ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ASHTAR 21/3/2020

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ASHTAR 21/3/2020

Είμαι ο Ashtar Commander της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας,

Είμαι εδώ σήμερα για να μεταδώσω ένα επείγον μήνυμα στην ανθρωπότητα: παρακαλούμε μείνετε ήρεμοι και μη δημιουργείτε χάος και πανικό παγκόσμια. Καταλαβαίνουμε πως είστε τρομαγμένοι αυτή τη στιγμή και δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Ας δούμε τι συμβαίνει στον πλανήτη σας και προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε. Παράκληση, μην παίρνετε στα σοβαρά όλα τα στοιχεία που σας δίνουν τα ΜΜΕ. Δεν σας δείχνουν την εικόνα ολόκληρη και δεν σας λένε την αλήθεια ολόκληρη σχετικά με το τι συμβαίνει πίσω από τη σκηνή. Προσπαθούν να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας  και να ζείτε μόνο μέσα στο φόβο. Ο φόβος είναι ο αληθινός ιός, ο φόβος διαδίδεται ταχύτερα από έναν ιό.

Σας παρακαλούμε να κάνετε τους καθημερινούς σας διαλογισμούς και σας παρακαλούμε επίσης να βοηθάτε αυτούς που ακόμη δεν έχουν αφυπνιστεί, προσπαθώντας να τους δώσετε να καταλάβουν πως δεν πρέπει να πανικοβάλλονται. Δημιουργούν χάος αυτή τη στιγμή κλείνοντας τα πάντα, κλείνοντας σχολεία, παιχνίδια, σύνορα και όλα τ΄άλλα. Αυτό θα προκαλέσει μεγαλύτερο χάος απ΄οτιδήποτε άλλο. Σας το είπαμε και νωρίτερα πως φροντίζουμε την ανθρωπότητα, πάντα βοηθούσαμε την ανθρωπότητα και δε θα σας αφήσουμε χωρίς υποστήριξη. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε τη βοήθειά μας. Επιπλέον, καταλαβαίνουμε πως η κατάσταση στη γη έχει γίνει πολύ ανησυχητική. Γνωρίζουμε πως είναι όλα στημένα, τα ονομάζουμε Σκηνικό των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες προσπαθούν να δημιουργήσουν παγκόσμιο πανικό. Αυτή είναι η τελευταία τους προσπάθεια να ελέγξουν την ανθρωπότητα, αλλά χάνουν τον έλεγχο και το γνωρίζουν. Χάνουν την εξουσία εδώ και καιρό αλλά ακόμη προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα, τα ΜΜΕ και άλλες μεθόδους για να προκαλέσουν σε όλους πανικό και φόβο.

Αν κοιτάξετε τις εικόνες που σας δείχνουν τώρα τα ΜΜΕ, δείχνουν τι συμβαίνει με τις εργασίες σας, τα σχολεία και όλα τα υπόλοιπα. Μοιάζει να σας μπερδεύουν, αλλά θυμηθείτε πως θα υπάρξει βεβαιότητα πίσω απ΄όλη αυτή την αβεβαιότητα. Ο ήλιος πάντα θα ανατέλλει και θα λάμπει μετά τη βροχή, τα αρνητικά πράγματα θα περάσουν και όλα θ’ αλλάξουν πάλι προς το καλύτερο. Αυτή τη στιγμή δε βλέπετε όλη την εικόνα του τι πραγματικά συμβαίνει, όλες τις ενέργειες που λαμβάνει η Γη και όλη την υποστήριξη που έρχεται από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.  Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εργάζεται σκληρά για να φέρει τη Νέα Εποχή στον πλανήτη σας, οπότε κοιτάξτε την ευρύτερη εικόνα και μην ξοδεύετε πολύ χρόνο με αυτόν τον κορονοϊό· είναι μόνο για να αποσπάσει την προσοχή όλων από την πραγματικότητα, να κάνει τους πάντες να τρέχουν φοβισμένοι. Όμως, δεν είστε πρόβατα να τρέχετε όπου σας λένε. Είστε πνευματικά όντα που ήρθατε από άλλους πλανήτες, είστε αστρόσποροι. Σας παρακαλούμε θυμηθείτε το και βοηθήστε γύρω σας τον κόσμο να μην πανικοβάλλεται, με κάποια λόγια, με χαμόγελο ή δίνοντάς τους κουράγιο ότι όλο αυτό θα περάσει, θα περάσει, δε θα μείνει για πάντα, είναι μια προσωρινή κατάσταση.

Πρέπει να θυμόμαστε, ειδικά οι κοινότητες των Εργατών του Φωτός, πως είμαστε εδώ για να φέρουμε Αγάπη και Φως. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα και να μετακινηθούμε από την 3η διάσταση στην 5η διάσταση· γίνεται όλο και ταχύτερα, ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι Σκοτεινές Δυνάμεις. Δε μπορούν να σταματήσουν την αλλαγή, έχασαν τη μάχη, αλλά δε θέλουν να το παραδεχτούν. Οι αρνητικές δυνάμεις δεν έχουν πλέον επιλογή, ο χρόνος τους τελείωσε και όλα αυτά, αυτά που κάνουν τώρα, είναι μόνο η τελευταία τους προσπάθεια να δημιουργήσουν υστερία στον κόσμο. Η ανθρωπότητα σταδιακά θα αναγεννηθεί και θα αρχίσει να βλέπει και να καταλαβαίνει πως δεν είναι αυτή η αληθινή εικόνα, βοηθήστε λοιπόν ο ένας τον άλλο, φέρτε ο μεταξύ σας Φως και Αγάπη. Το σκοτάδι θα τελειώσει και το Φως θα υπερισχύσει όπως πάντα σε πολλούς άλλους πλανήτες. Δεν είστε ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος πλανήτης που βοηθάμε να έρθει στη Νέα Εποχή.

Σας παρακαλούμε να έχετε υπομονή, να έχετε επίγνωση και μην ακούτε και μην λαμβάνετε υπ΄όψη σας αυτά που λένε τα ΜΜΕ, τα οποία σας κρύβουν την αλήθεια. Κι ο δικός τους ο χρόνος θα τελειώσει. Θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν την αλήθεια, όλη την αλήθεια σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει εδώ, σε άλλες χώρες και σε όλο τον κόσμο.
Να είστε καλά, σας στέλνω όλη μου την Αγάπη και το Φως.

Είμαι ο Ashtar Commander της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s