ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ / ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

COBRA   Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

 

Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα χέρια μας!Συμφωνούμε όλοι ότι η διαδικασία για την πλανητική απελευθέρωση καθυστερεί πολύ, και η παρούσα χρονογραμμή δεν οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να ανυψώσουμε συλλογικά τη χρονογραμμή ξανά προς τη βέλτιστη χρονογραμμή για την πλανητική απελευθέρωση.

Γι’ αυτό το λόγο αξιοποιούμε την ευκαιρία της τεράστιας αστρολογικής όψης της συνόδου Δία-Πλούτωνα στις 5 Απριλίου, για να δημιουργήσουμε μία πύλη μέσα από την οποία θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα παγιώσει τη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης για τον πλανήτη.

Διαδώστε το και μοιραστείτε το με όλους! Αναρτήστε το στις ιστοσελίδες και τα μπλογκ σας! Αν γνωρίζετε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να τους το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση στο Facebook για τις τοπικές ομάδες της χώρας σας. Χρειαζόμαστε επίσης μία κύρια ομάδα για την εκδήλωση αυτή στο Facebook. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο Youtube.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, μόνο οι ακόλουθοι του μπλογκ μου δεν θα είναι αρκετοί. Χρειαζόμαστε μία ευρύτερα παγκόσμια συνεργασία με παρόντες ανθρώπους με επιρροή.

Αυτή η δραστηριοποίηση είναι μία δοκιμασία για τους ανθρώπους της επιφάνειας για το αν θα μπορέσουν να εκδηλώσουν ενότητα ή όχι. Οι Δυνάμεις Φωτός θα παρατηρούν το επίπεδο συνεργασίας και θα το αξιοποιήσουν ως έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες για τα άμεσα μελλοντικά σχέδια του Γεγονότος.

Υπάρχουν πολλοί πνευματικοί ηγέτες με πολλούς ακολούθους και ειλικρινά ελπίζω πως επιθυμούν να εξαφανιστεί ο κορονοϊός και να ανυψωθεί ο πλανήτης στην πλέον θετική χρονογραμμή. Αν επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαλογισμό αυτό, μπορούν να επικοινωνήσουν στο cobraresistance@gmail.com .

Επιστημονικές έρευνες επιβεβαιώνουν τα θετικά αποτελέσματα των ομαδικών διαλογισμών και δράσεων στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ο καθένας από σας που θα συμμετέχει σε αυτή τη δράση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να φέρουμε την Εποχή του Υδροχόου πιο κοντά.

asc2btimelineΑυτή η δράση βοηθάει τις Δυνάμεις Φωτός να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη για να απομακρύνουν ολοκληρωτικά τον κορονοϊό, να βοηθήσουν να απομακρυνθεί ο φόβος που δημιούργησε αυτή η επιδημία, να αντιδράσουν σε όλα τα σχέδια που οι σκοτεινές δυνάμεις πυροδότησαν με την επιδημία αυτή, και να βοηθήσουν να ανυψωθεί η πλανητική εξέλιξη πίσω στη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου.

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στο διαλογισμό είναι ο μόνος παράγοντας με τεράστια επιρροή που μπορεί να ασκήσει ο πληθυσμός του πλανήτη για να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία.

 

Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα συμμετέχουν στη δράση αυτή! Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει μια τεράστια θεραπευτική αλυσιδωτή αντίδραση στο ενεργειακό πεδίο παγκόσμια.

Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό την ακριβή ώρα της συνόδου Δία-Πλούτωνα στις 4/5 Απριλίου και θα είναι η πρώτη στιγμή που μια αληθινά ισχυρή ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη.

Θα κάνουμε το διαλογισμό αυτό στις 4 Απριλίου 10:45 μμ Νέας Υόρκης. Ο χρόνος αντιστοιχεί στις 9:45 μμ στο Σικάγο, 8:45 μμ στο Ντένβερ και 7:45 μμ στο Λος Άντζελες. Η Ευρώπη και η Ασία θα έχουν ήδη 5 Απριλίου την ώρα της δράσης, και θα είναι 3:45 πμ στο Λονδίνο, 4:45 πμ στο Παρίσι, 4:45 πμ στο Κάιρο, 5:45 πμ στην Ελλάδα (5 Απριλίου), 10:45 πμ στην Ταϊπέι και στο Πεκίνο, 11:45 πμ στο Τόκιο και 12:45 μμ στο Σίδνεϊ.

 

 

Οδηγίες:

  1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια κατάσταση χαλαρωμένης συνείδησης.

 

  1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτό το διαλογισμό σαν εργαλείο για την ανύψωση του πλανήτη στη βέλτιστη χρονογραμμή, καθώς και σαν εργαλείο για να απομακρυνθεί πλήρως ο κορονοϊός.

 

  1. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Έπειτα οραματιστείτε αυτό το φως να μπαίνει στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο μας, να διασχίζει το Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα απ΄όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα της Γης και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 

  1. Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταστοιχειώνει όλο τον κορονοϊό που απέμεινε στη Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, να θεραπεύει όλους τους ασθενείς, να αφαιρεί όλο τον φόβο που σχετίζεται με αυτή την επιδημία και να επαναφέρει τη σταθερότητα.

 

  1. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να ανυψώνεται στη βέλτιστη δυνατή χρονογραμμή, να απομακρύνεται από όλες τις επιδημίες, από όλους τους πολέμους, από όλη την πλανητική κυριαρχία. Οραματιστείτε λευκό, ροζ, γαλάζιο και ροζ Φως να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να σβήνει τη φτώχια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου συμπαντικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη κι ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

 

Η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

Ενημερώσεις σχετικά με τον Διαλογισμό Χρονογραμμής Ανάληψης:

http://2012portal.blogspot.com

πηγή

 

 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη μελέτη της επίδρασης των ομαδικών διαλογισμών:

 

 

https://eternalnowblog.wordpress.com/2020/03/06/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%bf/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s