Ενημέρωση Κατάστασης

Cobra

unite

Η Μαύρη Πέτρα διαλύθηκε, και η πρωταρχική ανωμαλία που συνδεόταν μαζί της αναμένεται να απομακρυνθεί περίπου στο διάστημα της Φθινοπωρινής Ισημερίας.

Αυτό που παραμένει είναι τα απομεινάρια του Γιαλνταμπαόθ με τις πλασματικές βόμβες τόπλετ  και την πρωταρχική πλασματική ανωμαλία στο σώμα του.

Η οντότητα Γιαλνταμπαόθ αρχίζει να συνειδητοποιεί πως ο χρόνος της σχεδόν έχει λήξει και αντιδράει πολύ έντονα στις αυξανόμενες εισερχόμενες ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των εξαιρετικά δύσκολων ενεργειών και καταστάσεων που πολλοί βιώνουν στην παρούσα φάση.

Οι Άρχοντες και η Καμπάλ κάνουν αρνητική χρήση του ταραγμένου πλάσμα της οντότητας Γιαλνταμπαόθ, με σκοπό να εντείνουν την ισχύ των δινών πλάσματος ώστε να πυροδοτήσουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

vortex

Στην Ινδία:

https://www.rt.com/news/401795-floods-india-nepal-bangladesh/

Στο Χονγκ Κονγκ:

https://www.thenational.ae/world/asia/still-recovering-from-a-typhoon-hong-kong-and-macau-hit-by-tropical-cyclone-pakhar-1.623144

Στην Αυστραλία:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4849902/Australia-weather-monster-storm-damaging-winds-snow-cold.html

Το προσπάθησαν με τον τυφώνα Χάρβεϊ:

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/08/ritualistic-astrology-used-false-flag-hurricane-harvey.html

harvey2bseeding

Σκόπευαν ο τυφώνας αυτός να γίνει μια νέα Κατρίνα με χιλιάδες απώλειες αλλά χάρη στη δύναμη του πλέγματος της Νέας Ατλαντίδας, οι δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να αποδυναμώσουν τη θύελλα καθώς άγγιζε την ακτογραμμή κι έτσι οι απώλειες μειώθηκαν περισσότερο από 95% από το αρχικό σχέδιο της Καμπάλ.

Δυσαρεστημένη από το αποτέλεσμα, η Καμπάλ τροποποίησε άλλον έναν τυφώνα που σχεδόν σίγουρα θα περάσει από τη Φλόριντα με πιθανότατα σοβαρές συνέπειες:

https://www.washingtonpost.com/news/capital-weather-gang/wp/2017/09/05/catastrophic-hurricane-irma-now-a-cat-5-is-on-a-collision-course-with-florida/?utm_term=.6180dec0be85

http://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPAT1+shtml/052051.shtml?

Οι δυνάμεις Φωτός μας ζήτησαν να διαλογιζόμαστε για να διασκορπιστεί ο τυφώνας Ίρμα κάθε μέρα από τώρα μέχρι να διαλυθεί.  Θα κάνουμε αυτόν τον διαλογισμό καθημερινά στις  19:00 ώρα Ελλάδας:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Meditation&iso=20170906T12&p1=156

Ακολουθείστε μας αν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.

Οδηγίες:

meditate4

  1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε κατάσταση χαλαρωμένης συνείδησης.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό σαν εργαλείο επιτάχυνσης της διάλυσης του τυφώνα Ίρμα.
  3. Οραματιστείτε μία στήλη Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά να περνάει μέσα από το σώμα σας και να φτάνει στο κέντρο της Γης. Οραματιστείτε μία άλλη στήλη Φωτός να αναδύεται από το κέντρο της Γης, μέσα από το σώμα σας και μέσα από τον ουρανό προς όλα τα πλάσματα Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και του γαλαξία μας. Τώρα κάθεστε σε δύο στήλες Φωτός, το Φως ρέει προς τα πάνω και προς τα κάτω ταυτόχρονα. Κρατείστε αυτές τις στήλες Φωτός ενεργές για λίγα λεπτά.
  4. Οραματιστείτε τώρα ένα απαλό ροζ φως να διαλύει τον τυφώνα Ίρμα, μετατρέποντάς τον σε αβλαβή. Οραματιστείτε αυτό το απαλό ροζ φως να προστατεύει όλους τους ανθρώπους και τις ιδιοκτησίες τους στο πέρασμα του τυφώνα. Οραματιστείτε αυτή την κατάσταση να λύνεται με τον πλέον θετικό τρόπο.

Πρέπει να καταλάβετε πως αυτός ο πλανήτης  δεν έχει ακόμη ελευθερωθεί  και οι πλανητικές συνθήκες δεν θα βελτιωθούν ιδιαιτέρως πριν το Γεγονός. Γι΄αυτό είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε το ενεργειακό πλέγμα της Νέας Ατλαντίδας γύρω από τον πλανήτη με πέτρες σινταμάνι και με διαλογισμούς.

Πριν ολοκληρώσω την ενημέρωση αυτή, λίγη έμπνευση:

Νίκη του Φωτός!

 

Cobra

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s