Διαδώστε το! Διαλογισμός ενότητας κατά την έκλειψη 21-8-2017

Cobra

meditation_sun

Είναι καιρός να αναλάβουμε δράση ξανά! Είναι καιρός να πάρουμε το παγκόσμιο πεπρωμένο στα χέρια μας! Συμφωνούμε όλοι πως η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης παίρνει πολύ χρόνο. Να η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε ομαδικά τη διαδικασία. Γι΄αυτό  εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία της Ηλιακής έκλειψης της 21ης Αυγούστου για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τις συνειδήσεις μας και θα φωτίσουμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.

Διαδώστε το παντού! Μοιράστε το παγκόσμια! Αναρτήστε το στις ιστοσελίδες και τα blog σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να συμμετάσχουν. Αν γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης, μπορείτε να τους το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδα στο Facebook για τα τοπικά γκρουπ που θα ασχοληθούν στην περιοχή σας. Θα χρειαστούμε επίσης μια βασική ομάδα στο Facebook για αυτό το γεγονός. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο Youtube.

Επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν τα θετικά αποτελέσματα των ομαδικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ο κάθε ένας από σας που θα συμμετέχει σε αυτόν το διαλογισμό θα βοηθήσει ουσιαστικά στο να φέρουμε το Γεγονός (the Event) και την Πλήρη Αποκάλυψη (Full Disclosure) πιο κοντά μας:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Αυτός ο διαλογισμός βοηθάει τις δυνάμεις Φωτός να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη ώστε να δυναμώσει το Φωτεινό πλέγμα, πράγμα αναγκαίο για να επιταχυνθεί η διαδικασία Πλήρους Αποκάλυψης και Ανάληψης. Ο αριθμός των ανθρώπων που θα διαλογιστούν είναι ο μοναδικός πλέον ισχυρός παράγοντας επιρροής που έχει ως δύναμη η ανθρωπότητα ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία.

Μπορούμε να αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα κάνουν το διαλογισμό! Αυτό θα δημιουργήσει μια μαζική θεραπευτική αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο. Το επίκεντρο της προσοχής θα είναι στις ΗΠΑ, όπου χρειάζεται πολλή θεραπεία.

Ο αστρολογικός χάρτης του διαλογισμού μας δείχνει ένα δυνατό μεγάλο τρίγωνο μεταξύ του Γαλαξιακού κέντρου/Κρόνου/Λίλιθ στον τοξότη, την Έριδα/Ουρανό στους Ιχθείς και τον Ερμή/Σεληνιακό Δεσμό/Ήλιο/Σελήνη στον Λέοντα. Ο πυρήνας αυτού του μεγάλου τριγώνου είναι το ακριβές μεγάλο τρίγωνο του Γαλαξιακού Κέντρου στις 28° του Τοξότη, ο Ουρανός στις 28° του Κριού και ο Ήλιος/Σελήνη σε έκλειψη στις 28° του Λέοντα. Κατά την έκλειψη, η ενέργεια της ηλεκτρικής πυράς της απελευθέρωσης θα ρέει από το Γαλαξιακό Κέντρο (το Πλήρωμα-the Pleroma) διαπερνώντας το Ηλιακό Σύστημα και θα μεταδοθεί μέσω του Ουρανού και μέσω της έκλειψης Ήλιου/Σελήνης, τα οποία όλα θα βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς. Γι΄αυτό το λόγο ο διαλογισμός μας κατά τη διάρκεια της έκλειψης  έχει προοπτική τεράστιας τομής στην πλανητική επιφάνεια, διότι είναι η στιγμή της πιο άμεσης επαφής με το Γαλαξιακό Κέντρο.

unity2bmeditation

Αυτή θα είναι η πρώτη έκλειψη μετά το 1918 που θα διαπεράσει  πλήρως τις ηπειρωτικές ΗΠΑ σε ένα μονοπάτι ολότητας. Αυτή η έκλειψη είναι μια τεράστια ευκαιρία για μας να πάρουμε την απόφαση να δημιουργήσουμε ενότητα. Η ενότητα των αφυπνισμένων ατόμων είναι ο ισχυρότερος καταλύτης για την απελευθέρωση του πλανήτη.  Για αυτόν το λόγο, εγώ, ο Κόρεϊ Γκουντ (Corey Goode)  και πολλοί άλλοι θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να συγκεντρώσουμε την κρίσιμη μάζα των τουλάχιστον 144.000 ανθρώπων που θα κάνουν αυτόν ακριβώς τον διαλογισμό.

Μια κοινή συνέντευξη των Cobra/Corey Good έχει ηχογραφηθεί ειδικά γι΄αυτή την περίσταση και θα μεταδοθεί σε λίγες μέρες.

cobracorey

Το μονοπάτι ολότητας θα αγγίξει το έδαφος κοντά στο Σάλεμ του Όρεγκον στις 10:18 PDT και θα βγει κοντά στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα στις 2:47 μ.μ. EDT. Για τους ανθρώπους στο δυτικό κομμάτι των ΗΠΑ η συνολική φάση της έκλειψης θα έχει ήδη τελειώσει όταν ξεκινήσει ο διαλογισμός. Ο διαλογισμός θα ξεκινήσει ακριβώς πριν τη στιγμή της κορύφωσης της έκλειψης και οι άνθρωποι στις κεντρικές ΗΠΑ θα διαλογίζονται κατά τη συνολική διάρκεια. Οι άνθρωποι στο ανατολικό κομμάτι των ΗΠΑ θα μπορέσουν να δουν όλη την έκλειψη μετά τον διαλογισμό.

Ο διαλογισμός θα γίνει κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της Ηλιακής έκλειψης τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 11:11 π.μ. PDT (21:11:11 ώρα Ελλάδας) στο Λος Άντζελες.

time converter

Οδηγίες:

  1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε χαλαρωμένη κατάσταση συνειδητότητας.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό τον διαλογισμό σαν εργαλείο επιτάχυνσης της διαδικασίας που θα φέρει αρμονία και ενότητα στον πλανήτη Γη και στους κατοίκους της.
  3. Οραματιστείτε μια στήλη Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διαπερνάει όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από τον Ήλιο σε έκλειψη και τη Σελήνη και μετά μέσα από το σώμα σας μέχρι το κέντρο της Γης. Οραματιστείτε άλλη μια στήλη Φωτός να ανατέλλει μέσα από το κέντρο της Γης, να περνάει μέσα από το σώμα σας και να εκτείνεται στον ουρανό προς όλα τα πλάσματα Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον γαλαξία μας. Τώρα κάθεστε πάνω σε δύο στήλες Φωτός, το Φως ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κρατήστε τις δύο αυτές στήλες Φωτός ενεργές για λίγα λεπτά.

central

4.Οραματιστείτε τώρα μια απαλή ροζ  θεραπευτική θεϊκή θηλυκή ενέργεια, να θεραπεύει όλους τους ανθρώπους του πλανήτη από τα παλιά τους τραύματα, να φέρνει ειρήνη, αρμονία, κατανόηση, αφθονία και ενότητα. Οραματιστείτε αυτό το απαλό ροζ φως να θεραπεύει τα μυαλά και τις καρδιές  όλων των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Δείτε όλους τους Εργάτες Φωτός (Lightworkers), τους Πολεμιστές Φωτός (Lightwarriors) και τους Φορείς της Αλήθειας  (Truthers) να εργάζονται ενωμένοι για τη δημιουργία της Νέας Γης. Δείτε τους ανθρώπους της Γης να γιορτάζουν και χαρούμενα να συμμετέχουν στη δημιουργία της νέας μας πραγματικότητας όπου ο καθένας θα μπορεί να λάβει ό,τι χρειάζεται και να αποφασίσει ελεύθερα να ζει όπως επιθυμεί.

goddesslove

Προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού είναι τα 15 λεπτά.

Η θεά επιθυμεί ενότητα και ενότητα θα υπάρξει!

Ενημερώσεις σχετικά με τον Διαλογισμό Ενότητας:

http://2012portal.blogspot.gr/

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s