Η αποτυχία των συστημάτων στη Δύση και πώς να λυθεί

hqdefault

Benjamin Fulford

 

Μέχρι τώρα είναι φανερό σε όλους όσους χρησιμοποιούν το μυαλό τους πως κάτι είναι εντελώς λάθος στις ηγετικά και κυβερνητικά συστήματα της Δύσης. Αυτό αληθεύει ειδικά για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου οι προδιαγραφές διαβίωσης μειώνονται από το τέλος του 1960, ενώ η χώρα βρίσκεται σχεδόν μονίμως σε πόλεμο.

Στις ΗΠΑ, η άρχουσα τάξη  έχει αποξενώσει τον πληθυσμό σε τέτοιο σημείο ώστε λιγότερο από το 10% του πληθυσμού να εμπιστεύεται είτε το Κονγκρέσο είτε τον Τύπο. Ο βασικός λόγος αυτής της δυσφορίας είναι ένα σχέδιο μιας υπο-ομάδας της άρχουσας τάξης, αυτοί που εγώ ονομάζω Χαζάρικη μαφία, να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα και να μετατρέψουν τους εαυτούς τους  σε θεϊκού τύπου ηγέτες.

Ο στρατός των ΗΠΑ και ο οργανισμός των λευκών καπέλων  έχουν καταλάβει το σχέδιο αυτό και έχουν αναλάβει δράση, η οποία περιλαμβάνει την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.  Ωστόσο ο Τραμπ ανέλαβε ως Διευθύνων Σύμβουλος  ενός χρεοκοπημένου φορέα και, αν και το παλεύει σκληρά, θα πρέπει να κάνει το αναπόφευκτο και να δηλώσει επίσημα τις ΗΠΑ χρεοκοπημένες. Γιατί είναι χρεοκοπημένες.

Οι ΗΠΑ έχουν εμπορικό έλλειμμα έναντι του υπόλοιπου κόσμου από το 1976, με αποτέλεσμα να φτάσουν ένα σωρευτικό έλλειμμα  άνω των $10 τρις. Επιπλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει $19,1 τρις σε χρέη και $128 τρις ή 7 φορές το ΑΕΠ των ΗΠΑ ($18 τρις) σε μη χρηματοδοτούμενο παθητικό. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κυβέρνηση των εταιρικών ΗΠΑ χρεοκόπησε στις 3 Μαΐου του 2017 όταν η θυγατρική τους Πουέρτο Ρίκο, που τους ανήκει ολοκληρωτικά,  αθέτησε την πληρωμή τους χρέους του των $123 δις.

Αυτό σημαίνει πως ό,τι και να κάνει ο Τραμπ, δε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των ΗΠΑ χωρίς πρώτα να δηλώσει επίσημη χρεοκοπία.

Ωστόσο, το να χρεοκοπήσουν οι ΗΠΑ δεν είναι το ίδιο με το να χρεοκοπήσει οποιαδήποτε άλλη χώρα. Κατ΄αρχήν αν δήλωνε χρεοκοπία θα ήταν αδύνατο να συνεχίσει να συντηρεί τις 800 περίπου στρατιωτικές βάσεις που έχει σε όλο τον κόσμο. Όταν ο παρών συντάκτης πήγε στους Ασιάτες δέκα χρόνια πριν να συζητήσει την ιδέα της χρεοκοπίας των ΗΠΑ, η στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ έστειλε έναν πράκτορα να εξηγήσει πως οι ΗΠΑ θα έκοβαν την τροφοδοσία της Ασίας σε πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή αν περικόπτονταν τα οικονομικά των ΗΠΑ. Αυτό οδήγησε σε μια κατάσταση δυνητικής απώλειας όλων των συμμετεχόντων για πολλά χρόνια.

Με το να εμπλακεί ο παρών συντάκτης σε αυτή την κατάσταση δυνητικής απώλειας μεταξύ των πλέον ισχυρών κρατών του πλανήτη, μπόρεσε να δει από πρώτο χέρι ποιος κάνει κουμάντο στον πλανήτη γη. Η κάτωθι πληροφορίες είναι βασισμένες σε συναντήσεις 10 ετών με πηγές των CIA, NSA, Ρ2 Τεκτονικής Στοάς, MI6, Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες κ.λπ.

Μέχρι πρόσφατα, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν ο μυστικός ηγέτης του πλανήτη γη. Ήταν πρόεδρος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων και της Trilateral Commission. Επιπροσθέτως, μέσω διάφορων ιδρυμάτων έλεγχε επίσης τις περιουσίες  500 επιχειρήσεων. Επιπλέον, επειδή ήταν νυμφευμένος με Ιταλίδα πριγκίπισσα, είχε τεράστια επιρροή στην Τεκτονική Στοά Ρ2 του Βατικανού, η οποία ελέγχει την Καθολική Εκκλησία και τη μαφία. Ο Ροκφέλερ είχε τη δύναμη να κάνει τον ανιψιό του, Μπιλ Κλίντον, Πρόεδρο και προσπάθησε πολύ αλλά απέτυχε να κάνει την κόρη του Χίλαρι Κλίντον Πρόεδρο επίσης.

Αν ο Ροκφέλερ ήταν ο νούμερο 1 στην παλιά δομή εξουσίας, ο Τζορτζ Μπους Πρεσβύτερος ήταν ο νούμερο 2. Ο Μπους έκανε κουμάντο στο μεγαλύτερο κομμάτι της CIA και στην παγκόσμια βιομηχανία των $2 τρις ετησίως  ναρκωτικών και όπλων. Όταν ο γιος του Τζορτζ Μπους Νεότερος εκλέχτηκε Πρόεδρος το 2000, ο Πρεσβύτερος μπόρεσε να ξεπεράσει τον Ροκφέλερ οργανώνοντας την 11τη Σεπτεμβρίου και επιβάλλοντας μια Ναζιστική κυβέρνηση στις ΗΠΑ.

Ο Ροκφέλερ μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο το 2008 τοποθετώντας  τον οικιακό του σκλάβο Μπάρακ Ομπάμα στην προεδρική θέση μετά την καταστροφή της προεδρίας του Μπους Νεότερου.

Ωστόσο τώρα ο θάνατος του Ροκφέλερ  δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσίας. Ο Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος  έχασε την υποστήριξή του λόγω της μεταδιδόμενης αποστροφής για τα σχέδια γενοκτονίας της ανθρωπότητας από τη Ναζιστική του ομάδα. Επίσης είναι και πολύ γέρος και η πνευματική του διαύγεια είναι ασταθής, σύμφωνα με κοντινές του πηγές. Οπότε ο Μπους ο Πρεσβύτερος δεν είναι πλέον το νούμερο 2, ούτε καν το νούμερο 3, επειδή οι ναζί οπαδοί του δεν τον υπολογίζουν πλέον ως Φύρερ τους. Οι Ναζί τώρα το ξεκαθάρισαν  ότι δεν αναζητούν πλέον την πλανητική ηγεμονία.

Επομένως ο θάνατος του Ροκφέλερ  και η έκπτωση του Μπους Πρεσβύτερου σημαίνουν ότι το ανώτερο επίπεδο της Δυτικής δύναμης είναι τώρα διαθέσιμο.

Ο ομάδα που κινήθηκε για να γεμίσει το κενό στις ΗΠΑ ήταν οι γνωστικοί πεφωτισμένοι (gnostic illuminati), η ομάδα που αντιτίθεται στην ηγεμονία των καθαρόαιμων και διεκδικεί τα εύσημα για τη Γαλλική, την Αμερικανική και τη Ρωσική επανάσταση. Έχουν ήδη μια κάθαρση των υψηλά ιστάμενων καθαρόαιμων υπηρετών  στις ΗΠΑ σε διαδικασία.

Την ίδια ώρα, αναζωογονημένες  από την πτώση των νεόπλουτων αμερικανών αντιπάλων τους, οι ευρωπαϊκές οικογένειες καθαρόαιμων έδωσαν μεγάλη ώθηση να γεμίσουν το ηγετικό κενό του Ροκφέλερ και του Μπους.  Οι τοπ άνθρωποί τους είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πάπας Φράνσις και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνκελα Μέρκελ.  Οι Ευρωπαίοι μπόρεσαν να έρθουν πολύ κοντά  στο να χρησιμοποιήσουν το πρόσχημά τους για τη βασισμένη στο διοξείδιο του άνθρακα υπερθέρμανση του πλανήτη, ώστε να εφαρμόσουν τη Συμφωνία των Παρισίων (Paris Accords). Αυτό θα δημιουργούσε μια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη πάλι από αυτούς αλλά με μεγαλύτερη θέση στο τραπέζι για τους Κινέζους.

Η δύναμη αυτής της ομάδας ήταν προφανής στη συνάντηση των G20 νωρίτερα τον Ιούλιο, όπου οι 19 από τους 20 υποτιθέμενους παγκόσμιους ηγέτες  υποστήριξαν την απάτη αυτή. Ωστόσο, χωρίς την υποστήριξη των Γνωστικών Πεφωτισμένων και χωρίς καμία επιστημονική βάση, αυτή η απάτη η βασισμένη στις εκπομπές καυσαερίων είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Οι γνωστικοί πεφωτισμένοι ελέγχουν και την προεδρία του Τραμπ και το πολεμικό βιομηχανικό κομμάτι των ΗΠΑ, και χρησιμοποιούν τους πράκτορές τους για να επιτεθούν στο νόμο των καθαρόαιμων στην Ευρώπη τώρα που το ξεκαθάρισμά τους στις ΗΠΑ έχει λίγο πολύ ολοκληρωθεί.

Αυτή τη στιγμή ωστόσο, υπάρχει ένα αδιέξοδο στη Δύση ανάμεσα στις ευρωπαϊκές καθαρόαιμες βασιλικές οικογένειες  που εκπροσωπούνται από τον Πάπα, την Βασίλισσα Ελισάβετ και την Μέρκελ,  και στους Γνωστικούς Πεφωτισμένους που εκπροσωπούνται από τον Τραμπ.

Εντωμεταξύ στην Ασία, η Κίνα έχει πλέον δημιουργήσει εναλλακτικά εισαγωγικά ενεργειακά δίκτυα ώστε να μπορεί να λειτουργεί ακόμη και αν σταματήσει ο ανεφοδιασμός πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή. Η Ασιατική συμμαχία επίσης κατάφερε να φέρει την Ευρώπη σε συνεργασία με την Ασιατική Τράπεζα Έργων Υποδομής και το τεράστιο έργο της  «Μία ζώνη Ένας δρόμος». Οι Κινέζοι κατασκευάζουν τεράστιους δρόμους στην Αφρική  και σε άλλες αναπτυσσόμενες χώρες με τα γενναιόδωρα έργα υποδομών τους. Το κυριότερο, οι Κινέζοι είναι οι βασικοί πιστωτές των ΗΠΑ και θα μπορούσαν να τους χρεοκοπήσουν αν το επέλεγαν.

Φυσικά οι ΗΠΑ έχουν ακόμη το χαρτί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να παίξουν αλλά η χρήση του θα οδηγούσε σε καταστροφή του πλανήτη, οπότε η αμερικανική πλευρά προσπαθεί να πείσει τους Ρώσους να συμμετέχουν μαζί της σε μια Χριστιανική (λευκή) συμμαχία. Για να δελεάσουν τους Ρώσους, οι Αμερικανοί τους παραχώρησαν ηγεμονία στην Ευρώπη (εκτός Ηνωμένου Βασιλείου) όπως και στη μισή Μέση Ανατολή. Η αμερικανική πλευρά επίσης ακόμη ελέγχει την Ιαπωνία και τη χερσόνησο της Κορέας, συμπεριλαμβανομένου του ατίθασου κατοικίδιου-κράτους της της Βόρειας Κορέας. Οι Αμερικανοί επίσης φλερτάρουν επιμελώς με την Ινδία.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ότι ακόμη υπάρχει ένα αδιέξοδο που δεν ωφελεί κανέναν τελικά μεταξύ Ανατολής και Δύσης.

Το βασικό πεδίο μάχης αυτό το φθινόπωρο αναμένεται να είναι η Ιαπωνία. Τα χρήματα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την Αγροτική Τράπεζα, συντάξεις κ.λπ της Ιαπωνίας  είναι που κρατάνε μετά βίας φερέγγυες τις ΗΠΑ. Ωστόσο, η κυβέρνηση μαριονέτα του Πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε  έχει υποστήριξη μικρότερη του 10% της κοινής γνώμης. Επίσης υπάρχει απίστευτη μνησικακία και θυμός για τους Κορεάτες πράκτορες που χρησιμοποίησαν οι εξουσιαστικές αρχές των ΗΠΑ ώστε να ελέγχουν την Ιαπωνία μετά το τέλος του 2 ΠΠ. Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών του Ιουνίου, η μακράς διαρκείας κυβερνούσα μαριονέτα του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος είναι σίγουρο ότι θα εξαλειφθεί στις επόμενες γενικές εκλογές.

Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων πιέζει πολύ για αλλαγή καθεστώτος στην Ιαπωνία το συντομότερο το φθινόπωρο που έρχεται. Η προσπάθεια είναι για πίεση ουσιαστικής αλλαγής καθεστώτος στις ΗΠΑ, γιατί η κυβέρνηση του Ντόνταλντ Τραμπ φάνηκε λίγη και άργησε.

Αυτό που χρειάζεται είναι μια επίσημη ανακοίνωση χρεοκοπίας στις ΗΠΑ ώστε να έχουμε επανεκκίνηση εντελώς ανακαινισμένης της αρχιτεκτονικής που εγκαθιδρύθηκε μετά τον 2 ΠΠ έτσι που να αντανακλά καλύτερα την παρούσα δημογραφική και οικονομική πραγματικότητα. Η ΚΛΔ (Κοινωνία των Λευκών Δράκων)  επίσης πιστεύει ότι ο κόσμος χρειάζεται μια ελάχιστη θέσπιση κοινών κανόνων ώστε οι διεθνείς εγκληματίες όπως η Χαζάρικη μαφία να μη μπορούν πλέον να εμπλακούν  σε παράνομους πολέμους, λεηλασίες και άλλες αντικοινωνικές δραστηριότητες. Η ΚΛΔ επιπλέον πιστεύει πως μπορεί να συνυπάρξει μια αγαθή συμβολική ηγεσία καθαρόαιμων στη Δύση και την Ασία με την αξιοκρατία.

Η ΛΚΔ επίσης υποστηρίζει την εκκίνηση μιας νέας χρυσής εποχής ξεκινώντας με ένα ιωβηλαίο, μία άπαξ ανακατανομή πόρων, μια μαζική εκστρατεία καθαρισμού του πλανήτη  και μια συστηματική προσπάθεια εξάπλωσης στο σύμπαν. Μια αντικατάσταση του παρόντος Δυτικού κεντρικού ημερολογίου με ένα νέο επίσης θα βοηθούσε στην εκκίνηση μιας νέας εποχής.

 

benjaminfulford.net

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s