Ενημέρωση Ενεργοποίησης ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Cobra

Πάνω από 40.000 άνθρωποι συμμετείχαν στον Ενισχυτικό διαλογισμό μας τη στιγμή της Ηλιακής έκλειψης και αυτό βελτίωσε κατά πολύ την πιθανότητα να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα στον βασικό παγκόσμιο διαλογισμό μας στις 30 Ιουνίου.

Λίγες ημέρες πριν τον Ενισχυτικό διαλογισμό, η ταϊβανέζικη ομάδα μας είδε αυτό το πλειάδιο νεφοσκάφος το οποίο έκανε προπαρασκευαστική εργασία στο πλέγμα για την ενεργοποίηση του Dragon vortex στην Chiayl:

Το Dragon vortex επανενεργοποιήθηκε επιτυχώς μετά από περισσότερα από 200 χρόνια αδράνειας και η ταϊβανέζικη ομάδα μας φωτογράφισε αυτό το μωσαϊκό της δακτυλιοειδούς έκλειψης Ηλίου κοντά στην τοποθεσία του vortex:

Κάποιοι αισθάνονται πως τίποτα δεν κατορθώθηκε στον διαλογισμό μας της 4ης Απριλίου. Αυτό είναι εντελώς αναληθές. Χωρίς τον διαλογισμό εκείνο, τα σχέδια των Ιησουιτών για παγκόσμια κυριαρχία θα βρίσκονταν σε πολύ πιο προχωρημένο στάδιο απ΄ό,τι είναι αυτή τη στιγμή.

Επίσης, η πανδημία του κορονοϊού περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό. Στο πιο κάτω γράφημα μπορείτε να δείτε πως η διάδοση της πανδημίας έφτασε στην έξαρσή της ακριβώς στις 4 Απριλίου, και μετά η ταχύτητά της υποχώρησε για τουλάχιστον ενάμιση μήνα. Η μπλε γραμμή στο γράφημα δείχνει την πιθανότερη εξάπλωση της πανδημίας χωρίς τον διαλογισμό μας, υποδεικνύοντας πως θα είχαμε δεκάδες εκατομμυρίων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τώρα:

Επίσης, ο διαλογισμός μας στις 4 Απριλίου είχε τεράστια επίδραση στο πλασματικό πεδίο του πλανήτη και στη συχνότητα Σούμαν:

https://3dotsinabox.com/202054.html

Αν λοιπόν φτάσουμε την κρίσιμη μάζα στις 30 Ιουνίου μπορούμε να περιμένουμε ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Αν και δεν θα φανούν άμεσα σημαντικά αποτελέσματα στο φυσικό πεδίο, η συλλογική μας χρονογραμμή θα προχωρήσει σε μια πολύ καλύτερη κατεύθυνση και πολλά αρνητικά σενάρια θα αποφευχθούν:

https://nogi1111.blogspot.com/2020/06/the-importance-of-global-meditation.html

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν πως τη στιγμή της ενεργοποίησής μας, το διπλό vortex της Θεάς στο Παρίσι/Βερσαλλίες πρέπει να επανενεργοποιηθεί μετά από περισσότερα από 200 χρόνια αδράνειας.

Θα χρειαστούμε κάποιο πρόσωπο με αγνότητα στην καρδιά του και ισχυρές ηγετικές ποιότητες από το Παρίσι, που θα μπορέσει να οργανώσει την επανενεργοποίηση του βόρτεξ αυτού κι έπειτα να οργανώνει εβδομαδιαίες φυσικές συναντήσεις της Αδελφότητας του Ρόδου στο Παρίσι. Αν είστε ένα τέτοιο πρόσωπο και αν νιώθετε αυτή την καθοδήγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  project501@tutanota.com για περισσότερες οδηγίες το συντομότερο δυνατόν, καθώς θα πρέπει τα πάντα να οργανωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία ακόμη σύντομη ενημέρωση σχετικά με τον διαλογισμό μας ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες.

Οδηγίες για τον διαλογισμό θα βρείτε εδώ:

παγκόσμιος διαλογισμός ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ μερος 2

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/06/2-30-848-21-940.html

https://2012portal.blogspot.com/2020/06/make-this-viral-age-of-aquarius.html

Και βίντεο σε πάνω από 30 γλώσσες εδώ:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFx_dimozWZu849uoergkHi

http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html

Ηχητική καθοδήγηση στα ελληνικά:

Νίκη του Φωτός!

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s