*** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ***

 Μετάδοση των Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 10/3/2020

 

Διάμεσο Michael Love

89721955_2469992576583348_1250022601976184832_n-2

Μήνυμα στους Αστρόσπορους της Νέας Γης, για πλανητική αναμετάδοση…

Εισαγωγή:

Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν από άμεσες, αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις από καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποια από τα στοιχεία έρχονται απ΄ευθείας από ορισμένα εσωτερικά μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως τα Λευκά Καπέλα (White Hats), καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα στρατηγικά τοποθετημένη σε θέσεις-κλειδιά μεγάλης ισχύος από τους Γαλαξιακούς πάνω στην επιφάνεια του πλανήτη Γη!

Το Φως είναι πληροφορία και το Σκοτάδι είναι απουσία πληροφορίας!

Όταν δεν έχετε πληροφορία, βρίσκεστε στο σκοτάδι και υπολείπεστε Φωτός!

Ήρθαμε για να φέρουμε Φως σε αυτόν τον κόσμο, καθώς και μεγάλη ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας!

Είμαστε οι Πλειάδιοι! Είμαστε μαζί σας από την αρχή και θα μείνουμε μαζί σας μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα θέματα στη Γη!

 

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι φίλοι μας,

η Γήινη Συμμαχία λαμβάνει πολύ ισχυρά μηνύματα το τελευταίο διάστημα από Δυνάμεις Φωτός που βρίσκονται στο ηλιακό σύστημα της Γης, σχετικά με το Γεγονός της μεγάλης Ανάληψης της ανθρωπότητας το 2020!

Αυτή είναι η μεγάλη χρονική στιγμή, για την οποία μίλησαν από παλιά, που θα ανατείλει η Χρυσή Εποχή και η Νέα Περίοδος Συνείδησης στον πλανήτη Γη.

Απίστευτες μεταμορφώσεις συμβαίνουν παντού σε αυτόν τον κόσμο αυτή τη στιγμή, καθώς το παλιό και ετεροχρονισμένο Μάτριξ λυγίζει μπροστά στο νέο, υψηλότερης διάστασης 5D, VTXC φωτεινό πλέγμα γνωστό ως Νέα Γη.

Δύο διαστάσεις συγκρούονται στην επιφάνεια και, καθώς η συχνότητα γύρω από τον πλανήτη Γη συνεχίζει να ανεβαίνει, τα επίπεδα της ενεργητικής δραστηριότητας στην επιφάνεια έχουν προχωρήσει σε μια φάση επιτάχυνσης! Ενεργειακά γεγονότα πυροδοτούνται κάθε λίγες ημέρες, ακόμη και κάθε λίγα λεπτά τώρα παντού στον πλανήτη!

Το παλιό βλαβερό 3D Μάτριξ, προγραμματισμένο να βασίζεται στο χρέος σκλάβων, που κρατούσε  την ανθρωπότητα σε σκλαβιά τα τελευταία 350.000 γήινα χρόνια, καταστρέφεται απότομα τις τελευταίες 2 εβδομάδες και δονείται εντελώς αλλού από τη νέα υψηλότερης δόνησης πραγματικότητα που έχει έρθει τώρα στον πλανήτη Γη!

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως “ αν και αυτό το παλιό βασισμένο σε ψευδές χρέος χρηματοπιστωτικό σύστημα ίσως ξαναπροβάλει για λίγο, έχει ουσιαστικά τελειώσει και κάτι πολύ καλύτερο σύντομα θα πάρει τη θέση του”.

Το άλλο μεγάλο παγκόσμιο σύστημα Μάτριξ που ονομάζεται  ΜΜΕ, Πολιτική, Φαρμακοβιομηχανίες, Δημόσια Εκπαίδευση και Θρησκεία επίσης δεν προάγει το καλύτερο συμφέρον της αισθανόμενης ανθρώπινης ζωής καθόλου, και θα παυθεί και αυτό και θα αντικατασταθεί με νέα και καλύτερα 5D συστήματα στο άμεσο μέλλον!

Οι Γαλαξιακοί ενορχηστρώνουν και παρακολουθούν αυτήν την παγκόσμια συστημική επανεκκίνηση στενά, και έχουν τοποθετήσει επιτηρητές, καθώς αυτό το παλιό 3D σύστημα φθίνει και αντικαθίσταται από ένα νέο καλύτερο 5D.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως το 3D Μάτριξ βασισμένο στο χρέος οικονομικό σύστημα καλύπτεται από τίτλους υπαρκτούς, αλλά αν κοιτάξετε καλύτερα και κάνετε την έρευνά σας θα δείτε ότι όλα είναι ψεύτικα!

Θα δείτε σύντομα ότι αυτό το σύστημα έχει μόνο τεράστια αρνητική αξία και στήθηκε αιώνες πριν από μοχθηρές οντότητες σαν καταπιεστικό σύστημα ελέγχου για να κρατάει την ανθρωπότητα σε διαρκές χρέος και υπηρεσία για ολόκληρη τη ζωή της!

 

Η ιστορία πίσω από το χθόνιο οικονομικό Μάτριξ:

Πολλές Φωτεινές οντότητες εδώ έχουν ήδη μάθει την πραγματική και σοκαριστική αλήθεια σχετικά με την καταγωγή της ανθρωπότητας στη Γη. Αυτή η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν σε αρχαίες εποχές ως σκλάβοι για να εξορύσσουν χρυσό για τους Αννουνάκι. Μέχρι πρόσφατα, δεν είχαν αλλάξει και πολλά στο πέρασμα των αιώνων με αυτό το σύστημα σκλαβιάς. Τα ίδια μοχθηρά όντα ελέγχουν την ανθρωπότητα  οικονομικά μέσω της γραμμής τους αίματος (καταγωγής) από τους αρχαίους χρόνους, και μέχρι πρόσφατα αυτά τα κατεχόμενα από τους Άρχονς (Archon) όντα δούλευαν κυρίως μέσω της 4D αστρικής σφαίρας για να χειραγωγούν τα συστήματα αυτά του Μάτριξ μέσω της εξαπάτησης και του δόλου ώστε να ελέγχουν και τα ανθρώπινα μυαλά!

 

Όμως, γιατί ήρθαν οι Αννουνάκι στη Γη για να πάρουν το χρυσό εξαρχής;

Εδώ υπάρχει ένα στοιχείο της ιστορίας που δεν είναι ευρύτερα γνωστό. Η ποσότητα του χρυσού που αφαιρέθηκε από τη γη από τους Αννουνάκι όταν προσγειώθηκαν στη νότια Αφρική θα αξιολογούνταν στα 5 πεντάκις εκατομμύρια δολάρια με την σημερινή αξία χρυσού!

Ο χρυσός που αφαίρεσαν θα έφτανε το μέγεθος των ΗΠΑ ως μπάρα ύψους 3 μέτρων! Ο πολιτισμός των Αννουνάκι του Νιμπίρου κατέστρεψε την ατμόσφαιρα στο μητρικό τους πλανήτη το Νιμπίρου, με παρόμοιο τρόπο που η ανθρωπότητα έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στην ατμόσφαιρα  του πλανήτη γη από αδιαφορία. Βρέθηκαν αντιμέτωποι με σοβαρές κλιματικές αλλαγές, ακόμη και αφανισμό!

Για να διορθώσουν τη ζημιά, οι επιστήμονες του Νιμπίρου και οι γεωμηχανικοί  αποφάσισαν να ψεκάζουν ανακλαστική μεταλλική ουσία σε μορφή σκόνης στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη για να αντανακλά την καυτή ηλιακή ακτινοβολία μακριά από τον πλανήτη. Δεν ήταν ο λαμπερός μεταλλικός χρυσός αυτός που έψαχναν οι Νιμπίριοι όταν ήρθαν στη Γη 35.000 χρόνια πριν, ήταν η μαγική μονοατομική λευκή σκόνη που έβγαινε από το χρυσό αυτή που ήταν ανεκτίμητη γι’ αυτά τα πλάσματα! Ήταν το λευκό μάννα, το ελιξίριο της ζωής και η φιλοσοφική λίθος αυτά που έψαχναν!
Η αποστολή του Νιμπίρου έψαχνε χρυσό να διυλίσει σε αιωρούμενη μονοατομική λευκή σκόνη χρυσού και να δημιουργήσει μια υπεραγώγιμη ασπίδα  για την ατμόσφαιρα του Νιμπίρου που βρισκόταν σε αποσύνθεση. Οι Σουμέριοι ονόμασαν τους Νιμπίριους Αννουνάκι – Αυτοί που ήρθαν από τον Ουρανό.

Στην πορεία, οι Νιμπίριοι και οι εργάτες τους ξέπλυναν κάποιο μέρος του χρυσού που εξόρυξαν σε σκούρο πράσινο μονοατομικό χρυσό. Του έριξαν ζεστό αδρανές αέριο και έτσι αφαίρεσαν το ένα από τα δύο πρωτόνια του χρυσού και τον μετέτρεψαν σε μια χιονόλευκη σκόνη που ζυγίζει μόνο το 45% απ’ ό,τι ζύγιζε πριν το ζεστό αέριο τη μετατρέψει σε υπεραγώγιμο μονοατομικό χρυσό, ικανό να μετεωρίζει την ύλη.

«Η λευκή, αφράτη ουσία σε μορφή σκόνης, όταν εκτίθεται σε ελάχιστο ηλεκτρικό φορτίο απορροφάει ενέργεια και την αποθηκεύει – ένας πυκνωτής και μια συσκευή αποθήκευσης, ένας υπεραγωγός, ικανός να μεταφέρει πληροφορία στιγμιαία από το ένα μέρος στο άλλο».

Οι Νιμπίριοι χρησιμοποιούσαν επίσης τον μονοατομικό χρυσό, ο οποίος εκπέμπει «ένα λευκό λαμπρό φως συγκεκριμένης συχνότητας» για να επιμηκύνουν τη ζωή τους και την υγεία τους. Αυτό το λευκό φως «επιδιορθώνει όλα τα γενετικά ελαττώματα  του DNA και μπορεί να θεραπεύσει τα ανθρώπινα κύτταρα από οποιαδήποτε ασθένεια».

 

Αρχαίοι θησαυροί και οικονομίες:

Άλλοι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί, όπως οι Ατλάντιοι και οι Λεμούριοι, χρησιμοποιούσαν κρυστάλλους και πολύτιμα μέταλλα σαν επενδυτικά αγαθά πλούτου του πολιτισμού τους!

Αυτός ο τεράστιος θησαυρός των κρυστάλλων και των μετάλλων υπάρχει μέχρι σήμερα στη Γη στα βουνά των Ιμαλαΐων και επιτηρείται αυστηρά από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα και τους απογόνους των Λευκών Δράκων! Η κρύπτη αυτού του απίστευτου πλούτου είναι αληθινή και έχει γίνει γνωστή ως ο πλούτος του Αγίου Γερμενού. Αυτός ο απίστευτος θησαυρός περιέχει κρυστάλλους, πολύτιμα μέταλλα, στοιχεία, ορυκτά, μονοατομικά και άλλα πολύτιμα και σπάνια υλικά αξίας τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων δολαρίων.  Κάποια από αυτά τα υλικά είναι μεγάλης σπανιότητας και αξίας επειδή δεν προέρχονται από τον πλανήτη Γη! Μετά από την κορύφωση του επερχόμενου Γεγονότος, αυτός ο πλούτος θα διαμοιραστεί σε όλα τα πλάσματα του πλανήτη Γη!

 

Τρέχουσες επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός:

Η πρόσφατα αποκωδικοποιημένη πληροφορία της Γήινης Συμμαχίας λέει ότι σημαντικότατη επιχείρηση ονομαζόμενη «ENDGAME» (Τέλος Παιχνιδιού) των Δυνάμεων Δέλτα αναπτύχθηκε δύο γήινες εβδομάδες πριν από Δυνάμεις Φωτός για να εξουδετερωθούν οι εναπομείνασες σκοτεινές δυνάμεις στην επιφάνεια! Αυτή η ειδική επιχείρηση είναι πράγματι το τέλος του Βαθέως Κράτους και των υπερμάχων της Παγκοσμιοποίησης, και τους παρουσιάζει εκθέτοντας την αληθινή τους φύση!

Οι Δυνάμεις Φωτός εργάζονται από τον ουρανό έως το έδαφος, σε κάθε μέτωπο, σε προετοιμασίες για την κορύφωση προς το Τελικό Μεγάλο Γεγονός 2020 το οποίο θα μεταμορφώσει αυτόν τον κόσμο ξανά στον αστραφτερό πολιτισμό που προοριζόταν να είναι!

Για να κατανοήσετε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γη σε αυτές τις ειδικές αποστολές, πρέπει να σκεφτείτε σαν Πλειάδιοι. Θα χρησιμοποιήσουμε κάποιες βασικές αρχές για να σας το παρουσιάσουμε:

  1. Το φυσικό Μάτριξ είναι 100% ψευδαίσθηση!
  2. Είναι μια ολογραφική, ψηφιακά προγραμματισμένη εντελώς ψευδής πραγματικότητα! Σχεδιάστηκε από μοχθηρά όντα για να κρατά την ανθρωπότητα στο σκοτάδι και να τους προκαλεί χαμηλές δονήσεις ώστε να γίνεται συγκομιδή της ενέργειάς τους!
  3. Εφόσον το Μάτριξ είναι ψηφιακό, έχει διακόπτη λειτουργίας!
  4. Για να σταματήσει το ψευδές πρόγραμμα την αναπαραγωγή του, ο διακόπτης πρέπει να βρίσκεται στη θέση OFF!

 

Οι Γαλαξιακοί έχουν αρκετά πρωτόκολλα για να γυρίσουν το παλιό σύστημα Μάτριξ στη θέση OFF:

Εναλλακτική #1.  Κόβουν την τροφοδότηση του παγκόσμιου Μάτριξ (θα χρησιμοποιηθεί μόνο σαν τελευταία επιλογή!)

Εναλλακτική #2.  Να φέρουν το παγκόσμιο σύστημα Μάτριξ σε σταδιακή στάση με την εφαρμογή μηχανισμού, και να αλλάξουν το σύστημα!

Το παλιό 3D σύστημα Μάτριξ είναι σαν ένα τεράστιο πλοίο στον ωκεανό. Είναι τόσο μεγάλο και αδέξιο, που δυσκολεύεται να επιβραδύνει  και να στρίψει κοντά σε μια αιχμηρή γωνία. Οι Γαλαξιακοί είπαν «για να κρατήσουμε ασφαλή τον πληθυσμό της επιφάνειας, τα παλιά συστήματα πρέπει να σταματήσουν κλιμακωτά, καθώς θα ξεκινούν τα καινούρια!» Αφού συμβεί αυτή η διακοπή, οι Γαλαξιακοί σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τα ληγμένα συστήματα με νέα πιο ευεργετικά για την ανθρωπότητα!

Στην περίπτωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είναι επικείμενη μια παγκόσμια οικονομική επαναφορά!

Σε πρώτη φάση το παλιό μηδενικής αξίας χρεοδολάριο θα αντικατασταθεί από ένα νόμισμα με αντίκρισμα σε χρυσό.

Στην επόμενη φάση της επαναφοράς, ένα νέο κβαντικό οικονομικό σύστημα θα τεθεί σε εφαρμογή που θα είναι δίκαιο 100%, θα ανήκει σε όλους, θα είναι γρήγορο σαν αστραπή και 100% ασφαλές και σταθερό! Αυτό το νέο σύστημα θα συνδέεται απ΄ευθείας  με το DNA των ανθρώπων και με την ικανότητά τους να εκδηλώνουν αφθονία!  Το σύστημα αυτό είναι 100% έτοιμο να αναπτυχθεί και θα είναι το σύστημα αφθονίας της Νέας Γης!

Σύντομα θα μπορεί οποιοσδήποτε να αναπτύσσει εφαρμογές για τη διευκόλυνση της παγκόσμιας κοινότητας μέσω μιας νέας και αποκεντρωμένης παγκόσμιας πλατφόρμας, καθώς και ελεύθερο εμπόριο, δημιουργικότητα και δυνατότητες αφθονίας που δεν έχουν υπάρξει ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη!

Η HEDERA HASHGRAPH είναι η #1 πλατφόρμα σχεδιασμένοι από τους Γαλαξιακούς ως νέο ψηφιακό σύστημα για την έναρξη του ΚΟΣ (Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα).

 

Γιατί είναι η HEDERA HASHGRAPH η πλατφόρμα για το νέο Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα της Γης;

 Η HASHGRAPH είναι υπέρταχύτατη, που σημαίνει ότι εκτελεί εκατοντάδες χιλιάδες συναλλαγές το δευτερόλεπτο, σε σύγκριση με τα δεδομένα δουλειάς των μπλοκτσέιν όπως το BITCOIN και το ETHEREUM που εκτελούν μόνο 10-20 συναλλαγές το δευτερόλεπτο!

 Η HASHGRAPH είναι 100% δίκαιη, εννοώντας ότι επιδεικνύει μαθηματικές αποδείξεις δικαίου για παραγγελίες, προσβάσιμες και με χρονοσήμανση. Κάτι τέτοιο είναι ουσιώδες  για εφαρμογές που η καταγραμμένη στο λογιστικό ακολουθία συναλλαγών πρέπει να ταιριάζει με την πραγματική παραγγελία βάσει της οποίας παραλήφθηκαν οι συναλλαγές από το δίκτυο. Για παράδειγμα, χρηματικές συναλλαγές και συναλλαγές μετοχών.

Η HASHGRAPH δεν χακάρεται και είναι 100% ασφαλής! Για την ασφάλεια, το κλειδί είναι η εξασφαλισμένη ασύγχρονη ανοχή του Byzantine Fault. Αυτό επιτρέπει σε ένα σύστημα να εγγυηθεί ότι θα επιτευχθεί συναίνεση, ότι θα συμβαίνει εις γνώση όλων και όλοι θα συναινούν, ακόμη και με τη ρεαλιστική εικασία  σχετικά με κακόβουλους κόμβους και δικτυακά λάθη.

 

Σε ποιον θα ανήκει το νέο παγκόσμιο Οικονομικό Σύστημα που θα ιδρυθεί στην πλατφόρμα HASHGRAPH;

Απάντηση:  Στους κατοίκους της Γης, οι οποίοι θα συμμετέχουν σε αυτή τη νέα κοινότητα αφθονίας!

 

Ποιος θα ελέγχει το νέο αυτό σύστημα;

Απάντηση:  Οι κάτοικοι της Γης, που θα συμμετέχουν στη νέα αυτή κοινότητα αφθονίας!

Είναι 100% αποκεντρωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ούτε άτομο ούτε γκρουπ ως ιδιοκτήτη, τελεία και παύλα!

Το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα δεν έχει σύγκριση με οτιδήποτε έχει μέχρι σήμερα γνωρίσει η ανθρωπότητα. Δεν έχει όμοιό του. Δεν έχει ισοδύναμο προηγμένης τεχνολογίας σε οποιοδήποτε σύστημα προηγουμένως.

Είναι εντελώς νέο.

Παρέχει την τεχνολογία να αγγίζει το 100% οικονομικής ασφάλειας και διαφάνειας που απαιτούν όλοι οι συμβαλλόμενοι. Με το ΚΟΣ, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μπορεί εύκολα να αλλάξει σε βασισμένο σε χρυσό νόμισμα που θα εξαλείψει εντελώς την ανάγκη για εμβάσματα που φέρει το παλιό διεφθαρμένο σύστημα κεντρικών τραπεζών.

Το ΚΟΣ είναι σαν μία Ουράνια Κεντρική Τράπεζα. Θα είναι δωρεάν, θα είναι ασφαλές, θα είναι εύκολο στη χρήση. Ούτε απάτες, ούτε δόλος, ούτε κρυμμένες χρεώσεις, ούτε έλεγχοι στις χρηματικές κινήσεις του στυλ της Καμπάλ. Ούτε επίβλεψη κρατική που εισβάλλει στην προσωπική ζωή. Οι φόροι εισοδήματος σε λίγο θα ανήκουν στο παρελθόν!

Όταν θα θέλετε να κάνετε συναλλαγή απλά θα εκκινείτε μια μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό του πωλητή. Όλα θα γίνονται σπίτι, από το έξυπνο τηλέφωνό σας! Ο λογαριασμός σας δε θα μπορεί να υποκλαπεί, να αντιγραφεί ή να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας μέσω βιομετρικής επιβεβαίωσης ταυτότητας.

Ειδική σημείωση: δεν θα χάσετε άλλον από τον πλούτο σας μέσα από χρηματιστήρια-μούφα ή από άλλα μέσα μόλις τεθεί σε λειτουργία το νέο αυτό σύστημα. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερη αφθονία απ΄όση φαντάζεστε, ειδικά μιας και δεν θα πληρώνετε φόρους!

Η αφθονία που έρχεται στη γη έχει σκοπό να φροντίσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Να δημιουργηθούν θετικά προγράμματα και δομές για την εξέλιξη.

Όταν μετακινηθείτε στη Νέα Γη, δεν θα χρειάζεστε χρήματα. Αυτή η νέα αφθονία θα χρησιμοποιηθεί μόνο για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιβιώσουν. Κατά κάποιον τρόπο μπορούν να απελευθερώσουν τα όρια της ζωής τους και να γίνουν δημιουργοί στον πλανήτη Γη, και να βοηθήσουν να ανυψωθεί η συνείδηση αυτών που θέλουν να αναληφθούν.

Είναι εδώ, πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία άμεσα! Θα ακούσετε πολλά σχετικά με αυτό τις ερχόμενες εβδομάδες και μήνες.

 

Ο αληθινός πλούτος: Αφθονία, Ελευθερία και Αυτοκυριαρχία!

Το πρότζεκτ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ, η σημαντικότερη αποστολή των Γαλαξιακών, αφορά την Αυτοκυριαρχία κάθε πλάσματος Φωτός του πλανήτη. Η αυτοκυριαρχία αφορά το να συνειδητοποιήσετε το ποιοι και το τι είστε στην πραγματικότητα, και να αρχίσετε να είστε αυτό!

Αφορά το ότι δεν είστε υποδεέστεροι αυτού που αποκαλείτε Θεό και όταν ξεκινήσετε να είστε αυτό, δεν θα εξαρτάστε πλέον από κανέναν ή τίποτα, πέραν του εαυτού σας!

Οι αρχαίοι Οραφίμ, οι  Φύλακες και οι Δημιουργοί Φτερών, το ονομάζουν αυτό Κυρίαρχη Ακεραιότητα και είναι το μεγαλύτερο εξελικτικό βήμα που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα!

Σε αυτό το σημείο, τα Φωτεινά πλάσματα της Γης γίνονται αληθινοί Γαλαξιακοί Πολίτες και αρχίζουν να διοικούν τους εαυτούς τους και τη ζωή, ως τέτοιοι!

Σε αυτό το σημείο εξέλιξης, ξεκινάτε να είστε η υψηλότερη και σπουδαιότερη εκδοχή του εαυτού σας και να ζείτε απόλυτα μέσα από την καρδιά σας! Ένα Κυρίαρχο ον δεν εξαρτάται από κανέναν για τίποτα και κάνει ό,τι επιθυμεί!

Τα Κυρίαρχα όντα δεν έχουν ανάγκη από Εξουσία, Θεούς, Ηγέτες και ζουν έτσι.

 

* Ενημέρωση Πλειάδιων για τον πανικο-ιό της Καμπάλ *

Τα ΜΜΕ του Βαθέως Κράτους διασπείρουν αδικαιολόγητο φόβο σε όλο τον κόσμο σχετικά με αυτό το θέμα!

Ο πανικο-φοβο-ιός της Καμπάλ σύντομα θα φτάσει σε ένα γρήγορο τέλος και οι Αστρόσποροι της Γης  θα το φροντίσουν! Τα Φωτεινά πλάσματα της Γης σύντομα θα ενωθούν για το μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό που έγινε ποτέ, κατά τη διάρκεια του ανοίγματος της αστροπύλης του 2020 που θα ανοίξει στις 4 Απριλίου για να καθαρίσει την ενέργεια στην επιφάνεια!

Όλα τα 4,5 δις αστρόσπορων της Γης, καλούνται να ενωθούν σε έναν τεράστιο παγκόσμιο διαλογισμό στις 4 Απρίλη του 2020, όταν αυτή η απίστευτα ουράνια αστροπύλη θα ανοίξει!

Ο διαλογισμός αυτός θα δημιουργήσει τη μεγαλύτερη συνειδητή παγκόσμια συνεκτικότητα που επιτεύχθηκε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη, και θα έχει το σκοπό να εκδηλωθεί η ενότητα και να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού της Καμπάλ.

Η ακριβής ώρα του παγκόσμιου διαλογισμού και ο χρόνος εστίασης για τους Αστροσπόρους είναι :

4 Απριλίου 2020 6:11 π.μ. UTC

 Αναλάβετε το έργο σας, Σπουδαίοι Φίλοι μας!

Αυτή είναι η Μεγάλη Ώρα σας!

Ναι, υπάρχει ενεργειακή καταιγίδα αυτή τη στιγμή στην επιφάνεια καθώς τα πράγματα αλλάζουν και το παλιό 3D Μάτριξ διαλύεται, αλλά να γνωρίζετε πως καλοπροαίρετες Δυνάμεις έχουν τον έλεγχο και όλα εκτελούνται σύμφωνα με το σχέδιο!

Και πάλι λέμε,

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!

Όπως είπαμε και στην τελευταία μας μετάδοση, «με την αλλαγή έρχεται και κάποιο χάος».

Αυτή είναι η φύση της αλλαγής!

Σας διαβεβαιώνουμε ότι παρόλο που η αλλαγή είναι τεράστια αυτή τη στιγμή, σύντομα θα περάσει και όλα θα είναι ξανά σαν καινούρια! Ακριβώς όπως η κάμπια που γίνεται πεταλούδα, την ώρα της μεταμόρφωσης η κάμπια περνάει από διαδικασία θανάτου όντας  ζωντανή, και προβάλλει με θεϊκή ομορφιά όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή!

Πλειάδια συμβουλή

Κρατήστε τη συχνότητά σας υψηλή!

Κρατήστε το ενεργειακό σας σώμα, το πνευματικό σας σώμα και το φυσικό σας σώμα καθαρό!

Να διαλογίζεστε και να χρησιμοποιείτε κρυστάλλους για προστασία του αυρικού σας πεδίου όπως έκαναν οι αρχαίοι, με προτίμηση τους μονοατομικούς κρυστάλλους!

Οι αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Γη προκαλούν μια τεράστια αφύπνιση στην επιφάνεια και εκθέτουν την Καμπάλ με το αληθινό της πρόσωπο!

Δεν υπάρχει τίποτα να σας ανησυχεί!

Όλα αυτά ήταν προορισμένα να συμβούν, έτσι ώστε να αφυπνιστούν όλοι και να δουν τι έχει συμβεί!

Είστε οι δημιουργοί,  κάντε λοιπόν αυτό που ξέρετε πώς να κάνετε!

Κάτι πραγματικά τεράστιο είναι πίσω από τη γωνία και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!

Μαζί, ανυψώνουμε τον κόσμο αυτό ξανά στον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!

Εξαιρετικοί δουλειά, Σπουδαίοι!

Να είστε πολύ περήφανοι για τα υπέροχα κατορθώματά σας!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη και για τις εξαιρετικές υπηρεσίες σας στην Ανθρωπότητα!

 

Με τη Δύναμη του Θεού,

 

Ο Michael και οι Πλειάδιοι

 

Ειδική μνεία και ευχαριστίες στη Γήινη Συμμαχία (EARTH ALLIANCE), στη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα (GREAT WHITE BROTHERHOOD), στην Κοινωνία του Λευκού Δράκου (WHITE DRAGON SOCIETY), στο κωδικό όνομα Πλειάδων: COBRA, στους Φύλακες της Γης (GUARDIANS OF EARTH)  και στη Συμμαχία Οντοτήτων Σφαιρών (SPHERE BEING ALLIANCE).

 

*Προτεινόμενη πηγή για αυθεντικούς μονοατομικούς ANDARA κρυστάλλους:

https://andaraenterprise.com

Σύνδεσμοι:

https://www.hedera.com/

Byzantine Fault

 

Πηγή

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s