Διαλογισμός την ακριβή ώρα σχηματισμού τετραγώνου μεταξύ Έριδας και Πλούτωνα στις 14 Ιουνίου 18:10 ώρα Ελλάδας για τη διατήρηση της Παγκόσμιας Ειρήνης

Στις 14 Ιουνίου θα σχηματιστεί άλλη μία σπάνια αστρολογική όψη, όταν θα δημιουργηθεί τετράγωνο ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα για δεύτερη φορά φέτος. Αυτό το επερχόμενο τετράγωνο Έριδας-Πλούτωνα θα έχει μεγάλη επίδραση στη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης για το υπόλοιπο έτος.

https://www.lunarplanner.com/2020/index.html

Με αστρολογικούς όρους, ο Πλούτωνας αποτελεί φύλακα Πύλης και συνοδό σε βαθύτερα επίπεδα αυτό-ενδυνάμωσης. Δίνει έμφαση στη σημαντικότητα της προς τον εαυτό αναζήτησης περισσότερο από την προς τα έξω του εαυτού, και στην εύρεση του πυρηνικού κέντρου και της δημιουργικής δύναμης. Δίνει έμφαση επίσης στη χρήση αυτής της δύναμης με τρόπους που ενδυναμώνουν τους άλλους και αφυπνίζουν τους εαυτούς μας σε μια νέα οπτική της ανθρώπινης δυνατότητας, της συνειδητής επίγνωσης και της εμπειρίας που αναμένει να πραγματοποιηθεί.

Η Έριδα είναι μία γυναικείο αρχέτυπο πολεμίστριας που δε φοβάται ούτε διστάζει να επεμβαίνει και να εκθέτει τη μεγάλη κρυμμένη αλήθεια. Έχει την τάση να διαπερνάει ή να σπάει την υπάρχουσα φούσκα αντίληψης, μέσω της οποίας βλέπουμε και βιώνουμε τον κόσμο, ώστε να δούμε πέραν των πεπερασμένων ορίων της παρούσας οπτικής μας, πέραν των ορίων που βάζουμε στους εαυτούς μας. Με άλλα λόγια, μας βοηθάει να ξεμάθουμε ό,τι λανθασμένα μάθαμε στο παρελθόν.

Το επικείμενο τετράγωνο 270° Έριδας-Πλούτωνα σηματοδοτεί την είσοδο στο τελευταίο τέταρτο του συνοδικού κύκλου 359 ετών Έριδας-Πλούτωνα, το οποίο ξεκίνησε το 1757 και προανάγγειλε την εποχή της αλλαγής. Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως ο Mayer Amschel (Anschel) Rothschild ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις τραπεζικές επιχειρήσεις το 1757, όταν ξεκίνησε αυτός ο κύκλος.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

Επομένως, αυτό το Τετράγωνο Έριδας-Πλούτωνα παρομοιάζεται με το Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στον σεληνιακό κύκλο, μία μεταβατική φάση στον κύκλο.

Κατά τη διάρκεια μιας μεταβατικής φάσης, ενδέχεται να υπάρξει χάος μέχρι να επιτευχθεί μία νέα καλύτερη ισορροπία. Αυτό που συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ μπορεί να ιδωθεί ως ένα τέτοιο παράδειγμα. Νομοταγείς και ειρηνικοί διαδηλωτές οδηγούνται με χειραγώγηση στη βία, με πρόθεση να προκληθεί εμφύλιος πόλεμος.

Για να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Τετραγώνου Έριδας-Πλούτωνα προς όφελος της ανθρωπότητας και ολόκληρου του πλανήτη, θα κάνουμε διαλογισμό ειρήνης την ακριβή ώρα αυτής της αστρολογικής όψης την Κυριακή, 14 Ιουνίου στις 18:10 ώρα Ελλάδας.

Θα κάνουμε έναν παγκόσμιο διαλογισμό για να διατηρηθεί η ειρήνη στις ΗΠΑ και σε όλο τον πλανήτη.

Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού για διαφορετικές ζώνες ώρας:

TimeTime zoneCity
Κυριακή 14 Ιουνίου
05:10 amHSTHonolulu
08:10 amPDTLos Angeles
09:10 amMDTDenver
10:10 amCDTChicago
11:10 amEDTNew York
12:10 pmBRTRio de Janeiro
03:10 pmUTCReykjavik
04:10 pmBSTLondon
05:10 pmCESTBerlin
06:10 pmMSKMoscow
06:10 pmEESTΑθήνα
10:10 pmICTBangkok
11:10 pmCSTTaipei
Monday June 15
12:10 amJSTTokyo
01:10 amAESTSydney
03:10 amNZSTAuckland

Εδώ είναι σελίδα εκδήλωσης του διαλογισμού αυτού στο facebook:

https://www.facebook.com/events/937866730010432

Οι ηχητικές οδηγίες καθοδήγησης θα αναρτηθούν μόλις είναι έτοιμες.

Οδηγίες του διαλογισμού αυτού

(προτεινόμενη διάρκεια 15 λεπτά)

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης

2. Τώρα καλέστε την Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως

3. Δηλώστε την πρόθεσή σας να φέρετε ειρήνη και θεραπεία στις ΗΠΑ και σε όλο τον πλανήτη

4. Οραματιστείτε έναν στύλο ροζ Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διέρχεται μέσα από το σώμα σας και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης

5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να ρέει μέσα από την καρδιά σας και μετά μέσα από τα χέρια σας να κατευθύνεται σε όλους στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον πλανήτη, φέρνοντας αρμονία και ειρήνη σε όλους. Αφήστε το ροζ Φως να ρέει συνεχόμενα, θεραπεύοντας όλες τις συγκρούσεις στον πλανήτη

6. Ζητείστε από την παρουσία της Θεάς (το θεϊκό θηλυκό) να κατευθύνει τις ενέργειες ειρήνης και αρμονίας σε κάθε άνθρωπο στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αφήστε αυτές τις ενέργειες να ρέουν παντού και να θεραπεύσουν όποια σύγκρουση υπάρχει στον πλανήτη. Επιτρέψτε σε αυτές τις ενέργειες να συνεχίζουν να ρέουν μέσω της καρδιάς σας και μετά μέσα από τα χέρια σας προς αυτή την κατάσταση στις ΗΠΑ και ολόκληρο τον πλανήτη, για λίγα λεπτά.

Η Θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s