ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΤΥΠΟΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΤΥΠΟΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ:

Η υπηρεσία προς την ανθρωπότητα δεν είναι υποχρεωτικό να γίνεται στο προσκήνιο, στη σκηνή, δεν χρειάζεται να είστε πνευματικός δάσκαλος για να έχετε διαφωτιστικό αντίκτυπο στους άλλους. Όπου κι αν βρίσκεστε: σε ένα φυσιολογικό καθημερινό περιβάλλον, εργαζόμενοι σε μια εταιρεία, «ζώντας μια συνηθισμένη-κοινή ζωή… όπου κι αν βρίσκεστε, είστε σε θέση να διαβείτε το μονοπάτι του Φωτός.

Οι άνθρωποι παρατηρούν τη ζωντάνια σας, την αγάπη και την υποστήριξη που προσφέρετε στους άλλους, την υποδειγματική υπηρεσία σας και τη θετικότητα που πηγάζει φυσικά από μέσα σας και μεταδίδεται στους άλλους. Αυτά είναι που μετρούν στην τελική.

Με το να είστε απλά ο εαυτός σας, και σε ευθυγράμμιση με την αλήθεια σας είναι αρκετό. Αυτό είναι που εμπνέει τους άλλους να πραγματοποιήσουν θετικές αλλαγές στην ζωή τους, αυτό είναι που θεραπεύει και αφυπνίζει το φως στις ψυχές των άλλων!

Υπάρχουν 12 κατηγορίες εργατών του φωτός και όλοι τους εξυπηρετούν τον ίδιο βασικό σκοπό, την υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να θεραπεύει την ανθρωπότητα, να εμπνέει την ανθρωπότητα ή να οδηγεί την ανθρωπότητα προς μια θετική αλλαγή.

Για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την κατηγορία/κατηγορίες στην οποία/οποίες ανήκετε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 12 τύπους
Εργατών του Φωτός και τα χαρακτηριστικά τους:

ΟΙ 12 ΤΥΠΟΙ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Καθώς βρίσκεστε στην διαδικασία αναγνώρισης της πνευματικής σας ουσίας ως εργάτες και ταξιδιώτες του φωτός , χρειάζεται να δώσετε προσοχή στην εσωτερική σας καθοδήγηση. Η διαίσθηση σας θα σας καθοδηγήσει στην ανακάλυψη ενός ή περισσότερων μοναδικών δώρων μέσα σας.

1. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ (THE GRIDWORKERS & GATEKEEPERS)

the-gridworkers-and-gatekeepers

Αυτοί οι Εργάτες του Φωτός ασχολούνται με τα πλέγματα-δίκτυα της Γαίας. Δημιουργούν το ανθρώπινο πλέγμα που συνδέει τις καρδιές όλων των αφυπνισμένων ανθρώπων. Είναι οι πραγματικές είσοδοι της γης που συνδέουν τις ιερές περιοχές μέσω κοσμικών αγωγών και λειτουργούν ως πύλες που επιτρέπουν στο φως να έρθει σε αυτόν τον κόσμο μέσα από τις ανοικτές καρδιές τους.

Η φύλαξη των πυλών (Gatekeeping) είναι μια πιο προηγμένη μορφή της εργασίας με τα πλέγματα κατά την διάρκεια της οποίας οι Εργάτες του Φωτός συνεργάζονται με μια ομάδα για να ανοίξουν διαδιαστατικές πύλες που επιτρέπουν σε υψηλότερα επίπεδα φωτός και αγάπης να εισρεύσουν στον πλανήτη. Ενώ οι εργαζόμενοι στα πλέγματα (Gridworkers) φέρνουν φως μέσα από ήδη ανοιχτές πνευματικές εισόδους της Γαίας, οι Φύλακες των Πυλών (Gatekeepers) ανοίγουν πύλες που δεν υπήρχαν καν πριν, ή ακόμα πύλες οι οποίες παρέμεναν κλειστές λόγω (ενεργειακής) στασιμότητας.

2. ΟΙ ΘΕΪΚΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (THE DIVINE LIGHTKEEPERS)

the-divine-lightkeepers

Η βασική αποστολή αυτού του τύπου εργατών είναι να ενσωματώνει/εκδηλώνει στο φυσικό πεδίο το φως. Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, είναι εδώ για να προστατέψουν και να διατηρήσουν την παρουσία και παραμονή υψηλών δονητικών συχνοτήτων. Αποτελούν τον φάρο της ανθρωπότητας.

Σε ταραχώδη και χαοτικά γεγονότα/περιόδους, το φως τους ακτινοβολεί αρκετά ώστε να δίνει ελπίδα και να εμπνέει τους άλλους. Ετούτοι οι Εργάτες του Φωτός ανυψώνουν και υποστηρίζουν την ανθρωπότητα στην διαρκώς εξελισσόμενη διαδικασία αφύπνισης. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κωμικοί, παρακινητικοί ομιλητές, πνευματικοί διδάσκαλοι, διασημότητες ή ακόμη και απλά καθημερινά γειωμένα άτομα στα οποία αισθάνεστε άνετα να μιλάτε-στηρίζεστε.

3. ΟΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ (THE TRANSMUTERS)

the-transmuters

Οι μετασχηματιστές εξουδετερώνουν την αρνητικότητα και το σκοτάδι με την κατάδυση τους μέσα σε αυτά και την απελευθέρωση του φωτός τους. Όταν η αρνητικότητα επιστρέφει στη θεϊκή ουδετερότητα, επαναφέρεται στην ισορροπία. Μεταμορφώνοντας το παρελθοντικό κάρμα και μετουσιώνοντας το παρελθοντικό αρνητικό κάρμα, οι μετασχηματιστές εργάζονται για λογαριασμό και για τη συλλογική συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.

Θα μπορούσαν επίσης να μετασχηματίσουν την ενέργεια προγονικών γραμμών τους. Μπορεί να έχουν επιλέξει να γεννηθούν σε μια προγονική γραμμή που έχει άφθονο αρνητικό κάρμα. Είναι χρήσιμοι στο να απελευθερώνουν, να διαλύουν, να θεραπεύουν και να βοηθούν την δόνηση ολόκληρης της προγονικής γραμμής τους να αναβαθμιστεί.

4. ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ (THE HEALERS)

the-healers

Οι θεραπευτές βοηθούν πρακτικά τα πάντα: την ανθρωπότητα, τη γη, τα ζώα, τις ψυχές και όλα τα όντα, θεραπεύοντας τις ψυχικές, συναισθηματικές, σωματικές ή πνευματικές τους πτυχές. Ως θεραπευτής, πρέπει να ακούσετε την εσωτερική καθοδήγηση σας σχετικά με τις λεπτομέρειες, τις τεχνικές και τους τρόπους χρήσης-αξιοποίησης των χαρισμάτων σας μέσω της υπηρεσίας.

Οι περισσότεροι ενσυναισθητικοί (Empaths) είναι θεραπευτές χωρίς να το γνωρίζουν συνειδητά και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις συναισθηματικές τους ικανότητες για να ξεκλειδώσουν το θεραπευτικό δυναμικό τους. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε πρώτα στην επούλωση, διότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τη δόνηση σας και να γεμίσετε τον εαυτό σας με το φως που μπορεί να θεραπεύσει, να υποστηρίξει, να υπηρετήσει, να αγαπήσει και να καθοδηγήσει άλλους.

5. ΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ( THE SEERS)

the-seers

Αυτοί οι εργάτες του φωτός έχουν ανοίξει το τρίτο τους μάτι ή αλλιώς έχουν ξεκλειδώσει την ψυχική όραση τους, κάτι που τους καθιστά ικανούς να δουν πέρα ​​από το φυσικό πεδίο και το πέπλο της ψευδαίσθησης. Τα ταλέντα τους περιλαμβάνουν την παροχή ερμηνειών/χρησμών ή υπηρεσιών που εμπνέουν, ενδυναμώνουν και καθοδηγούν τους άλλους στην προσωπική τους αλήθεια, αλλά και την αλήθεια του κόσμου.

Επικεντρώνονται επιπλέον σε περιοχές όπου η ενέργεια τους είναι πραγματικά πολύ αναγκαία για την επούλωση, την μετουσίωση ή την απελευθέρωση. Εδώ είναι όπου το φως, η δύναμη και η παρουσία τους κάνουν μεγάλη διαφορά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως εκείνοι που αποκαλύπτουν την αλήθεια, οδηγώντας την από τα παρασκήνια στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι πραγματικά καλοί ψυχίατροι που αδίκως χαρακτηρίζονται ως παραψυχολόγοι (όπως ο Carl Jung), ακτιβιστές της αλήθειας ή ακόμη και επαγγελματίες ‘ψυχικοί’ (τηλεπαθητικοί, ενδιάμεσοι, μέντιουμς κ.α).

6. ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ (THE DIVINE BLUEPRINT HOLDERS)

the-divine-blueprint-holders

Ο καθένας έχει ένα προσωπικό θεϊκό σχέδιο , το οποίο είναι ένα πρότυπο για έναν πλήρως αφυπνισμένο εαυτό. Όλοι οι Εργάτες του Φωτός έχουν αυτό το πρότυπο, αλλά οι Κάτοχοι του Θεϊκού Σχεδίου είναι οι πιο δραστήριοι στο συντονισμό σε αυτό και στην ανάκτηση των κωδικών αφύπνισης. Είναι οι καλύτεροι στο να μεταφράζουν-αποκωδικοποιούν αυτούς τους κώδικες έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τους κατανοήσουν και να τους χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν τα επίπεδα της συνείδησής τους.

Οι Κάτοχοι του Θεϊκού Σχεδίου χρησιμοποιούν την ιερή γεωμετρία και άλλες ιερές μορφές επικοινωνίας μέσω της δουλειάς τους. Μπορούν να βρίσκονται και να ασχολούνται κυριολεκτικά με οποιοδήποτε τομέα και περιοχή της ζωής, μα αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούν και κάνουν τα πράγματα. Έτσι επικοινωνούν υποσυνείδητα με το θεϊκό σχέδιο.

7. ΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΣ (THE DREAMERS)

the-dreamers

Οι ονειρευτές υπηρετούν την αποστολή τους μέσω των ονείρων, το διαδιαστασιακό ταξίδι και γενικότερα την είσοδο στον χώρο των ονείρων που τους επιτρέπει να έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές διαστάσεις εμπειρίας.

Οι ονειρευτές είναι συνήθως άνθρωποι που αποκαλούνται «ψυχοναύτες»[psychonauts], Χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τελετουργίες ή ουσίες για να πραγματοποιούν ψυχεδελικά ταξίδια και να αποκτούν πρόσβαση σε πραγματικότητες/πεδία και ιδέες που αργότερα θα εμπνεύσουν και θα ανυψώσουν το ανθρώπινο πνεύμα. Αν δεν υπήρχαν οι ονειρευτές, δεν θα υπήρχε το 90% της τέχνης, της τεχνολογίας και των εφευρέσεων που έχουμε στον κόσμο σήμερα.

8. ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ (THE MESSENGERS)

the-messengers

Οι αγγελιοφόροι λαμβάνουν καθοδήγηση και μηνύματα από τους Θεούς, τους Αγγέλους, τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, τους Γαλαξιακούς και τον Ανώτερο Εαυτό τους.

Μοιράζονται αυτά τα μηνύματα μέσω βίντεο, blogging, διδασκαλιών ή γραπτών κειμένων. Όποια και αν είναι τα μέσα ή η πλατφόρμα, οι αγγελιοφόροι υπηρετούν την ανθρωπότητα στα πλαίσια της διαδικασίας της αφύπνισης, μοιράζοντας ισχυρή πνευματική γνώση και πληροφορίες. Εξηγούν στους ανθρώπους τι συμβαίνει με αυτούς, κάνοντάς τους να κατανοήσουν καλύτερα αυτό το ταξίδι της εξέλιξης μέσω της καθοδήγησης που λαμβάνουν από το Πνεύμα.

9. ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΤΕΣ (THE MANIFESTORS)

the-manifestors

Αυτοί οι Εργάτες του Φωτός ασχολούνται με την ιδιαίτερη διαχείριση και χρήση του φωτός με σκοπό την εκδήλωση-υλοποίηση αλλαγών στη γη, οι οποίες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέσω προθέσεων και εκδηλώσεως χρονοδιαγραμμάτων, θετικών γεγονότων ή της δημιουργίας του προτύπου για περισσότερη αγάπη, περισσότερο φως και αρμονική συν-δημιουργία. Αυτά τα επιτυγχάνουν με διάφορους τρόπους, όπως ο διαλογισμός και οι οραματισμοί, τα οποία συνοδεύονται από αυτοέλεγχο.

Οι Εκδηλωτές εκδηλώνουν για το ανώτερο καλό όλων των όντων, της Γαίας, των ζώων και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ωστόσο καθώς συνεχίζουν να εκδηλώνουν, εργάζονται έντονα με τον εσωτερικό τους εαυτό ώστε να διασφαλίσουν ότι οι υλοποιήσεις τους δεν θα είναι εγωιστικής φύσεως αλλά θα πηγάζουν από το κέντρο της καρδιάς τους. Οι περισσότεροι από εκείνους τους ανθρώπους μάλιστα δεν επικεντρώνονται καν στην υλοποίηση, αλλά στην εκκαθάριση-εξαγνισμό του εαυτού τους, έτσι ώστε η δόνηση που εκπέμπουν να είναι ευεργετική για όλους.

10. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (THE ASCENSION GUIDES)

Yoga meditation in temple

Είναι οι ανελισσόμενοι εργάτες του φωτός. Περνούν σε ανώτερα επίπεδα φωτός και μοιράζονται αυτά που μαθαίνουν-βιώνουν σχετικά με τη διαδικασία της ανάληψης. Αυτοί οι άνθρωποι αγγίζουν τα όρια της φώτισης-αυτοπραγμάτωσης και αγωνίζονται ακόμα βαθύτερα, αμφισβητώντας και ενσωματώνοντας υψηλότερα επίπεδα φωτός. Οι περισσότερες από τις διδασκαλίες τους απευθύνονται στους πνευματικούς διδασκάλους, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν ακόμη περισσότερο την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Οι Οδηγοί της Ανάληψης μας δείχνουν πώς να εντοπίσουμε και να υπερβούμε μερικές από τις παγίδες της φώτισης ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους τους υπόλοιπους να μην χάσουν τον εαυτό τους στο δρόμο προς την ανάληψη. Ορισμένες από τις διδασκαλίες τους μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις συμβατικές διδασκαλίες των Εργάτων του Φωτός. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσεγγίζουν την αλήθεια από μια πολύ υψηλότερη οπτική γωνία και αναγνωρίζουν τις στρεβλώσεις (παραπληροφόρηση) που μπορεί να προκύψουν από την «τυφλή» πνευματικότητα.

11. ΟΙ ΔΕΙΚΝΥΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ (THE WAYSHOWERS)

woman hiker enjoy the view on mountain peak cliff

Οι «δεικνύοντες του τρόπου» εφαρμόζουν όλα όσα λένε στην πράξη. «Ενσαρκώνουν» την διαδικασία της ανέλιξης και ζουν τις ζωές τους με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Ενδιαφέρονται για το ανώτερο καλό κάθε όντος , ζώντας μία αφυπνισμένη και εμπνευσμένη ζωή. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως δεν έχουν καν την συνειδητή επίγνωση ότι υπηρετούν την ανθρωπότητα με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό το οποίο τους καθιστά ουσιαστικά εργάτες του φωτός, είναι το γεγονός ότι ζουν σε συμφωνία και αρμονία με την εσώτερη αλήθεια τους και σύμφωνα με τις διδασκαλίες που μοιράζονται οι υπόλοιποι Εργάτες του Φωτός με τον κόσμο.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι η καρδιά των εργατών του φωτός. Είναι αυτό που εμπνέει και παρακινεί τους άλλους εργάτες του φωτός να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν επειδή υπάρχει ακόμα σκοτάδι στον κόσμο το οποίο χρειάζεται το φως τους. Και κοιτάζοντας τους, υπενθυμίζεται στους άλλους εργάτες του φωτός το τι πραγματικά έχει σημασία.

12. ΟΙ ΕΝΟΠΟΙΟΙ (THE UNIFIERS)

the-unifiers

Ετούτοι οι Εργάτες του Φωτός αντιλαμβάνονται το πώς όλα συνδέονται μεταξύ τους. Είναι πολύ καλοί στο να φανερώνουν μοτίβα και να συνδυάζουν διάφορες φιλοσοφίες μεταξύ τους. Είναι οι μεταφραστές που συγκεντρώνουν τις διδασκαλίες άλλων Εργατών του Φωτός, τις αλήθειες και τις φιλοσοφίες των πνευματικών διδασκάλων και τις διαμορφώνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πραγματικά εύκολο για τους υπόλοιπους ανθρώπους να τα κατανοούν και αφομοιώνουν.

Οι Ενοποιοί είναι καλοί στο να αντιλαμβάνονται την ουσία πίσω από διαφορετικές μεταξύ τους απόψεις. Έτσι μπορούν να βρίσκουν τρόπους για να ενώσουν/συμφιλιώσουν τους ανθρώπους μεταξύ τους. Φυσικά μπορούν να δουν πέρα ​​από τις δύο πλευρές και κατανοούν το ‘όλων’ του οποίου οι δύο πλευρές αποτελούν μέρος. Αυτοί οι άνθρωποι δεν χρησιμεύουν μόνο στην μετάφραση, αλλά και στην ενοποίηση (και ιδεολογική συμφιλίωση) των διαφορετικών ομάδων Εργατών του Φωτός , με αποτέλεσμα ο τελικός αντίκτυπος (στην φανέρωση της αλήθειας) να είναι πολύ λαμπρότερος.

[Παρόλο που εσείς συνήθως ταυτίζετε τον εαυτό σας με έναν συγκεκριμένο από τους 12 τύπους Εργατών του Φωτός, είναι πιθανό να φέρετε και κάποια χαρακτηριστικά από όλες τις κατηγορίες. Είμαστε όλοι διαφορετικοί συνδυασμοί αυτών των κατηγοριών με βάση τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι δευτερεύοντες τύποι μπορούν να ωφελήσουν την υλοποίηση του σκοπού του πρωταρχικού μας τύπου].

 

 

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s