♥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΞΕΚΙΝΑ! ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 3/6/2020

Michael Love

* Για άμεση πλανητική μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Ένα μήνυμα ελπίδας κι ελευθερίας που έρχεται απ΄ ευθείας από τους Πλειάδιους!

Έναρξη μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

ένα θεϊκό πλάνο εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή και μια απίστευτη μαζική αφύπνιση εμφανίζεται στην επιφάνεια του πλανήτη!

Καθώς ισχυρές ακτίνες Γάμμα Φωτός 5ης διάστασης συνεχίζει να εισέρχεται στον πλανήτη, τα όντα της Γης αφυπνίζονται μαζικά κι ανυψώνονται ταυτόχρονα αρχίζοντας να κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση πραγματικά θετικών αλλαγών για όλη την ανθρωπότητα!

Ένα βασικό Πλειάδιο δίδαγμα έχει ως εξής:

“Το Φως είναι πληροφορία και το σκοτάδι είναι η έλλειψή της!

Σκοτάδι σημαίνει «όχι Φως», «κρυμμένο», «όχι πληροφορία» ή «όχι αλήθεια»!

Για αιώνες, η αλήθεια έχει κρατηθεί κρυφή από την ανθρωπότητα και η ανθρωπότητα κρατιόταν στο σκοτάδι σχετικά με τα πάντα!

Η Γήινη Συμμαχία, η οποία αποτελείται από περισσότερους από 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσπορους στην επιφάνεια, μεταδίδει εδώ και καιρό ροή απόλυτης αλήθειας υψηλής συχνότητας προς τον κάθε ένα και όλους τους ανθρώπους που είναι ανοιχτή να λάβουν αυτή την αλήθεια!

Μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας επιτέλους έχει αρχίσει τώρα να βλέπει αυτό το νέο Φως αλήθειας, και ξυπνάει και μαθαίνει τι στ΄αλήθεια συνέβη και τι συμβαίνει!

Ακούστε το από μας, συμβαίνει κάτι πολύ βαθύτερο και πολύ ισχυρότερο στη Γη απ΄αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια!

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται μια μεγάλη και ιστορική συνειδησιακή ανάπτυξη, καθώς η ανθρωπότητα αρχίζει να ξυπνάει και να ανυψώνεται για να συναντήσει το ανατέλλον Φως της Νέας Ημέρας!

Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε πως η ανθρωπότητα είναι σαν αρκούδα σε χειμερία νάρκη, η οποία ξύπνησε και –όπως κάθε απότομο και δυνατό ξύπνημα – το εγχείρημα μπορεί να είναι χαοτικό κι ακατάστατο! Όταν κάποιος περνάει ένα διαστασιακό σύνορο στην Ανάληψή του, προκαλείται σύγκρουση απ΄την οποία ως αποτέλεσμα παράγεται αντισταθμιστική μεταφορά, κάτι που ονομάζουμε στατικό θόρυβο ή απλά χάος!

Όπως πρόσφατα αναφέραμε σχετικά με τις απίστευτες μεταμορφώσεις στον πλανήτη, κάποιο λίγο χάος είναι αρκετά φυσιολογικό και σύντομα θα περάσει.

Αυτό το Πλειάδιο δίδαγμα ήταν γραμμένο στα αρχαία βιβλία:

“Αυτός που ψάχνει (την αλήθεια), ας συνεχίσει να ψάχνει μέχρι να τη βρει· όταν βρει την απόλυτη αλήθεια, θα εκπλαγεί και θα προβληματιστεί. Κατόπιν, θα διαλογιστεί πάνω σ΄αυτό και θα γαληνέψει, και τότε θα βασιλέψει σε ολόκληρο το σύμπαν!”

Αυτό το αρχαίο δίδαγμα περιγράφει την ακριβή διαδικασία που συμβαίνει όταν κάποιος βιώνει μια ισχυρή πνευματική αφύπνιση!

Θυμάστε πότε συνέβη αυτό σ΄εσάς;

Τη στιγμή που πρωτοσηκώσατε τα μάτια σας πάνω από το 3διάστατο Μάτριξ και είδατε μια νέα πραγματικότητα που δε γνωρίζατε πως υπάρχει;

Θυμάστε πότε πρωτοείδατε ολόκληρη την αλήθεια όσων σας είχαν κρύψει και όσων σας είχαν κάνει;

Τα χάσατε, σοκαριστήκατε και προβληματιστήκατε, το λιγότερο που μπορεί κανείς να πει. Αλλά μετά από κάποιο διάστημα όλα αυτά πέρασαν και ως ον υψηλής συχνότητας τελικά συνάψατε ειρήνη με το σκοτάδι!

Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις μάζες της πλανητικής επιφάνειας, αγαπημένοι μας! Προσπαθήστε πάντα να βλέπετε τα πράγματα από ψηλότερη θέα, επειδή είναι η καλύτερη θέα! Ω ναι, μια πολύ αληθινή και κυριολεκτικά σπουδαία αφύπνιση συμβαίνει αυτό το δευτερόλεπτο!

Τα πλάσματα της Γης αυτή τη στιγμή ξυπνάνε γρήγορα και αρχίζουν για πρώτη φορά να βλέπουν καθαρά τι τους κρατήθηκε κρυφό και τι πραγματικά τους συνέβη!

Οι άνθρωποι είναι κατανοητά πολύ αναστατωμένοι αυτή τη στιγμή για τόσο πολλούς λόγους κι εμείς οι αστρόσποροι πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, συμπόνια και να βοηθάμε, καθώς τα πράγματα συνεχίζουν να ξεδιπλώνονται!

Βρισκόμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε και να βοηθήσουμε όλη την ανθρωπότητα, και γι΄αυτό το λόγο ήρθαμε στη Γη!

Ήρθαμε για να τους βοηθήσουμε στην απελευθέρωση του πολιτισμού τους και του πλανήτη τους!

Μπορείτε να δείτε τώρα τι στ΄αλήθεια συμβαίνει εδώ, σπουδαίοι μας;

Τώρα είναι έτοιμοι, και θα τους βοηθήσουμε με όλη την ύπαρξή μας!

Πολλοί θα πουν “τίποτα δεν αλλάζει στ΄αλήθεια και οι άνθρωποι της Γης θα είναι πάντα καταπιεσμένοι”.

Κι εμείς λέμε “Δεν είναι Έτσι!”

Σας λέμε πως αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι η αρχή της πραγματικής αλλαγής που τόσο πολύ επιθυμούσατε να δείτε!

Δώστε του λίγο χρόνο και θα το δείτε!

Αυτή τη φορά τα πράγματα θα αλλάξουν, και θα αλλάξουν για τα καλά!

Πολλά σπουδαία πλάσματα Φωτός που περιβάλλουν αυτή τη στιγμή τον πλανήτη, έχουν δει πως από αυτή την επανάσταση και την εξέλιξη θα ανατείλει το μεγαλύτερο Φως ανθρώπινης ελευθερίας που έχει ποτέ ειδωθεί!

Αυτό είναι το Γεγονός, και είναι η απαρχή της μεγαλύτερης  πλανητικής απελευθέρωσης στην Κοσμική ιστορία!

Αυτό είναι που συμβαίνει, Σπουδαίοι μας!

Όλες οι γαλαξιακές πληροφορίες δείχνουν πως το τέλος του γήινου έτους 2020 είναι η απαρχή της Χρυσής Εποχής του πλανήτη Γη, που έχει προβλεφθεί από παλιά!

Τώρα, πώς βλέπετε τα πράγματα και τι θα κάνετε;

Είναι ώρα!

Είστε έτοιμοι τώρα να είστε ελεύθερα και κυρίαρχα όντα;

Το πλειάδιο δίδαγμα για την αιωνίως ελεύθερη και κυρίαρχη ζωή υπό του ενός συμπαντικού νόμου, λέει “Μην Προκαλείτε Κακό!”

Να είστε έντιμοι με κάθε τρόπο και να έχετε ευγενή χαρακτήρα!

Ασκηθείτε στην αυτοκυριαρχία και κυριαρχήστε αναλόγως στους εαυτούς σας!

Αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας στο 100%, χωρίς να βασίζεστε σε κανέναν!

Γίνετε η ανώτερη και σπουδαιότερη εκδοχή του εαυτού σας, αυτή που μπορείτε να αντιληφθείτε, και ξεκινήστε να ζείτε εντελώς μέσω της καρδιάς σας!

Ένα κυρίαρχο ον κάνει αυτό που επιθυμεί!

Ένα κυρίαρχο ον παίρνει την πλήρη ατομική ευθύνη για τη ζωή του!

Τα κυρίαρχα όντα δεν έχουν ανάγκη από φιγούρες εξουσίας, θεούς, ηγέτες, και ζουν ως κυρίαρχα!

Τα κυρίαρχα όντα δε χειραγωγούν, δεν εξαπατούν ούτε ελέγχουν, και δεν επιτρέπουν στους εαυτούς τους να χειραγωγηθούν, να εξαπατηθούν ή να ελεγχθούν με κανέναν τρόπο!

Τα κυρίαρχα όντα κρατούν το λόγο τους και εκπληρώνουν τις συμφωνίες τους με τιμή!

Η κυριαρχία εντέλει αφορά το να συνειδητοποιήσετε ποιοι και τι αλήθεια είστε, και ν΄αρχίσετε να είστε αυτοί!

Κυριαρχία σημαίνει ότι δεν είστε τίποτα λιγότερο απ΄αυτό που ονομάζετε Θεό, κι όταν αρχίσετε να είστε αυτό, θα είστε εντελώς φωτισμένοι, και αυτό είναι η Ανάληψη, το Γεγονός και ο τελικός πνευματικός στόχος!

Οι αρχαίοι Οραφίμ, οι Φύλακες και οι Κατασκευαστές Φτερών, ονομάζουν την οδό της κυριαρχίας «κυρίαρχη σημαντικότητα» και είναι το μεγαλύτερο εξελικτικό άλμα που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος!

Αγαπημένοι μας,

Όπως μπορείτε να δείτε, η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή παλεύει δυνατά να ενωθεί και, αν και είχε δύσκολη εκκίνηση, θα δείτε πως σύντομα θα ανθίσει σε μια εντελώς νέα μορφή ύπαρξης!

Αυτό που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη Γη, θα επιφέρει την πραγματική αλλαγή που όλοι περιμένουν να δουν!

Η καταπίεση των πλασμάτων της Γης σύντομα θα τελειώσει, σας διαβεβαιώνουμε!

Έχετε πίστη, όλα αυτά οδηγούν κάπου!

Έχουμε σχεδόν φτάσει, Σπουδαίοι μας!

Μπορείτε να εμπιστευθείτε ακόμη το πλάνο;

Να ξέρετε πως όλα είναι καλά και όπως θα έπρεπε να είναι, καθώς συνεχίζουν να εμφανίζονται μεγάλες εξελικτικές αλλαγές αυτό το σπουδαίο έτος στον πλανήτη Γη!

Αναμείνατε Σπουδαίοι μας, καθώς κινούμαστε προς την επόμενη φάση του Γεγονότος 2020 και της εμφάνισης της πολυαναμενόμενης Χρυσής Εποχής!

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη καθώς και για τις σπουδαίες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα!

Με τη δύναμη του θεού!

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή

3 comments

  1. Η σημερινή ενημέρωση πώς συνάδει με την προχθεσινή;Με τον Benjamin Fulford??? Συγγνώμη αλλά με έχετε μπερδέψει. Πώς γίνεται οι δυο «πηγές» να έχουν σχέση μεταξύ τους; Σαν να είναι η μέρα με τη νύχτα, το φως με το σκοτάδι.

    Μου αρέσει!

    • Η διάκριση, και η επιλογή, είναι ατομική ευθύνη και απόφαση του καθένα μας. Εδώ δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν για τίποτα. Καλό είναι, ωστόσο, να μπορούμε όλοι να δούμε πίσω από τα πράγματα, από τα γεγονότα, από τις συμπεριφορές. Εντέλει, θα επιλέξουμε να προσλάβουμε αυτό που μας κάνει καλύτερους ανθρώπους – βάσει του προσωπικού μας κριτήριου.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s