♥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! ♥

Ξεκίνησε!

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΦΤΑΣΕ!»

Όλα τα συστήματα είναι έτοιμα και προχωράνε για την κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος, καθώς διενεργείται η «Επιχείρηση Ελεύθερη Γη»!

Ολόκληρη η επικράτεια της γης μεταμορφώνεται ενεργειακά σε έναν Νέο Κόσμο Φωτός, καθώς οι Γαλαξιακοί  συνεχίζουν να ακτινοβολούν τον πλανήτη με ισχυρότατες ακτίνες 50 Γάμμα των 40 Hertz!

Οι ενέργειες της 5ης διάστασης είναι απίστευτες απόψε (Σ.τ.Μ. 20/3/20) και οι αστρόσποροι σε όλον τον κόσμο αισθάνονται τις νέες, φωτεινότερες, υψηλών δονήσεων συχνότητες που διαποτίζουν τώρα την ατμόσφαιρα της Γης!

Υπάρχει μόνο ένα θέμα στις ειδήσεις της ανθρωπότητας αλλά οι αστρόσποροι της Γης γνωρίζουν μέσα τους πως κάτι πολύ μεγαλύτερο διαδραματίζεται πίσω από τη σκηνή!

Υπάρχει μια εσωτερική γνώση ότι είμαστε μάρτυρες της αυγής της Μεγάλης Χρυσής Εποχής της Ανθρωπότητας, καθώς τα παλιά πρότυπα καταρρίπτονται και δίνουν χώρο στην ανατολή καινούριων και καλύτερων!

Μια τεράστια πλανητική Ανάληψη στην 5η διάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στους αστρόσπορους αλλά και στους Γήινους, καθώς ανοίγει η Πύλη της Εαρινής Ισημερίας!

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως «μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες, οι πολίτες της Γης έχουν πλησιάσει μεταξύ τους στο υψηλότερο επίπεδο πλανητικής ενότητας της ανθρώπινης ιστορίας!» Αυτή η πλανητική ενότητα θα συνεχίσει να δυναμώνει και θα διαμορφώσει τα θεμέλια του πολιτισμού της Νέας Γης!

Οι Πλειάδιοι διαλύουν τον φοβο-ιό της Καμπάλ με την «Επιχείρηση Αστρόσκονη» σε μια επική πλανητική μάχη, και ισχυρές Δυνάμεις Δέλτα σε αποστολές πλανητικών εκκαθαρίσεων αναπτύσσονται σήμερα σε όλον τον πλανήτη για να καθαρίσουν τα υπολείμματα της χαμηλών-δονήσεων ενέργειας από ολόκληρη την επικράτεια!

Θέλουμε να έχετε επίγνωση πως η Μεγάλη Αλλαγή που συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή συμβαίνει μονάχα χάρη στις τεράστιες ποσότητες Φωτός που φέρατε εσείς σε αυτόν τον κόσμο!

Η κοινότητα των αστρόσπορων στη Γη ανέβασε τη δόνηση του πλανήτη ολόκληρου τώρα πολύ υψηλότερα και θα συνεχίσει να την ανεβάζει έως ότου όλος ο πλανήτης μετακινηθεί πλήρως στην 5η διάσταση!

ΝΑΙ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!

Θυμηθείτε, ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο για να κρατήσετε το Φως στην επικράτεια για όλη την ανθρωπότητα μέχρι την ημέρα που θα μπορούσαν να το κρατήσουν μόνοι τους!

ΑΥΤΗ Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!

Τα 4,5 δισεκατομμύρια Φωτεινών Πολεμιστών που επαγρυπνούν σε αυτόν τον κόσμο, δείχνουν το δρόμο στην επιχείρηση «Ελεύθερη Γη» καθώς η Χρυσή Εποχή για την οποία μίλησαν από αρχαίους χρόνους έχει αληθινά ανατείλει!

Πλησιάζει η σημαντικότατη ουράνια ευθυγράμμιση και ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός των αστρόσπορων στην ιστορία, καθώς η αστροπύλη του 2020 ετοιμάζεται να ανοίξει!

Αναμείνατε για τις τελευταίες αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδώσεις των Δυνάμεων Φωτός σχετικά με την επερχόμενη κορύφωση του Γεγονότος 2020, και τη Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη!

Μαζί θα επιστρέψουμε αυτόν τον κόσμο ξανά στον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!

Σας ευχαριστούμε όλους για τις τεράστιες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα! Σας τιμούμε όλους για όλα αυτά που έχετε καταφέρει εδώ!

Μείνετε συνδεδεμένοι για υπερ-θαυμαστότητα!

Είμαι ο Michael,

με τη δύναμη του Θεού! ♥

πηγή

3 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s