Ενεργητική Αποθάρρυνση και Εκδήλωση της Ελεύθερης Βούλησης

Untwine

forestportal

 

Η ενεργητική αποθάρρυνση είναι ένα θέμα πολύ διαδεδομένο σε αυτόν τον πλανήτη, το οποίο φαίνεται να μην έχει κατανοηθεί σωστά ακόμη και από τους Εργάτες Φωτός.

Το σκότος έχει εγκαθιδρύσει ένα σύστημα να αποτρέπει τους ανθρώπους από το να κάνουν θετικά πράγματα,  το οποίο το έχει στήσει με τέτοιον τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν πως το υφίστανται.

Χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό από:

 • Φυσικά και μη-φυσικά εμφυτεύματα
 • Φυσικά και μη-φυσικά κατευθυνόμενα σε ατομικό επίπεδο όπλα, ακτινικές συχνότητες συγκεκριμένων αρνητικών σκέψεων, συναισθημάτων, προτάσεων, ενεργειών, κ.λπ.
 • Μαύρη μαγεία
 • Μη-φυσικές αρνητικές οντότητες

Έχουν τους ανθρώπους κάτω από σχεδόν μόνιμη παρακολούθηση και χρησιμοποιούν όλα τα πάρα πάνω καθημερινά, προσαρμοσμένα σε κάθε λεπτό της μέρας, ώστε να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από το να κάνουν θετικά πράγματα  κάνοντάς τους να το ξεχνάνε, ή «να μην τους βγαίνει», ή να πιστεύουν πως δε μπορούν να το κάνουν, ή να το αποφεύγουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το σκότος εργάζεται σκληρά  για να καταφέρει να το κάνει αυτό με τέτοιον τρόπο, ώστε τα στοχευόμενα άτομα να μην καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, ώστε τα στοχευόμενα άτομα να πιστεύουν πως πρόκειται για προσωπική τους διαδικασία και για προσωπικά τους αισθήματα, ενώ στην πραγματικότητα χειραγωγούνται απ΄έξω.

Φαίνεται πως πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει αραιά και πού, μόνο σε ανθρώπους που δεν έχουν αφυπνιστεί. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση. Σκοπός μου δεν είναι να φέρω αρνητικότητα, αλλά περισσότερη κατανόηση της κατάστασης ώστε να μπορέσουμε να τη λύσουμε.

Ο καθένας μας στοχεύεται και παρά την απίστευτη χαζομάρα των σκοτεινών δυνάμεων να κάνουν κάτι τέτοιο, δυστυχώς έχουν και αρκετή νοημοσύνη καθώς και στρατηγική ώστε να σχεδιάσουν ένα πλάνο μακροπρόθεσμης χειραγώγησης  όλων των ατόμων και των σχέσεων. Έχουν καταγράψει όλες τις προηγούμενες ζωές μας στο πλασματικό/αιθερικό πεδίο, χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα, και μας έχουν μελετήσει, γνωρίζουν τι κάναμε κι έτσι ξέρουν τις αδυναμίες μας και τα όνειρά μας μέχρι κάποιο βαθμό. Ξέρουν ποιο ψυχολογικό κουμπί να πατήσουν και πότε. Καλώ απόλυτα τον καθένα μας να έχουμε πλήρη συνείδηση των ψυχολογικών τους μαγειρεμάτων και να κάνουμε συχνά την πιο ειλικρινή και αντικειμενική  αυτό-ανάλυση που μπορούμε.

Κάποια από τα πράγματα που προσπαθούν να αποτρέψουν τους ανθρώπους να κάνουν καθημερινά:

 • Να συμμετέχουν και να προωθούν ομαδικούς διαλογισμούς
 • Να έχουν μια ξεχωριστή, θετική, πειθαρχημένη πνευματική πρακτική
 •  Να διατηρούν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (παραγωγική χρήση χρόνου, απελευθέρωση από εξαρτήσεις, σύνδεση με τη φύση, υγιεινή διατροφή κ.λπ.)
 • Να διατηρούν τις σχέσεις τους αρμονικές με αμοιβαίο σεβασμό της ελεύθερης βούλησης, συγχώρεση
 • Να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή (να κινούνται προς πιο υγιείς σχέσεις, εργασίες, προς καλύτερο επίπεδο διαβίωσης, κ.λπ.)
 • Να θάβουν πέτρες Σινταμάνι
 • Οτιδήποτε άλλο που δημιουργεί αποτελεσματικά πρόοδο προς την απελευθέρωση

 

Αν λοιπόν έχετε βιώσει αντίσταση και δυσκολία στο να κάνετε τέτοιου είδους δράσεις, στο να βρείτε το εσωτερικό κίνητρο και τις ευκαιρίες για τέτοιες δράσεις, να είστε σίγουροι –και παρακαλώ θυμηθείτε- πως κατά κύριο λόγο δεν οφείλεται σε προσωπική σας φυσική διαδικασία, αλλά σε εξωτερική χειραγώγηση.

Κάποιες συμβουλές βοήθειες για να ακυρωθεί η χειραγώγηση και να επιστρέψετε στη δική σας φυσική διαδικασία:

 • Παραμείνετε συνειδητοί πως πρόκειται για καθημερινή και κοινή πρακτική στον πλανήτη αυτό, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το Γεγονός
 • Δώστε στον εαυτό σας χρόνο σε σταθερή βάση να διακόπτετε όλες σας τις δραστηριότητες και τις γνώμες για λίγα λεπτά, και να στοχαστείτε ειλικρινά τι κάνετε και τι συμβαίνει στη ζωή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε
 • Ρωτήστε τον εαυτό σας, κάνετε στ΄αλήθεια το σωστό, το πιο ευεργετικό που μπορείτε, σε σχέση με τις βασικές σας αρχές;
 • Χρησιμοποιήστε Ελεύθερη Βούληση, θυμηθείτε πως πραγματικά έχουμε δυνατότητα επιλογής σε οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, εσωτερικά και εξωτερικά. Ας κάνουμε τις επιλογές μας σύμφωνα με αυτό που θέλουμε στ΄αλήθεια, σύμφωνα με αυτό που ξέρουμε μέσα στην καρδιά μας πως είναι το σωστό, για τη δικαιοσύνη, την ειρήνη, το καλό όλων, και μετά ας έχουμε την πειθαρχία να διατηρήσουμε τις πράξεις μας σε ευθυγράμμιση  με αυτές τις επιλογές μας σε καθημερινή βάση.

(και να θυμόμαστε να σεβόμαστε απόλυτα την Ελεύθερη Βούληση των άλλων κάθε στιγμή που περνάει)

Η Ελεύθερη Βούληση είναι το βασικό αντίδοτο σε αυτή την κατάσταση. Η ανθρωπότητα δυστυχώς είχε τεράστια απουσία Ελεύθερης Βούλησης, αφήνοντας να επηρεαστεί ατομικά και συλλογικά και να οδηγηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση την έσπρωχνε το σκότος.

Η Ελεύθερη Βούληση είναι ο αρχικός σπινθήρας όλης της δημιουργίας.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν Θεό ή Θεά που κάθεται σε ένα σύννεφο στον ουρανό, ικανό να εκδηλώσει οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή. Πώς θα το κάνατε αυτό; Με τη βούλησή σας. Αυτό το σενάριο δείχνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που συμβαίνει πραγματικά, η μόνη διαφορά είναι ότι στα χαμηλότερα επίπεδα δημιουργίας, ειδικά στο φυσικό/σωματικό επίπεδο, αυτά τα βήματα της εκδηλωτικής διαδικασίας είναι λίγο πιο πολύπλοκα.

Η βασική αρχή της εκδήλωσης είναι πως όλα δημιουργούνται πρώτα στο υψηλότερο, λιγότερο πυκνό, πνευματικό πεδίο.  Και μετά καταλήγουν σε πυκνότητα, κατεβαίνοντας όλα αυτά τα πεδία που περιγράφονται εδώ:

planes

Κάθε ένα από αυτά τα 7 πεδία έχει 7 υπο-πεδία. Κάθε ένα από αυτά τα 49 πεδία αποτελεί κατάσταση ύλης. Ο πνευματικός κόσμος όπου κατοικεί η ψυχή και το πνεύμα μας είναι απλά μια πιο πυκνή κατάσταση ύλης. Ο φυσικός κόσμος είναι οι τρεις γραμμές στο κάτω μέρος της παραπάνω εικόνας (στερεό, υγρό, αέριο). Πάνω από αυτό είναι το πλάσμα, το αιθερικό,  το αστρικό/συναισθηματικό, το πνευματικό, κ.λπ. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας είναι τόσο αληθινά όσο και ο φυσικός κόσμος, είναι φτιαγμένα επίσης από ύλη, απλά λιγότερο πυκνή. Με τον ίδιο τρόπο που το στερεό, υγρό και αέριο αναμιγνύονται το ένα με το άλλο και αλληλεπιδρούν μέσα στο φυσικό μας σώμα, επίσης το πλασματικό, αιθερικό, αστρικό, πνευματικό και τα ανώτερα σώματά μας  συνδέονται εσωτερικά παρόμοια.

Γιατί λοιπόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτό τον πλανήτη δε συνδέονται με την ψυχή και τον ανώτερο εαυτό τους σωστά;

Το βασικό εμπόδιο στον πλανήτη αυτό είναι η μεμβράνη πλάσματος (στην παραπάνω εικόνα απεικονίζεται με τη διακεκομμένη γραμμή πάνω από το GASEOUS). Το πλάσμα είναι φυσικό και υπάρχει σε όλο το σύμπαν χωρίς να προκαλεί κακό. Ωστόσο σε αυτόν τον πλανήτη είναι φορτισμένο με ανωμαλία συγκεντρωμένη στην οντότητα Γιαλνταμπαόθ (αυτή η οντότητα υφίσταται μόνο στο πλασματικό πεδίο). Κάθε επικοινωνία και ανταλλαγή μεταξύ του φυσικού κόσμου και όλων των υπόλοιπων κόσμων πρέπει να διασχίσει το πλασματικό πεδίο, και η ανωμαλία επιδράει σε τεράστιο βαθμό σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό είναι που προκαλεί στους περισσότερους ανθρώπους τη φαινομενική απομόνωση και διαχωρισμό μεταξύ του φυσικού κόσμου και όλων των μη-φυσικών κόσμων. Παρ΄όλ΄αυτά όταν το πλάσμα δεν περιέχει ανωμαλία, μπορεί να λειτουργήσει σαν συνδετικό μέσο ανάμεσα στο φυσικό και στους μη-φυσικούς κόσμους.

Ένας άλλος βασικός διαχωρισμός είναι η άλλη διακεκομμένη γραμμή στην παραπάνω εικόνα, στη μέση του πνευματικού πεδίου (MENTAL PLANE). Αυτή η μεμβράνη είναι κατά κάποιον τρόπο παρόμοια με το πλάσμα, και διαχωρίζει τα πεδία που βρίσκονται από κάτω της τα οποία είναι τα πεδία προσωπικότητας που είναι αντικείμενο δίπολου, από  τα πεδία που βρίσκονται από πάνω της  και είναι καθαρό Φως και καθαρή Ενότητα. Όπως βλέπετε στην εικόνα, η αμυγδαλή και η υπόφυση στο φυσικό σώμα έχουν μια απ΄ευθείας σύνδεση που περνάει από την πλασματική και την πνευματική μεμβράνη και επιτρέπει στο φυσικό σώμα να συνδέεται απ΄ευθείας με το υψηλότερο πνευματικό πεδίο το οποίο αποτελεί έξοδο προς τα υψηλότερα πεδία, και ως εκ τούτου προς την ψυχή και τον ανώτερο εαυτό. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους να αποκτάμε σύνδεση.

Επίσης στην πιο πάνω εικόνα μπορείτε να δείτε πως η Βούλησή μας βρίσκεται ψηλά στα πνευματικά πεδία. Πράγματι είναι ο αρχικός σπινθήρας της δημιουργίας, ξεκινάει τη διαδικασία εκδήλωσης και ορίζει την κατεύθυνσή της. Μετά, απλά διατηρούμε την απόφασή μας ισχυρή και καθαρή, και την φέρνουμε χαμηλότερα μέσα από κάθε πεδίο, μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα κ.λπ., και τελικά στη φυσική πράξη.

Με αυτό τον τρόπο έχει ορίσει ο Cobra απλά τη διαδικασία εκδήλωσης σε 3 βήματα:

 1. Απόφαση/Βούληση
 2. Επίκληση (σκέψεις, συναισθήματα, κ.λπ, για παράδειγμα οραματισμός)
 3. Φυσική δράση.

Έτσι ακριβώς περιγράφεται η διαδικασία μεταφοράς ύλης από τα υψηλά πνευματικά πεδία, μέσα από κάθε πεδίο, στον φυσικό κόσμο. Έτσι δημιουργήθηκε οτιδήποτε υπάρχει. Χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία με αφοσίωση μπορούμε να εκδηλώσουμε οτιδήποτε.  Ένας άλλος τρόπος να το περιγράψουμε είναι ότι το πνεύμα και η ψυχή μας είναι άγκυρες της Ελεύθερης Βούλησης και της Θεϊκής Βούλησης, και στέλνουν το ερέθισμα και το μήνυμα της Βούλησης. Η δουλειά μας εδώ κάτω είναι να ακούσουμε το μήνυμα και να ευθυγραμμίσουμε την προσωπικότητά μας με αυτό, μέχρι η προσωπικότητα και ο ανώτερος εαυτός να ενσωματωθούν το ένα στο άλλο.

higherself

Ας δηλώνουμε με σαφήνεια τη Βούλησή μας όσο πιο ισχυρά και συχνά μπορούμε, επιλέγοντας πώς θέλουμε να είναι η ζωή μας, σύμφωνα με αυτά που η καρδιά μας λέει πως είναι σωστά και σύμφωνα με την ηθική, το δίκαιο και την ευημερία όλων.

Νίκη του Φωτός

 

recreatingbalance

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s