Ανάληψη – η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου

Alana Fairchild

fullsizeoutput_78f8

Αναπτύσσεστε πνευματικά και η συνείδησή σας διευρύνεται. Μεταμορφώνει την εμπειρία του υλικού κόσμου από κάτι που πρέπει να ελέγξετε ή να κατακτήσετε σε μια ζωντανή έκφραση θεϊκής ακτινοβολίας. Καθώς η εκτίμηση και η αγάπη σας  για τον υλικό κόσμο γίνεται άνευ όρων, το ίδιο συμβαίνει και με το φως που μπορεί να εισέλθει στην αύρα, τα τσάκρας και το φυσικό σώμα σας. Καθώς διευρύνεστε στο φυσικό πεδίο, ίσως χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση, θεραπεία και διαλογισμό απ΄ό,τι συνήθως, για να ενσωματώσετε το αυξανόμενο επίπεδο φωτός και την επίγνωση που ξυπνάει μέσα σας.

«Η Γέφυρα του Ουράνιου Τόξου» είναι ένας όρος για το κανάλι φωτός που κινείται μέσω του συστήματος των τσάκρα σας και κατά μήκος της σπονδυλικής σας στήλης, επιτρέποντας στο Πνεύμα να εισέλθει στο σώμα σας να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της ψυχής σας. Αυτή η γέφυρα ζωντανεύει καθώς η επίγνωσή σας ανέρχεται. Κινείται προς υψηλότερες ενέργειες που τρέφουν και αφυπνίζουν το σώμα σας, το μυαλό και την ψυχή σας μέσω του συστήματος των τσάκρας.

Καθώς τα τσάκρα σας ενεργοποιούνται από την αυξανόμενη εισροή πνευματικού φωτός, ξεκινάει μια διαδικασία καθαρισμού που υποστηρίζει την επακόλουθη διεύρυνση της συνείδησής σας. Αυτός ο καθαρισμός είναι σαν πνευματική αποτοξίνωση. Καθαρίζει εμπόδια από το μυαλό σας, το συναισθηματικό σώμα σας και το φυσικό σώμα σας, όπως επίσης και από την ψυχή σας (π.χ. άλυτα θέματα προηγούμενης ζωής). Καθώς τα εμπόδια αυτά σπάνε και περνάνε από επεξεργασία, το συναισθηματικό τραύμα που είναι αποθηκευμένο στα όργανά σας και στο νευρικό σας σύστημα μπορεί να απελευθερωθεί, και το ενεργειακό σας πεδίο αποκτάει μεγαλύτερο πεδίο. Δημιουργείται έτσι χώρος για αύξηση πνευματικού φωτός. Σαν αποτέλεσμα, αισθάνεστε  πιο διαυγείς σχετικά με το ποιοι είστε και το γιατί βρίσκεστε εδώ, και οι άλλοι βλέπουν πιο καθαρά όταν βρίσκεστε στο πεδίο τους. Γίνεστε πιο δυνατοί.

Το ενεργειακό σας πεδίο συνεχίζει να αυτοκαθαρίζεται, να έλκει περισσότερο πνευματικό φως, να γίνεται πιο ορατό και πέρα από τα φυσικά όρια. Οι άλλοι μπορούν να νιώσουν τη στήριξη του φωτός σας, ακόμη και όταν δε βλέπουν το φυσικό σώμα σας. Αναπτύσσεστε ως εργάτες Φωτός και βοηθάτε την ανθρωπότητα να βελτιωθεί, ενώ και οι ίδιοι απολαμβάνετε την πνευματική σας ωρίμανση.

Ανοίγεστε τώρα προς μια νέα συνείδηση. Μαζί της έρχεται ενόραση, επίγνωση και μια αφύπνιση ή ενίσχυση των ψυχικών μας ταλέντων, όπως η θεραπεία, η διορατικότητα, η τηλεπάθεια ή η  ικανότητα να είστε διάμεσοι. Τα κανάλια σας καθαρίζουν και ενεργοποιούνται. Ξεκουραστείτε. Ανοιχτείτε και επιτρέψτε. Να είστε υπομονετικοί και να εμπιστεύεστε τη διαδικασία. Αν προκύψει συναισθηματική ένταση και ανησυχείτε πως ίσως πέσετε πάλι σε παλιές συνήθειες, μη φοβηθείτε. Βρείτε τρόπους να εκφράσετε αυτό που νιώθετε μέσα από το γράψιμο, τη θεραπεία, το χορό, τη μουσική και την τέχνη, τον ήχο και τη συνεχή κίνηση. Εξερευνήστε την προσωπική σας έκφραση για να επιτρέψετε την πνευματική επέκταση.

Αυτή η πρόβλεψη μας φέρνει ένα επιπρόσθετο μήνυμα από το Πνεύμα. Κρατηθείτε! Η ανάληψη μπορεί να είναι μια τρελή κούρσα! Τα πάντα είναι πιθανά. Το παρελθόν δεν αποτελεί δείκτη. Το μέλλον δεν έχει οριστεί. Αυτή είναι η ώρα να καλλιεργήσετε τα βαθύτερα αισθήματά σας σχετικά με την πνευματική αγάπη και ειρήνη. Απλά επιτρέψτε στην ιδιοφυία της ζωής να ρέει μέσα από σας με όποιο τρόπο επιλέξει. Κατά τη διάρκεια της ανάληψης, η ζωή σας μπορεί να αλλάξει δραματικά. Η γέφυρα του ουράνιου τόξου μας ενισχύει  να υπερυψωθούμε από τη μια πραγματικότητα σε μια άλλη. Ακόμη κι αν ο εξωτερικός κόσμος σας δεν αλλάζει δραματικά, εσωτερικά θα νιώθετε σα να ζείτε μια άλλη ζωή. Σταδιακά θα ακολουθήσουν οι αλλαγές του φυσικού κόσμου. Χαρείτε το πέρασμα της γέφυρας του ουράνιου τόξου προς μια νέα συνείδηση, αγαπητοί μου. Έχετε ό,τι χρειάζεστε. Είστε έτοιμοι γι΄αυτό. Ήταν ορισμένο να γίνει.

 

Alana Fairchild

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s