Εκλειπτικό Φαινόμενο Σήραγγας: Ο Ερμής Γυρίζει Ανάδρομος

meg

Meg Benedicte

Βιώνετε το φαινόμενο σήραγγας της Έκλειψης; Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ανάμεσα σε δύο ισχυρά Εκλειπτικά γεγονότα, καθώς ετοιμαζόμαστε για την Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου που θα είναι καθοριστική για τη ζωή μας. Επίσης ενσωματώνουμε όλα τα οφέλη από τις ενεργοποιήσεις της Πύλης του Λέοντα στις 8-8. Ίσως φαίνεται σα να είστε μέσα σε τρενάκι του τρόμου, καθώς το ηλιακό υπερ-κύμα πυροδοτεί ακραίες συναισθηματικές ταλαντεύσεις. Ένιωσα επίσης το γήινο πεδίο να χάνεται και να φαίνεται πάλι την περασμένη εβδομάδα, καθώς ανακατατάσσονται οι χρονογραμμές. Να προσέχετε και να γειώνεστε στην δική σας χρονογραμμή θεϊκής Ανάληψης, καθώς κλειδώνεστε στο σχέδιο της «ευλογημένης ζωής» της Ψυχής σας.

Ερμής Ανάδρομος

Για να ρίξει λάδι στη φωτιά του Λέοντα αυτό το μήνα, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 11° Παρθένου (το δικό του ζώδιο) στις 06μμ PT (13 Αυγούστου 04 πμ ώρα Ελλάδας). Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ολοκληρωθεί στις 28° Λέοντα στις 5 Σεπτεμβρίου. Η στάση του θα είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα με την Ηλιακή Έκλειψη!

Το κοσμικό σχέδιο δίνει έμφαση τη συνολική επιρροή αυτών των διελεύσεων – λειτουργώντας σαν γαλαξιακός ενισχυτής. Δώστε προσοχή πού λαμβάνουν χώρα αυτές οι κινήσεις στη ζωή σας. Η σημαντικότερη όψη είναι η αντίθεση  Ερμή – Ποσειδώνα, κάτι που τροφοδοτεί την παράνοια, τις συνομωσίες, τη διάσπαση και τον φόβο. Μη δίνετε χώρο στις πολεμοχαρείς πολεμικές προκλήσεις, δεν είναι η στιγμή να πιστέψετε όσα ακούτε ή  διαβάζετε. Χρησιμοποιήστε την ανώτερη διαίσθηση και διορατικότητά σας όσο ο Ερμής και ο Ποσειδώνας  υποδαυλίζουν την απάτη και τις πομπώδεις μεγαλοστομίες.

Η Ανερχόμενη Θηλυκότητα τοποθετεί την Αφροδίτη σε σύνοδο με το Μπλε Άστρο του Σειρίου στις 14° του Καρκίνου, δίνοντας έμφαση στις ποιότητες της παρηγοριάς, εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Η Αφροδίτη μετριάζει την απάτη του Ποσειδώνα με σεβασμό και άνευ όρων αγάπη. Εμψυχωνόμαστε να εστιάσουμε αλλού, από το να υπηρετούμε τον εαυτό μας (Λέων) στο να υπηρετούμε τους άλλους (Παρθένος=υπηρεσία, Υδροχόος=άλλοι).

Ηλιακή Έκλειψη

Η Ηλιακή Έκλειψη ευθυγραμμίζεται με το βασιλικό άστρο Ρέγκουλους στον αστερισμό του Λέοντα. Η πορεία της Ηλιακής Έκλειψης θα είναι ορατή σε όλες τις ΗΠΑ. Ο Ρέγκουλους εμπνέει θάρρος, γενναιότητα, καινοτόμες κινήσεις στην αρχηγία. Καθώς η ανθρωπότητα απελευθερώνεται από την επιβεβλημένη σκλαβιά, μπείτε στο βασίλειο της αυτοκυριαρχίας του Λέοντα και σεβαστείτε τους άλλους σαν ξεχωριστά κυρίαρχα όντα.

Κατά τη διάρκεια της ολικής Έκλειψης Ηλίου η Σελήνη θα εμποδίζει την ενέργεια του Ήλιου. Το σκοτείνιασμα δημιουργεί μια συλλογική «παύση» σε σημείο πλανητικής επανεκκίνησης. Καθώς το ηλιακό φως θα χάνεται, ο κόσμος θα αιχμαλωτιστεί σε μια παγκόσμια αναβάθμιση προς μια νέα κατεύθυνση. Εξαρτάται από όλους εμάς να αποφασίσουμε προς ποια κατεύθυνση θα μετακινηθούμε – πιο καταστροφική και άπληστη, ή  ένα νέο παράδειγμα συνεργασίας και κοινωνίας;

Οι εκλείψεις δημιουργούν εξαιρετικές ευκαιρίες για απότομες και ξαφνικές αλλαγές. Παρόμοια με τη διαγραφή λογισμικού από υπολογιστή, η  ηλιακή έκλειψη μας μεταφέρει στο σημείο μηδέν. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Απελευθερώστε το οδυνηρό παρελθόν και μεταβείτε στη χρονογραμμή της Ανάληψης της Ψυχής σας.

Μπείτε στην πύλη της Μεγάλης Αμερικανικής Ηλιακής Έκλειψης τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 12 PT (10 μμ ώρα Ελλάδας) για πιο ισχυρές ενεργοποιήσεις Ανάληψης. Συμμετέχετε κι εσείς μαζί με τους Πολεμιστές του Φωτός απ΄όλον τον κόσμο σε μια ενοποιημένη «ομαδική σκέψη», καθώς συν-δημιουργούμε το μέλλον μας στην Γη της 5ης Διάστασης.

 

Meg Benedict

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s