Επανάσταση εν όψει σε Ισραήλ, Ιαπωνία και Μέση Ανατολή το φθινόπωρο

Benjamin Fulford

hqdefault

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τη  νίκη κατά της Χαζάρικης μαφίας σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η προεδρία του Τραμπ ακόμη αποτελεί μάλλον μια προσπάθεια μεταρρύθμισης του παλιού συστήματος παρά μια πραγματική επανάσταση. Ο Τραμπ κρατάει ζωντανή την Επιχείρηση Ηνωμένων Πολιτειών  της Αμερικής  κυρίως με χρήματα που παίρνει εκβιαστικά από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα Σεϊχάτα της Μέσης Ανατολής, καθώς και κλεμμένα κεφάλαια από την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Οι Κινέζοι παίζουν επίσης τον ρόλο τους στην επιβίωση του παλιού καθεστώτος επειδή το τεράστιο κατασκευαστικό εμπορικό τους πλεόνασμα με τις ΗΠΑ τους δίνει πολλά δολάρια, που τα χρησιμοποιούν αγοράζοντας φίλους και επιρροή σε όλο τον κόσμο. Οι Ρόθτσιλντ  και άλλες οικογένειες γραμμής αίματος που διοικούσαν τον πλανήτη συνεργάζονταν με τους Κινέζους επιτυχώς χρησιμοποιώντας δωροδοκίες και κολακεία. Η άνω του $1 τρις κινεζική πρωτοβουλία για τη  «Μία ζώνη ένας δρόμος» είναι η ανταμοιβή τους για τη βοήθεια στην επιβίωση του παλιού καθεστώτος.

Η συμφωνία του Παρισιού, που υποστήριξαν οι 19 από τις 20 G20 χώρες, ήταν μια προσπάθεια να κρατήσουν σε λειτουργία το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τα ΗΕ και άλλα διεθνή ιδρύματα – τα οποία ελέγχονται από τις οικογένειες με γραμμή αίματος- δίνοντας σους Κινέζους μεγαλύτερα δικαιώματα ψήφου σε βάρος των ΗΠΑ, κρατώντας τον έλεγχο των ιδρυμάτων αυτών. Το πρόβλημα είναι πως αυτή η μεταρρύθμιση βασίζεται στον δόλιο ισχυρισμό  ότι το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Δεν αποτελεί αλήθεια που βασίζεται σε γεγονότα.

http://principia-scientific.org/breaking-fatal-courtroom-act-ruins-michael-hockey-stick-mann/
http://dailycaller.com/2017/07/05/exclusive-study-finds-temperature-adjustments-account-for-nearly-all-of-the-warming-in-climate-data/

Επίσης αφήνει τον έλεγχο στις παλιές οικογένειες. Θυμηθείτε, δεν ψήφισαν οι άνθρωποι της γης τους επικεφαλής των ΔΝΤ, ΗΝ, Παγκόσμιας Τράπεζας, ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών) κ.λπ. Όλα έλαβαν χώρα παρασκηνιακά από τις οικογένειες που κυβερνάνε.

Σίγουρα οι κλίκες πίσω από τη Συμφωνία των Παρισίων εκπροσωπούν το ήπιο, μη-γενοκτονικό γκρουπ εντός της κυβερνητικής δομής των γραμμών αίματος, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Μπόρεσαν να εδραιώσουν τη συμφωνία αυτή με τη βοήθεια των Ασιατικών βασιλικών γραμμών αίματος. Σε γενικές γραμμές έχουν καλό σκοπό, απλά δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την τρέχουσα κατάρρευση του δικού τους οικονομικού συστήματος.

Η τρέχουσα διοικούσα τάξη στη Δύση τίθεται υπέρ της μεγαλύτερης μαζικής εξάλειψης από την εποχή των δεινοσαύρων, όταν εξαφανίστηκαν από έναν μετεωρίτη 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Οι άνθρωποι στην Ευρώπη και την Ανατολική Ασία, οι πιο παραγωγικοί στη γη, βιώνουν δημογραφική κατάρρευση. Η ανισότητα του εισοδήματος στη Δύση βρίσκεται τώρα σε υψηλότερα επίπεδα από αυτά που οδήγησαν σε κατάρρευση τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εγκληματίες πίσω από την 11τη Σεπτεμβρίου, την καταστροφή κρατών όπως το Ιράκ, η Λιβύη και η Συρία, τη Φουκουσίμα, τα μεταδιδόμενα βιολογικά όπλα όπως ο SARS, το AIDS, ο Ebola κ.λπ. ακόμη δεν έχουν συλληφθεί και τιμωρηθεί.

Επιπροσθέτως, δε βλέπουμε κανένα Ιωβηλαίο ή καμιά εφάπαξ διαγραφή των χρεών μας. Ούτε βλέπουμε καμιά αναδιανομή των αποκτημένων με δόλο περιουσιών. Κάτι που είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο στην περίπτωση του σοκ που προκάλεσε η  Lehman Brothers, όπου στοιχεία σε ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι οι οικογενειοκρατίες της γραμμής αίματος δημιούργησαν 23 τρις  δολάρια μέσω απάτης και τα χρησιμοποίησαν για να κάνουν επενδύσεις σε όλο τον κόσμο, τις οποίες χρησιμοποίησαν ως ανταλλάγματα μετά την οικονομική κατάρρευση που είχαν προκαλέσει.  Γιατί αυτά τα χρήματα δεν έχουν κατασχεθεί;

Μετά την κρίση της Lehman οι κεντρικές τράπεζες ακολούθησαν ένα δήθεν πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Ωστόσο, τα τεράστια ποσά που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής διοχετεύονται μόνο σε οικονομικές επιχειρήσεις που ελέγχονται από τα πρωτοπαλίκαρα της Χαζαρικής μαφίας. Δεν έκαναν τίποτα σχετικό με το να βάλουν χρήματα απ΄ευθείας σε προσωπικούς λογαριασμούς συνηθισμένων ανθρώπων. Γι΄αυτόν το λόγο η ποσοτική χαλάρωση είχε το αποτέλεσμα να μεγαλώσει η ανισότητα του πλούτου. Η εγκληματολογική ανάλυση έδειξε ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων διοχετεύτηκε σε περίπου 700 άτομα, αυτό σημαίνει πως από το τύπωμα των χρημάτων δεν ωφελήθηκε το 1%  αλλά το  0,0000001%.

Ο λόγος γι΄αυτό είναι ότι η οικογενειοκρατία των γραμμών αίματος εξακολουθεί να ελέγχει τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες για δικό της όφελος κι όχι για το όφελος του πλανήτη και των ζώντων όντων. Ο Ντόναλντ Τραμπ, που ανέβηκε στην εξουσία από τους αντιτιθέμενους στην οικογενειοκρατία Γνωστικούς Πεφωτισμένους, δεν άλλαξε αυτή την κατάσταση επειδή ως πρόεδρος της πλέον χρεωμένης χώρας στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει την απαραίτητη επιρροή.

Αν και στην πραγματικότητα την έχει. Ας θυμηθούμε την έκφραση «αν χρωστάς στην τράπεζα 10.000 είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά αν χρωστάς  1.000.000 τότε είναι πρόβλημα της τράπεζας». Είναι γεγονός ότι η κυβέρνηση της Εταιρίας ΗΠΑ πτώχευσε την 3η Μαΐου αυτού του έτους όταν η θυγατρική της το Πουέρτο Ρίκο, που της ανήκε ολοκληρωτικά, πτώχευσε επίσης. Κι όμως η Ουάσινγκτον δείχνει να συνεχίζει κανονικά.

Κι αυτό επειδή, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, οι πιστωτές της εταιρίας ΗΠΑ όπως οι Κινέζοι, οι Ιάπωνες, οι Νοτιοκορεάτες και οι Μεσανατολικές εταιρίες παραγωγής πετρελαίου επιδοτούν τα 700 δις δολάρια της ζημίας της τον χρόνο (αυτό ήταν το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ το 2016).

Λοιπόν, πώς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση; Η πρώτη ευκαιρία έρχεται στις 30 Σεπτεμβρίου, προθεσμία πληρωμής του δημοσιονομικού τομέα της Εταιρίας ΗΠΑ. Κάθε χρόνο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς  πλησιάζει η προθεσμία, βλέπουμε μανούβρες κάθε είδους. Και φέτος δεν θα αλλάξει κάτι ενώ η Εταιρία ΗΠΑ ψάχνει  τρόπο να μετακυλήσει την προθεσμία. Αυτό θα σημαίνει απειλές πολέμου, εκβιασμούς, εκμετάλλευση, παρακάλια, μπλόφες κ.λπ. Στις ειδήσεις θα παρουσιάζεται ως απειλή πολέμου με τη Ρωσία, Κίνα, Βόρεια Κορέα, Ιράν και οποιονδήποτε άλλο που δε φτύνει χρήματα για προστασία. Αν αυτές οι προσπάθειες επιτύχουν, τότε τα γεγονότα θα συνεχίσουν την κατάσταση «άστο γι΄αύριο». Αυτό θα σημάνει την συνέχιση της επιδείνωσης των συνθηκών διαβίωσης στη Δύση, η οποία ξεκίνησε στο τέλος του 1960.

Η εναλλακτική είναι παγκόσμια επανάσταση. Την πραγματική δηλαδή κατάληψη της ΤΔΔ (Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, της Τράπεζας της Ιαπωνίας και άλλων κεντρικών τραπεζών που κατέχει η γραμμή αίματος.

Κάτι τέτοιο θεωρητικά θα καθιστούσε δυνατή την εκτύπωση τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων που θα χρηματοδοτούσαν μια πρωτοφανή εκστρατεία καταπολέμησης της φτώχιας, τερματισμού της περιβαλλοντικής καταστροφής και επέκτασης στο διάστημα. Φυσικά, οι οικογένειες στις οποίες ανήκουν οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες διέβαλαν χρόνια αυτές τις ιδέες με κωδικές εκφράσεις, όπως «η νομισματοποίηση των χρεών» δήθεν θα οδηγούσε σε πληθωρισμό και επιπόλαιη ανάλωση κυβερνήσεων. Ίσως και να ήταν έτσι στο παρελθόν, όταν κάποιοι χλιδάτοι βασιλιάδες ή διεφθαρμένες κυβερνήσεις δοκίμασαν κάτι τέτοιο.

Ας σταματήσουμε ωστόσο κι ας σκεφτούμε για ένα λεπτό. Τι σημαίνει «νομισματοποίηση χρεών»; Σημαίνει τη μετατροπή των χρεών σε χρήμα. Με άλλα λόγια σημαίνει το τέλος της σκλαβιάς των χρεών. Θυμηθείτε πως το χρέος που οφείλεται στις κεντρικές τράπεζες δεν είναι νόμιμο. Οι τραπεζίτες δεν κέρδισαν – στον πραγματικό κόσμο κάνοντας κάτι πραγματικό – το χρήμα που δάνεισαν στους ανθρώπους και στις κυβερνήσεις , απλά έβαζαν νούμερα σε υπολογιστές. Οπότε η νομισματοποίηση των χρεών σημαίνει αποκήρυξη  της σκλαβιάς του χρέους.

Φυσικά αν απλά τυπώνατε τεράστια ποσά χρημάτων, ας πούμε καταθέτοντας ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό στη χώρα, το αποτέλεσμα θα ήταν μια έκρηξη πληθωρισμού ακολουθούμενη από τεράστιο πονοκέφαλο.

Υπάρχουν ωστόσο παραδείγματα από κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στο κράτος οι οποίες δημιούργησαν τεράστια πλεονεκτήματα. Ο Καναδάς, από το 1938 ως το 1973 χρησιμοποίησε την κρατική του κεντρική τράπεζα για να:

Πληρώσει για τον 2° Παγκόσμιο Πόλεμο

Χτίσει το σύστημα καναλιών που συνδέει τις μεγάλες λίμνες με τον Ατλαντικό Ωκεανό

Χτίσει την ΥπερΚαναδική Εθνική Οδό, τη μακρύτερη στον κόσμο

Πληρώσει τα εκπαιδευτικά κόστη

Πληρώσει τα υγειονομικά κόστη

Χρηματοδοτήσει δημόσια έργα

Χρηματοδοτήσει το στρατό

κ.λπ.

Όλα αυτά έγιναν με φορολογία ή δάνεια.

Η στρατιωτική κυβέρνηση της Ιαπωνίας, πριν και κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, επίσης πλήρωσε τις τεράστιες πολεμικές της προσπάθειες κυρίως  χρησιμοποιώντας χρήματα που δημιουργήθηκαν από μια κρατικοποιημένη κεντρική τράπεζα. Ενώ δεν εγκρίνω τις πράξεις της στρατιωτικής κυβέρνησης της Ιαπωνίας στην Κίνα και αλλού, αυτό που θέλω να πω είναι πως ένα τεράστιο εγχείρημα σαν την προσπάθεια κατάκτησης της Ασίας χρηματοδοτήθηκε κυρίως από κρατική κεντρική τράπεζα.

Αν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ιαπωνίας κρατικοποιούνταν, τότε θα ήταν δυνατόν να χρηματοδοτηθεί μια εκστρατεία αξίας τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων για να τερματιστεί η φτώχια, να σταματήσει η περιβαλλοντική καταστροφή, να χρηματοδοτηθεί η έρευνα για την αθανασία, να εξερευνηθεί το διάστημα κ.λπ. Κάτι τέτοιο είναι εντελώς ρεαλιστικό και εφικτό.

Αυτό το φθινόπωρο θα είναι η επόμενη ευκαιρία μας να το κάνουμε πράξη. Η ώρα για κουβέντες τελείωσε, είναι ώρα για δράση.

 

benjaminfulford.net

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s