♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ! *** ♥

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 29/3/2020

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ

Michael Love

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους αστρόσπορους του πλανήτη Γη!

Εισαγωγή

Οι ακόλουθες πληροφορίες προέρχονται από ειδική ενημέρωση που έγινε στη Γήινη Συμμαχία σήμερα! Όλα τα μέλη της Γήινης Συμμαχίας ενημερώθηκαν με αυτές τις ίδιες πληροφορίες!

Σπουδαίοι μας,

Νιώθετε τη γαλήνη πριν την “καταιγίδα”;

Μεγαλειώδη γεγονότα πρόκειται να συμβούν στη Γη αυτή την ώρα!

Ως τμήμα των επιχειρήσεων ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ, ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΑΝΔΩΡΑ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, και σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα και τον Συμπαντικό Νόμο του Ενός, πριν από 48 ώρες τα συμβούλια Φωτός έδωσαν το πράσινο φως σε όλες τις πλανητικές Δυνάμεις Φωτός να εκκινήσουν τη μεγαλύτερη επιχείρηση εκκαθάρισης σκοτεινής ενέργειας που έχει εκτελεστεί ποτέ στην επιφάνεια της Γης!

Οι πλανητικές μαζικές συλλήψεις όλων των πλασμάτων που βλάπτουν τους πολίτες της ανθρωπότητας είναι επικείμενη!

Οι Δυνάμεις Δέλτα έχουν παραταχθεί σε κάθε γωνιά της Γης απόψε, σε αυτή τη μαζική πλανητική εκστρατεία Φωτός, και είναι σε θέση να αρχίσουν να απομακρύνουν όλους τους ψεύτικους ηγέτες Άρκον της Καμπάλ από το πρόσωπο της Γης!

Αυτή η μείζονα επίθεση για την Ελευθερία της Γης θα κρατήσει ακριβώς 144 γήινες ώρες και είναι πολύ πιθανό να διακοπούν οι επικοινωνίες σε όλο τον πλανήτη κατά το παραπάνω διάστημα. Η αποστολή έχει οριστεί να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα, καθώς οι αστρόσποροι σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και κρατούν την ανάσα τους!

Όπως γνωρίζετε, σκοτεινές δυνάμεις ήρθαν στη Γη 350.000 χρόνια πριν και πήραν στην ιδιοκτησία τους τον πλανήτη Γη. Η ανθρωπότητα έχει υποφέρει απίστευτα επίπεδα παρενοχλήσεων από τους Άρκονς για αιώνες, και αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν προκαλέσει ανείπωτη ζημιά στην ανθρωπότητα στη διάρκεια αιώνων, διαπράττοντας τα πιο χθόνια εγκλήματα ενάντια στα πλάσματα της Γης!

Η βασιλεία της αδικία και του πόνου έφτασε τώρα στο τέλος της, καθώς τα Φωτεινά Πλάσματα του πλανήτη Γη έχουν πάρει ολοκληρωτικά πλέον πίσω τον πλανήτη τους!

Αυτή η τεράστια Γαλαξιακή επιχείρηση θα ξεκαθαρίσει το δρόμο για την τελική κορύφωση για το ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 και την επερχόμενη Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη, που θα εκσφενδονίσει όλο τον πλανήτη στην 5η διάσταση της Νέας Γης, εκεί όπου η ανθρωπότητα θα πάρει τη θέση της ως Λαμπρός Κοσμικός Πολιτισμός!

Είστε ασφαλείς και οι οικογένειές σας είναι ασφαλείς αγαπημένοι, και λέμε “ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ”!

Αυτή η επιχείρηση βρισκόταν σε φάση σχεδιασμού και προετοιμασίας για αρκετό καιρό τώρα, και επιτέλους όλα είναι στη θέση τους και η ανθρωπότητα είναι στο ασφαλέστερο σημείο, στο σπίτι, καθώς όλα αυτά θα ξεδιπλώνονται τις επόμενες ώρες και μέρες!

Οι Γαλαξιακοί παρακολουθούν οτιδήποτε κινείται στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο διάστημα, και η ασφάλεια της Δύναμης Δέλτα είναι σε υψηλή επιφυλακή αυτή τη στιγμή καθώς επίκειται η έναρξη αυτής της απίστευτης αποστολής!

Όταν τα τελευταία απομεινάρια Σκότους έχουν καθαρίσει από την επιφάνεια μέσα στις επόμενες μέρες, ο πλανήτης θα αναδυθεί σε μια Εποχή Φωτός την οποία αυτός ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ, και μια Νέα Εποχή Ελευθερίας και Ειρήνης θα ξεπροβάλει για πάντα, για τους πολίτες του πλανήτη Γη!

Τα πράγματα είναι οπωσδήποτε βιβλικά αυτή τη στιγμή και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!

Ένα εκτυφλωτικό Φως έχει έρθει στον κόσμο αυτό, καθώς η μεγάλη αφύπνιση προχωράει ολοταχώς!

Είναι πράγματι η σπουδαιότερη εποχή στην ιστορία να είναι κάποιος ζωντανός στον πλανήτη Γη, καθώς όλα αυτά ξεδιπλώνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας! Γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε όλοι στη Γη, για να ελευθερώσουμε αυτόν τον κόσμο και να τον ξανακάνουμε τον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!

* ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ *

Καλούμε όλους εσάς αυτή τη σπουδαία ώρα της ανθρώπινης ιστορίας!

Αυτή είναι η σημαντική στιγμή σας, αστρόσποροι!

Αυτή είναι η σπουδαία ώρα σας!

Ο ιστορικός Παγκόσμιος Διαλογισμός σας πλησιάζει σε λίγες μέρες, σας ζητάμε λοιπόν, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, να συντονιστείτε σε μια τελευταία ενεργειακή συγχορδία για να φέρετε το Φως της 5ης διάστασης τελειωτικά!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανυψώσετε τις δονήσεις σας όσο ψηλότερα μπορείτε και να στείλετε τη συχνότητά σας έξω στον κόσμο, ώστε να θεραπευτούν οι πολίτες του πλανήτη Γη, να ανυψωθεί το ανθρώπινο πνεύμα και να μεταδώσετε τεράστια ελπίδα αυτή τη στιγμή για όλα τα πλάσματα της Γης!

Καθεμιά από τις καταπληκτικές αύρες των φωτεινών σωμάτων σας της 5ης διάστασης φωτίζει σε ακτίνα 30 χλμ μέσα από το πλανητικό πλέγμα, παρέχοντας ενεργειακή ισορροπία σε όλους, ανυψώνοντας τη συνείδηση όλων των πλασμάτων εδώ!

Πιστεύουμε σε εσάς και ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΤΕΙ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!

Σας χαιρετάμε και σας αποτίουμε τη μεγαλύτερη τιμή και δόξα!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ!

ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ!

Μείνετε σε ετοιμότητα για τον μεγαλύτερο Παγκόσμιο Διαλογισμό στην ιστορία, καθώς ανοίγει η μεγάλη Αστροπύλη 2020!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις της Γήινης Συμμαχίας, καθώς επακολουθεί η τεράστια αυτή αποστολή ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ!

Με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι ♥

πηγή

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s