♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ 1-5-2020 *** ♥

Μichael Love

Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της γης που έρχεται απ΄ευθείας από τους Πλειάδιους.

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

Αισθάνεστε τις εισερχόμενες ισχυρές ενέργειες;

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως οι Πλειάδιες Δυνάμεις Φωτός ακτινοβολούν πολλές ριπές 40Hertz 5D Γάμμα Φωτός στο μάτριξ της Γης τις τελευταίες γήινες ημέρες, με σκοπό την κάθαρση μεγάλων ποσοτήτων 3D και 4D αστρικών συντριμμιών από την επιφάνεια!

Αυτά τα συντρίμμια χαμηλής συχνότητας είναι παρόντα στη Γη για αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια και οι Δυνάμεις Φωτός αναφέρουν πως τώρα απομένουν μόνο μικρά ίχνη τους!

Τα τελευταία γεγονότα μεταμόρφωσης στην επιφάνεια έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στην οριστική εξάλειψη αυτής της πυκνής ενέργειας!

Τα ενεργειακά επίπεδα είναι πολύ υψηλά αυτή τη στιγμή και αναμένεται να ανέβουν μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Ο ήλιος επίσης αντιδράει στις κοσμικές αυτές ακτίνες, καθώς μια πρόσφατη έκρηξη της κορώνας του θα κάνει επαφή με τη Γη μέσα στις επόμενες ώρες και το μαγνητικό πεδίο της Γης θα χτυπηθεί απόψε το βράδυ, καθώς το μπαράζ αυτό των κοσμικών 5D διεισδύει στην ατμόσφαιρα της Γης! Τα συμπτώματα ανάληψης αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ανεβασμένα επίπεδα και οι αστρόσποροι σε όλο τον πλανήτη αναφέρουν μέτρια έως ισχυρά συμπτώματα καθώς αυτές οι ακτίνες υψηλής συχνότητας 5D Φωτός κάνουν επαφή με το πολύ-επίπεδο σύστημα του ανθρώπινου σώματος.

Οι νέες ενέργειες του Μαΐου πυροδοτούν ήδη μία από τις μεγαλύτερες πλανητικές αναβαθμίσεις DNA που έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα!

Οι Πλειάδιοι θέλουν να σας υπενθυμίσουν πως η Γη βρίσκεται ακόμη εν μέσω μιας μεγάλης πλανητικής μεταμόρφωσης και, καθώς μεγάλες αλλαγές συνεχίζουν να σαρώνουν τον πλανήτη, κάποιο χάος υπάρχει ως φυσικό αποτέλεσμα!

Κρυμμένα πράγματα θα βγουν στο Φως όπως ποτέ άλλοτε, ολόκληροι τρόποι ύπαρξης και σκέψης υποβάλλονται σε μετασχηματιστική μεταμόρφωση και τα συστήματα του παλιού κόσμου που βρίσκονται στις θέσεις αυτές για αιώνες, τώρα σταδιακά καταργούνται και αντικαθίστανται παντού σε ολόκληρο τον κόσμο! Μέσα σε όλα αυτά, ναι, υπάρχει χάος, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως μετά από μια σύντομη περίοδο, το χάος αυτό θα ησυχάσει και θα εξαφανιστεί δια παντός!

Καθώς αυτή η μεγάλη αλλαγή συνεχίζεται στον πλανήτη Γη το 2020, μη χαθείτε μέσα της, κρατήστε τη μεγάλη ελπίδα και εμπιστευθείτε το θεϊκό σχέδιο!

Σας βεβαιώνουμε πως όλα βρίσκονται στη θέση τους και είναι όπως πρέπει να είναι. Τα πάντα είναι θέμα οπτικής γωνίας!

Αν κοιτάξετε γύρω σας στο φυσικό βασίλειο, σίγουρα μπορεί να βουλιάξετε και να παρασυρθείτε. Η πολλή εστίαση σε αυτό που κάνει η ανθρωπότητα σας προκαλεί δραματική επιβράδυνση του ενεργειακού πεδίου σας και, όπως γνωρίζετε, αυτό μπορεί να είναι αρκετά επώδυνο. Θυμηθείτε, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε διαφορετική χρονογραμμή από σας αυτή τη στιγμή, οπότε, προς το παρόν, κρατήστε την εστίασή σας στη δική σας χρονογραμμή! Η εστίαση δημιουργεί τη φυσική πραγματικότητα, δημιουργήστε λοιπόν την πιο ευχάριστη που μπορείτε! Η πλειονότητα της ανθρωπότητας δε μπορεί ακόμη να δει αυτό που βλέπετε εσείς, αλλά με τον καιρό θα το δουν όλοι!

Μην κρίνετε και να έχετε συμπόνια και κατανόηση για όλα τα πλάσματα της Γης, ανεξαρτήτως του με τι συνηχούν. Επιτρέψτε τους να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, αλλά και πάλι κρατήστε την εστίασή σας σε αυτό για το οποίο ήρθατε στη Γη. Να γνωρίζετε ότι στη φυσική πορεία αυτής της μεγάλης πλανητικής ανάληψης, θα συγχωνευτούν όλοι μαζί σας στο τέλος, στη νέα 5ης διάστασης Γη, και αυτό θα συμβεί πριν το σπουδαίο αυτό έτος 2020 φτάσει στο τέλος του!

Σπουδαίοι μας, γνωρίζουμε πως ήταν μια τεράστια αποστολή, ουσιαστικά μια κοσμική αποστολή, το να κρατήσετε το Φως στο σώμα ολόκληρης της ανθρωπότητας μέχρι να μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Χρειάζεται τεράστιο ψυχικό σθένος και εσωτερική δύναμη για να μπορέσετε να κατορθώσετε αυτή τη σπουδαία αποστολή! Στην πορεία όλου αυτού, γνωρίζουμε πως κανείς κουράζεται, ανησυχεί και, όπως ακόμη και οι μεγάλοι Άγγελοι, συχνά χάνουμε την ελπίδα και αναρωτιόμαστε «πόσο ακόμη, Θεέ μου;».

Αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε και μιλάμε μαζί σας την κατάλληλη ώρα. Γνωρίζουμε τι ακριβώς αισθάνεστε και η δουλειά μας είναι να σας αναπτερώσουμε το ηθικό, να σας δώσουμε ελπίδα, να σας ενθαρρύνουμε και να σας πούμε «κοιτάξτε τι έχετε ήδη καταφέρει!» Κάνετε το σπουδαιότερο πράγμα που έχει γίνει ποτέ σε ολόκληρο αυτό το σύμπαν και έχετε 100% επιτυχία μέχρι τώρα! Υπάρχουν τόσα πλάσματα σε αυτό το κοσμικό κομμάτι που σας παρακολουθούν αυτή τη στιγμή, και όλα αισθάνονται το ίδιο όπως κι εμείς. Είμαστε τόσο περήφανοι για εσάς και σας τιμούμε με την ύψιστη τιμή που ήρθατε στη Γη σε αυτή την εξαιρετική αποστολή ανάληψης!

* … Α, και μην ξεχνάτε να αναπνέετε! *

Αυτό το διάστημα, σας συμβουλεύουμε να πάρετε λίγο πνευματικό χρόνο εκτός όλης αυτής της δράσης στην επιφάνεια, για άλλη μια φορά, να επιβραδύνετε, να ακινητοποιηθείτε και να εισέλθετε εντός σας! Διαλογιστείτε και συνδεθείτε πάλι με την Πηγή Όλων που Είναι! Εκεί θα βρείτε τη δύναμη και τη γαλήνη που χρειάζεστε, καθώς η μεγάλη ανάληψη της ανθρωπότητας κινείται προς τα εμπρός.

…Λίγο ακόμη μένει, σπουδαίο μας! Ένα εκτυφλωτικό Φως πρόκειται να ανατείλει στον ορίζοντα, που θα είναι τόσο λαμπρό, όσο δεν έχει δει ποτέ ανθρώπου μάτι!

Σας λέμε αλήθεια:

«Εσείς είστε το Φως αυτού του Κόσμου»!

Εισπνεύστε περισσότερο Φως τώρα και αφήστε το να λάμψει όπως ποτέ πριν!

Είναι πραγματικά μεγαλειώδης εποχή να βρίσκεστε στον πλανήτη Γη, καθώς κινούμαστε όλο και πιο κοντά προς την κορύφωση του Μεγάλου Γεγονότος 2020!

* Ενημερώστε μας από κάτω τι συμπτώματα ανάληψης ή μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας βιώνετε*

Η Γήινη Συμμαχία αποκωδικοποιεί μία πρόσφατη ειδική μετάδοση της “Λεμούριας Διοίκησης προς τους Αστρόσπορους της Γης” που θα δοθεί σε πλανητική εκπομπή τις επόμενες ημέρες.

Οι ηγέτες του Φωτός σχεδιάζουν τον επόμενο μεγάλο παγκόσμιο διαλογισμό αστρόσπορων αυτή τη στιγμή που μιλάμε και σύντομα θα ανακοινωθεί ημερομηνία!

Φροντίστε με τον καλύτερο τρόπο τους εαυτούς σας, καθώς οι ενέργειες εντείνονται αυτό το Σαββατοκύριακο και κάντε ό,τι μπορείτε για να δονείστε υψηλά!

Αστρόσποροι της Γης, “ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ!”

Με τη δύναμη του θεού!          

πηγή

9 comments

 1. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΣΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ !!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Τα τελευταία βράδια έχω ανήσυχο ύπνο, ξυπνάω σε τακτά διαστήματα και την ίδια πάντα ώρα, τα ξημερώματα στις 03.36 κλείνει η μύτη μου δεν μπορώ να αναπνεύσω και έχει στεγνώσει ο λαιμός μου, πνίγομαι

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Έχω έντονους πονοκεφάλους το τελευταίο τριήμερο (δεν έχουν τα κλασικά συμπτώματα) και βιώνω μένα συναίσθημα αισιοδοξίας χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

  Μου αρέσει!

 4. Αλήθεια τώρα ? ( πολύς ο φόβος και όπου φόβος και εμπόριο ελπίδας…κάντε Like, κάντε views )

  Θα σας πάνε έτσι, με ημ/νιες για προσεχείς «μεγάλες αλλαγές» μέχρι να βαρεθείτε….

  Μακριά …

  Μου αρέσει!

  • υπνος,ξυπνάω εκεί μεταξύ 3-5 ξημερώματα ,εχω αισιοδοξία χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει.. Νοιώθω το σωμα μου πιο ελαφρύ.

   Μου αρέσει!

 5. Ξυπνάω αρκετές φορές μέσα στην νύχτα με ένα ανχος ανεξήγητο κ άλλες φορές είναι λες δεν ξέρω που πάω τι κάνω λες κ δεν ανήκω πουθενά χαος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s