Διαλογισμός Πανσελήνου – Σάββατο 4 Νοεμβρίου 4:30 μ.μ.

22833300_2150091715218698_1108538951_o

Η Πανσέληνος είναι μια δυνατή χρονική στιγμή ευγνωμοσύνης, επίγνωσης της ομορφιάς της ίδιας της ζωής και όλων όσα έχετε δημιουργήσει. Ίσως αισθάνεστε μια φλέγουσα επιθυμία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, να εκστασιαστείτε μέσα από αισθησιακές ασχολίες και μέσα από άγριες και ταυτόχρονα τρυφερές δονήσεις να απελευθερώσετε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σας δεν εξυπηρετεί πλέον το μεγάλο όραμα της Ψυχής σας.

Σύμφωνα με τον Cobra, έλαβε χώρα ένας μεγάλος εξαγνισμός της ενέργειας της σελήνης την τελευταία δεκαετία. Τώρα το φεγγάρι μας είναι εντελώς καθαρό και πλέον ένα αγνό φυσικό σώμα φωτός. Μεταδίδει ενέργεια καθαρής θηλυκής αρχής στον πλανήτη. Γι΄αυτό, κάθε πανσέληνος είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να συνδεθούμε με αυτή την ενέργεια.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

Συγκεκριμένα, η ερχόμενη Πανσέληνος Νοεμβρίου στον Ταύρο σημαδεύει την πρώτη από μια τριλογία Υπερ Σεληνών που θα συμβούν το Νοέμβριο, Δεκέμβριο του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018.

http://www.universallifetools.com/2017/10/full-moon-taurus-super-moon-energy-november-2017/

Η ενέργεια ρέει έντονα κατά τη διάρκεια μιας υπερσελήνης. Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πιο συναισθηματικοί, ηλεκτρισμένοι, να βιώνουν ενοχλήσεις στον ύπνο ή να έχουν εκφραστικά/έντονα όνειρα. Κάποιοι άνθρωποι επίσης μπορεί να έχουν πιο έντονη διαίσθηση και συγχρονισμούς,  καθώς και να γίνονται πιο ευαίσθητοι ή πιο συνειδητοί στις ενέργειες του περιβάλλοντος, των ανθρώπων και των ζώων.

http://www.universallifetools.com/2017/01/super-moons-meaning-spiritual-micro-moons-2017/

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βοηθήσουμε τις Δυνάμεις Φωτός, έτσι θα κάνουμε έναν ειδικό διαλογισμό κατά τη διάρκεια κάθε υπερΣελήνης.

Σύμφωνα με τους παρακάτω συνδέσμους, η ακριβής ώρα της επόμενης Πανσελήνου θα είναι το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 5:23 π.μ. ώρα Γκρίνουιτς. Ωστόσο, θα ορίσουμε την ώρα του διαλογισμού αυτού στις 2:30 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς (4:30 μ.μ. ώρα Ελλάδας) για όλες τις επόμενες πανσελήνους ώστε να μπορούν να συμμετέχουν οι περισσότεροι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη.

http://www.moongiant.com/moonphases/november/2017/

Εδώ μπορείτε να μετατρέψετε την ώρα Γκρίνουιτς σε τοπική σας ώρα:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Εδώ μπορείτε να βρείτε το event στο facebook:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219

Οδηγίες (προτεινόμενη διάρκεια γι΄αυτόν το διαλογισμό είναι τα 15 λεπτά):

  1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το συγκεκριμένο διαλογισμό, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, σαν μια ισχυρή Πύλη Φωτός που θα αγκυροβολήσει στον πλανήτη Αγνή Θεϊκή Θηλυκή ενέργεια.
  3. Οραματιστείτε έναν στύλο Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει από όλα τα σημεία Φωτός στον γαλαξία μας και στο ηλιακό μας σύστημα και μετά μέσα από το σώμα σας, και να φτάνει στο κέντρο της Γης. Κατόπιν οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να ανατέλλει από τον πυρήνα του πλανήτη και να περνάει μέσα σας, μετά μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός στον γαλαξία μας και να φτάνει στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Τώρα κάθεστε πάνω σε δύο στύλους Φωτός, η ενέργεια ρέει προς τα πάνω και προς τα κάτω ταυτόχρονα.
  4. Τώρα οραματιστείτε αυτή την ενέργεια σαν Απαλή Ροζ Ακτίνα που ρέει μέσα από το σώμα σας και μετά μέσα από τα χέρια σας σε μορφή σπιράλ που επεκτείνεται σε όλο τον πλανήτη περικλείοντας όλα τα πλάσματα και κάθε ζωή στη Γαία, καθώς και τον ίδιο τον πλανήτη. Δείτε αυτό το απαλό ροζ φως να θεραπεύει όλα τα πλάσματα, τα ζώα και τα φυτά, να θεραπεύει πνεύματα και καρδιές κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού.
  5. Δείτε όλα τα πλάσματα στον πλανήτη να βιώνουν την καθαρή ενέργεια της Θεάς. Δείτε τους ελεύθερους από τις δαγκάνες των σκοτεινών δυνάμεων, δείτε τους όλους θεραπευμένους, δείτε τους να τους έχουν αφαιρεθεί όλες οι έγνοιες. Οραματιστείτε όλους τους ανθρώπους να ζουν σε Ειρήνη, Αρμονία, Αγάπη και Κατανόηση μεταξύ τους. Δείτε τους να γιορτάζουν και χαρούμενοι να συμμετέχουν στη δημιουργία της Νέας κοινωνίας στον πλανήτη με αφθονία, ευημερία και ενότητα. Και μετά δείτε τις ανάγκες όλων να έχουν ικανοποιηθεί και όλοι να ζουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν.
  6. Δείτε το Άνθος της Ζωής του πλανητικού Πλέγματος Φωτός να γεμίζει με ροζ Φως άνευ όρων Αγάπης της Θεάς. Οραματιστείτε όλα τα βόρτεξ της θεάς στον πλανήτη να είναι ενεργοποιημένα μαζί με όλα τα τα θεϊκά αρσενικά βόρτεξ, και το πλανητικό Φωτεινό πλέγμα να ενεργοποιείται πλήρως.

Κι έτσι είναι πραγματικά ♥

 

πηγή 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s