ΕΠΕΙΓΟΝ! Διαλογισμός κάθε 4 ώρες για να σταματήσει το ξέσπασμα του Κορονοϊού στην Ιταλία

Από το τέλος του Ιανουαρίου, διαλογιζόμαστε κάθε 4 ώρες για να σταματήσει η μετάδοση του Κορονοϊού στην Κίνα.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Από το απόγευμα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου, 11 ιταλικές πόλεις μπήκαν σε καραντίνα εξαιτίας του Κορονοϊού, καθώς τρεις θάνατοι τις τελευταίες 48 ώρες αποδόθηκαν στη λοίμωξη, ακολουθώντας μια δραματική αύξηση κρουσμάτων.

https://www.euronews.com/2020/02/21/italy-s-coronavirus-cases-quadruple-after-8-infected-in-one-hospital

https://www.thedailybeast.com/coronavirus-explodes-in-italy-threatening-europe-can-it-be-contained

https://www.telegraph.co.uk/news/2020/02/23/italian-towns-lockdown-155-test-positive

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, πέθανε ένας 75χρονος άνδρας από τη Λομβαρδία, και τον ακολούθησε ο θάνατος ενός 78χρονου από το Βένετο.Ένα τρίτο άτομο πέθανε από τον Κορονοϊό στην επαρχία, καθιστώντας την Ιταλία την πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  με εθνικούς θανάτους από τον COVID-19.Η Ιταλία ανέφερε ήδη 155 περιπτώσεις – το μεγαλύτερο ξέσπασμα εκτός Ασίας –  συμπεριλαμβάνοντας 89 άτομα στη Λομβαρδία, 25 στο Βένετο, 9 στην Εμίλια Ρομάνια και 6 στην Πιεμόντε.Κάποιες από τις περιπτώσεις νοσηλεύτηκαν στο ίδιο νοσοκομείο του Κοντόνιο, κωμόπολη της Λομβαρδίας που βρίσκεται τώρα σε καραντίνα.Άλλες κωμοπόλεις που επιτυχώς μπήκαν σε καραντίνα, συμπεριλαμβάνουν τις Casalpusterlengo, Castiglione d’Adda, Fombio, Maleo, Somaglia, Bertonico, Terranova dei Passerini, Castelgerundo and San Fiorano.

Γι’ αυτό το λόγο, οργανώνουμε έναν έκτακτο διαλογισμό κάθε 4 ώρες για τις επόμενες ημέρες, ώστε να εμποδίσουμε τη διάδοση της επιδημίας της Βόρειας Ιταλίας. Είναι αίτημα του Cobra και αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση:

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/urgent-meditation-to-stop-coronavirus.html

Θα ξεκινήσουμε το διαλογισμό μας στις 24 Φεβρουαρίου στις  15:15 ώρα Ελλάδας, και θα συνεχίσουμε κάθε 4 ώρες στο επόμενο χρονοδιάγραμμα:

 • 3:15
 • 7:15
 • 11:15
 • 15:15
 • 19:15
 • 23:15

 

Αυτός είναι ο σύνδεσμος του διαλογισμού στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/1249829345222215/

Οδηγίες                                                                                                                                        (η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού είναι 15 λεπτά)

 

 1. Χρησιμοποιήστε την δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια κατάσταση χαλαρωμένης συνείδησης.
 1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν εργαλείο ώστε να διακοπεί η μετάδοση του Κορονοϊού στη Βόρεια Ιταλία και να απομακρυνθεί ο κορονοϊός από την επιφάνεια του πλανήτη.
 1. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού φωτός να αναδύεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών του σύμπαντος αυτού. Οραματιστείτε αυτό το φως να εισέρχεται μέσω του Κεντρικού Ήλιου του γαλαξία μας, να ταξιδεύει στο γαλαξία, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει διαμέσου όλων των Φωτεινών όντων του Ηλιακού μας Συστήματος και μετά όλων των όντων του πλανήτη Γη, καθώς και μέσα από το σώμα σας, μέχρι το κέντρο της Γης.
 1. Οραματιστείτε τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να εξαγνίζει όλους τους ανθρώπους και τις περιοχές που πλήττονται από τον Κορονοϊό στη Βόρεια Ιταλία, ειδικά στη Λομβαρδία, το Βενέτο, την Εμίλια Ρομάνια και το Πιεμόντε.
 1. Οραματιστείτε τη Βιολετί φλόγα να καθαρίζει όλο το πλάσμα που συγκρατεί τον ιό, και όλους τους εναπομείναντες Archons πλάσματος, καθώς και τους Dracos, τους Ερπετοειδείς και άλλες οντότητες. Οραματιστείτε τη διακοπή της διάδοσης του ιού και την αφαίρεσή του από την επιφάνεια του πλανήτη.
 1. Οραματιστείτε όλους όσους έχουν μολυνθεί από τον Κορονοϊό να θεραπεύονται εντελώς.

Όπως πρότεινε ο Cobra, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το παρακάτω γράφημα για να σας βοηθήσει να οραματιστείτε την ολοκληρωτική αφαίρεση του κορονοϊού από την επιφάνεια του πλανήτη. Παρακαλείστε να τη διαμοιράσετε  όσο το δυνατόν περισσότερο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εφόσον το αισθάνεστε.

Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψιν πως το πρωτόκολλο αυτό ΔΕΝ αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής θεραπείας.

Να ένα Gif για να προωθήσετε το πρωτόκολλο. Μπορείτε να το διαμοιράσετε, ώστε να βοηθήσετε να εξαπλωθεί η γνώση σχετικά:

Command RCV Stardust - Greek (1)

Περισσότερα GIF και εικόνες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω ποστ:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το διαλογισμό αυτό στον Καθημερινό Επείγοντα Διαλογισμό στις 16:00 ώρα Ελλάδας:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Νίκη του Φωτός!

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s