ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Cobra

Ο διαλογισμός μας Εποχή του Υδροχόου είχε τεράστια επιτυχία, καθώς ξεπεράσαμε την κρίσιμη έχοντας 250.000 συμμετέχοντες.

Αυτό σταθεροποίησε περισσότερο τη θετική χρονογραμμή της Εποχής του Υδροχόου με πολύ ευνοϊκές μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Ως αποτέλεσμα της ενεργοποίησής μας της Εποχής του Υδροχόου, όλη η σημαντική πλασματική ανωμαλία και όλες οι πλασματικές βόμβες τόπλετ απομακρύνθηκαν. Αν και αυτό δεν θα πυροδοτήσει το Γεγονός, όπως περίμενα, αποτελεί ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός. Όλα τα εναπομείναντα εμπόδια προς το Γεγονός είναι πολύ μικρότερα και θα χρειαστεί πολύ λιγότερος χρόνος για να καθαριστούν, βρισκόμαστε λοιπόν σε μια χρονογραμμή που όλο και πιο σύντομα συγκλίνει προς τη Διάνοιξη της Συμπίεσης (Compression Breakthrough).

Αυτό που απομένει είναι τα σκάφη του στόλου των Δρακονιανών που βρίσκονται κρυμμένα σε κβαντική υπερθετική κατάσταση στην υποσελήνια περιοχή. Αυτά τα διαστημικά σκάφη εκκαθαρίζονται από προηγμένα κβαντικά οπλικά κανόνια της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας με την κωδική ονομασία Mjolnir (Σφυρί του Θορ):

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Η πρώτη προσπάθεια εκκαθάρισης του Δρακονιανού στόλου συνέβη στα τέλη του 2017 και στις αρχές του 2018 αλλά έπρεπε να διακοπεί εξαιτίας της κατάρρευσης της χρονογραμμής ΑΛΦΑ. Τώρα, ως αποτέλεσμα της επιτυχούς ενεργοποίησής μας Εποχή του Υδροχόου, η Επιχείρηση Mjolnir επανενεργοποιήθηκε και αυτή τη στιγμή εξελίσσεται ομαλά σύμφωνα με το πλάνο, και ο Δρακονιανός στόλος εκκαθαρίζεται με πλήρη ταχύτητα.

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν πως στην τελική φάση της εκκαθάρισης του Δρακονιανού στόλου, υπάρχει γύρω στο 10% πιθανότητα η Καμπάλ να προσπαθήσει να στήσει μια ψεύτικη εξωγήινη εισβολή τεχνολογίας TR-3B και γύρω στο 5% πιθανότητα οι Δρακονιανοί να προσπαθήσουν να στήσουν μια αληθινή εισβολή με τα εναπομείναντα σκάφη τους, τα οποία θα εμφανιστούν από την κβαντική υπερθετική κατάσταση στη φυσική και θα επιτεθούν στον επίγειο πληθυσμό:

Και στα δύο σενάρια, οι στόλοι των σκοτεινών δυνάμεων θα ηττηθούν πολύ γρήγορα από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, ωστόσο με μικρές αλλά όχι αμελητέες παράπλευρες απώλειες ανάμεσα στον επίγειο πληθυσμό. Και οι δύο, οι Φωτεινοί και οι σκοτεινοί, προσπαθούν να αποφύγουν αυτά τα δύο σενάρια, οι μεν Φωτεινοί επειδή θα προκληθεί περιττός πόνος στον επίγειο πληθυσμό, οι δε σκοτεινοί επειδή η ανοιχτή μάχη με το στόλο της Συνομοσπονδίας θα έφερνε άμεση και απόλυτη ήττα σε όλες τις σκοτεινές φατρίες.

Εκτός της εκκαθάρισης του Δρακονιανού στόλου, οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν επίσης όλες τις τεχνολογίες αντιστροφής πλέγματος που έχουν στην κατοχή τους οι σκοτεινές δυνάμεις. Αυτές οι τεχνολογίες παραμορφώνουν το ενεργειακό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη και είναι το θεμέλιο της δομής του Μάτριξ.

Επίσης, οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν τους υπόγειους Ερπετοειδείς που χρησιμοποιούν ηχητικά όπλα.

Επιπλέον, οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν τα όπλα ενεργειακής εστίασης και ΗΜΠ (ΗλεκτροΜαγνητικών Παλμών) από τους στρατιωτικούς δορυφόρους που βρίσκονται σε Χαμηλή Γήινη Τροχιά.

Επίσης, οι Δυνάμεις Φωτός καθαρίζουν την κβαντική πρωταρχική ανωμαλία που εμποδίζει τη φυσική υλοποίηση των Ανειλημμένων όντων στην επιφάνεια του πλανήτη. Η εκκαθάριση της κβαντικής πρωταρχικής ανωμαλίας προκύπτει μέσω της πρόκλησης ψευδούς σήψης κενού αέρος:

https://www.vice.com/en_us/article/kwnpbw/the-learnin-corner-false-vacuum-decay

https://physics.aps.org/articles/v8/108

Πηγές των Dragon επικοινώνησαν πως κατά την ενεργοποίησή μας της Εποχής του Υδροχόου, εμφανίστηκε μια αναβάθμιση θετικής χρονογραμμής και ζητούν από όλους “να εστιάζουν μόνο στη σύνθεση του δικού σας αγαπημένου, επιλεγμένου σεναρίου ζωής. Όσο πιο λεπτομερής είναι ο οραματισμός του αγαπημένου ιδανικού σεναρίου ζωής που επιθυμεί ο καθένας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιβεβαίωση της νέας χρονογραμμής.”

Αμέσως μετά την ενεργοποίησή μας εμφανίστηκαν σημάδια στον ουρανό σε όλο τον κόσμο:

Η θετική χρονογραμμή εκδηλώνεται ήδη στο φυσικό πεδίο με τη σύλληψη της Ghislaine Maxwell:

Ως αποτέλεσμα αυτού, η έννοια των μαζικών συλλήψεων φτάνει ήδη στα ΜΜΕ για πρώτη φορά στην ιστορία:

https://www.rt.com/usa/493775-epstein-get-clinton-prince-andrew/

Και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει στη σύλληψη του Bill Gates:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7350469/Bill-Gates-flew-Jeffrey-Epstein-Loliota-Express-2013-years-pedophile-prison-stay.html

Ο Πρίγκιπας Άντριου είναι ήδη νευρικός:

https://nypost.com/2020/07/06/prince-andrew-cancels-golf-trip-to-spain-after-maxwell-arrest-report/

Αλλά πρώτα, η Ghislaine Maxwell θα πρέπει να μείνει ζωντανή για αρκετό διάστημα ώστε να καταθέσει. Γι΄αυτό το λόγο οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν απ΄όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση να συμμετέχουν στον ακόλουθο διαλογισμό:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/07/daily-meditation-at-630-pm-utc-to-keep-Ghislaine-Maxwell-alive-until-she-can-testify.html

Στους επόμενους μήνες μέχρι το Νοέμβριο/Δεκέμβριο θα δούμε την κορύφωση της μάχης για τη χρονογραμμή μεταξύ της νέας θετικής χρονογραμμής Εποχή του Υδροχόου και της παλιάς χρονογραμμής που δέσποζε η καμπάλ. Χωρίς τον διαλογισμό μας η αρνητική χρονογραμμή θα ήταν πολύ πιο έκδηλη, αλλά κατορθώσαμε να αποφύγουμε πολλά αρνητικά σενάρια.

Θα γίνουν πολλές προσπάθειες διαχωρισμού του επίγειου πληθυσμού και πρόκλησης βίας:

https://www.zerohedge.com/markets/global-war-nuclear-accidents-volcanic-eruptions-deutsche-banks-apocalyptic-take-what-may

Ένα από τα σχέδια των Ιησουιτών  είναι η δημιουργία διάσπασης των ΗΠΑ (παρόμοια με αυτό που συνέβη στην ΕΣΣΔ και τη Γιουγκοσλαβία) κλιμακώνοντας την πόλωση μεταξύ των αριστερών και των δεξιών κατά την περίοδο των εκλογών του Νοεμβρίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδιάζουν να παρουσιάσουν τη Χίλαρι Κλίντον ως υποψήφια για την προεδρία, ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη πόλωση:

Το δεύτερο βασικό σχέδιο των Ιησουιτών είναι η πυροδότηση μιας ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης της Κίνας ενάντια στις ΗΠΑ που θα κλιμακωνόταν σε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο:

https://www.naturalnews.com/2020-06-18-china-preparing-to-kill-us-population-with-emp-pearl-harbor-first-strike.html

https://sputniknews.com/military/202006181079656094-us-report-claims-china-intends-nuclear-first-strike-with-stolen-super-emp-weapons/

https://allnewspipeline.com/China_Military_Doctrine_Plans_and_Capabilities_for_Electromagnetic_Pulse_EMP.php

Μία διάσταση αυτού του σχεδίου είναι να χρησιμοποιήσει η Κίνα τα προηγμένα της τεχνουργήματα, παρόμοια με το TR-3B, και να στήσει μια ψεύτικη εισβολή εξωγήινων από την κεντρική της βάση του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματός της στο Dingxin:

https://www.thedrive.com/the-war-zone/31824/this-massive-desert-base-is-chinas-version-of-americas-nellis-air-force-base

Η τεχνολογία που προσομοιάζει στο TR-3B θα εμφανιστεί επίσης από το υπόγειο Μεγάλο Τείχος της Κίνας:

Και από το αντίστοιχό του ιρανικό:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/nightmare-our-enemies-iran-touts-vast-underground-missile-cities-along-coastline

Οι Δυνάμεις Φωτός εκτιμούν την πιθανότητα ψεύτικης εξωγήινης εισβολής στο 10%, την πιθανότητα κινεζο-αμερικανικού πολέμου στο 12%, την πιθανότητα διάσπασης των ΗΠΑ στο 25% και την πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ στο 35%.

Μέσα στους επόμενους μήνες είναι πιθανόν να οργανωθούν παγκόσμιοι διαλογισμοί για να αμβλυνθεί οποιοδήποτε από τα παραπάνω σενάρια, εάν χρειαστεί.

Ως αποτέλεσμα της ενεργοποίησής μας της Εποχής του Υδροχόου το διπλό βόρτεξ της Θεάς στο Παρίσι/Βερσαλλίες ενεργοποιήθηκε μερικώς:

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι μία ομάδα της Αδελφότητας του Ρόδου στο Παρίσι με τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις στο φυσικό πεδίο.

Αυτό που επίσης χρειάζεται είναι Ταχυονικοί θάλαμοι στη Βενετία και στη Ρώμη της Ιταλίας. Έχουμε ένα χορηγό που διατίθεται να χρηματοδοτήσει την κατασκευή των θαλάμων, χρειαζόμαστε μόνο ένα πρόσωπο στη Ρώμη και τη Βενετία που θα είναι πρόθυμο να γίνει ο φύλακας των θαλάμων και να τους φιλοξενήσει στην τοποθεσία του/της σε αυτές τις ιταλικές πόλεις. Αυτά τα πρόσωπα (που θα βρίσκονται ΜΟΝΟ στη Ρώμη και Βενετία) μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες οδηγίες μέσω της διεύθυνσης  project501@tutanota.com .

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν λέγοντας πως αυτή την κρίσιμη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας είναι ύψιστης σημασίας να εξαπλωθούν οι ταχυονικοί θάλαμοι σε περιοχές του πλανήτη που δεν έχουν ακόμη καλυφθεί:

http://tachyonis.org/Chamber.html

Επίσης, οι Δυνάμεις Φωτός πρότειναν τη χρήση των προηγμένων τεχνολογιών λέιζερ των Dragon που θα βοηθήσουν τους Πολεμιστές Φωτός και τους Εργάτες Φωτός τη δύσκολη αυτή εποχή:

https://www.light-mandalas.com/

Αν και οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ ασταθείς, χρειάζεται να κρατήσουμε την εστίασή μας στην εκδήλωση της Εποχής του Υδροχόου.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

3 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s