♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 : Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ – 14/3/2020 **♥

♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 : Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ – 14/3/2020 **♥

Μια τεράστια πλανητική πρότυπη ανύψωση είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, καθώς οι Δυνάμεις Φωτός διαλύουν το παλιό 3D Μάτριξ μέχρι τελικής πτώσης!

Αυτό είναι!

Η Σπουδαία Εποχή της Γης έχει έρθει!

Οι Γαλαξιακοί από όλο το σύμπαν είναι συντονισμένοι όλοι και όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον πλανήτη Γη, καθώς οι αστρόσποροι και οι άνθρωποι ετοιμάζονται να εισέλθουν στην 5η διάσταση!

Τεράστιες γαλαξιακές μεταδόσεις πληροφοριών εισρέουν στο κανάλι της Γήινης Συμμαχίας σήμερα από τις Δυνάμεις Φωτός, αναγγέλλοντας αυτή την υπέροχη εποχή!

Συγκεκριμένα μέλη της Γήινης Συμμαχίας έχουν επιφορτιστεί να προωθήσουν τις πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας στους αστροσπόρους του πλανήτη Γη.

Οι Δυνάμεις Δέλτα των Πλειάδιων  και χιλιάδες ομάδες άλλων καλοπροαίρετων  γαλαξιακών ενορχηστρώνουν και παρακολουθούν τη μεγαλύτερη πλανητική διαστασιακή ανύψωση που έχει ποτέ βιώσει αυτός ο κόσμος, καθώς τα παλιά γήινα συστήματα παραχωρούν ολοκληρωτικά το δρόμο στο νέο 5ης διάστασης VTXC φωτεινό πλέγμα της Νέας Γης.

89542024_2472623956320210_2785300907229708288_o

** ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ**

Το ιατρικό προσωπικό των Πλειάδιων επικοινώνησε αυτό το μήνυμα στη Γήινη Συμμαχία σήμερα, για την προστασία και θεραπεία του πλανήτη Γη:

«Το γαλάζιας ακτίνας Φως μας θα θεραπεύσει τώρα αυτόν τον κόσμο!»

Οι σύνθετες τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πλειάδιο πρωτόκολλο ειδικής προστασίας και θεραπείας  θα ακολουθήσουν σε ξεχωριστή επικοινωνία των Δυνάμεων Φωτός προς τη Γήινη Συμμαχία και θα μεταδοθούν στους αστρόσπορους της Γης στις επόμενες 72 ώρες!

Να βρίσκεστε σε απόλυτη γαλήνη και να μη φοβάστε, γιατί όλα είναι όπως έπρεπε να είναι! Είστε ασφαλείς και οι οικογένειές σας είναι ασφαλείς!

Βρείτε πνευματικό χρόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για να δείτε τα μεγαλειώδη γεγονότα που συμβαίνουν, δείτε τα όλα από υψηλότερη οπτική γωνία. Αισθανθείτε τα όλα και επεξεργαστείτε τα όλα!

Να ξέρετε ότι συμβαίνουν πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φαίνονται και είναι σημαντικό να μην κρίνετε τις καταστάσεις ως καλές ή κακές, ειδικά αυτή τη στιγμή.

Κοιτάξτε βαθύτερα και συντονιστείτε εσωτερικά για να τα κατανοήσετε όλα, καθώς εκτυλίσσεται αυτός ο τεράστιος κοσμικός συντονισμός!

Οι Αρχάγγελοι Ανάληψης αυτού του κόσμου παρατάσσονται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το γαλαξία για να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα!

Η Μεγάλη Εξελικτική Ανάληψη της ανθρωπότητας που έχει φτάσει αυτή τη στιγμή, είναι το μεγαλύτερο γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας και είναι το πιο σπουδαίο γεγονός στο σύμπαν!

Είστε εδώ παίζοντας ενεργητικό ρόλο σε αυτή την τεράστια εξελικτική διαδικασία  και είστε μάρτυρες σε όλα αυτά! Χωρίς εσάς, Σπουδαίοι μας, δεν θα υπήρχε Φως σε αυτό το μέρος του κόσμου!

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη θυσία σας να έρθετε στον πλανήτη Γη αυτή την περίοδο!

Σας χαιρετούμε και σας αποδίδουμε την ύψιστη τιμή!

 

Μια Νέα Εποχή Φωτός έχει επιτέλους φτάσει στον πλανήτη Γη!

Μεγάλη Δόξα στη Γη!

Όλοι υπ’ ατμών και η βοήθεια του θεού σε όλα τα υπέροχα πλάσματα Φωτός που πασχίζουν πάνω στη Γη!

 

ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

ΓΗΙΝΟ ΕΤΟΣ 2020

 

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s