Επίτευξη Κρίσιμης Μάζας

Gabriel RL

critical-mass-achieved-message-from-the-pleiadians-august-21

Οι Πλειάδιοι αναφέρουν ότι πετύχαμε την Κρίσιμη Μάζα! Με αυτό, πραγματοποιήθηκαν μεγάλες ρωγμές στο Πέπλο. Όχι απλές ρωγμές, αλλά μάλλον ανοίγματα.

Και μέσω αυτών των ανοιγμάτων περισσότερα σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας μπορούν να πλησιάσουν στην επιφάνεια, χάρη στην καταστροφή των μηχανών της Χίμαιρας, οι οποίες βοηθούσαν στον εντοπισμό των Σκαφών της Ομοσπονδίας και ως αποτέλεσμα τα απέκρουαν.

Η κρίσιμη μάζα εγγυήθηκε τον σχηματισμό μιας τεράστιας Δίνης Ρος Φωτός, η οποία με μεγάλη αγάπη  προκάλεσε την ανύψωση της δόνησης έως την 13η Διάσταση κι έτσι οριστικά τράβηξε την προσοχή των Κεντρικών και την πλήρη υποστήριξη στην επιθυμία της ενωμένης ανθρωπότητας να επιτύχει το άλμα της.

Η οντότητα Γιαλνταμπαόθ (Yaldabaoth) επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το κρυσταλλικό κύμα, κι έτσι μειώθηκε στο ήμισυ –  θα μπορούσαμε να πούμε –  ο χρόνος μέχρι την εκδήλωση του προγραμματισμένου Γεγονότος.

Σαν συνέπεια, στην επιφάνεια του πλανήτη θα εμφανιστούν περισσότερες συλλήψεις ατόμων που υποστηρίζουν ακόμη την παλιά ενέργεια: τα μέσα που κυριαρχούνται από την παλιά τάξη.

Πολλά από αυτά τα μέσα θα αρχίσουν να αλλάζουν τις πληροφορίες τους, γιατί θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν  τη σημαντικότητα των καλών ειδήσεων και πώς αυτές επηρεάζουν τα πάντα.

Επίσης θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες να συναντηθούν οι δίδυμες ψυχές, χάρη στην τεράστια δυνατότητα που θα έχουν τώρα να μεταμορφώσουν τα συναισθηματικά τους προβλήματα, τα αρνητικά τους κατάλοιπα που καθυστερούν τη συνάντησή τους και την τελική τους Ενοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες από διάφορα μέσα που θα έρθουν, θα πιστοποιήσουν την ομοφωνία των πληροφοριών.

 

Gabriel RL

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s