Διαλογισμός την ακριβή ώρα εισόδου του Κρόνου στον Υδροχόο, 22 Μαρτίου 5:58 π.μ. ώρα Ελλάδας

Στις 22 Μαρτίου ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στον Υδροχόο ξανά, από το 1994, και αυτή τη φορά θα μείνει στον Υδροχόο έως την 1 Ιουλίου.

astrology-march-2020-saturn-aquarius

 

Σύμφωνα με τον Cobra, πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα συμβούν το 2020.

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/make-this-viral-age-of-aquarius.html

astrological2baspects2bin2b20202b2528part22529

Στην κλασσική ρωμαϊκή μυθολογία, ο Κρόνος είναι ο θεός των σπόρων. Θεωρούνταν επίσης ως πατέρας και ιδρυτής πολιτισμών, και συμβόλιζε την κοινωνική τάξη. Τα πασίγνωστα δαχτυλίδια του πλανήτη Κρόνου, τα οποία τον περικλείουν και περιστρέφονται γύρω του, αντανακλούν την ιδέα των ανθρώπινων ορίων.

Από αστρολογική σκοπιά, ο Κρόνος είναι ο κυρίαρχος πλανήτης της Δομής και των Ορίων της Πραγματικότητας. Είναι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του Αιγόκερω και του Υδροχόου, και αισθάνεται ασφαλής, δυνατός και άνετος στον οίκο του στον Υδροχόο.

https://www.astrology.com/article/saturn-aquarius-may-2020-astrology-prediction

 

Η διέλευση του Κρόνου από τον Υδροχόο δημιουργεί απόλυτη αρμονία. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ανθρωπιστική. Είναι γεμάτος απεριόριστες ιδέες για οτιδήποτε θα βελτιώσει τις ζωές των άλλων και για το πώς η κοινή προσπάθεια μπορεί να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος. Ενώ η διέλευση αυτή ενδυναμώνει και εμβαθύνει τις συνδέσεις, έχει επίσης τη δυνατότητα να δώσει τέλος σε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί πια. Αυτή η χρονική στιγμή μπορεί να είναι πολύ ευοίωνη για να ξεκινήσει κανείς να εμβαθύνει σε μια σχέση. Η διέλευση αυτή φέρνει τους ανθρώπους σε συνεργασία, για να εξελιχθούν πέρα από τις ατομικές δυνατότητες.

https://www.tarot.com/astrology/planets/saturn-in-aquarius

Έτσι λοιπόν, ο Κρόνος στον Υδροχόο δημιουργεί την τέλεια ευκαιρία να συνδεθούμε με άλλους και να δράσουμε πάνω στα πιο μεγαλόπνοα πλάνα μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή τη συγκυρία κάνοντας παγκόσμιο διαλογισμό, ώστε να ισχυροποιήσουμε το δίκτυο Φωτός στον πλανήτη Γη και να συμβάλλουμε να εκδηλωθεί η πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης που θα μας οδηγήσει στην εποχή του Υδροχόου κατά το τέλος του 2020.

saturn2bin2baquarius2b2020-03-22

Γι’ αυτόν το λόγο, θα οργανώσουμε έναν ειδικό παγκόσμιο διαλογισμό την ακριβή ώρα εισόδου του Κρόνου στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου στις 3:58 π.μ. UTC (5:58 π.μ. ώρα Ελλάδας), και θα κάνουμε τον διαλογισμό της Εποχής του Υδροχόου.

Εδώ θα βρείτε την ώρα του διαλογισμού για διάφορες περιοχές του κόσμου:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+at+the+exact+time+of+Saturn+entering+Aquarius+on+March+22nd+at+3%3A58+AM&iso=20200322T0358&p1=1440&am=20

Η πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού για επιλεγμένες ζώνες ώρας:

 

Time Time zone City
Saturday March 21
05:58 pm HST Honolulu
08:58 pm PDT Los Angeles
09:58 pm MDT Denver
10:58 pm CDT Chicago
11:58 pm EDT New York
Sunday March 22
12:58 am BRT Rio de Janeiro
03:58 am UTC Reykjavik
03:58 am GMT London
04:58 am CET Berlin
05:58 am EET Cairo
06:58 am MSK Moscow
10:58 am ICT Bangkok
11:58 am CST Taipei
12:58 pm JST Tokyo
02:58 pm AEDT Sydney
04:58 pm NZDT Auckland

Εδώ είναι ο σχετικός σύνδεσμος του Facebook:

https://www.facebook.com/events/1104099836609314/

Κι εδώ μπορείτε να βρείτε την ηχογραφημένη καθοδήγηση διαλογισμού σε πολλές γλώσσες:

http://bit.ly/2TPmIi1

 

         Οδηγίες για τον διαλογισμό αυτό (προτεινόμενη διάρκεια 20 λεπτά):

 

  1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 

  1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε την πυροδότηση που θα εκκινήσει την Εποχή του Υδροχόου.

 

  1. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπρού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται σε όλους τους Κεντρικούς Ήλιους όλων των Γαλαξιών αυτού του σύμπαντος.  Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσα από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διαπερνάει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 

  1. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το σκοτάδι που έχει απομείνει στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη.

 

Νίκη του Φωτός!

 

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s