική του τη βιώνεται τώρα το 2017 από τον καθένα μας σε ριζικά διαφορετικά επίπεδα (Σκαλο-πάτια) και γιατί.galactic-equator-transit-19801

galactic-equator-transit-19981

galactic-equator-transit-20161

Κάθε φορά που είχα τη συγκεκριμένη αυτή γνώση σύγκρισης του 1998-1999 με το 2017, μαζευόμουν ελαφρώς επειδή η Διαδικασία Ανάληψης του φυσικού βιολογικού μου σώματος ξεκίνησε ολοκληρωτικά στις 1 Φεβρουαρίου 1999, και ήταν ιδιαίτερα βάναυση για μια δεκαετία. Το να συγκρίνω το 2017 με αυτό με πτόησε λιγάκι νωρίτερα φέτος, αλλά κατανοώ τις συγκρίσεις μεταξύ των σημείων ενεργοποίησης δύο υπέρ σημαντικών σταθμών μέσα στην εξελικτική Διαδικασία Ανάληψης και Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση.

Το 1998-1999 ήταν το μέσο σημείο της διέλευσης του Ήλιου μέσω του Γαλαξιακού Ισημερινού (ΓΙ) του Γαλαξία μας Μίλκι Γουέι και η Διαδικασία Ανάληψης (ΔΑ) πυροδοτήθηκε σε φυσικό επίπεδο και διάσταση εξ αιτίας της προσέγγισης του Ήλιου στην ευθυγράμμιση ή ακριβή σύζευξη. Οι Προπομποί των Προπομπών, οι Προπομποί, οι Οδοκαθαριστές και οι Οδολειαντές κ.λπ. τότε ενεργοποιήθηκαν φυσικά, βιολογικά ώστε να ξεκινήσουν τη ΔΑ στα φυσικά τους σώματα.

Το 2017 είναι το σημείο ολοκλήρωσης και εξόδου του Ήλιου, που ξεκίνησε, έφτασε στο μέση της διαδρομής και τελικά ολοκλήρωσε και βγήκε έξω στην άλλη πλευρά αυτής της σπάνιας εξελικτικής πορείας ευθυγράμμισης δια μέσου του Γαλαξιακού Ισημερινού του Μίλκι Γουέι. Φτάνοντας το σημείο ολοκλήρωσης της κοσμικής αυτής πορείας το 2017, ενεργοποιείται πλήρως ο Διαχωρισμός των Κόσμων και των Χρονογραμμών στο φυσικό επίπεδο. Πυροδοτούνται επίσης ΝΕΑ και ελαφρώς διαφορετικά συμπτώματα και παρενέργειες στη ΔΑ και ΔΕ(Διαδικασία Ενσωμάτωσης) των Προπομπών των Προπομπών και  των Προπομπών, εξ αιτίας του οποίου κάποιοι από μας νιώσαμε περισσότερο εξαντλημένοι, ζαλισμένοι, πονεμένοι, εξαγνισμένοι, έξω από ό,τι είχαμε συνηθίσει και ακόμη περισσότερα αυτό το μήνα. Νιώσαμε ο καθένας όπως είχαμε νιώσει το 1998-1999 όταν ενεργοποιηθήκαμε να ξεκινήσουμε την ΔΑ στα φυσικά σώματά μας, και νιώθει ο καθένας μας όπως νιώθει τώρα το 2017 καθώς ολοκληρώνουμε και βγαίνουμε από αυτήν  την ακατανόητα ισχυρή φυσική εξελικτική διέλευση του Ήλιου δια μέσου του ΓΙ. Πόνεσε όταν μπήκαμε, και πονάει τώρα στην έξοδο και στην ανάληψη σε κάτι ΝΕΟ και αυτό είναι φυσιολογικό, απλά να συνειδητοποιήσετε τον λόγο των οξυμένων ΝΕΩΝ πόνων σας καθώς και άλλων παρενεργειών και ανωμαλιών που παρουσιάζονται όχι απλά φέτος, αλλά ειδικά τον Ιούλιο του 2017. Ο Αύγουστος πρέπει και θα είναι επικός και κυριολεκτικά θα μας προωθήσει σε ΝΕΑ υψηλότερα μέρη που θα ταιριάζουν συχνοτικά με τον καθένα μας κατά τη διάρκεια αυτών των υπερ-μεταβάσεων.

Μια από αυτές ήταν η επαναλαμβανόμενη εικόνα του πατώματος να εξαφανίζεται κάτω από τα πόδια μου αλλά να είμαι ικανή να υποστηρίζομαι στη ΝΕΑ, υψηλότερη συχνότητα μέσω της δικής μου συνεχιζόμενης Ενσωμάτωσης και αυξανόμενης κυριαρχίας καθώς και υψηλότερων ικανοτήτων. Το πάτωμα που εξαφανίζεται κάτω από τα πόδια μου συμβολίζει τον παλιό 3D πατριαρχικό  Γήινο κόσμο στον οποίο γεννηθήκαμε όλοι μας. Μας ενημερώνει ότι οι παλιοί χαμηλότεροι Κώδικες του Γήινου αυτού κόσμου και η αντίστοιχη σφαιρική κατασκευή πραγματικότητας ( παλιές Κρόνιες ενέργειες που η Ομάδα Σκότους παραμόρφωσε) δεν υπάρχουν πλέον και καμία ενέργεια πλέον δεν κατευθύνεται σε αυτές. Διαλύονται κάτω από τα πόδια της ανθρωπότητας της Εποχής των Ιχθύων και παρ΄όλα αυτά υποστηριζόμαστε επειδή έχουμε Ενσωματώσει τους Κώδικες του ΝΕΟΥ Εξελικτικού Κύκλου ή σχέδια ή πατρόν. Αυτή η εικόνα μας πληροφορεί ότι πρόκειται να εξαφανιστούν πολύ περισσότερα από την παλιά κατώτερη πατριαρχική Γήινη κοσμική πραγματικότητα στην οποία έχουμε ενσαρκωθεί, και σε πολύ μεγαλύτερα κομμάτια απ΄ό,τι έχουμε μέχρι σήμερα δει, και να μην καταπέσουμε ενεργειακά σε φόβο για τίποτα απ΄όλα αυτά. Οι ενέργειες του Αυγούστου του 2017 θα κλιμακώσουν δραματικά την όλη διαδικασία Διαχωρισμού των Κόσμων και των Χρονογραμμών στο φυσικό πεδίο πολύ ταχύτερα τώρα από ό,τι θα μπορούσε να συμβεί στο παρελθόν, έχετε λοιπόν επίγνωση και μην πανικοβάλλεστε όταν παλιά συστήματα ξαφνικά εξαφανίζονται με μεγαλύτερους, ευρύτερους και ταχύτερους τρόπους απ΄ό,τι συνέβαινε τα τελευταία 25 χρόνια περίπου. Καινούρια υψηλότερα ΝΕΑ πράγματα θα τα αντικαταστήσουν τα οποία θα είναι πολύ καλύτερα για σας και για Όλους. Εμπιστευθείτε γι΄αυτό την Διαδικασία Ανάληψης και τον Διαχωρισμό των Κόσμων. Ποιοι είναι οι Συνειδητοί Δημιουργοί του ΝΕΟΥ; Αυτοί που το Ενσωμάτωσαν. ❤

Η άλλη πλευρά της διαδικασίας του πατώματος που χάνεται κάτω από τα πόδια μου είναι η απελευθέρωση περισσότερων τμημάτων του εαυτού μου (αίσθηση του εγώ, παλιές συνήθειες, παλιές σκέψεις και συναισθήματα) και η δημιουργία χώρου για Ενσωμάτωση περισσότερης συνείδησης Φωτεινού/Υψηλότερου Εαυτού/κρυσταλλικής Χριστικής συχνότητας. Το πάτωμα που χάνεται είναι ταυτόχρονα εξωτερικά πράγματα και εσωτερικά πράγματα οπότε ετοιμαστείτε να ξεφορτώσετε περισσότερα παλιά χαμηλότερα πράγματα – οτιδήποτε κι αν είναι αυτά στο σημείο αυτό της ΔΑ και ΔΕ για σας προσωπικά – γιατί αυτές οι δυο Διαδικασίες πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα τώρα. Τα σκουπίδια της παλιάς χαμηλής συχνότητας αποβάλλονται καθώς ΝΕΑ υψηλότερα και πολύ καλύτερα στοιχεία έρχονται και Ενσωματώνονται από τον καθένα μας.

Από το Μοναδικό Ακάνθινο Στεφάνι στο να φοράνε τα Άτομα Κορώνες Φωτός

crownofthorns1

Μια άλλη εικόνα και πληροφορία Υψηλής Επίγνωσης που έχω δει και λάβει επανειλημμένως για κάποιο διάστημα είναι, και αυτό είναι περίεργο για μένα καθώς δεν είμαι και ποτέ δεν υπήρξα σε αυτήν τη ζωή θρησκευόμενη,  μια άνωθεν εικόνα του Ακάνθινου Στεφανιού. Χωρίς κεφάλι του Ιησού, χωρίς σκόπιμη εκμετάλλευση του Συναισθηματικού Σώματος ή γάντζους, απλά μια άνωθεν εικόνα του Ακάνθινου Στεφανιού σε μαυρόασπρο σαν αυτή την εικόνα. Η πληροφορία που τη συνόδευε ήταν σχετικά με το ότι η σταύρωση εκτελέστηκε σε όλη την ανθρωπότητα, όχι μόνο σε ένα πρόσωπο ή ύπαρξη. Άλλη μία υπενθύμιση πως η σκόπιμα διαστρεβλωμένη αρνητικότητα που περιβάλλει τις θεμελιώδεις θρησκείες του κόσμου ολόκληρης της Εποχής των Ιχθύων είναι ένα από αυτά τα πράγματα που εξαφανίζονται κάτω από τα πόδια της ανθρωπότητας της Εποχής των Ιχθύων. Αυτές οι δύο βασικές θρησκείες του κόσμου που εισέβαλαν στο συλλογικό της ανθρωπότητας την παρελθούσα Εποχή των Ιχθύων (2.160 και χρόνια) είναι ένας από αυτούς τους  σκοπίμως διαστρεβλωμένους παλιούς Κώδικες που δεν υποστηρίζονται πλέον ενεργειακά επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με το αληθινό Φως και ΑΓΑΠΗ και κυριολεκτικά θρυμματίζονται και εξαφανίζονται εξ αιτίας αυτού.

solareclipse1

Η εικόνα Υψηλής Επίγνωσης που έλαβα ακολούθως του ενεργειακού αποτυπώματος του Ακάνθινου Στεφανιού είναι το ηλιακό στέμμα της ολικής Ηλιακής Έκλειψης του Αυγούστου 2017. Τη στιγμή που Είδα αυτές τις δυο εικόνες – το παλιό αρνητικό Ακάνθινο Στεφάνι και το ηλιακό στέμμα της ολικής Ηλιακής Έκλειψης του Αυγούστου 2017 – ήξερα ότι μας πληροφορούσαν ότι οι παλιές περιορισμένες, φυλακισμένες και σταυρωμένες ενέργειες που απλώνονταν στην ανθρωπότητα τα τελευταία δύο χιλιάδες και χρόνια τελείωσαν και αντικαταστάθηκαν με αυτό που πρέπει· υψηλότερη συχνότητα, υψηλότερη εξέλιξη, υψηλότερη κοσμική συνείδηση η οποία συνίσταται στο ότι τα άτομα είναι ικανά να Ενσωματώσουν και να υπάρχουν με ένα Στέμμα Φωτός, ένα  Ηλιακό Χριστικό Στέμμα. Θα μπορούσαν αυτές οι δυο εικόνες με τις ριζικά διαφορετικές ενέργειές τους, συνειδητότητές τους και κοσμικές πραγματικότητές τους να είναι πιο μακριά η μια από την άλλη; Αυτό το συγκεκριμένο εξελικτικό γεγονός και μόνο είναι τόσο τεράστιο και μαζικά ενεργειακό, συνειδησιακό και ρεαλιστικό άλμα, που χρειάζεται κάποιο χρόνο ακόμη και να αναλογιστούμε τις συνέπειες των επερχόμενων και σε εξέλιξη ξεδιπλούμενων γεγονότων Ενσωμάτωσης. Διαχωρισμός των Κόσμων πράγματι!

Οι περισσότεροι δεν θα ξέρουν τι να κάνουν με αυτή την ξαφνική απομάκρυνση ενός εκ των πολλών αρνητικών σύνεργων που τους είχαν σκόπιμα φυλακισμένους σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο ύπαρξης, επίγνωσης, εξωτερικής φυσικής πραγματικότητας και ζωής. Αυτή μόνο η αλλαγή (ενώ συμβαίνουν πολλές ταυτόχρονα) είναι τόσο τεράστια και περιστοιχίζει όλο τον πλανήτη, ακόμη και γι΄αυτούς από εμάς που ποτέ δεν πίστεψαν τους θρησκευτικούς μύθους της Εποχής των Ιχθύων όμως ζήσαμε τις ζωές μας στο παγκόσμιο ανθρώπινο συλλογικό που πίστεψε και ακόμη πιστεύει, που θα αλλάξει την ανθρωπότητα τόσο ολοκληρωτικά και σχετικά γρήγορα ώστε να καταπλήξει και να εξυψώσει τους Πάντες. Εισπνεύστε, απελευθερώστε, Ενσωματώστε κι άλλο. Ξεπλύντε κι επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται γιατί πρόκειται σίγουρα για κάτι τεράστιο. Η εξαπάτηση τελείωσε και τώρα είναι ώρα να ΤΟ κάνουμε μόνοι μας  ο καθένας ξεχωριστά. Ανοίξτε την Ανώτερη Καρδιά σας, γίνετε Ενσαρκωμένες κρυσταλλικές/χριστικές συχνότητες και συνείδηση και φορέστε το ΝΕΟ Στέμμα Φωτός μόνοι σας. Η εξωτερική πραγματικότητα θα ακολουθήσει για Όλους, αλλά αυτό είναι μια υπόθεση «φτιάξ΄το μόνος σου» για καθέναν από τους Προπομπούς κατ΄αρχήν όπως συνήθως.

heartcrowneclipse1

Άλλο ένα πολύ σημαντικό τμήμα πληροφορίας σχετικά με το τεράστιο αυτό Άλμα/Διαδικασία/Διαχωρισμό των Κόσμων που συμβαίνει στο φυσικό επίπεδο τώρα ήταν κάτι που είπε πρόσφατα η Σάντρα Γουόλτερ (Sandra Walter) σε ένα από τα άρθρα της. Σε ευχαριστώ γι΄αυτό και για πολύ περισσότερα Σάντρα. ❤ Ήταν αυτό που αφορούσε στην ολική Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου 2017 και το ότι το Ηλιακό στέμμα  είναι Κορώνα.

Η επερχόμενη στέμμα/Κορώνα της Ηλιακής Έκλειψης  του Αυγούστου έχει να κάνει με την Ενσωμάτωση μιας τεράστιας ΝΕΑΣ ποσότητας κρυσταλλικής Χριστικής συχνοτικής ενέργειας και συνείδησης στα σώματά μας και στους εαυτούς μας τώρα τον Ιούλιο και καθ΄όλη τη διάρκεια του Αυγούστου καθώς και το υπόλοιπο έτος και μετά. Το παλιό αρνητικό Ακάνθινο Στεφάνι δεν υπάρχει πια και αντικαταστάθηκε από ΝΕΑ Ανώτερης Καρδιάς κρυσταλλική Χριστική συχνοτική ενέργεια και συνείδηση από κάθε ξεχωριστό άτομο που είναι έτοιμο να το κάνει. Πρόκειται για ένα απίστευτο εξελικτικό άλμα συνάδελφοι Προπομποί! Τι είναι αυτό το κατασκευαστικό βάρος στο Τσάκρα Κεφαλής σας πάνω από το φυσικό κεφάλι σας; Είναι πολύ περισσότερες κρυσταλλικές Χριστικές Ενέργειες Φωτός που εισέρχονται και Ενσωματώνονται από σας/εμένα/εμάς.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να βρω εικόνες που αντιπροσωπεύουν αυτά τα σημαντικά γεγονότα και Διαδικασίες που θα περάσουν οι Προπομποί και η μαζική ανθρωπότητα. Πάντα μου λείπουν αλλά ήταν οι καλύτερες που μπόρεσα να βρω ώστε να βοηθήσω να εκφραστούν οπτικά μερικές από αυτές τις μαζικές μεταμορφώσεις, την ιδιαίτερα συμπυκνωμένη εξέλιξη, τον Διαχωρισμό των Κόσμων, των πεποιθήσεων και των συνειδήσεων στο φυσικό επίπεδο. Μία αναγνώστρια έγραψε ένα σχόλιο σε κάποιο άλλο άρθρο πρόσφατα ότι στους διαλογισμούς της εμφανίζεται ένα Λιοντάρι στην παραλία μαζί της. Ο Λέων το Λιοντάρι είναι το αντικριστό ζώδιο στον Υδροχόο το Κοσμικό ή Γαλαξιακό Ον, και ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι κυβερνήτης της 5D και πάνω και της Ανώτερης Καρδιάς. Δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον 5D Λέοντα! Οπότε ο ανειλημμένος στην 5D άνθρωπος και Γαία Λέων, μαζί με τα αρχαία Σείρια Λιοντάρια, Καρδιές και Ανώτερες Καρδιές και μονάδες που Ενσωματώνουν Κορώνες από Κρυσταλλική/Χριστική συχνότητα Στεμμάτων Φωτός δια μέσου της ολικής Ηλιακής Έκλειψης του Αυγούστου 2017  και άλλων. [Σήμερα το πρωί, 23 Ιουλίου 2017, ήταν το Νέο Φεγγάρι στην Ο° Λέοντα 44΄ υποδεικνύοντας ότι μπήκαμε ήδη σε αυτή τη φάση.] Οι πνευματικές μας κούπες και πιατέλες της Ανώτερης Καρδιάς γέμισαν και ξεχειλίζουν. Απλά διαχειρίσου, νιώσε, άφησε, αναπτύξου και Ενσωμάτωσε περισσότερα.

Τι άλλο ΝΕΟ; Θέλετε πραγματικότητα και ζωή υψηλότερου κόσμου για τον εαυτό σας και Όλους τους άλλους; Θέλετε να ζήσετε σε πολύ υψηλό κόσμο και πραγματικότητα της ΝΕΑΣ Γης;  Ο συντομότερος δρόμος για να συμβεί αυτό στον καθένα μας είναι να ξεφορτώσουμε, απελευθερώσουμε, αφήσουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ήταν παλιάς χαμηλής συχνότητας, χαμηλότερης συνείδησης, χαμηλότερης πραγματικότητας γήινου κόσμου και ζωής. Όσο περισσότερο εμείς ο Προπομποί  απελευθερώνουμε το παλιό χαμηλότερο οτιδήποτε εσωτερικά και εξωτερικά, τόσο συντομότερα και πιο αποτελεσματικά το απέραντα υψηλότερο ΝΕΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορεί να εισέλθει, να ενσωματωθεί, να αγκυροβολήσει και να εκδηλωθεί σε όλο και περισσότερους ανθρώπους παγκόσμια. Τώρα που ακούγεται εύκολο, αλλά όπως περισσότεροι από μας ανακαλύψαμε από το 2013, χρειάζεται στην πραγματικότητα τόνους πολύ σκληρής Εσωτερικής Εργασίας, εμπιστοσύνη, Υψηλότερη Νόηση, Ανώτερη Καρδιά και ατελείωτη ψυχική αποφασιστικότητα για να περπατήσει κανείς ανάμεσα σε κόσμους και αστέρια και αστρικά συστήματα και πραγματικότητες και σύνολα και παρ΄όλα αυτά να μην έχουμε τίποτα επαρκές κάτω από τα ΝΕΑ πόδια μας ακόμη. Αυτό είναι, αλλά ξέρετε τι εννοώ.🙂  Αυξημένη αυτοκυριαρχία από την συνεχιζόμενη Ενσωμάτωση, και τώρα η τοποθέτηση της ΝΕΑΣ Χριστκής συχνοτικής Κορώνας Φωτός στους εαυτούς μας, αρκεί για να τελειώσουμε τη δουλειά. Ορίστε λοιπόν την δική σας/μου/μας συνεχόμενη Υπηρεσία στην Πηγή, στον Εαυτό-σαν-Πηγή και σε ΟΛΟΥΣ παντού.❤ ❤ ❤

 

Denise

July 27, 2017

gold-thankyousmile5

Evolving from 3D to 5D — Denise Le Fay

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s