Παγκόσμιος Διαλογισμός ΕΠΟΧΗ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ μέρος 2, 30 Ιουνίου 8:48 ώρα Ελλάδας

Η 29/30 Ιουνίου είναι άλλη μία κρίσιμη ημερομηνία για το μέλλον αυτού του πλανήτη. Θα σχηματιστεί σύνοδος Δία-Πλούτωνα η οποία είναι το σημείο καμπής της πύλης χρονογραμμής της Εποχής του Υδροχόου 2020.

 Στην αστρολογία, η σύνοδος Δία-Πλούτωνα συμβολίζει μεγάλες κοινωνικές και πνευματικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα φέρουν αφθονία πνευματικού και υλικού πλούτου στην ανθρωπότητα.

 Η αστροπύλη άνοιξε στις 12 Ιανουαρίου με τη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, όταν ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόοου. Η αστροπύλη θα κλείσει στις 21 Δεκεμβρίου όταν θα σχηματιστεί η σύνοδος Δία-Κρόνου.

Όπως εξήγησε ο Cobra, σκοπός της πύλης χρονογραμμής της Εποχής του Υδροχόου 2020 είναι να σταθεροποιήσει τη θετική χρονογραμμή της Εποχής του Υδροχόου για τον πλανήτη, και η ενεργοποίησή μας στις 30 Ιουνίου είναι το σημείο καμπής αυτής της διαδικασίας. Αυτό το ισχυρό σημείο ενεργοποίησης βρίσκεται σχεδόν ακριβώς στο μέσο όλης της διαδικασίας του 2020, με 170  ημέρες μεταξύ της 12ης Ιανουαρίου και της 30ης Ιουνίου, και άλλες 174 ημέρες μεταξύ της 30ης Ιουνίου και της 21ης Δεκεμβρίου.

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/make-this-viral-age-of-aquarius.html

 Αυτή η Αστροπύλη μπορεί να αλλάξει την πορεία της ροής εξέλιξης στον πλανήτη. Και το σημείο καμπής στις 30 Ιουνίου είναι ουσιαστικά η κρίσιμη ώρα που θα αρχίσουμε να εκδηλώνουμε αυτή τη νέα χρονογραμμή. Για τον λόγο αυτό, αποτελεί ευκαιρία να φυτέψουμε τους σπόρους της νέας αρχής.

Επίσης, όπως εξήγησε ο Cobra στη συέντευξή του στην Αδελφότητα του Ρόδου, αυτή η αστροπύλη χρονογραμμής είναι ένα πολυδιαστασιακό πέρασμα, το οποίο αναδιαμορφώνει την εξέλιξη αυτού του πλανήτη από την παλιά χρονογραμμή, που όλοι έχουμε βιώσει, στη νέα χρονογραμμή Εποχής του Υδροχόοου. Οπότε ουσιαστικά μεταφερόμαστε μεταξύ δυο διαφορετικών χρονογραμμών, διαφορετικών μοτίβων εξέλιξης.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html

 Το έτος 2020 είναι το έτος που αυτή η μετάβαση συμβαίνει σε ανώτερο επίπεδο, και αρχίζει να εκδηλώνεται στο φυσικό πεδίο. Αυτό το έτος είναι ένα από το πιο σημαντικά έτη στην όλη μετάβαση. Χρειάζεται λοιπόν να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εμψυχώσουμε την ύπαρξη όσου περισσότερου δυνατόν Φωτός ώστε να έχουμε το πλέον θετικό αποτέλεσμα αυτής της μετάβασης.

 Αυτή τη φορά όταν αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα, θα έρθει μία αναλαμπή ενέργειας από την Πηγή μέσω του γαλαξιακού πυρήνα, μέσω του ηλιακού συστήματος και στο ενεργειακό πλανητικό πλέγμα, η οποία θα καταστήσει την παρέμβαση των Δυνάμεων Φωτός πολύ πιο εύκολη.

 Συγκεκριμένα, ένα μέρος του μάτριξ θα αποδομηθεί. Θα είναι πολύ πιο εύκολο στις Δυνάμεις Φωτός να μπουν με τις ενέργειές τους στο ενεργειακό πεδίο του πλανήτη, και να παρέχουν την εντελώς απαραίτητη συναισθηματική θεραπεία στους Εργάτες και Πολεμιστές Φωτός, καθώς και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 Επίσης, τη στιγμή της ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόοου, το διπλό βόρτεξ της Θεάς στο Παρίσι/Βερσαλλίες θα επανενεργοποιηθεί μετά από περισσότερους από δύο αιώνες καταστολής, και αυτό θα σημάνει την έναρξη της επόμενης φάσης της επιστροφής της Θεάς στον πλανήτη.

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html

 Καταφέραμε να έχουμε περισσότερους από 1 εκατομμύριο διαλογιζόμενους που συμμετείχαν στον διαλογισμό Τέλος του Κορονοϊού/Χρονογραμμής Ανάληψης στις 5 Απριλίου. Ειλικρινά ελπίζουμε πως ο κάθε ένας από αυτούς τους διαλογιζόμενους μπορεί να συμμετέχει ξανά μαζί μας σε αυτόν τον Διαλογισμό Εποχής του Υδροχόου. Με αυτόν τον τρόπο, παράλληλα με τις ευνοϊκές αστρολογικές όψεις, μπορούμε να παράξουμε μία εστίαση τύπου λέιζερ για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα στην ανθρώπινη συνείδηση και στα θέματα του πλανήτη.

 Για τους λόγους αυτούς, σας παρακαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας στις 30 Ιουνίου στις 8:48 ώρα Ελλάδας για το 2ο μέρος της Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου.

 Η ακόλουθη πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού για διάφορες ζώνες ώρας:

TimeTime zoneCity
Monday June 29
07:48 pmHSTHonolulu
10:48 pmPDTLos Angeles
11:48 pmMDTDenver
Tuesday June 30
12:48 amCDTChicago
01:48 amEDTNew York
02:48 amBRTRio de Janeiro
05:48 amUTCReykjavik
06:48 amBSTLondon
07:48 amCESTParis
07:48 amEETCairo
08:48 amMSKMoscow
12:48 pmICTBangkok
01:48 pmCSTTaipei
02:48 pmJSTTokyo
03:48 pmAESTSydney
05:48 pmNZSTAuckland

 Μπορείτε να βρείτε την ώρα του διαλογισμού για άλλα σημεία του πλανήτη στον παρακάτω σύνδεσμο:

 Και εδώ την αντίστροφη μέτρηση για την ακριβή ώρα διαλογισμού:

 Εδώ είναι μια λίστα μεταφράσεων της συνέντευξης του Cobra στην Αδελφότητα του Ρόδου στις 11 Ιουνίου:

LanguageWebsite
English audiohttps://youtu.be/SiBJBBKQrpk
Englishhttps://www.welovemassmeditation.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html
English 2https://www.sisterhoodoftherose.network/post/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose
Frenchhttps://victoiredelalumiere.blogspot.com/2020/06/16-juin-2020-interview-de-cobra-sur.html
Germanhttps://german.welovemassmeditation.com/2020/06/interview-der-schwesternschaft-der-rose.html
German 2https://transinformation.net/cobra-interview-der-schwesternschaft-der-rose-mit-cobra-zur-aktivierung-des-wassermannzeitalters-teil-1/
German 3https://transinformation.net/cobra-interview-der-schwesternschaft-der-rose-mit-cobra-zur-aktivierung-des-wassermannzeitalters-teil-2/
Japanesehttps://paradism.hatenablog.com/entry/2020/06/age-of-aquarius-activation-interview-with-cobra-by-the-sisterhood-of-the-rose.html
Japanese 2https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12604709314.html
Polishhttps://meditation539.com/2020/06/16/portal-wywiad-z-cobra-dotyczacy-aktywacji-ery-wodnika/
Portuguesehttps://portuguese-br.welovemassmeditation.com/2020/06/entrevista-sobre-ativacao-da-era-de.html
Spanish audiohttps://youtu.be/o3svMGyzx5Q
Teluguhttp://regret2revamp.com/te/2020/06/17/ఏజ్-ఆఫ్-అక్వేరియస్-యాక్ట/

 Εδώ είναι το βίντεο ηχητικής καθοδήγησης στα ελληνικά:

Εδώ είναι το playlist με τα βίντεο ηχητικής καθοδήγησης σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFx_dimozWZu849uoergkHi

Κι εδώ είναι το playlist με τα προωθητικά βίντεο σε όλες τις διαθέσιμες γλώσσες:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbEzLfyP5Ui6WvEMoqPsENjl

Οδηγίες:  (Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά)

 1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε το έναυσμα που θα σηματοδοτήσει την Εποχή του Υδροχόου.

 3. Καλέστε την Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διέρχεται από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε απαλό ροζ Φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

Ο σύνδεσμος για το βίντεο με την ελληνική ηχητική καθοδήγηση θα αναρτηθεί εδώ μόλις είναι έτοιμο.

πηγή

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s