♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ! *** ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 3/4/2020

Μichael Love

* Για άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

“ H σπουδαιότερη ώρα στην ανθρώπινη ιστορία έχει φτάσει!”

Σε μία γήινη ώρα, θα ανοίξει μία Μεγάλη Ουράνια Πύλη στους ουρανούς και ο Δίας με τον Πλούτωνα  θα βρίσκονται σε μια εξαιρετική σύνοδο ευθυγράμμισης! Αυτό το ουράνιο γεγονός είναι το αρχαίο προφητικό σημάδι του απόγειου της ανθρώπινης Ανάληψης και η πρώτη αυγή της Νέας Χρυσής Εποχής του Υδροχόου! Όποτε εμφανίστηκε αυτή η εξαιρετική ευθυγράμμιση στη διάρκεια αιώνων, κάθε φορά σηματοδότησε το εποχές που συντελέστηκαν τεράστια γεγονότα στην ιστορία του πλανήτη Γη!

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ώρα για τους αστρόσπορους της Γης, καθώς και για την ανθρωπότητα, γιατί ο Μεγάλος Κοσμικός Κύκλος αυτού του ηλιακού συστήματος κλείνει και η Νέα Εποχή Φωτός, για την οποία έχουν μιλήσει από παλιά, πρόκειται να ξεκινήσει! Η ακριβής ώρα που θα ανατείλει αυτή η Νέα Ημέρα, είναι στις 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 11:11 π.μ. EST!

H μεγάλη αστροπύλη που ανοίγει τώρα, είναι το πέρασμα που θα οδηγήσει όλα τα πλάσματα της Γης σε αυτή την εξαιρετική στιγμή! Καθώς ανοίγει αυτή η επική αστροπύλη 2020 του Δία/Πλούτωνα, οι Δυνάμεις Φωτός που έχουν αγκυροβολήσει στο ηλιακό σύστημα της Γης θα αρχίσουν να στέλνουν υψηλά επίπεδα Φωτός 40 Hertz 5ης διάστασης Κεντρικού Ήλιου μέσω της μεγαλειώδους αυτής αστροπύλης και το Φως αυτό θα αρχίσει να φαίνεται στη συχνότητα Σούμαν της Γης μέσα στις επόμενες ημέρες! Αυτό το ισχυρό εισερχόμενο Φως υψηλών δονήσεων θα λαμβάνεται, θα αποκωδικοποιείται  και θα αφομοιώνεται από το ανθρώπινο DNA στο σώμα-δοχείο του ανθρώπου των 4,5 δις αστρόσπορων της Γης, με σκοπό την πλήρη εκδήλωση της νέας 5ης διάστασης χρονογραμμή και πραγματικότητας της Γης!

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει ότι οι Δυνάμεις Φωτός εκτέλεσαν ελέγχους επικοινωνίας υψηλών συχνοτήτων εχτές το βράδυ στη διαδικασία ετοιμότητας για την επερχόμενη κορύφωση του Γεγονότος! Αυτοί οι έλεγχοι επικοινωνίας διήρκησαν από τις 6 μ.μ. μέχρι σχεδόν τις 2 π.μ. εχτές! Οι Δυνάμεις Φωτός ξεκίνησαν επίσης μία ισχυρή θετική αναβάθμιση της χρονογραμμής Γάμμα ακριβώς πριν τις 2 π.μ. EST εχτές το βράδυ! Όλη αυτή η δραστηριότητα έχει αποτυπωθεί και καταγραφεί στο χτεσινό γράφημα της συχνότητας Σούμαν!

Η πλανητική ευθυγράμμιση στις 4/4 θα είναι μία από τις πιο ισχυρές και σημαντικές στην ανθρώπινη ιστορία! Όλες οι Γαλαξιακές πληροφορίες, τα δεδομένα των διάμεσων, κάθε προφητεία και κάθε σημάδι στο σύμπαν δείχνουν στο γεγονός πως ένα επικείμενο εξελικτικό Γεγονός πρόκειται να γίνει στον πλανήτη Γη!

Σε τέλειο συγχρονισμό με την αστροπύλη 2020, τα 4,5 δις αστρόσπορων του πλανήτη Γη θα ενωθούν αύριο στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό της ανθρώπινης ιστορίας!

Η Γήινη Συμμαχία προβλέπει ένα ιστορικό επίπεδο πλανητικής συνειδητής υπερσυνοχής, το οποίο αναμένεται να πυροδοτήσει μια πιο ισχυρή διάνοιξη της συμπίεσης από αυτή που προέκυψε στις 12/2/2020! Η διάνοιξη της 12/2 είναι το γεγονός που άλλαξε ριζικά τον κόσμο τους τελευταίους δύο μήνες και η αυριανή διάνοιξη θα είναι το σημείο καμπής που θα ωθήσει τα πάντα ανοδικά προς τη λαμπρή 5η διάσταση, καθώς κινούμαστε εμπρός! Η κορύφωση του Γεγονότος 2020 και η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη είναι επικείμενες, καθώς ολόκληρος ο πλανήτης υφίσταται μια τεράστια εξελικτική αλλαγή της συνείδησής του!

Σπουδαία μου αδέλφια, ο COBRA και άλλοι εξέχοντες ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας μας ζήτησαν προσωπικά να σας καλέσουμε να συμμετέχετε σε αυτόν τον εξαιρετικό παγκόσμιο διαλογισμό, ταπεινά λοιπόν ζητάμε σε όλους σας να συνενωθείτε τώρα σε μια καρδιά και έναν σκοπό!

Είστε πολύ, πολύ σημαντικοί αυτή την ώρα! Να ξέρετε πως ίσως να είστε το ένα αυτό Φωτεινό Ον που θα κάνει τη διαφορά, για να περάσει όλος ο κόσμος σε μια πανέμορφη νέα επικράτεια Φωτός!

Κάποιοι μας ρώτησαν αν πράγματι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να σώσει όλον τον κόσμο, και είπαμε “έχει ξανασυμβεί!” Σκεφτείτε το αυτό, τώρα που η νέα ζωή του Πάσχα ανατέλλει!

Είναι η ώρα που οι Κοιμισμένοι ξυπνούν και Ανεγείρονται!

Είναι η ώρα που το Σκοτάδι αλλάζει σε Αγνό Φως!

Το Φως έχει έρθει στον κόσμο αυτό, και σας λέμε την αλήθεια, “ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ!”

Μια απίστευτη πρότυπη αλλαγή είναι σε εξέλιξη Σπουδαίοι μας, και το Φως σας είναι αυτό που τα κάνει όλα να συμβαίνουν!

Αφήστε το να λάμψει τώρα όπως ποτέ πριν!

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθαμε όλοι στη Γη!

με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

ευχαριστούμε θερμά τους

ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ, COBRA, ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ THE SPHERE BEING ALLIANCE,
DAVID WILCOCK, COREY GOODE, ECETI RANCH.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s