Ενημέρωση για τον Διαλογισμό Ενότητας της 21/8/2017

Cobra

unite

Ο διαλογισμός μας ήταν το σημείο καμπής στη διαδικασία απελευθέρωσης του πλανήτη μας:

https://www.youtube.com/watch?v=y97rBdSYbkg (ρυθμίσεις→υπότιτλοι→ελληνικά)

Μερικά εκατομμύρια ανθρώπων ενημερώθηκαν σχετικά με τον διαλογισμό με περισσότερους από 250.000 να συμμετέχουν ενεργά, οπότε ήταν ο πιο δυνατός διαλογισμός που κάναμε ποτέ.

Η ενότητα και η αντήχηση που αγγίξαμε ήταν καταπληκτική και λειτούργησε σαν σήμα προς την Κεντρική Φυλή, ότι το αφυπνισμένο μέρος της ανθρωπότητας θα μπορέσει να κρατήσει το Φως σε ενότητα όταν συμβεί το Γεγονός και ότι τώρα είναι ώρα να ξεκινήσει η διαδικασία Ανάληψης του πλανήτη. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα και στο εξής, οι ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο θα εντείνονται με γρήγορους ρυθμούς μέχρι να εξαγνιστεί όλο το σκοτάδι και ο πλανήτης να απελευθερωθεί.

Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, η κρίσιμη μάζα της ενέργειας του πλέγματος της Νέας Ατλαντίδας γύρω από τον πλανήτη ολοκληρώθηκε, και από τώρα και στο εξής το πλέγμα αυτό είναι αρκετά ισχυρό να διαχειριστεί τις ενέργειες του Γεγονότος. Από τώρα και στο εξής,  η ενέργεια του πλέγματος της Νέας Ατλαντίδας θα χρησιμοποιείται από τις δυνάμεις Φωτός στη μετάδοση των κωδικών ενεργοποίησης αποστολών σε μορφή αφυπνιστικών ονείρων, εικόνων και οραμάτων προς το αφυπνισμένο μέρος της ανθρωπότητας.

Πάνω από το μισό της υπολειπόμενης ανωμαλίας πλάσματος του Γιαλνταμπαόθ μεταμορφώθηκε, και η δίνη ανωμαλίας πλάσματος της Ανατολική Ακτής ουσιαστικά εξαφανίστηκε. Αυτό που παραμένει είναι μικρότερες δίνες αποσυντιθέμενης πλασματικής ανωμαλίας στην Ουάσινγκτον DC και τη Νέα Υόρκη. Οι Άρχοντες χρησιμοποιούσαν με αποκρυφιστικό τρόπο τη δίνη πλάσματος της Ανατολικής Ακτής για να προστατεύουν την Κλίκα (Cabal), και με αυτή την προστατευτική κάλυψη τώρα σχεδόν απούσα πολλές πράξεις της Κλίκας, συμπεριλαμβανομένου του εκτενούς δικτύου κακοποίησης παιδιών, θα εκτεθούν σύντομα στον γενικό πληθυσμό.

Οι Δυνάμεις Φωτός ήταν πολύ ενεργές τους τελευταίους μήνες στην απομάκρυνση της Μαύρης Πέτρας (Black Stone)*,  και ο Διαλογισμός Ενότητας που πραγματοποιήσαμε έδωσε την ενεργειακή υποστήριξη που χρειαζόταν για την τελική ώθηση, και τώρα η Μαύρη Πέτρα σχεδόν έχει εξαφανιστεί. Θα εκκαθαριστεί εντελώς μέσα στην εβδομάδα, και όλη η ανωμαλία που σχετιζόταν μαζί της θα εκκαθαριστεί μέσα στον μήνα. Όταν συμβεί αυτό, ο επιταχυντής RHIC (Σχετικιστικός Επιταχυντής Βαρέων Ιόντων) στο Λονγκ Άιλαντ θα χάσει το νόημα λειτουργίας του για την Ομάδα της Χίμαιρας (Chimera Group) και θα σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν. Έτσι θα γίνει ένας από τους πολλούς επιταχυντές στον κόσμο, ανίκανος να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην ανθρωπότητα.

Όλα αυτά έθεσαν σε κατάσταση πανικού τα 80 εναπομείναντα μέλη της Ομάδας Χίμαιρας. Δύο ομάδες από αυτούς έφυγαν ήδη από το Λονγ Άιλαντ, φοβούμενοι πως η τοποθεσία τους έχει γίνει πια πάρα πολύ γνωστή.

Η πρώτη ομάδα τώρα συγκεντρώθηκε γύρω από εδώ:

https://www.bizjournals.com/washington/blog/fedbiz_daily/2012/05/darpa-moves-into-new-13-story-hq-in.html

Η δεύτερη ομάδα εδώ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Peterson_Air_Force_Base

Και η τρίτη ομάδα παραμένει στην εγκατάσταση κλωνοποίησης κάτω από αυτό το εργαστήριο:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cold_Spring_Harbor_Laboratory

Το κυριότερο εμπόδιο που χρειάζεται να εκκαθαριστεί πριν το Γεγονός είναι οι υπολειπόμενες  τόπλετ βόμβες πλάσματος (plasma toplet bombs).

Η άσκηση EARTH EX που πραγματοποιήθηκε στις  23/8  έδωσε εξαιρετικά πολύτιμες πληροφορίες στην Αντίσταση σχετικά με το πώς να διατηρήσει την δομή όταν συμβεί το Γεγονός :

http://www.eiscouncil.com/EarthEx

two2bweeks

Αρκετοί εκπρόσωποι της Αντίστασης εμπλέκονται σε αυτή την άσκηση  με συγκεκριμένους τρόπους, και αυτό θα μας φέρει άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο Γεγονός.

Νίκη του Φωτός!

Cobra

 

*Η Μαύρη Πέτρα είναι ένα μεγάλο αδρόνιο φτιαγμένο από κουάρκ τοπ/αντιτόπ που δημιουργήθηκαν από την Χίμαιρα εκατομμύρια χρόνια πριν σε έναν τεράστιο επιταχυντή σωματιδίων (Dyson rings) που μπορούσε να παράξει θερμοκρασίες πάνω από την κρίσιμη θερμοκρασία των 2 τρις Κέλβιν, οι οποίες χρειάζονταν για τη δημιουργία της Μαύρης πέτρας.

http://2012portal.blogspot.gr/search?q=black+stone

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s