ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΩΤΟΣ στις 21 Ιανουαρίου 7:11 π.μ. ώρα Ελλάδας

Στις 20/21 Ιανουαρίου θα γίνει ένας πολύ σημαντικός διαλογισμός κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της σεληνιακής έκλειψης. Ο διαλογισμός αυτός οργανώνεται μετά από αίτημα του Cobra ώστε να αγκυροβοληθεί όσο δυνατόν περισσότερο φως στην επιφάνεια του πλανήτη. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να λυθεί το τέλμα μεταξύ του Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων, ώστε τελικά η ανθρωπότητα να ελευθερωθεί. Γι’ αυτόν το λόγο δόθηκε σε αυτό το διαλογισμό η ονομασία «Επιστροφή Ενεργοποίησης Φωτός»

http://2012portal.blogspot.com/2018/12/make-this-viral-return-of-light.html

return2bof2blight2bmeditation2bposter2b11

Ο αστρολογικός χάρτης αυτού του διαλογισμού δείχνει ένα δυνατό Μεγάλο Τετράγωνο μεταξύ της συνόδου της Σελήνης και του Βόρειου δεσμού, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή, τετραγωνίζοντας τον Ουρανό, την Έριδα και την Παλλάδα. Σε αυτόν το χάρτη πολλοί πλανήτες σχηματίζουν αρκετές δυνατές όψεις (γύρω στις 20 συνολικά όψεις!) με το Γαλαξιακό Κέντρο, τις Πλειάδες και τον Σείριο. Αυτός ο δυνατός σχηματισμός δημιουργεί ένα σημείο μέγιστης έντασης, η οποία απελευθερώνεται  σε μια μεγάλη κοσμική εξέλιξη.

return2bof2blight

Εκείνη τη στιγμή, ο Κοσμικός Κεντρικός Ήλιος θα στείλει έναν τεράστιο παλμό Φωτός σε ολόκληρη την Πλάση. Αυτός ο παλμός θα πυροδοτήσει την έναρξη της τελικής αφαίρεσης όλου του σκότους από την Δημιουργία, όπως επίσης και τις ετοιμασίες για τον νέο κοσμικό κύκλο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλογισμού οι δυνάμεις του Φωτός θα έχουν εστιάσει σε ολόκληρη την Αμερικανική ήπειρο (Βόρεια και Νότια Αμερική), η οποία θα καλυφθεί εντελώς από την έκλειψη.

total2blunar2beclipse2bpath

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα κάνουν αυτόν το διαλογισμό είναι ο μοναδικός παράγοντας με τη μέγιστη επιρροή, στα πλαίσια των δυνάμεων του πληθυσμού της επιφάνειας του πλανήτη, ώστε να επιταχυνθεί η πλανητική απελευθέρωση.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας συν-δημιουργός του σύμπαντος. Κάνοντας αυτόν τον παγκόσμιο διαλογισμό, χρησιμοποιούμε την συν-δημιουργική μας ικανότητα για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την ανθρωπότητα.

Η δημιουργία ή εκδήλωση είναι η επίσπευση της ελεύθερης βούλησής μας μέσω διαφορετικών διαστάσεων προς το φυσικό πεδίο, και αν ευθυγραμμιστούμε με την Θεϊκή μας Επιθυμία αυτή η Επιθυμία θα εκδηλωθεί στο φυσικό πεδίο.

Οι περισσότεροι από αυτούς που διαβάζουν το μπλογκ αυτό, καθώς και το μπλογκ του Cobra, έχουν κάνει την επιλογή τους για την Πλήρη Αποκάλυψη, για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη, για το Γεγονός, για την Πρώτη Επαφή και για τη Νέα Χρυσή Εποχή.

Ως εκ τούτου, με τον διαλογισμό αυτό για την Επιστροφή της Ενεργοποίησης του Φωτός, διαλογιζόμαστε για να έλξουμε  μαγνητικά όλες τις επιλογές μας στο φυσικό πεδίο. Μετά τον διαλογισμό θα δράσουμε ανάλογα και θα εκδηλώσουμε αυτή την πραγματικότητα.

Το 2017 συμμετείχαν πάνω από 250.000 στον Διαλογισμό Ενότητας στις 22 Αυγούστου, ο οποίος ήταν ο πιο δυνατός διαλογισμός μας μέχρι τώρα, και καταφέραμε να κάνουμε μια σημαντική πρόοδο προς το Γεγονός.

http://2012portal.blogspot.com/2017/08/unity-meditation-report.html

Εάν καταφέρουμε να φτάσουμε ή και να ξεπεράσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα συμμετέχουν στον διαλογισμό ξανά, τότε θα δημιουργηθεί μια τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο.

manifestaion-vortex-jpg

Γι’ αυτό λοιπόν, παρακαλώ διαμοιράστε αυτόν το διαλογισμό παντού. Επικοινωνήστε με πνευματικές ομάδες και εναλλακτικά Μέσα για να διαδοθεί αυτός ο διαλογισμός όσο περισσότερο γίνεται.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος του Αγαπάμε τους Παγκόσμιους Διαλογισμούς στο Facebook γι’ αυτόν το διαλογισμό:

https://www.facebook.com/events/280737939457376/

Και εδώ υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις από διάφορες ομάδες Εργατών του Φωτός:

https://www.facebook.com/events/968541536674408/

https://www.facebook.com/events/2115424935161641/

https://www.facebook.com/events/378309716307496/

https://www.facebook.com/events/2321265334753136/

https://www.facebook.com/events/2103785146334307/

https://www.facebook.com/events/1203862359783434/

https://www.facebook.com/events/2236016559976330/

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει όλα τα προωθητικά βίντεο και καθοδηγούμενα ηχητικά αρχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα. Μπορείτε να μοιραστείτε οποιοδήποτε από αυτά σε κοινωνικά δίκτυα και εναλλακτικά Μέσα, ώστε να διαδοθεί  το μήνυμα σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

GUIDED AUDIOS Smaly7 Language Promotional videos Promotional host
https://goo.gl/KG1Acs Youtube playlist https://goo.gl/jRJBWF Smaly7
Youtube playlist https://goo.gl/zx4PPX Méditation France
https://youtu.be/FEjjvVrRipY English https://youtu.be/RW4ENEeT2uY Smaly7
English 2 https://youtu.be/ohuspYcE5KE Méditation France
English 3 https://youtu.be/ed12ZntimnA Lou Ann Ephraim
English 4 https://youtu.be/5Bp9PHsoJ6w Lightworkers – Trabalhadores da Luz
English 5 https://youtu.be/TseV4C06R8M Message From Arcania
English 6 https://youtu.be/a97NChtqiPs ufoswlg
English 7 https://youtu.be/1dLvpU8tADk Ria Aurora Athena Ash Oneness Oneess
https://youtu.be/Yv-a591zdis Bulgarian https://youtu.be/ENwytY5u3jg Smaly7
Bulgarian 2 https://youtu.be/GhRt7UU3e6I Méditation France
Chinese simplified https://youtu.be/XyrZOldH0DA Smaly7
Chinese simplified 2 https://youtu.be/XvKIOJuhf4E Méditation France
Chinese traditional https://youtu.be/HxWz1OJnaqU Smaly7
https://youtu.be/_aoZN5c1vMQ Croatian https://youtu.be/ffuCepMX9lU Smaly7
Croatian 2 https://youtu.be/dY7LK0L2doM Méditation France
Czech https://youtu.be/j7G7OsIawRE Smaly7
Danish https://youtu.be/5c7wjSHnX_M Smaly7
Danish 2 https://youtu.be/15qApSBO4tQ Méditation France
https://youtu.be/ntdAEWU_0MY Dutch https://youtu.be/D0UAQqi6YHc Smaly7
Estonian https://youtu.be/RFxBET-mih0 Smaly7
https://youtu.be/VnVc_Gb3OLY French https://youtu.be/ZZgUi5eUEns Smaly7
French 2 https://youtu.be/LlapTz9a3BQ Méditation France
https://youtu.be/JW_YQ-Ybre0 German https://youtu.be/C81zstZ8X6Y Smaly7
German 2 https://youtu.be/JHF7-PQVgEg Méditation France
https://youtu.be/OiGVOxw1e_s Greek https://youtu.be/uPO8f0CV7Ao Smaly7
https://youtu.be/3fQdo5kfDvE Hindi
https://youtu.be/czd0w8LU4T4 Hungarian https://youtu.be/LPskf4_5Cm8 Smaly7
Hungarian 2 https://youtu.be/6x9VZbAXZ7U Méditation France
Italian https://youtu.be/0wRR27AiFlI Smaly7
https://youtu.be/Jb2ximagMYQ Japanese https://youtu.be/bOjjn3J2rGw Smaly7
wake up88

https://youtu.be/GpAFZCsTPRk

Japanese 2
Korean https://youtu.be/drXpj1hAHL8 Smaly7
https://youtu.be/CUOFoT2EvRU Macedonian https://youtu.be/XdqDf808VP0 Smaly7
Persian https://youtu.be/sqww7mvphpg Korosh Abedini
https://youtu.be/jUpdu_Ekn3c Polish https://youtu.be/S4Z96mAgzpQ Smaly7
https://youtu.be/65B9lvLnCco Portuguese https://youtu.be/qevoebxchec Smaly7
Portuguese 2 https://youtu.be/mUu6zESZvqo Lightworkers – Trabalhadores da Luz
https://youtu.be/Tvwwm4f5dDU Romanian https://youtu.be/HPodoBI8fB4 Smaly7
Romanian 2 https://youtu.be/OC8LJ9ALkko Méditation France
https://youtu.be/afwZqH_b4U4 Russian https://youtu.be/aPXBR93SGe8 Smaly7
https://youtu.be/kdsgerAwUVk Serbian https://youtu.be/KErxbEPd6wQ Smaly7
https://youtu.be/3_Pg73JEuYc Slovak https://youtu.be/kzPyIlSPGEc Smaly7
https://youtu.be/4q-wPTLH7V4 Slovenian https://youtu.be/8R7BSCznNvI Smaly7
https://youtu.be/vR3meeIX_xw Spanish https://youtu.be/c6L2tWiGpNQ Smaly7
Spanish 2 https://youtu.be/7t65P9ctS04 Méditation France
Spanish 3 https://youtu.be/wrTNaVzaDCk ufoswlg
https://youtu.be/D-7NUbAyjJE Telugu
https://youtu.be/Hp1nN6KSjec Music only

Εδώ υπάρχουν επίσης αρκετές αφίσες που δημιουργήθηκαν από Φωτοπολεμιστές σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσουν να γίνει γνωστός ο διαλογισμός αυτός. Είστε ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε οποιαδήποτε από αυτές. Εάν έχετε δημιουργήσει κι εσείς κάποια αφίσα που θέλετε να μοιραστείτε, παρακαλώ στείλτε τη στο welovemassmeditation@gmail.com

        

   

 

 

 

 

 

Η παρακάτω πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες ζώνες ώρας:

ime Time zone City
Jan 20 Sunday
07:11 pm HST Honolulu
09:11 pm PST Los Angeles
10:11 pm MST Denver
11:11 pm CST Chicago
Jan 21 Monday
12:11 am EST New York
03:11 am BRST Rio de Janeiro
05:11 am UTC Reykjavik
05:11 am GMT London
06:11 am CET Berlin
07:11 am EET Cairo
08:11 am MSK Moscow
12:11 pm ICT Bangkok
01:11 pm CST Taipei
02:11 pm JST Tokyo
04:11 pm AEDT Sydney
06:11 pm NZDT Auckland

Για άλλες πόλεις, η τοπική ώρα για τον διαλογισμό μπορεί να βρεθεί στον σύνδεσμο:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

             Οδηγίες για τον διαλογισμό (προτεινόμενη διάρκεια 20 λεπτά)

1.   Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη                        κατάσταση συνείδησης.

2.    Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν                       εργαλείο για να φέρετε το Φως στην επιφάνεια του πλανήτη.

3.   Οραματιστείτε μία κολόνα λαμπερού λευκού Φωτός να βγαίνει από τον Κοσμικό        Κεντρικό  Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών          αυτού του σύμπαντος. Τώρα οραματιστείτε αυτό το φως να εισέρχεται μέσω του          Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνάει μέσα από την αστροπύλη της Πλειάδιας        Αλκυόνας, να περνάει μέσα από την αστροπύλη του Σείριου, και μετά να μπαίνει στο Ηλιακό μας Σύστημα και να διαπερνάει όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, όλα τα πλάσματα του πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

4.   Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταμορφώνει όλο το υπολειπόμενο σκότος στο            Σύμπαν αυτό, έως ότου απομένει μονάχα Φως. Οραματιστείτε την απαρχή ενός  νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία  σε όλα τα πλάσματα σε ολόκληρο το Σύμπαν.

5.  Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και στριφογυρίστε το κορμί σας            με τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

6.  Ενόσω το κάνετε αυτό, τραγουδήστε το μάντρα ιιι (προφέρεται όπως διαβάζεται),         έτσι ώστε να δονηθεί όλο σας το σώμα και οραματιστείτε το σώμα σας να παίρνει τη μορφή μιας λαμπρής κολόνας Φωτός, με εκατομμύρια αστέρια στο χρώμα του         ουράνιου τόξου διασκορπισμένα πάνω της.

7.  Συνεχίστε να τραγουδάτε το μάντρα και να περιστρέφεστε. Μετά από μερικά               λεπτά, κατεβάστε τα χέρια σας κοντά στο σώμα σας και συνεχίστε να                            περιστρέφεστε με την ίδια φορά.

8. Ενώ το κάνετε αυτό, αρχίστε να τραγουδάτε το μάντρα εεεααα (προφέρεται όπως διαβάζεται), έτσι ώστε να δονήσει όλο το σώμα σας, και οραματιστείτε έναν στρόβιλο Φωτός ουράνιου τόξου να εξαπλώνεται από την καρδιά σας προς όλο τον πλανήτη.

Αυτός ο στρόβιλος ουράνιου τόξου καλεί την παρουσία της δίδυμης φλόγας σας, της αδελφής ψυχής σας, της πνευματικής σας οικογένειας, των πνευματικών οδηγών σας, των Ανυψωμένων Δασκάλων, των Πλειάδιων, των αγγέλων, των δελφινιών και άλλων πλασμάτων Φωτός. Οραματιστείτε την αδελφή ψυχή σας, τη δίδυμη φλόγα σας και τις πνευματικές σας οικογένειες να ξυπνούν και να ενώνονται μαζί σας σε Μία οντότητα σε ένα μαντάλα Φωτός.

Τα ηχητικά αρχεία καθοδήγησης για αυτόν το διαλογισμό βρίσκονται στον πίνακα στην αρχή αυτής της ανάρτησης, η οποία έχει επίσης συνδέσμους σε πολλά εξαιρετικά βίντεο προώθησης.

Οπότε, παρακαλώ συνεχίστε να μεταδίδετε τον διαλογισμό αυτό ευρέως, και βοηθήστε μας να αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα.

Η Θεά επιθυμεί Φως

και Φως θα υπάρξει!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s