Συντονισμένος Διαλογισμός Φθινοπωρινής Ισημερίας

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 11.02 μ.μ.

unite

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?iso=20170922T2002&msg=September%20Equinox%202017

Οδηγίες Διαλογισμού

  1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια κατάσταση χαλαρωμένης συνείδησης.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν εργαλείο για να φέρετε πλήρη ίαση και απελευθέρωση στον πλανήτη Γη και στους κατοίκους της.
  3. Οραματιστείτε έναν στύλο Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει μέσα από όλα τα φωτεινά πλάσματα στο Ηλιακό μας Σύστημα, μέσα από τα Μητρικά σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, και μετά μέσα από το σώμα σας μέχρι το κέντρο της Γης.
  4. Οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να αναδύεται μέσα από το κέντρο της Γης, να περνάει μέσα από το σώμα σας και να επεκτείνεται στον ουρανό, να περνάει μέσα από τα Μητρικά σκάφη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και να φτάνει σε όλα τα φωτεινά πλάσματα του Ηλιακού μας Συστήματος και του Γαλαξία.
  5. Τώρα κάθεστε πάνω σε δύο στύλους Φωτός, το Φως ρέει προς τα πάνω και προς τα κάτω ταυτόχρονα. Κρατήστε αυτούς τους στύλους Φωτός ενεργούς για λίγα λεπτά.
  6. Οραματιστείτε τώρα μία ροζ απαλή θεραπευτική θεϊκή θηλυκή ενέργεια.
  7. Δείτε αυτό το πανέμορφο ροζ φως να διαλύει την οντότητα ανώμαλου πλάσματος (Γιαλνταμπαόθ) εντελώς, μαζί με όσες τόπλετ βόμβες πλάσματος έχουν απομείνει.
  8. Οραματιστείτε όλο το πλάσμα που υπάρχει παντού πλήρως μεταμορφωμένο, αποκαταστημένο στην αρχική του πρόθεση και θεραπευμένο.
  9. Οραματιστείτε λευκό φως να λούζει το Ενεργειακό Πλέγμα Νέας Ατλαντίδας και να το δυναμώνει, προς όφελος όλης της Γης και όλως όσων ζουν εδώ.
  10. Δείτε τους ανθρώπους της Γης πλήρως θεραπευμένους, να κάνουν υγιείς, χαρούμενες και δυνατές επιλογές, και να χρησιμοποιούν τις δημιουργικές τους δυνάμεις για να εκδηλώσουν τη Νέα Γη.

Νίκη του Φωτός!

 

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s