***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ 27/2/2020***

EARTH   ALLIANCE

Η EARTH ALLIANCE αναφέρει ότι οι πλειάδιες δυνάμεις φωτός ακτινοβόλησαν τη γη με μια πολύ ισχυρή ακτίνα πέμπτης διάστασης ΓΑΜΜΑ Πλάσματος 40 HERTZ, στις 3:33 π.μ. UTC (5:33 ώρα Ελλάδας)! Η δίωρη ακτινοβόληση ολοκληρώθηκε στις 5:55 (7:55 ώρα Ελλάδας)!

Το φως αυτό στάλθηκε στη γη από καλοπροαίρετες δυνάμεις Φωτός για να διατηρηθεί η ανύψωση της συχνότητας της επιφάνειας του πλανήτη.

Τα ενεργειακά επίπεδα αυξάνουν ταχύτατα γύρω από τον πλανήτη, καθώς οδεύουμε προς ένα υπερ-γαλαξιακό ΣαββατοΚύριακο και οι εργάτες φωτός κλονίζονται από συμπτώματα Ανάτασης, καθώς τα κρυσταλλικά φωτεινά σώματα δέχονται τεράστιες αναβαθμίσεις!

Οι Δυνάμεις  Δέλτα, αυτή τη στιγμή, καταβυθίζουν γρήγορα το παλιό τρισδιάτατο Μάτριξ της βασιζόμενης στο χρέος οικονομίας, και τα σχέδια για ένα νέο σύστημα πεμπτοδιάστατης κβαντικής αφθονίας έχουν ήδη ξεκινήσει από τους Γαλαξιακούς, κατά τα οποία όλα τα πλάσματα του πλανήτη θα είναι ελεύθερα από το παλιό και βλαβερό εμπορικό σύστημα σκλαβιάς.

Ο φόβος της ανεπάρκειας και της επιβίωσης ήταν οι παλιές τακτικές, που χρησιμοποιούνταν για να κρατούν την ανθρωπότητα σε υποκειμενικά χρέη και υπηρεσίες, ωστόσο αυτή τη στιγμή εξελίσσεται επιτυχής προσπάθεια των Φωτεινών Δυνάμεων ώστε τέτοιου είδους τακτικές να τελειώσουν δια παντός!

Πολλά περισσότερα συμβαίνουν πίσω από την κουρτίνα από όσα μπορεί να δει το μάτι, καθώς οι πλειάδιες δυνάμεις εργάζονται για να σταματήσουν τον ιό της Καμπάλ και όλο τον αδικαιολόγητο φόβο τριγύρω του.

Έχετε πίστη πως όλα θα πάνε όπως πρέπει, και να γνωρίζετε πως όλα είναι εκεί που πρέπει να είναι, καθώς ένας νέος κόσμος αναδύεται στον πλανήτη Γη!

Περισσότερες λεπτομέρειες σε επόμενη μετάδοση των Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός.

 

Αναμείνατε για απίστευτη καταπληκτικό-τητα!

Προσδεθείτε, κάντε πνευματικό διάλλειμα  και βεβαιωθείτε ότι προσέχετε τον εαυτό σας!
Πείτε μας πώς τα πάτε και πώς αισθάνεστε, μοιραστείτε πληροφορίες για συμπτώματα Ανάτασης που μπορεί να έχετε.

 

Είναι ένα απίστευτο ταξίδι!

Ταχύτητα Θεού,

~THE EARTH ALLIANCE

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s