Ποιος Είναι ο Δημιουργός της Πραγματικότητάς Σου;

Οι Αρκτούριοι μέσω της Σουζάν Λι

2GaiaOvalΑγαπητοί Αρκτούριοι,                                                            έχετε κάποιο μήνυμα για μένα σήμερα;

Ναι, έχουμε ένα μήνυμα για όλους όσους επιθυμούν να το λάβουν. Δεν είναι ένα νέο μήνυμα, αλλά μάλλον ένα μήνυμα υπενθύμισης. Αυτό που επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε σε όλους σας είναι ότι πάντα υπάρχουν περισσότερα να μάθετε και περισσότερα να  θυμηθείτε.

Λέμε «μάθε και θυμήσου» με την έννοια ότι «μάθε» εννοούμε κάτι καινούριο που ακόμη δεν το έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια των πολλών ενσαρκώσεων  σας στις οποίες φοράγατε ανθρώπινο ένδυμα.

Από την άλλη, με το «θυμήσου» εννοούμε ότι πολλοί από εσάς δε μπορείτε να θυμηθείτε τις ζωές στις οποίες δε φορούσατε ένα ανθρώπινο τρίτης διάστασης σώμα, αντ΄αυτού φορούσατε ένα έμφυτο πέμπτης διάστασης Φωτόσωμα. Η διαφορά ανάμεσα στο γήινο σώμα σας  και στο σώμα φωτός σας είναι  η συχνότητα του φωτός μέσα στη μορφή που φοράτε.

Όταν φοράτε το έμφυτο Φωτόσωμά σας, δεν έχετε πλέον ανάγκη να χειρίζεστε τμήματα του σώματος και της αναπνοής σας για να δημιουργήσετε λέξεις με σκοπό την επικοινωνία. Με το Φωτόσωμα, τα νευρικά συστήματα στον εγκέφαλό σας και τα όργανα άρθρωσης που θα δημιουργούσαν τις λέξεις,  αντικαθίστανται από τις παραλλαγές συχνότητας, πρόθεσης και προβολής που εκπέμπουν οι σκέψεις σας στην αύρα σας, και μετά στο περιβάλλον.

Όταν φοράτε το Φωτόσωμά σας, δεν υπάρχουν τρίτης ή τέταρτης διάστασης τμήματα στη φόρμα σας που θα κατέβαζαν τη συχνότητά σας σε ένα επίπεδο ατομικότητας. Όταν φοράτε το πέμπτης διάστασης Φωτόσωμά σας «εξατομικεύστε» από τη ροή των σκέψεων, προθέσεων και συναισθημάτων σας.

Αυτές οι σκέψεις, προθέσεις και συναισθήματα βασίζονται στο ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, όπως επίσης στη συνείδηση Ενότητας της πραγματικότητας της πέμπτης διάστασης. Δεν υπάρχουν σημεία χρόνου σαν το αργότερα, πριν, ή όταν έρθει η ώρα. Όταν μια έννοια εισέλθει στην επίγνωσή σας, κυριολεκτικά σε μια αναλαμπή φωτός γίνεται πραγματικότητα.

Μπορείτε να καταλάβετε γιατί μόνο οι ανειλημμένες ή οι υπό ανάληψη υπάρξεις που κέρδισαν πλήρη έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων τους μπορούν να αγκαλιάσουν τη Γλώσσα του Φωτός, γιατί οποιαδήποτε τυχαία σκέψη ή συναίσθημα θα γινόταν  ακαριαία ένα κομμάτι της πραγματικότητας την οποία επιλέγετε να βιώσετε.

Ναι, σε μια συχνότητα πραγματικότητας στην οποία κάποιος θα μπορούσε να μιλήσει και να κατανοήσει τη Γλώσσα του Φωτός, ο κάθε ένας/μία είναι απόλυτα κύριος των σκέψεων, συναισθημάτων, επικοινωνιών και πράξεών του/της. Τι σημαίνει «Κυριότητα»;

Με τους όρους που μιλάμε, Κυριότητα σημαίνει η επίγνωση ότι δημιουργούμε το ΕΔΩ-περιβάλλον και την ΤΩΡΑ-συχνότητα πραγματικότητας που συνηχεί με το «άχρονο» της πέμπτης και πάνω διάστασης.

«Πώς λειτουργεί το να έχεις μια πραγματικότητα χωρίς ΄χρονικά όρια΄»; ρωτάτε. Η απάντηση είναι ότι έχει κυρίως να κάνει με την προοπτική. Σε μια πραγματικότητα τρίτης διάστασης, όλοι πιστεύουν ότι οτιδήποτε βλέπουν εκτός των σωμάτων τους ΔΕΝ είναι αυτοί.

Επομένως, η αντίληψή τους για τον Εαυτό εκτείνεται μόνο μέχρι τα σύνορα του φυσικού τους σώματος. Κάποιοι από τους πιο εξελιγμένους της τρίτης διάστασης (όπως συχνά ονομάζουμε αυτούς που πιστεύουν ότι είναι μόνο τριτοδιαστασιακοί) πιστεύουν ότι έχουν αύρα, η οποία εκτείνεται πέρα από το φυσικό τους σώμα με έναν αόρατο τρόπο.

Ως εκ τούτου, το σώμα τους είναι περιορισμένο στην Τρίτη διάσταση αλλά έχουν μια τέταρτης διάστασης αύρα. Η αύρα τους είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος της αόρατη γι΄αυτούς, αλλά με διαλογισμό αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η αύρα τους μπορεί να επηρεαστεί κατά πολύ από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Αν οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους διακατέχονται από αγάπη και φως έχουν καθαρή αύρα, αλλά θα έχουν μια θαμπή ή ακόμη και σκοτεινή αύρα αν είναι κακοί και γεμάτοι από ιδιοτελείς και/ή αρνητικές προθέσεις. Επίσης, οι προθέσεις που γεμίζουν την αύρα κάποιου επηρεάζουν τη συχνότητα των σκέψεων και συναισθημάτων που εκπέμπει από το σώμα προς την πραγματικότητά του.

Το τέταρτης διάστασης σώμα της ανθρωπότητας, γνωστό ως αστρικό σώμα, ακτινοβολεί από το σώμα των ανθρώπων έξω προς τον κόσμο. Μόνο οι άνθρωποι που έχουν διευρύνει τα αντιληπτικά τους πεδία στην ανώτερη τέταρτη διάσταση μπορούν να αντιληφθούν τις αύρες. Όταν κάποιος έχει μεγάλη αύρα, έχει εκτείνει τη συνείδησή του πέρα από τους φυσικούς του περιορισμούς και είναι ικανός, συνειδητά ή ασυνείδητα, να αλληλεπιδρά με τους κόσμους της τέταρτης διάστασης.

Οι πραγματικότητες της τέταρτης διάστασης πάνω από το Μεσαίο και προς το Υψηλό Αστρικό Πεδίο μπορούν να διατηρήσουν περισσότερο φως από το Χαμηλό Αστρικό Πεδίο. Οι άνθρωποι συχνά  βιώνουν το Μεσαίο έως Υψηλό Αστρικό πεδίο (τις πραγματικότητες της τέταρτης διάστασης) σαν έναν «ονειρικό κόσμο», ή σαν «φαντασία» τους.

Από την άλλη, το Χαμηλό Αστρικό πεδίο συχνά συναντάται σαν «Κόλαση» , στην οποία οι εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας σκέψεις και πράξεις του φυσικού κόσμου «κολλάνε» στα «τέλματα» του Χαμηλού Αστρικού Πεδίου.

Το εσωτερικό Φως στο φυσικό πεδίο συνήθως παρεμποδίζεται από το «φως» των πολλών ενεργοποιήσεων μέσω συνάψεω ν του φυσικού σώματος. Το πόση δύναμη έχει κάποιος πάνω στις σκέψεις του και τις πράξεις του έχει μεγάλο λόγο στο πόσο εσωτερικό φως  μπορεί να σηκώσει το σώμα του και η αύρα του.

Αν κάποιος είναι ευτυχισμένος, δοτικός, υγιής, και ζει δια μέσου της Εσωτερικής Δύναμης, το σώμα του θα είναι εκλεπτυσμένο αρκετά  ώστε να μπορεί να αντέξει περισσότερο φως στην αύρα του. Απ΄την άλλη μεριά, αυτός που μένει στο φόβο και θυμό  και ζει δια μέσου της Δύναμης Πάνω στους Άλλους, η συνείδησή του θα πέσει σε χαμηλότερη συχνότητα και δε θα μπορέσει να δεχτεί τις υψηλότερης συχνότητας εκπομπές φωτός.

Αυτοί που μπορούν να συγκρατήσουν υψηλότερες συχνότητες μέσα στα σώματα και τις αύρες τους αρέσκονται να έχουν γύρω τους ανθρώπους με τις ίδιες εκπομπές, αλλά σπάνια απολαμβάνουν την παρουσία αυτών  που έχουν «σκοτεινή αύρα». Και πάλι, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα «δουν» τη σκοτεινή αύρα, αλλά θα «νιώσουν» ότι δε θέλουν να είναι με αυτό το άτομο.

Στην πράξη, οι Φωτεινές Αύρες έλκουν άλλους με φωτεινές αύρες, και οι Σκοτεινές Αύρες έλκουν άλλους με σκοτεινές αύρες. Η διάκριση μεταξύ των γεμάτων με φως και των άδειων από φως αυρών, καθώς η Γαία γίνεται όλο και πιο πολύ πεμπτοδιαστασιακή, θα φέρει όλο και περισσότερο φως στην πλανητική Της αύρα.

Περισσότερο φως στην αύρα της Γαίας θα κάνει μεγάλη διαφορά γι΄αυτούς που κατοικούν στη Γη, όπως επίσης και στους ιλουμινάτι που κατοικούν στο 3D Matrix, οι οποίοι βρίσκονται πάνω από τον «κοινό κόσμο» ο οποίος δεν είναι το ίδιο πλούσιος με αυτούς.

Όπως και να ΄χει, όσο περισσότερο γιατρεύεται η Γαία, τόσο πιο φωτεινή θα γίνεται η πλανητική Της αύρα, η οποία θα συμπεριλάβει όλες τις φωτεινές αύρες  των ανθρώπων, ζώων, φυτών και ζωντανών πλασμάτων της Γης.

Όσο το επιπλέον φως στον πλανήτη Γη αυξάνεται, το ίδιο θα γίνεται και με τις αύρες αυτών που αντανακλούν το δικό τους εσωτερικό φως στην αύρα τους. Όσο περισσότερο οι αύρες των αφυπνισμένων και των ανειλημμένων επεκτείνονται, το αυξανόμενο φως θα ρέει έξω για να εισχωρήσει στην αύρα της Γαίας, ξεκινώντας από το Χαμηλότερο Αστρικό Της Πεδίο.

Καθώς το Χαμηλότερο Αστρικό Πεδίο της Γαίας γεμίζει με υψηλές συχνότητες και πυκνότητες φωτός, ο μανδύας των τρομακτικών ενεργειών του Χαμηλότερου Αστρικού θα γίνει λιγότερο πυκνός. Τότε το Χαμηλότερο Αστρικό Πεδίο θα  μπορέσει να επιτρέψει  τη ροή υψηλότερου φωτός από τις υψηλότερες διαστάσεις ώστε να ενοποιηθούν ευκολότερα με το φόβο και το θυμό του Χαμηλότερου Αστρικού Πεδίου.

Η πρόσθετη ροή φωτός στο Χαμηλότερο Αστρικό Πεδίο θα επιτρέψει σε όλο και περισσότερο φως  να ρέει από αγαπημένες προσφορές των αφυπνισμένων ανθρώπων, και των συνεχώς αναπτυσσόμενων βασιλείων των φυτών, ζώων και εντόμων.

Το Χαμηλότερο Αστρικό Πεδίο παίζει το ρόλο του αντηλιακού κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας. Αν το αντηλιακό κρύσταλλο είναι βρώμικο, είναι δυσκολότερο να διακρίνετε τον κόσμο γύρω σας, καθώς και το πού οδεύετε. Μόλις το «αντηλιακό» κρύσταλλο καθαριστεί και μπορείτε να δείτε από μέσα του, μπορείτε να οδηγείτε καλύτερα στον κόσμο σας  χωρίς εσείς ή κάποιος άλλος να κινδυνέψετε από ατύχημα.

Με καθαρότερη οπτική στην πραγματικότητά σας, το Υψηλότερο Φως ρέει ευκολότερα από τις ανώτερες πραγματικότητες  μέσω του καθαρού «αντηλιακού», ώστε να έχετε καθαρότερη εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει, και στις υψηλότερες συνειδήσεις αυτών των ανθρώπων  που μπόρεσαν να αντιληφθούν και να αποδεχτούν το Υψηλότερο Φως.

Θα θέλαμε να πούμε ότι το Υψηλότερο Φως  μπορεί πολύ εύκολα να θεραπεύσει τους χαμένους, αλλά έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου από τους χειριστές τους που μπορούν να αντιληφθούν  μόνο ότι τους έχουν πει ότι είναι πραγματικό. Βλέπετε, χωρίς καθαρή εικόνα της πραγματικότητάς τους, οι Χαμένοι  έπρεπε να πιστεύουν ό,τι τους έλεγαν οι «χειριστές» τους.

Επιπλέον, η ζωή τους ξοδεύεται στο να είναι «στρατιώτες του σκότους» που «διατάχτηκαν» να πιστεύουν ό,τι τους έλεγαν. Επομένως, οι χαμένοι δεν «άνοιξαν τα παράθυρά τους να επιτρέψουν στο Φως να τους παραδώσει την Αλήθεια». Αντ΄αυτού ακολούθησαν τυφλά τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί.

Όλοι όσοι «ακολουθούν οδηγίες» μείωσαν την ελεύθερη βούλησή τους σε τέτοιο σημείο που δε μπορούσαν να πιστέψουν πως ό,τι λαμβάνουν από μέσα τους θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Ωστόσο, όλο και περισσότεροι από τους χαμένους  νιώθουν κάτι που σχεδόν μοιάζει με φως.

Μια σύντομη μόνο εμπειρία ενσυναίσθησης του ζεστού φωτός της Αλήθειας να λάμπει στις Καρδιές τους, έκανε κάτι μέσα τους να αρχίσει να αλλάζει. Φυσικά, δεν αλλάζουν όλοι, αλλά όλο και περισσότεροι αλλάζουν κάθε μέρα. Αυτή η αλλαγή των εργατών τους ενοχλεί πολύ έντονα τους Σκοτεινούς.

Κι αν οι εργάτες τους αρχίσουν και σκέφτονται μόνοι τους και μοιράζονται τις σκέψεις τους με άλλους; Αυτό δεν θα πρεπε να γίνει! Οι Σκοτεινοί άρχισαν να καταλαβαίνουν ακόμη και ότι ένας-δυο γενναίοι Φωτεινοί θα μπορούσαν να επηρεάσουν ένα δωμάτιο γεμάτο με αυτούς που έζησαν τόσον καιρό στο σκοτάδι που δε μπορούν να βρουν το δικό τους εσωτερικό φως.

Το Εσωτερικό Φως είναι πολύ σημαντικό. Ο όρος «Γενηθήτω Φως!» ήταν μια φάση καιρό συνδεδεμένη με το ξεκίνημα κάτι νέου και πολύ πολύ καλύτερου. Αλλά αν κάτι νέο και καλύτερο, όπως το φως και τα νέα οράματα, ερχόταν στη «μόδα», οι άνθρωποι μπορεί να άρχιζαν να ψάχνουν, και να βρίσκουν, το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΩΣ.

Μια ομάδα ανθρώπων που βρήκαν και διεκδίκησαν το Εσωτερικό Φως Τους είναι δύσκολο να ελεγχθούν και ακόμη δυσκολότερο να κοροϊδευτούν. Μόλις κάποιος βρει το Εσωτερικό Φως του, αρχίζει να αξιοποιεί αυτό που έχει ΜΕΣΑ ΤΟΥ για οδηγό του.

Οι άνθρωποι που βρήκαν τους δικούς τους Εσωτερικούς Οδηγούς είναι τρομακτικοί γι΄αυτούς που επιθυμούν να έχουν «δύναμη πάνω στους άλλους». Βρες τον Εσωτερικό σου Οδηγό που θα σε πάει στην «εσωτερική σου δύναμη»! Όποιος βρει την Εσωτερική του Δύναμη  επεκτείνει τη συνείδησή του.

Η Εσωτερική Δύναμη είναι το χειρότερο πράγμα για όσους θέλουν να ελέγχουν, δογματίζουν και κοροϊδεύουν ώστε να εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες. Μόλις κάποιος βρει τη δική του Εσωτερική Δύναμη, αισθάνεται την Αλήθεια με την Ανώτερη Καρδιά του και βλέπει τον τρόπο να ζει σε αυτή την Αλήθεια με το δικό του Τρίτο Μάτι.

Μόλις η Ανώτερη Καρδιά και το Τρίτο Μάτι ενεργοποιηθούν, το συνολικό ανθρώπινο όχημα του αρχίζει να μεταδίδει ολοένα και υψηλότερες συχνότητες. Τότε, τα φυσικά μάτια ενώνονται με το πέμπτης διάστασης Τρίτο Μάτι, η φυσική Καρδιά  ενώνεται με την Ανώτερη Καρδιά, το φυσικό μυαλό θα ενωθεί με το Πολυδιαστασιακό Μυαλό και το Φωτόσωμα αρχίζει να ξυπνάει μέσα στο φυσικό σώμα.

Καθώς το Φωτόσωμα αρχίζει να ταράζεται μέσα στον πυρήνα της σπονδυλικής στήλης, η ανθρωπότητα θα αρχίσει να θυμάται το ξεχασμένο και να βλέπει το αφανές. Θα βλέπει την αύρα κάθε ανθρώπου τόσο καθαρά, όσο κάποτε έβλεπε το πρόσωπό του.

Η αφύπνιση της Κουνταλίνι, που είναι ο πρόδρομος του Φωτοσώματος,  φέρνει την ανάμνηση μιας ζωής ελεύθερης από χρόνο, ελεύθερης από περιορισμό, ελεύθερης από έλεγχο, ελεύθερης από πολέμους, ελεύθερης ακόμη και απ΄αυτό που στη Γη ήταν γνωστό ως θάνατος. Όλα όσα ήξερε ήταν η πραγματικότητα της τρίτης διάστασης η οποία ήταν περιορισμένη σε χρόνο, χώρο και στους περιορισμούς του χωμάτινου σώματος.

Από τον τριτοδιαστασιακό χρόνο, αρχίζει να ρέει στην τέταρτης διάστασης φαντασία, η οποία του επιτρέπει να διευρύνει το σκεπτικό του ώστε να περικλείει μια πραγματικότητα  πέμπτης διάστασης στην οποία δεν υπάρχει χρόνος και η φαντασία αναπτύσσεται σε δημιουργία.

Μόλις βρει το θάρρος να πετάξει τα δεσμά του φόβου, ανακαλύπτει ότι τα δεσμά ήταν μόνο μια αυταπάτη της τρίτης διάστασης, η οποία εξαφανίστηκε αμέσως μόλις βρήκε το θάρρος να σταθεί όρθιος και να πει:

ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ!

ΕΣΥ;

Πήγαινε μέσα, και κάνε στον ΕΑΥΤΟ σου αυτή την ερώτηση,

γιατί

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

 

Posted by 

 

suzanneliephd.blogspot.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s