Έκλειψη Σελήνης «Σήμα Αγάπης» Συντονισμένος διαλογισμός 7-8-2017

Prepare For Change, The Earth Plan

 

2008-total-eclipse-Espenak

 

Η κορύφωση χτίζεται σταθερά καθώς πλησιάζει ο συλλογικός διαλογισμός της Ολικής Έκλειψης Ηλίου της 21ης Αυγούστου, ενώ πολλοί αφοσιωμένοι Πολεμιστές του Φωτός κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να συγκεντρωθεί κόσμος γι΄αυτό το γεγονός.

Ωστόσο ας θυμηθούμε ότι η Έκλειψη Σελήνης και η Πανσέληνος είναι σήμερα, 7 Αυγούστου, η οποία ακολουθείται την επόμενη ημέρα – αύριο – από την Πύλη του Λέοντος… Αυτό το γεγονός σίγουρα σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό!

Η Prepare For Change οργανώνει συλλογικό διαλογισμό γι΄αυτή την Έκλειψη Σελήνης και θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να συμμετάσχετε!Οι πλήρεις οδηγίες γι΄αυτόν το διαλογισμό βρίσκονται στις σελίδες  εδώ (fb) κι εδώ.

Ο διαλογισμός θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 9:20 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Οδηγίες διαλογισμού:

Εάν έχετε δικές πέτρες Σινταμάνι (Cintamani), κρατήστε τις όσο πιο κοντά στην καρδιά σας μπορείτε.

  1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική που θα σας φέρει σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.
  2. Ανοίξτε την αστροπύλη που είναι το τσάκρα της καρδιάς σας, κι αφήστε τη να δεχτεί τις ενέργειες του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου.
  3. Οραματιστείτε το ενεργειακό σας πεδίο να γεμίζει από αυτό το θεϊκό φως, και μόλις αισθανθείτε ότι έχετε γεμίσει πλήρως από ενέργεια, συνδεθείτε μέσω του Τσάκρα της Αστρικής Ψυχής σας (20 εκατοστά πάνω από το κεφάλι σας) με τα Τσάκρα των Αστρικών Ψυχών όλων όντων που αισθάνονται μέσα στο Ηλιακό Σύστημα.
  4. Οραματιστείτε το κυανόλευκο φως από τον Κεντρικό Ήλιο να ρέει καταρρακτωδώς μέσω της ύπαρξής σας.
  5. Οραματιστείτε όλον τον κόσμο να έχει θεραπευτεί από τα παρελθόντα και τα παρόντα τραύματα.
  6. Οραματιστείτε ειρήνη και αφθονία πάνω στον πλανήτη μας.
  7. Δείτε τους ανθρώπους της Γης να γιορτάζουν και χαρούμενοι να συμμετέχουν στη δημιουργία της Νέας Γης, εκεί που ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε ό,τι χρειάζεται και να επιλέγει ελεύθερα να ζει όπως του αρέσει.
  8. Κρατείστε αυτά τα οράματα στην καρδιά σας και στο μυαλό σας και μεταδώστε τα σε όλη την ανθρωπότητα, έτσι που οι άνθρωποι να αφυπνιστούν και να δουν τη δυνατότητα ότι η ζωή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που βιώνουν μέχρι τώρα.
  9. Δείτε όλη την ανθρωπότητα να αναλαμβάνει θετική δράση ο κάθε ένας προσωπικά αλλά και ομαδικά, για να αρχίσει να υφίσταται η Νέα Γη.

 

Νίκη του Φωτός!

 

Prepare For Change

The Earth Plan

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s