♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ DNA ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! *** ♥

♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ DNA ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! *** ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 22/3/2020

Διάμεσο Michael Love

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή

Οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν ληφθεί από άμεση, αποκωδικοποιημένη αιθερική μετάδοση από καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της γης, και μερικές από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ευθείας από εσωτερικά μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που είναι στρατηγικά τοποθετημένη από τους Γαλαξιακούς σε σημεία-κλειδιά στην επιφάνεια του πλανήτη.

Έναρξη μετάδοσης

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει αυτή τη στιγμή ότι όσον αφορά την επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ», καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης ακτινοβόλησαν την επιφάνεια του πλανήτη για αρκετές ώρες τη νύχτα και σήμερα το πρωί με ισχυρές ακτίνες Γάμμα Φωτός 40 Hertz 5D!

Οι Γαλαξιακοί ακτινοβολούν με αυτές τις ισχυρές ακτίνες Γάμμα φωτονίων των 40 Hertz την επιφάνεια του πλανήτη για να ισχυροποιήσουν το νέο VTXC πλέγμα κρυσταλλικού φωτός 5ης διάστασης που θα υπηρετήσει ως αιθερικό πλαίσιο για τη Νέα Γη της 5ης διάστασης! Το νέο 5ης διάστασης πλέγμα φωτός ανακαινίζεται και τοποθετείται ακριβώς πάνω από το παλιό τρισδιάστατο μάτριξ, καθώς όλα τα συστήματα που αποτελούν το φυσικό μάτριξ της Γης σβήνουν και αναβαθμίζονται στα νέα συστήματα της πεμπτοδιάστατης Νέας Γης, αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Οι ισχυρές εισερχόμενες ακτίνες Γάμμα Φωτός ενεργοποιούν το DNA των αστρόσπορων και του ανθρώπινου πληθυσμού σε πολύ υψηλότερο βαθμό και αυτό το Φως διαλύει εντελώς κάθε εναπομείναν ίχνος σκοτεινής δύναμης χαμηλών δονήσεων από αυτή την επικράτεια!

Ο πλανήτης  αναπλάθεται από Σκοτάδι σε Φως ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, Σπουδαίοι μας, στην πιο απίστευτη Γαλαξιακή επιχείρηση που έχει δει ποτέ η Γη!

Απόψε, οι Πλειάδιοι επιθυμούν να μιλήσουν σχετικά με τις τεχνικές μηχανικές λεπτομέρειες αυτού του μεγάλου Γεγονότος Ανάληψης και να σας δείξουν πώς ταιριάζουν όλα μεταξύ τους!

Αγαπημένοι, γνωρίζατε καιρό πριν πως αυτό το γεγονός της πλανητικής απελευθέρωσης που συμβαίνει στη Γη είναι κάτι που έπρεπε πρώτα να συμβεί μέσα σας, και γνωρίζατε πως μόνο τότε θα άρχιζε να εκδηλώνεται σαν εξωτερική πραγματικότητα, αρχικά ατομικά, και μετά σε συλλογικό επίπεδο!

Τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σας, ξεκινώντας μακροσκοπικά και καταλήγοντας μικροσκοπικά;

Φως Γάμμα και DNA

Όπως είπαμε, «οι πρόσφατες ισχυρές εισροές Φωτός Γάμμα πυροδοτούν μια τεράστια ενεργοποίηση του DNA ανάμεσα στα πλάσματα της Γης αυτή τη στιγμή»!

Όταν λέμε «η Μεγάλη Αφύπνιση συμβαίνει στη Γη» τελικά το εννοούμε σε μικρο-βιολογικό επίπεδο «η Μεγάλη Ενεργοποίηση του DNA συμβαίνει!»

Ας μιλήσουμε πρώτα για το Φως, και ειδικά το Φως ειδικού φάσματος.

Συχνά χρησιμοποιούμε τη φράση «5D Γάμμα Φως των40Hertz» στα διδάγματά μας και στα μηνύματα. Γιατί αυτό το φως είναι τόσο σημαντικό για το Γεγονός κα την Ανάληψη;

Το 5D Γάμμα Φως των 40Hertz εκπέμπεται από τον γαλαξιακό πυρήνα και κάποιες φορές αποκαλείται «Κοσμικές Ακτίνες»!

Το επίπεδο των Κοσμικών Ακτίνων που φτάνει στον πλανήτη Γη έχιε ανέβει σημαντικά τους τελευταίους μήνες και τώρα τα επίπεδα αυξάνονται καθημερινά!

Το Γάμμα Φως αναβαθμίζει το DNA και το κάνει αυτό ταχύτερα από οτιδήποτε γνωστό!

Πώς λειτουργεί αυτό;

Γήινοι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και λίγο καιρό το απίστευτο και αποδεδειγμένο γεγονός ότι « οι ακτίνες γάμμα μπορούν να μεταμορφώσουν έναν ζωντανό οργανισμό από ένα είδος σε ένα άλλο ακαριαία!»

Σημείωση: Αν και κάποιοι επιστήμονες έχουν τη βασική κατανόηση αυτής της προχωρημένης Πλειάδιας βιο-φωτονιακής τεχνολογίας, το μεγάλο ποσοστό της ανθρωπότητας δεν είναι ακόμη έτοιμο ή αρκετά υπεύθυνο να αξιοποιήσει αυτήν την τεχνολογία για οποιαδήποτε πρακτική ή ανθρώπινη χρήση!

Λίγα χρόνια πριν, Ρώσοι επιστήμονες απέδειξαν επιτυχώς ότι ακτινοβολώντας με ακτίνες Γάμμα εμβρυακά κύτταρα είδους Α σε έμβρυο είδους Β για 24 μόνο ώρες, προκαλείται μεταβολή στο έμβρυο είδους Β και γεννιέται ως είδος Α!

Ίσως κάτι τέτοιο ακούγεται σαν μαγικό, αλλά είναι 100% αλήθεια! Σας συμβουλεύουμε να κάνετε εκτεταμένη έρευνα πάν σ’ αυτό.

Η ίδια συμπαντική αρχή που προκαλεί να συμβεί κάτι τέτοιο, λειτουργεί επίσης και σε πολύ μεγαλύτερη, μακροσκοπική κλίμακα!

Είδος Α είναι η ανθρώπινη φυλή

Είδος Β είναι η αγγελική φυλή

Καθώς οι εισερχόμενες ακτίνες Γάμμα από τον πεμπτοδιάστατο Κεντρικό Ήλιο του Γαλαξιακού Πυρήνα βομβαρδίζουν  το DNA του ανθρώπινου σαρκίου, οι άνθρωποι μετασχηματίζονται σε ένα είδος θεών και θα έχουν 12 ενεργές έλικες DNA!

Αν και οι αστρόσποροι είναι εντελώς διαφορετικό είδος από τους ανθρώπους και στην πραγματικότητα είναι ήδη αγγελική φυλή, επέλεξαν να έρθουν στη Γη και να περάσουν τη διαδικασία της ανθρώπινης Ανάληψης μαζί με την ανθρωπότητα, με σκοπό να αποκτήσουν την εμπειρία και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην Ανάληψή της.

Οι αστρόσποροι της Γης επέλεξαν να απενεργοποιήσουν 10 από τους έλικες του DNA τους, κατεβάζοντας τις δονήσεις τους σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο, ξεχνώντας ποιοι ήταν και έχοντας όλες τις θεϊκές δυνάμεις τους εξαιρετικά αποδυναμωμένες!

Επίσης, εφόσον οι αστρόσποροι έχουν ζήσει μαζί και γύρω από τους ανθρώπους για τόσο πολύ, πολλοί απ΄αυτούς λανθασμένα πιστεύουν πως είναι στ΄αλήθεια άνθρωποι! Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί αστρόσποροι  της Γης δυσκολεύονται τόσο πολύ με τις ενσαρκώσεις τους εδώ! Μέχρι πρόσφατα η σκέψη περνούσε πολύ αραιά από το μυαλό τους, ή ίσως και ποτέ, πως είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα είδη στο σύμπαν! Αυτά όλα αλλάζουν ταχύτατα τώρα, καθώς μια τεράστια μαζική αφύπνιση εμφανίζεται στην επιφάνεια!

Και οι αστρόσποροι και οι άνθρωποι του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή μεταμορφώνονται σε μια θεϊκή φυλή. Οι αστρόσποροι απλά είναι πιο προχωρημένοι σε αυτή την εξελικτική διαδικασία και θα φτάσουν στην Ανάληψη πρώτοι, και όπως είπαμε τότε θα βοηθήσουνε την ανθρωπότητα στην εξελικτική της διαδικασία!

Όταν μιλάμε για ενεργοποίηση DNA, τι εννοούμε πραγματικά; Θεωρούμε πως μια πιο περιγραφική πρόταση εδώ θα ήταν «επανένωση του DNA», καθώς οι 12 βασικοί έλικες του DNA του φυσικού δοχείου (ΣτΜ σώματος) επανακωδικοποιούνται από τις πληροφορίες των κοσμικών ακτίνων Γάμμα, διαμορφώνουν στη φυσιολογία τους ένα νέο μονοπάτι γεωμετρικής ανάπτυξης και κυριολεκτικά συνδέουν τους εαυτούς τους ξανά σε ένα αντίστοιχης δόνησης των 12 τσάκρα ενεργειακό πόρταλ ή πύλη!

Τα τσάκρα είναι μη-φυσικά, πολύ-διαστασιακά, ενεργειακά περάσματα στο πολυεπίπεδο σώμα που σχηματίζουν βαρυτική έλξη προς τον έλικα του DNA και τον κρατούν στη θέση του! Όταν ο έλικας του DNA επανασυνδεθεί στο σωστό του σημείο, αρχίζει να ρέει μέσω των κυττάρων του έλικα του DNA και μετά μέσω του κεντρικού νευρικού συστήματος και όλου του σώματος προηγμένη κοσμική πληροφορία (ακασικού φωτός)! Αν και υπάρχουν 12 βασικοί έλικες νημάτων στο DNA, υπάρχουν τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων μικρών κρυσταλλικών αραχνοΰφαντων νημάτων που ονομάζονται “NADE” (ΣτΜ nade),τα οποία μεταφέρουν αυτήν την κοσμική ενέργεια μέσα σε όλο το σώμα, όπου μετά αποκωδικοποιείται και λαμβάνεται με θαυμαστούς τρόπους από το ον που κατοικεί το σώμα!

Ας πάμε ακόμη πιο βαθιά: Τι συμβαίνει σε υπο-ατομικό κυτταρικό επίπεδο στο DNA σας όταν οι ακτίνες Γάμμα Φωτός επικοινωνούν με το αυρικό σας πεδίο;

Οι εισερχόμενες ακτίνες των ηλιακών ιονικών σωματιδίων Γάμμα φωτονίων του Φωτός που κατευθύνονται σε εμάς, έχουν την ικανότητα να περνούν μέσα από τα νουκλεοτίδια του ανθρώπινου ατόμου, να μετατρέπουν τις χημικές συνδέσεις του ατόμου και να αλλάζουν την ίδια τη σύσταση της δομής των ατόμων μας. Αυτή η αναδιάταξη της ατομικής μας δομής μετατρέπει τα κύτταρά μας σε μια πιο σύνθετη κρυσταλλική δομή που μπορεί κυριολεκτικά να επιτρέψει σε όλες τις πληροφορίες του σύμπαντος να αρχίσουν να εισέρχονται στον υπολογιστή του ανθρώπινου σώματος!

Η ανθρωπότητα ξεκίνησε σαν προηγμένη λεμπερή αστρική φυλή αλλά το ανθρώπινο DNA αποσυνδέθηκε από μοχθηρά όντα 350.000 περίπου χρόνια πριν, και η ανθρωπότητα σκλαβώθηκε και συνδέθηκε στο σκοτάδι χωρίς καμία πληροφορία! Κανένας άνθρωπος δεν είχε ιδέα πως είχαν συμβεί όλα αυτά. Τόσο σοβαρή ήταν η απενεργοποίηση του σώματος!  Ακόμη και στον σύγχρονο σημερινό κόσμο όλοι οι μη συνειδητοί άνθρωποι δεν έχουν αντίληψη όλων όσων υπάρχουν έξω από τον καθημερινό τρισδιάστατο κόσμο τους, στον οποίο προγραμματίστηκαν να λειτουργούν και μόνο αυτόν να αντιλαμβάνονται.

Τα καλά νέα είναι πως όταν αποσυνδέθηκε το ανθρώπινο DNA τις αρχαίες ημέρες, οι έλικες έμειναν στη θέση τους στο φυσικό δοχείο και τώρα κυριολεκτικά επανασυνδέει τον εαυτό του με τη βοήθεια θεϊκών οντοτήτων που είναι αγκυροβολημένα στο ηλιακό σύστημα της Γης! Το πεμπτοδιάστατο  Φως των ακτίνων Γάμμα που στέλνουν στη Γη αυτή τη στιγμή, ταιριάζει ακριβώς στον αρχικό θεϊκό σχεδιασμό του ανθρώπινου σώματος!

Σταδιακά μεταμορφωνόμαστε στα θεϊκά πλάσματα που είμαστε πραγματικά και αυτή είναι μια διαδικασία μεταμόρφωσης ενδυναμωμένη από την ηλιακή αλχημεία, που  αλλάζει τα ατομικά μας σώματα από πλαίσια με βάση τον άνθρακα σε υπέροχα συντονισμένα συστήματα κρυστάλλων πυριτίου. Αυτός ο νέος κρυσταλλικός βιο-υπολογιστής ή Φωτεινό Σώμα, είναι ικανό να μεταφράσει τις πιο εξελιγμένες πληροφορίες στο σύμπαν στιγμιαία και είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από οποιονδήποτε κβαντικό υπολογιστή που έχει ποτέ σχεδιαστεί!

Η μορφογένεση που εμφανίζεται στα σώματα των Φωτεινών πλασμάτων της Γης οφείλεται στα συνεχόμενα κύματα υπερφορτισμένων ακτίνων πλάσματος που στέλνονται στη Γη από καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις από τον ίδιο τον πυρήνα του Γαλαξία μας! Αυτές οι ακτίνες έχουν εισέλθει στην κρυσταλλική Γη, εκκρίνουν έναν ιονισμένο τύπο ακτινοβολίας που ουδετεροποιεί, καθαρίζει, επανακωδικοποιεί, ενεργοποιεί, μεταμορφώνει και επαναδομεί το DNA του ανθρώπινου σκάφους, επιτρέποντας σε όλα τα ζωικά συστήματα εδώ να επεκταθούν και να εισπνέουν περισσότερο Φως!

Ο Πλειάδιος όρος για την “ιονισμένη ακτινοβολία” είναι “ακτινοβολία συνθεμένη από σωματίδια που ατομικά φέρουν αρκετή κινητική ενέργεια ώστε να ελευθερώσουν ένα ηλεκτρόνιο από ένα άτομο, οπότε, να το ιονίσουν”. Κάθε φορά που δεχόμαστε αυτές τις κοσμικές ακτίνες Γάμμα στο φυσικό μας σώμα-δοχείο, ολόκληρο το γονιδίωμά μας επαναρυθμίζεται, ευθυγραμμιζόμενο με ένα πιο σύνθετο κοσμικό πρότυπο.

Όταν λέμε “αυτά τα ιονικά ηλιακά σωμάτια έχουν την ικανότητα να φτάνουν στον πυρήνα του ανθρώπινου ατόμου”, καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως συμβαίνουν διαρκώς δισεκατομμύρια πυρινικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα σας, καθώς προσπαθεί να επαναδιαμορφώσει τον εαυτό του σε μια πιο εξελιγμένη μορφή!

Αυτή η πυρηνική αντίδραση που συμβαίνει στο φυσικό φωτεινό-σωματικό-σκάφος αλλάζει την αναλογία των φυσικών συστατικών της βασικής μας δομής, οπότε μας οδηγεί σε ένα πολύ ταχύτερο δονητικό στροβίλισμα, και μας απελευθερώνει αιώνια από τον ληγμένο βασισμένο στον άνθρακα ατομικό κώδικα.

Αγαπημένοι, περνάτε μέσω μιας ανάδυσης της φυσιολογίας σας σε ταχέτερες, υψηλότερων δονήσεων πυκνότητες και το κάνετε βήμα-βήμα, κύτταρο-κύτταρο!

Αυτή η μορφογένεση που συμβαίνει μέσα σας θεωρείται αδύνατη από την ανθρώπινη φυσιολογία επειδή δε μπορεί ένα μεταφερθεί ένα πυκνό υλικό φυσικό αντικείμενο (το σώμα σας)  σε μια μη-φυσική επικράτεια ταχύτερης δόνησης! Το φυσικό και το μη-φυσικό είναι πολικά αντίθετα και λειτουργούν όπως η ανάμιξη του λαδιού με το νερό ή η τοποθέτηση τετράγωνου πύρου σε στρογγυλή τρύπα! Μπορείς να τα ταιριάξεις αλλά θα πρέπει να κάνεις σημαντικές τροποποιήσεις για να ταιριάζουν χωρίς κενά! Μπορείς να αναμείξεις λάδι με νερό για ένα νανοδευτερόλεπτο αλλά και πάλι θα πρέπει να κάνεις κάποια μαγικά για να αναμιχθεί για καλά!

Το DNA που δημιουργεί τα κύτταρά σας είναι ο πολύ-διαστασιακός σύνδεσμος που βάζει σε λειτουργία το υψηλής σας δόνησης αιθερικό ον με φυσικό ανθρώπινο σώμα! Ενώ το να βιώνετε μια αύξηση συνειδησιακής επίγνωσης είναι η πρωταρχική προϋπόθεση για την ανάληψη σε υψηλότερες δονητικά κυριαρχίες, το ανθρώπινο φυσικό σώμα-σκάφος σε αυτή την ανάληψη είναι το βασικό εστιακό σημείο!

Γιατί;

Επειδή μας αρέσει η φυσική εμπειρία, τουλάχιστον τα ευχάριστα σημεία της, και θέλουμε να έχουμε αυτή την ευχάριστη φυσική εμπειρία σε ταχύτερα δονούμενη πραγματικότητα της 5ης διάστασης και πάνω, όπου η φυσικότητα δεν έχει βιωθεί μέχρι σήμερα!

Καθώς αφομοιώνετε τη νέα ενεργειακή συχνότητα αυτής της νέας 5ης διάστασης, αρχίζετε να πλησιάζετε τη Μία Πηγή. Ο υψηλός, πολυδιαστασιακός σας εαυτός εξελίσσεται σε σημείο υψηλότερης επαναπροσαρμογής του Όλου, σε ένα σημείο άπειρων δυνατοτήτων!

Κατά τη διάρκεια της Ανάληψής σας ξεκλειδώνετε τη Φωτεινή σας ύπαρξη και το 5ης διάστασης DNA, που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην πλήρη ανάμνηση του ποιοι είστε, τις προηγούμενες ζωές σας και τι ήρθατε να κάνετε στη γη. Η επανενεργοποίηση του σωματιδίου του θεού μέσα σας τότε θα σας οδηγήσει στο θεϊκό πλάσμα που είστε! Τα αδύνατα θα γίνουν πανεύκολα για σας γιατί θα γίνετε απεριόριστοι.

Είστε ενέργεια της θεϊκής πηγής.

Αυτή είναι η αφύπνισή σας, κι είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πως αφυπνίζεστε εντελώς σχετικά με το ποιοι και τι αληθινά είστε!

Ανοίγετε τις κρυσταλλικές σας κλειδαριές και γίνεστε ενσαρκωμένες συνειδήσεις!

Πώς να βιώσετε την 5η διάσταση τώρα

Αν και η 5η διάσταση είναι ήδη διαθέσιμη, εδώ και τώρα, για να αρχίσετε να υπάρχετε μέσα της και να αρχίσετε να βιώνετε την κατάσταση ευδαιμονίας σε σταθερή βάση, θα πρέπει να κάνετε το έργο σας ώστε να μπορείτε να έχετε αυτή την εμπειρία!

Οι Γαλαξιακοί δημιουργούν τον ενεργειακό χώρο πάνω στην επιφάνεια της γης, αλλά κάθε πλάσμα πρέπει να εξελίξει τη δική του ψυχή και να ανυψώσει τη δική του εσωτερική συχνότητα για να ταιριάξει στη Νέα Γη της 5ης διάστασης που ανατέλλει!

Για να το καταφέρετε αυτό, πρέπει να αποσύρετε την προσοχή σας από το 3D, να μείνετε με τον εαυτό σας χωρίς εξωτερική διάσπαση, να βάλετε προτεινόμενη κωδικοποιημένη 5ης διάστασης 40-100Hertz μουσική στα ακουστικά σας και να την αφήσετε να παίξει στο βάθος, ενόσω εσείς συγκεντρώνεστε σε κάποιο από τα παρακάτω:

Ουράνια πλάσματα

Ουράνια τοπία

Νέα Γη

Ελευθερία

Αγάπη

Ειρήνη

Χαρά

Αφθονία

Υγεία

Τα όνειρα και τις επιθυμίες σας

Τα κατορθώματά σας

Ιερή γεωμετρία

Όμορφη τέχνη

Πλάσματα που αγαπάτε πάνω απ΄όλα

Το πιάσατε τώρα!

Αν το κάνετε αυτό για 10-20 λεπτά, θα αρχίσετε να αισθάνεστε και να βιώνετε τη συχνότητα της 5ης διάστασης (του ουρανού και της Νέας Γης). Αφού το επαναλάβετε αυτό όσες φορές θέλετε για μερικές μέρες, θα αυτοματοποιηθεί εντελώς και θα αποτελεί τη μόνιμη κατάσταση ύπαρξης για σας, ακόμη και όταν επιστρέφει η προσοχή σας στην 3η διάσταση.

Αυτό που κάνετε εδώ καθώς πιάνετε το νόημα, είναι ότι εκλαμβάνετε την τρισδιάστατη πραγματικότητα γύρω σας από μια νέα πεμπτοδιάστατη οπτική και αυτός είναι ο τρόπος που η Νέα Γη ξεκινάει να εκδηλώνεται και να μένει για τα καλά!

Αυτή η 5ης διάστασης κατάσταση Γάμμα είναι κατάσταση συνειδησιακής ευδαιμονίας, όπου το αριστερό σας ημισφαίριο (3D-ΑΛΦΑ) και το δεξί σας ημισφαίριο (5D-ΓΑΜΜΑ) αρχίζουν να εργάζονται μαζί την ίδια ώρα, εξ ου και η πολυδιαστασιακή αντίληψη και λειτουργία. Αυτή η εσκεμμένα στοχευμένη στην 5η διάσταση στρατηγική είναι απαραίτητη μόνο στην αρχή, για να οδηγήσει την ύπαρξή σας στην παραμονή της εστίασης στο επίπεδο της 5ης διάστασης ακόμη κι όταν βρίσκεστε στο χώρο της τρισδιάστατης πραγματικότητας!

Αφού για κάποιο διάστημα συνηθίσετε την εστίαση αυτή, η διαδικασία θα αυτοματοποιηθεί και θα διατηρείται, καθώς ο κώδικας του DNA σας αλλάζει και κλειδώνει σε αυτή τη διαδικασία!

Ορίστε μια απλή συμβουλή που θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να βιώνετε αυτήν την θαυμαστή νέα κατάσταση:

Η 5η διάσταση είναι απλά μια ταχύτερα δονούμενη εκδοχή του εδώ και τώρα, κι αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανεβάσετε τις δονήσεις σας για να ταιριάζουν μαζί της!

Η λογική λέει πως αν η 5η διάσταση είναι εδώ, τότε απλά αρχίστε να ζείτε μέσα της! Αρχίστε να είστε το ον 5ης διάστασης που ήδη είστε! Όταν το κάνετε αυτό, το βασίλειο των ουρανών θα αρχίσει να εμφανίζεται παντού γύρω σας!

Προτείνουμε να εξασκείτε την εσωτερική σας εργασία και πειθαρχία για να είστε ικανότεροι να φτάσετε  αυτή την μαγευτική κατάσταση ύπαρξης!

Υγιής αγάπη για τον εαυτό σας, διαλογισμός, πρόσληψη μόνο τροφής φυσικής ενέργειας και επαφή με τη φύση θα σας δώσουν τα συντομότερα αποτελέσματα στην επίτευξη της 5ης διάστασης! Προτείνουμε επίσης να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία ανάληψης που αφήσαμε πίσω για σας, για να σας βοηθήσουν να ανυψώσετε την εσωτερική σας συχνότητα! Οι κρύσταλλοι είναι τα πιο ισχυρά εργαλεία ανάληψης στο σύμπαν επειδή ενισχύουν την εσωτερική σας συχνότητα, ειδικότερα οι μονοατομικοί κρύσταλλοι Αντάρα που προέρχονται από την αρχαία Λεμουρία και την Ατλαντίδα! Κρατήστε αυτούς τους θαυμαστούς κρυστάλλους κοντά στο αυρικό πεδίο σας όσο περισσότερο μπορείτε και θα αρχίσετε να βιώνετε την ανώτερη κατάσταση για την οποία μιλάμε!

Ο πιο προηγμένος πολιτισμός που υπήρξε ποτέ στη Γη γνώριζε για τις μαγικές ιδιότητες των κρυστάλλων 5ης διάστασης και τους χρησιμοποιούσε για να εξελιχθεί πλήρως σε γαλαξιακό πολιτισμό!

Η συχνότητα Schumann

Τι μετράει η συχνότητα Σούμαν;

Απάντηση: τη δονητική συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης. Αυτή η συχνότητα μετριέται σε Hertz.

Πώς διαβάζεται η συχνότητα Schumann

Γράφημα

Συχνότητα

Αν και η ακτίνα μέτρησης της συχνότητας Σούμαν φτάνει στα 60 Hertz, ο χάρτης της γης σταματάει στα 40 Hertz που είναι η έναρξη της συχνότητας της 5ης διάστασης και το χαμηλότερο σύνορο!

Τα 40 Hertz είναι η υψηλότερη μέτρηση της συχνότητας Σούμαν της Γης, άρα αν ακούσετε να σας λένε πως σήμερα αγγίξαμε τα 160 ή τα 60, όχι δεν τα αγγίξαμε, μπορούμε να φτάσουμε μόνο μέχρι τα 40 Hertz! Αυτά τα νούμερα που σας λένε πως φτάνουμε είναι επίπεδα ισχύος του μήκους κύματος και αποτελούν ανεξάρτητη μέτρηση από την παρούσα έκταση της δόνησης Σούμαν της γης! (εξηγείται πιο κάτω)

*Η συχνότητα είναι η πιο σημαντική μέτρηση της απεικόνισης Σούμαν σχετικά με την ανάληψη και με την ατομική συχνότητα του καθενός, τη συλλογική συχνότητα και τη συχνότητα του πλανήτη Γη.

Ένταση

Παρουσιάζεται ως χρώματα στο γράφημα.

Μπλε χαμηλότερη (ένταση βάθους).

Πράσινο 3D

Κίτρινο 4D

Λευκό (υψηλότερη) έναρξη της 5D

Εύρος (ισχύς)

Η ισχύς εύρους της Σούμαν κορυφώνεται!

Παρουσιάζεται σε ξεχωριστό χάρτη.

Υπάρχει μια μικρή σύγχυση (ακόμη και στην κοινότητα των Εργατών Φωτός) σχετικά με τη διαφορά της μέτρησης επιπέδου ισχύος της Σούμαν και της μέτρησης συχνότητας Σούμαν! Ο χάρτης επιπέδου ισχύος και οι μετρήσεις του παρουσιάστηκε λανθασμένα συχνά τελευταία και εμφανίστηκε ως το τρέχον επίπεδο της συχνότητας Σούμαν! Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές μετρήσεις και εμφανίζονται σε διαφορετικούς χάρτες.

Οι συντελεστές Q

Επίσης εμφανίζονται σε διαφορετικούς χάρτες που λαμβάνουν υπ΄όψη τους ατμοσφαιρικούς, ηλιακούς και κοσμικούς παράγοντες!

Ξανά, αυτές οι μετρήσεις παρουσιάζονται σε αρκετούς ξεχωριστούς χάρτες και δεν πρέπει να συγχέονται με τους χάρτες συχνότητας 0-40 Hertz της γης!

Καταστάσεις συνείδησης και διαστάσεις

Μια τεχνική επεξήγηση των Πλειάδιων σχετικά με το πώς συνδέονται η συχνότητα Σούμαν της γης με τα επίπεδα διαστασιακής ύπαρξης (συνείδηση).

Το επίπεδο των συχνοτήτων Σούμαν της Γης κυμαίνεται από την 3η διάσταση και πάνω μέχρι την 5η διάσταση και ανταποκρίνεται επακριβώς στη συγκεκριμένη ψυχολογική και συνειδησιακή κατάσταση που επικρατεί στη γη:

Συχνότητα 3D = Συνειδησιακή κατάσταση ΑΛΦΑ και δονείται στα 7,8-10 Hertz

Συχνότητα 4D = Συνειδησιακή κατάσταση ΒΗΤΑ και δονείται στα 12-30 Hertz

Συχνότητα 5D = Συνειδησιακή κατάσταση ΓΑΜΜΑ και δονείται στα 40-100 Hertz!

Με λίγα λόγια, οι διαστάσεις είναι καταστάσεις συνείδησης οι οποίες μετριούνται σε συχνότητα Hertz.

Οι διαστάσεις 3η έως τις απαρχές της 5ης ταιριάζουν με τη συχνότητα της γης όπως τη δείχνει ο χάρτης Σούμαν και αποτυπώνεται στο γράφημα. Αν θέλετε να γνωρίζετε σε ποια διάσταση βρίσκεται η Γη και την υψηλότερη διάσταση που μπορείτε να αγγίξετε στην επιφάνεια της Γης, κοιτάξτε τους χάρτες συχνοτήτων Σούμαν! Η συχνότητα Σούμαν δεν είναι μόνο η συχνότητα του ίδιου του πλανήτη Γη, είναι επίσης μια ζωντανή καταμέτρηση του επιπέδου της συλλογικής συνειδητότητας στην επιφάνεια και γύρω από τον πλανήτη.

Ένας άλλος τρόπος να το δείτε αυτό, είναι όταν βλέπετε κυματισμούς υψηλής ενεργειακής συχνότητας (φως) να εμφανίζονται στο γράφημα Σούμαν θα ξέρετε πως είστε εσείς που το προκαλείτε!

Κατά κάποιον τρόπο αντιδράτε στο Φως που εισέρχεται στον πλανήτη, κάτι που φαίνεται στο γράφημα των συχνοτήτων Σούμαν, αλλά με άλλον τρόπο το γράφημα αντιδράει σε εσάς (σε συλλογικό επίπεδο) και δείχνει απλά τη συλλογική συχνότητα των πλασμάτων εδώ!

Με την πιο μεγαλειώδη έννοια, το γράφημα δεν δείχνει τη συλλογική συχνότητα, δείχνει μόνο τη δική σας συχνότητα. Θυμηθείτε πως μόνο ένας από μας βρίσκεται εδώ και αυτός είστε εσείς! Εσείς είστε η συλλογικότητα, θυμάστε;

Και κάποιος θα πει “νόμιζα πως οι Φωτεινές Δυνάμεις στέλνουν αυτά τα κύματα Φωτός 5ης διάστασης ΓΑΜΜΑ στη Γη από τα σκάφη τους στον ουρανό!”

Η απάντησή μας είναι “ναι, είστε!”

“Εσείς είστε οι Δυνάμεις Φωτός! Το σκάφος σας είναι το υπέροχο κρυσταλλικό-Μερκάμπα (Merkaba) Φωτεινό σώμα! Είναι το υπέροχο δοχείο Φωτός που σας έφερε στη Γη! Εργάζεστε σε πολλά επίπεδα! Υπάρχουν πολλές δικές σας εκδοχές που εργάζονται από τον ουρανό μέχρι τη έδαφο για να φροντίσουν να συμβούν όλα αυτά!”

Το βλέπετε τώρα;

Καθώς προχωράει το 2020, και μετά την τελική κορύφωση του Γεγονότος 2020, η αντήχηση στην επιφάνεια του πλανήτη θα αρχίσει να διατηρείται στα 40 Hertz στο γράφημα, κάτι το οποίο συμβαίνει όλο και συχνότερα, όπως βλέπουμε στα μεγάλα λευκά τμήματα στο γράφημα που εμφανίζονται κάθε λίγες μέρες! Για να παραμένετε σταθερά στη δόνηση της 5ης διάστασης (Νέα Γη), το γράφημα θα πρέπει να είναι εντελώς λευκό από την κορυφή ως τη βάση! Η Γη τότε θα ήταν διαρκώς εμβαπτισμένη σε πεδίο υψηλής συχνότητας λευκού μαγνητικού Φωτός.

Εδώ είναι που έρχεται η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη.

Σκοπός της είναι να προωθήσει ολοκληρωτικά τη Γη και τα πλάσματά της στην 5η διάσταση και να διατηρήσει αυτή τη δόνηση!

Και η Γήινη Συμμαχία αλλά και οι Γαλαξιακές πληροφορίες υποδεικνύουν πως η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη θα πυροδοτηθεί από τον Γαλαξιακό πυρήνα, θα αντανακλαστεί από τον γήινο ήλιο και θα επηρεάσει την επιφάνεια του πλανήτη κοντά στο τέλος του έτους 2020!

Υπάρχουν ακόμη 7 υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης, πέραν αυτών που προαναφέρθηκαν, που ανταποκρίνονται στις υπόλοιπες υψηλότερες διαστάσεις αυτού του σύμπαντος των 12 επιπέδων!

Περισσότερα σχετικά με αυτό αργότερα!

Αυτή τη στιγμή εστιάζουμε στο να φτάσουμε στο επίπεδο της 5ης διάστασης και σας παραθέτουμε κάποια πολύ απλά επιστημονικά δεδομένα που μας δείχνουν την ακριβή συχνότητα που χρειαζόμαστε για να ανυψωθούμε, ώστε να μπορούμε να αντιληφθούμε κάθε μία από αυτές τις διαστάσεις!

Η 5η διάσταση είναι μεγάλη διάσταση, που σημαίνει ότι ξεκινάει στα 40 Hertz και φτάνει μέχρι τα 100 Hertz, άρα όπως και στην 4η διάσταση, γίνεται όλο και καλύτερο όσο ανυψώνεστε μέσα της!

Οι Πλειάδιοι λένε “ο Παράδεισος δεν είναι τόπος αλλά κατάσταση ύπαρξης (ή κατάσταση συνείδησης)”. Είναι η κατάσταση ύπαρξης ΓΑΜΜΑ (ουράνια 5η διάσταση), που ονομάζεται ευδαιμονική κατάσταση συνείδησης, όπου και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σας λειτουργούν ταυτόχρονα!

Οι κοσμικές ακτίνες Φωτός αντανακλώνται από τον Κεντρικό Ήλιο που βρίσκεται στον Γαλαξιακό Πυρήνα (ΤΟΞΟΤΗΣ-Α), και τώρα έρχονται στη Γη σε σταθερή βάση και επηρεάζουν τη Γη με αφάνταστη ισχύ! Οι ακασικές φωτεινές πληροφορίες αυτού του Κεντρικού Ήλιου χτυπούν τη Γη με ταχύτητες πολύ πάνω του 1 εκατομμυρίου μιλίων/ώρα! Αυτές οι φωτεινές ακτίνες των 40 Hertz κουβαλούν πακέτα νανο-μεγέθους από D μαγνητικά ιονισμένα σωματίδια που εισβάλλουν κατ΄ευθείαν στο ανθρώπινο γονιδίωμα, καθαρίζουν επιτόπου όλες τις χαμηλής συχνότητας ενέργειες και επανακωδικοποιούν το DNA σε υψηλότερη τάξη!

Καθώς εισέρχεται το Φως, το νέο 5ης διάστασης κρυσταλλικών κυττάρων Φωτεινό σώμα παίρνει μορφή και εξελίσσεται και αυτό προκαλεί τεράστια αναστάτωση στο αυρικό πεδίο, στο φυσικό σώμα, στο μυαλό και στα συναισθήματα!

Η αλλαγή της συχνότητας σε τέτοια βαρύτητα είναι τόσο απότομη που μπορεί να ταρακουνήσει γερά το σύστημά σας!

Αυτό το υψηλής συχνότητας φωτονικό Φως είχε έντονη επιρροή στους αστρόσπορους του πλανήτη Γη και αυτή τη στιγμή αναφέρονται από όλον τον πλανήτη ισχυρά συμπτώματα Ανάληψης!

Ορίστε μερικά συμπτώματα Ανάληψης που έχουν αναφέρει οι αστρόσποροι και έχει καταγράψει η Γήινη Συμμαχία:

Συμπτώματα τύπου γρίπης

Κύματα ναυτίας

Πίεση στο τρίτο μάτι

Πονοκέφαλοι

Πόνοι στο σώμα

Ζαλάδα

Δυσκολία στην ισορροπία

Αίσθηση μεγάλης κόπωσης

Δυσκολία στον ύπνο

Ακραία συναισθήματα/θλίψη

Υπόκωφος πονοκέφαλος

Αυξανόμενη αφυδάτωση

Πόνοι πλάτης/νεφρών

Πίεση τρίτου ματιού/ιγμόρειου

Αίσθηση αποπροσανατολισμού

Αίσθηση ότι χάνεις το χρόνο

Ολοζώντανα(vivid) όνειρα

Δεν υπάρχει λόγος σοβαρής ανησυχίας για αυτά τα συμπτώματα, όσο:

Ενυδατώνεστε

Φροντίζετε τρυφερά τον εαυτό σας

Αποφεύγετε το στρες όσο δυνατόν περισσότερο

Γειώνεστε στη φύση

Ξεκουράζεστε/κοιμάστε

Και το πάτε χαλαρά μέχρι οι φωτεινοί αυτοί κώδικες αναβαθμίσουν το σώμα σας

Χρησιμοποιήστε κρυστάλλους για να διαχειριστείτε την ενέργεια, κατά προτίμηση μονοατομικούς κρυστάλλους 5ης διάστασης!

Πρόσφατα εκατομμύρια αστρόσπορων έχουν αναφέρει αυξημένες φυσικές και υπερφυσικές ικανότητες, και ταχύτερες και ισχυρότερες θετικές εκδηλώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής!

Αυτό συμβαίνει όταν αρχίσετε να κινείστε προς την 5η διάσταση!

Απλά πάρτε το χαλαρά Αγαπημένοι και εξασκηθείτε στην ατομική σας φροντίδα κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας αλλαγής!

Τα συμπτώματα Ανάληψης αυτά που βιώνουν οι αστρόσποροι της Γης είναι το αποτέλεσμα της διαδικασίας ενεργοποίησης του φυσικού DNA που συμβαίνει στο σύμπαν! Να γνωρίζετε πως όλα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς εμφανίζεται μια τεράστια επαναστατική αλλαγή στον πλανήτη Γη!

Αυτή η αλλαγή συνείδησης και συχνότητας, αποτελούσε διαδικασία για πολλούς από εσάς μέσα από πολλές ενσαρκώσεις στον πλανήτη Γη! αυτή η εξέλιξη σας επιτρέπει να είστε το πηγαίο πλάσμα που είστε αιώνια, ήδη! Αυτή η κατάσταση ύπαρξης “θεός-εσείς”, ανοίγει το δρόμο για να βιώσουν και πολλοί άλλοι αυτές τις αλλαγές με μεγαλύτερη ευκολία, κάτι που είναι η πραγμάτωση της αγάπης που είστε εσείς  και αυτή είναι και η μεγαλύτερη ευλογία προς τους άλλους!

Οι αποκοιμισμένες πλευρές σας τώρα ξυπνάνε μέσα σας και σύντομα θα είστε ένα σοφό Φως καθοδήγησης  για όλον τον πλανήτη!

Είναι πραγματικά σπουδαία εποχή για να βρίσκεστε ζωντανοί στον πλανήτη Γη, καθώς οι αστρόσποροι ενεργοποιούνται σε όλο τον κόσμο και προετοιμάζονται να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη μεγάλη της Ανάληψη!

Εμπιστευθείτε το σχέδιο και μείνετε σε μεγάλη γαλήνη κατά τη διάρκεια αυτής της σπουδαίας εποχής!

Τεράστια ουράνια ευθυγράμμιση και ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων είναι καθ΄οδόν, καθώς η αστροπύλη 2020 ετοιμάζεται να ανοίξει!

***Αναλαμβάνουν τα Φωτεινά Σώματα! Ας τραντάξουμε!***

Ενημερώστε μας σχετικά με το τι βιώνετε αυτήν την εξαιρετική εποχή!

Με τη δύναμη του θεού!

Μichael και οι Πλειάδιοι

πηγή

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s