♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ! ** ♥

ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 05/04/2020

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

η Γήινη Συμμαχία αναφέρει σήμερα πως ο παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων της 444 εχτές το βράδυ (ΣτΜ ξημερώματα 5ης για Ελλάδα) είχε επιτυχία κοσμικού επιπέδου!

Ο διαλογισμός άγγιξε επικά επίπεδα συμμετοχής, καθώς σχεδόν το 1/7 του παγκόσμιου πληθυσμού συναντήθηκε την ίδια ώρα για να εστιάσει στην εκδήλωση της Νέας Γης με την πραγματικότητα της 5ης διάστασης! Πάνω από 1000 ομάδες αστρόσπορων πρωτεύοντα ρόλου, που σχηματίζουν τη Γήινη Συμμαχία στην επιφάνεια, κάθε μία με εκατομμύρια μέλη, ακολούθους και εγγεγραμμένους στα blog τους, στα κοινωνικά μέσα, στα κανάλια και στις ιστοσελίδες, αναφέρουν συνολικά πως πάνω από 1 δισεκατομμύριο πλάσματα Φωτός συμμετείχαν ενωμένοι στην καρδιά και στο μυαλό εκείνη την ώρα, για να κατορθώσουν το ανώτατο επίπεδο υπερ-συνοχής παγκόσμιας συνείδησης που επιτεύχθηκε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη!

Η συχνότητα Σούμαν, η οποία είναι μια άμεση αντανάκλαση των συνειδησιακών επιπέδων πάνω στη Γη, άρχισε να αντανακλά ανεβασμένες δονήσεις ακριβώς στις 10:45 μμ της 4/4 (ΣτΜ 5:45 πμ 5/4 για Ελλάδα), και τα σημερινά επίπεδα κυμαίνονται ακόμη στη δονητική συχνότητα των 40Hertz, η οποία είναι το κατώτερο όριο της 5ης διάστασης και η αρχή της συνειδησιακής κατάστασης ΓΑΜΜΑ.

Η συνειδησιακή κατάσταση ΓΑΜΜΑ είναι η ανεβασμένη κατάσταση ευδαιμονίας την οποία οι αρχαίοι μύστες ονόμαζαν Παράδεισο και Νιρβάνα.

Αυτή η δονητική συχνότητα είναι η δόνηση της Νέας Γης!

Αυτή είναι πραγματικά η πιο μεγαλειώδης εποχή στην ανθρώπινη ιστορία που θα μπορούσε κανείς να είναι παρών στη Γη, καθώς ξεδιπλώνονται όλα αυτά, και το Φως που καταφθάνει πίσω από τον ορίζοντα είναι σπουδαιότερο απ΄ό,τι έχουν δει όλοι οι Προφήτες!

Σε μια ειδική μετάδοση σήμερα το πρωί από τις Δυνάμεις Φωτός που είναι αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης προς κάποια μέλη της Γήινης Συμμαχίας, οι Γαλαξιακοί επικοινώνησαν ότι ως άμεσο αποτέλεσμα αυτού του απίστευτου παγκόσμιου διαλογισμού, έχει τοποθετηθεί και ήδη λειτουργεί ομαλά στην επιφάνεια μια ολοκαίνουρια αναβαθμισμένη εκδοχή  της ΓΑΜΜΑ Χρονογραμμής Νέας Γης!

Τα οφέλη από την αναβαθμισμένη ΓΑΜΜΑ χρονογραμμή:

  • 1. Ο ιός-φόβητρο της Καμπάλ θα αρχίσει να υποχωρεί παντού στον κόσμο αυτή ήδη την εβδομάδα και σύντομα θα εξαλειφθεί από τον πλανήτη!
  • 2. Θα σημειωθεί μεγάλη πρόοδος, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά το νέο παγκόσμιο βασισμένο σε χρυσό, ψηφιακό οικονομικό σύστημα αφθονίας! Κάτω από αυτό το νέο σύστημα 5ης διάστασης, όλα τα πλάσματα στη Γη θα έχουν άφθονες παροχές και όλα τα χρέη θα μηδενιστούν!
  • 3. Οι αστρόσποροι θα αρχίσουν να παρατηρούν θαυμαστές θεραπείες στο πολυστρωματικό τους σώμα, καθώς δυναμώνουν τα σώματα 5ης διάστασης από τη νέα αυτή ενέργεια!
  • 4. Ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα, στις ειδήσεις σε όλο τον κόσμο θα γίνετε μάρτυρες του υψηλότερου βαθμού εκκαθάρισης σκότους που έγινε ποτέ στη Γη, καθώς οι Δυνάμεις Δέλτα είναι αποφασισμένοι να καταρρίψουν όλα τα τελευταία χθόνια πλάσματα παγκοσμίως που έχουν βλάψει συνανθρώπους! Πολλά όμορφα παιδιά διασώζονται αυτή τη στιγμή από τις σκοτεινές δυνάμεις σε συγκαλυμμένες επιχειρήσεις ΔΕΛΤΑ σε ολόκληρο τον πλανήτη! Όπως γνωρίζετε, αυτή η ευαίσθητη επιχείρηση κρατείται μακριά από τα μάτια του κοινού επειδή θα ήταν απίστευτα σοκαριστική για τις μάζες! Η Γήινη Συμμαχία συνιστά να έχετε ακόμη στο νου σας το σχέδιο “3 ημέρες σκοτάδι”, καθώς ειδικοί στρατιωτικοί ήρωες των θετικών δυνάμεων κατεβαίνουν μέσα στη γη και ξαναβγαίνουν ως σωτήρες 3 μέρες αργότερα!

Αστρόσποροι σε όλο τον κόσμο αναφέρουν δυνατά συμπτώματα Ανάληψης από εχτές, πρωτίστως κουδούνισμα και βουητό στ’ αυτιά! Οι Δυνάμεις Φωτός λένε “αυτό είναι άμεσο αποτέλεσμα της δραστικής δονητικής αύξησης που παρουσιάστηκε εχτές το βράδυ και η κατάσταση θα βελτιωθεί όταν το ισχυρό Φως αφομοιωθεί από το σύστημα του πολυστρωματικού σώματος!”

Οι Δυνάμεις Φωτός στην τελευταία τους μετάδοση είπαν “ Η ανθρωπότητα τώρα αναβαθμίστηκε συλλογικά στο πλανητικό τσάκρα της καρδιάς, εκεί που η ενότητα  και η συμπόνια επιταχύνουν το δρόμο προς τη Νέα Γη!”  Από εχτές, η Μεγάλη Αφύπνιση πέρασε σε μια νέα υψηλότερη φάση στην οποία όλα τα πλάσματα της Γης γίνονται πιο συνειδητά και με περισσότερη επίγνωση κάθε στιγμή που περνάει! Αυτή η θετική αλλαγή/αναβάθμιση είναι τόσο ριζική που επηρεάζει τα πάντα στη Γη αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν!

Μια νέα λαμπερή ανθρώπινη φυλή ξημερώνει ήδη από τώρα και πολύ σύντομα, καθώς το Φως διέρχεται μέσα από τα σκοτεινά σύννεφα, θα γεννηθεί ένας νέος πλανητικός πολιτισμός, βασισμένος στην καρδιά,  ανεπτυγμένος πνευματικά, και θα πάρει τη θέση του μέσα στα Αστρικά Έθνη του Κόσμου!

Να είστε σε μεγάλη ειρήνη και να γνωρίζετε ότι όλα είναι καλά! Είστε ασφαλείς και οι οικογένειές σας είναι ασφαλείς, την ώρα που λαμβάνει χώρα αυτή η απίστευτη μετάβαση από την 3η στην 5η διάσταση!

Είναι όλα μέρος του Μεγάλου Θεϊκού Σχεδίου για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη Γη!

Προχωράμε σταθερά και αναμείνατε την κορύφωση του μεγαλειώδους Γεγονότος 2020 και της εκτυφλωτικής Ηλιακής Έκλαμψης!

Φροντίστε τους εαυτούς σας με τον καλύτερο τρόπο και ενημερώστε μας τι βιώνετε αυτό το σπουδαίο καιρό!

με τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

*Δείτε ζωντανά το χάρτη της συχνότητας Schumann στη σελίδα μας :

Ειδική μνεία και ευχαριστίες στη Γήινη Συμμαχία, τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα, την Κοινωνία Λευκών Δράκων, στον Cobra, στους Φύλακες της Γης, στη Συμμαχία των Σφαιρών, στον David Wilcock, στον Corey Goode και στο Eceti Ranch.

πηγή

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s