Φυσική Παρέμβαση

reset

Ο καθαρισμός των πλασματικών βομβών τόπλετ  έχει προοδεύσει σε σημείο που σύντομα θα δούμε περισσότερη θετική φυσική δράση προς την πλανητική απελευθέρωση, αλλά όχι ακόμη το Γεγονός. Έχω λάβει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το Γεγονός και ελπίζω να μπορέσω να τις δημοσιοποιήσω στις αρχές του Δεκέμβρη. Μέχρι τότε, μπορώ να δημοσιοποιήσω μόνο λίγα στοιχεία. Ας πω μόνο ότι 2-4 εβδομάδες πριν το Γεγονός, τα γεγονότα θα επιταχυνθούν δραματικά.

Τα ακόλουθα ψήγματα πληροφοριών είναι εν μέρει  σωστά στην περιγραφή της κατάστασης, κάποια είναι υπερβολικά αισιόδοξα σχετικά με το πόσο άμεσα θα γίνουν οι αλλαγές:

https://truthearth.org/2017/11/06/part-ii-massive-intel-drops-on-4chan-by-individuals-with-highest-level-q-clearance/

https://benjaminfulford.net/2017/11/06/purge-khazarian-mobsters-intensifies-trump-kept-safe-asia/

http://alcuinbramerton.blogspot.gr/2017/09/the-decapitation-of-darkside-america.html

Πρόσφατα, οι πηγές από τους Δράκους επικοινώνησαν ότι «μεταξύ του Νεμβρίου 2017 και του Φεβρουαρίου 2018 κάποιος επιτέλους θα έχει στα χέρια του αρκετά και θα πυροδοτήσει την Πλήρη Αποκάλυψη.» Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως το χρονικό πλαίσιο που αναφέρει συμπίπτει με μια μεγάλη επιχείρηση των Δυνάμεων Φωτός.

Άλλη μια σχετικά αξιόπιστη πηγή δήλωσε πως «το Γεγονός θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα το 2018». Αυτή η δήλωση, με κάποιον τρόπο, σχετίζεται με τις παρακάτω εξελίξεις :

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-11-03/commercial-spaceflight-is-about-to-get-real

http://www.popularmechanics.com/flight/a28627/virgin-galactic-fly-spaceshiptwo-space-2017/

Η Αντίσταση αρνήθηκε να πάρει θέση σχετικά με τις δύο παραπάνω δηλώσεις, καθώς δεν δίνει ποτέ χρονικά πλαίσια για εμφανείς λόγους. Πρόσθεσα τα παραπάνω χρονικά πλαίσια απλά για να σας δώσω μία εικόνα σχετικά με τις φήμες που διαδίδονται στα ανώτερα κλιμάκια της κοινότητας πληροφοριών.

Οι Δράκοι επίσης δήλωσαν πως «το Σκότος το παραέκανε και οι πράξεις του έχουν σημειωθεί. Θα ληφθούν μέτρα ώστε να επανέλθει η κοσμική ισορροπία.»

Μία άλλη πηγή δήλωσε πως «οι προγραμματιστές της Microsoft θα πρέπει να επιλέξουν με σοφία αν θα ακολουθήσουν τις δυνάμεις της εξέλιξης ή τις δυνάμεις της σήψης. Η επιλογή αυτή θα έχει δραστικές συνέπειες στις ζωές τους.»

Η παραπάνω δήλωση σχετίζεται αλλά δεν περιορίζεται με το παρακάτω:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=86120

Ένα ακόμη στοιχείο πως βρισκόμαστε στα τελικά στάδια είναι το γεγονός πως το Συριακό Πεντάγραμμο έχει τώρα απελευθερωθεί, με το τελευταίο σημείο βόρτεξ (στη Ράκα) να απελευθερώνεται πρόσφατα:

https://www.almasdarnews.com/article/raqqa-city-officially-declared-isis-free-long-campaign/

https://www.almasdarnews.com/article/nearly-92-syria-freed-islamic-state-russian-defense-ministry/

pentagram

Ο λόγος που οι σκοτεινές δυνάμεις μπορούσαν να κάνουν τόσο κακό είναι ότι κανείς δεν τις σταματούσε. Τώρα, καθώς ο αριθμός των υπολειπόμενων πλασματικών βομβών μειώνεται ταχύτατα, θα υπάρξουν όλο και περισσότερες φυσικές δράσεις που θα έχουν ως μόνο στόχο να σταματήσουν τις πράξεις της Καμπάλ.

Εκτός από την ανωμαλία πλάσματος, ο φυσικός πόνος είναι η δεύτερη ισχυρότερη πηγή κακού όταν συνδυαστεί με την αρνητική ελεύθερη βούληση. Ο φυσικός πόνος έχει τις ρίζες του στην ατελή εξέλιξη του κεντρικού νευρικού συστήματος των φυσικών σωμάτων στους πλανήτες με μεγάλη έκταση πρωταρχικής ανωμαλίας. Ο φόβος του φυσικού πόνου είναι η πηγή του βασισμένου σε τραυματικό στρες νοητικού προγραμματισμού, που δομεί τις κοινωνίες σε πλανήτες ελεγχόμενους από τις σκοτεινές δυνάμεις, ο τελευταίος των οποίων είναι ο πλανήτης Γη.

Τώρα οι Δυνάμεις Φωτός έχουν αρχίσει να διαλύουν όλο τον νοητικό προγραμματισμό που είναι βασισμένος σε τραυματικό στρες στον πλανήτη Γη σε επίπεδο δομής με τις προηγμένες τεχνολογίες τους, με τρόπο που δεν θα περιγραφεί εδώ.

Σαν θετική παρενέργεια των παρόντων δράσεων των Δυνάμεων Φωτός, εμφανίζονται πρωτοποριακές θεωρίες που θα κάνουν τις ζωές πολλών ανθρώπων πολύ ευκολότερες:

http://www.independent.co.uk/news/science/microchip-tech-skin-cells-heal-wounds-nerves-organ-damage-treatment-breakthrough-ohio-state-a7882981.html

https://www.sciencedaily.com/releases/2017/08/170807120530.htm

Η ακόλουθη εφεύρεση είναι παρόμοια με αυτήν που χρησιμοποιεί η Αντίσταση τις τελευταίες δύο δεκαετίες:

https://sydney.edu.au/news-opinion/news/2017/10/05/_squirtable_-elastic-surgical-glue-seals-wounds-in-60-seconds.html

https://www.forbes.com/forbes/welcome/?toURL=https://www.forbes.com/sites/robertglatter/2017/10/08/the-surgical-glue-that-can-repair-an-injury-in-60-seconds/&refURL=http://2012portal.blogspot.gr/&referrer=http://2012portal.blogspot.gr/#16db45475ac8

Οι Πλειάδιοι θα ήθελαν τώρα να βοηθήσουν τους ανθρώπους με χρόνιους πόνους  και ανέπτυξαν  ένα πρωτόκολλο που βοηθάει στη μετρίαση του πόνου. Εάν έχετε χρόνιους φυσικούς πόνους, μπορείτε να επαναλάβετε τρεις φορές μέσα στο μυαλό σας:

«Command PB stardust»

(Σ.τ. Μ. η ελληνική μετάφραση είναι «εντολή Π.ΜΠ. αστρόσκονη, επειδή όμως είναι άγνωστο το πώς και σε ποια γλώσσα λειτουργεί κάτι τέτοιο, θα αναφέρω εδώ και το πώς διαβάζεται στα αγγλικά – για όσους δε γνωρίζουν την αγγλική : «κομάντ Π.ΜΠ. στάρνταστ»)

Οι Πλειάδιοι θα χρησιμοποιήσουν τις προηγμένες τεχνολογίες τους για να έχουν πρόσβαση στο κεντρικό νευρικό σύστημα όποιου αναφέρει την εντολή, ώστε να μετριαστεί ο πόνος. Αυτό το καινούριο πρωτόκολλο είναι σε εξέλιξη και η δράση του είναι περιορισμένη, έτσι οι Πλειάδιοι ζητούν σχόλια. Αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν αυτό το πρωτόκολλο, είναι καλοδεχούμενοι να αναφέρουν τα αποτελέσματά του στον τομέα σχολίων στο blog μου εδώ που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο:

http://2012portal.blogspot.gr/2017/11/physical-intervention.html

Δε μπορώ να πω περισσότερα σχετικά με την κατάσταση, αλλά οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ ενδιαφέροντες.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην τελική ώθηση κάνοντας αυτόν τον διαλογισμό:

https://recreatingbalance1.blogspot.gr/2017/10/gaia-yaldabaothplasma-parasites.html?m=1

Εδώ στα ελληνικά:

https://welovemassmeditation-gr.blogspot.gr/2017/11/o.html

Νίκη του Φωτός!

 

 

Cobra

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s