♥ *** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 05/04/2020 *** ♥

* ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΩΝ 444 *

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Γράψατε ιστορία απόψε στον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό που διοργανώθηκε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη!

Η Κρίσιμη Μάζα συνοχής της παγκόσμιας συνείδησης επιτεύχθηκε απόψε, καθώς τα Όντα Φωτός σε ολόκληρο τον πλανήτη συναντήθηκαν σε ένα πνεύμα και μία συγχορδία για να εκδηλώσουν τη Νέα Γη!

Οι πρώτες πληροφορίες από τη Γήινη Συμμαχία εκτιμούν πως πάνω από 1.000.000 αστρόσποροι συμμετείχαν σε αυτόν τον απίστευτο παγκόσμιο διαλογισμό!

Φωτεινά Όντα σε όλον τον κόσμο αναφέρουν ότι βίωσαν μια έντονη διαστασιακή μετακίνηση ακριβώς μετά τις 11 μμ EST (ΣτΜ 6:00 πμ ώρα Ελλάδας), κατά τη διάρκεια του διαλογισμού!

Η συχνότητα Σούμαν είναι μια άμεση ανάκλαση του συνειδησιακού επιπέδου σε όλη τη γη και ακριβώς, οι ενεργειακοί δείκτες άρχισαν να ανεβαίνουν αμέσως μετά την έναρξη του διαλογισμού!

Μια ισχυρή έκρηξη Φωτός 40 Hertz 5ης διάστασης αποτυπώθηκε στο γράφημα κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του διαλογισμού, και το κύμα συνεχίζει!

Ποιες είναι οι επιδράσεις όλου αυτού;

Καθετί στη Γη τώρα θα αλλάξει ακόμη περισσότερο, σε μια θετική κατεύθυνση, και θα αρχίσουν να εμφανίζονται σπουδαίες ειδήσεις σε όλον τον πλανήτη τις επόμενες ώρες και ημέρες, οι οποίες θα αντανακλούν αυτή την παραδειγματική μετακίνηση της παγκόσμιας συνείδησης!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!

Πάντοτε ήταν γνωστό πως οι Καταστροφείς Συστημάτων και οι Αποστάτες του Φωτός θα κατέληγαν να σώσουν τον κόσμο, τελικά! Τώρα βλέπετε πόσο ισχυροί είστε στ΄αλήθεια!

Μαζί δημιουργούμε έναν υπέροχο Νέο Κόσμο Φωτός για όλη την ανθρωπότητα!

Τώρα που η Γήινη Συμμαχία συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία, ενημερώστε μας για την εμπειρία σας σχετικά με το διαλογισμό αυτή την υπέροχη στιγμή!

Μείνετε συντονισμένοι για σημαντική ενημέρωση από τη Γήινη Συμμαχία την Κυριακή βράδυ με όλες τις λεπτομέρειες!

με τη δύναμη του θεού,

Michael

πηγή

4 comments

  1. Αμέσως μετά το διαλογισμό βρέθηκα σε μία θάλασσα γεμάτη με δελφίνια να με βάζουν στην πλάτη τους και να ταξιδεύουμε μέσα στο νερό!!! Υπέροχη εμπειρία…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s