The Arcturian Collective : Μνημειώδης Αλλαγή

The Arcturian Collective

Χαιρετούμε!

Είμαστε το Συλλογικό των Αρκτούριων.

Σας προσεγγίζουμε με μεγάλη αγάπη και κατανόηση. Και οι δικοί μας κόσμοι έχουν περάσει μέσα από Μνημειώδεις Αλλαγές, αν και όχι ακριβώς έτσι, καθώς οι δικές μας είχαν πιο ειρηνικές και αργές μεταβάσεις. Κατανοήστε πως συχνά η αλλαγή είναι αποτέλεσμα της καταστροφής. Δεν εννοούμε πως στο μέλλον σας υπάρχει καταστροφή, κάθε άλλο. Αλλά εξαρτάται πώς το βλέπετε και ποια είναι η οπτική σας γωνία.

Βλέπουμε πολλές οπτικές γωνίες σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο γήινο συλλογικό της ανθρωπότητας, κι έτσι είναι τα πρωτόκολλα. Γιατί όλες οι μορφές της Πηγής βιώνουν και βλέπουν και αισθάνονται αυτή τη μεταμόρφωση, αυτή την αλλαγή φρουράς από διαφορετικές θέσεις.

Αλλά τελικά όλες είναι Μία γιατί όλοι είστε Ένα.

Επεξεργάζεστε τους φόβους σας, καθώς και τους συλλογικά θαμμένους φόβους της ανθρωπότητας και των περασμένων βιωμάτων σας, των περασμένων εαυτών σας. Βλέπουμε αυτόν τον κορονοϊό σαν μια τεράστια δυνατότητα ανάπτυξης, σαν μια δυνατότητα ένωσης στην Αγάπη και στην Υπηρεσία προς το ανώτερο καλό της Γαίας και της εξέλιξής της.

Σας ζητάμε να συντονιστείτε με την Ειρήνη και όχι με το φόβο, στον οποίο εκτίθεστε. Ο φόβος μόνο θα χαμηλώσει τη δονητική σας εμπειρία και οι κώδικες της χαράς και της ευδαιμονίας, που βρίσκονται παντού γύρω σας, που κατακλύζουν την πλανητική και προσωπική σας σφαίρα, θα περάσουν απαρατήρητοι.

Κι αυτό το βλέπουμε ως μια τεράστια απώλεια μοναδικής ευκαιρίας να συμβαδίσετε και να το χαρείτε!

Ευλογίες από το Σύμπαν παντού γύρω σας.

Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αξιοποιήσει η ανθρωπότητα αυτή την ευκαιρία να αποσυνδεθεί από το φορτωμένο πρόγραμμά της, το πρόγραμμα της βιασύνης και του στρες. Δεν υποβαθμίζουμε τις πραγματικές προκλήσεις που βιώνονται τώρα μέσα σε όλο αυτό. Έχουμε πλήρη γνώση των αναγκών του συλλογικού της ανθρωπότητας γιατί είμαστε μαζί σας. Βλέπουμε τις αγωνίες σας και σας περιβάλλουμε διαρκώς με Φως και Υποστήριξη. Και πολλοί από τους ενσαρκωμένους μας στην επιφάνεια μας μεταφέρουν τις ίδιες πληροφορίες.

Γνωρίζουμε πόσο τερατώδες σκοτάδι υπήρξε στην κοσμική εμπειρία σας, να θυμάστε όμως ότι το Φως είναι ικανότατο να πολεμήσει αυτό το σκοτάδι με χαρά, με χάρη και με απέραντη αγάπη.

Οι ανεπάρκειες προμηθειών που βιώνετε πολλοί, δίνουν την ευκαιρία σε άλλους να προβούν σε πράξεις Υπηρεσίας, Αγάπης και Χαράς. Αυτό θα βοηθήσει τη συλλογική Ανάληψη, για την οποία όλοι ελπίζατε και προσευχόσασταν.

Μοιραστείτε τις πλεονάζουσες ευλογίες σας με Αγάπη, Χαρά, Ταπεινότητα, και υπηρετήστε. Η παλίρροια Αγάπης και Ευδαιμονίας που λαμβάνετε με την υπηρεσία, θα είναι καταλύτης αλλαγής και προσωπικής Ανάληψης και θα δημιουργήσει το τεράστιο κύμα αλλαγής της ανθρωπότητας, που όλοι επιθυμούσατε.

Βλέπουμε πως η ανθρωπότητα ανοίγει εσωτερικά σε νέους τρόπους κατανόησης και επέκτασης, καθώς η διαδικασία αφύπνισης εξελίσσεται ταχύτατα. Όπως όταν κοιμάστε και σας ξυπνήσουν απότομα, έτσι και τώρα, νιώθετε ακριβώς το ίδιο.

Ο ρόλος εσάς των αφυπνισμένων είναι ο ίδιος που έχει ο γονιός προς το ανήσυχο παιδί του. “Μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ!” Εσείς πρέπει να είστε ήρεμοι και δυνατοί, εν μέσω προσωπικής και πλανητικής κρίσης. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την ανθρωπότητα επιτέλους να ενωθεί. Να προσφέρετε την ηρεμία και τη γαλήνη της εσωτερικής σας γνώσης την ώρα που η ανθρωπότητα ανακτά την αγάπη για την αλήθεια και τη δίψα για γνώση. Η ενεργειακή σας σφαίρα επιρροής απλώνεται πολλά χιλιόμετρα, κι όταν κρατάτε το Φως, στηρίζετε πολλούς.

Εμποτίζουμε τα λόγια μας με Χαρά και Ελπίδα.

Έχετε όλοι τοποθετηθεί στρατηγικά σε όλη τη Γαία, ώστε να σταθεροποιήσετε το ενεργειακό πλέγμα για τη σταθεροποίηση του Φωτεινού πλέγματος, που είναι απαραίτητη αυτή την ώρα.

Οι εμπαθητικοί θα νιώθετε πιο έντονα το συλλογικό άγχος. Αντιδράστε με Αγάπη. Θα σας ρίχνουν φόβο. Θυμηθείτε το ρόλο σας.

Ηρεμία, Συμπόνια και Αγάπη.

Η ανθρωπότητα ξυπνάει από πολύ άσχημο όνειρο. Αφυπνίζεται στη χαρά, έχει καινούριες δυνατότητες δημιουργίας ευδαιμονίας και λύνει όλες τις εσωτερικές συγκρούσεις.

Ειρήνη

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s