Πλανητική Μύηση

Cobra 12/8/2020

Το σύμπαν πέρα του Ηλιακού μας συστήματος βιώνει τεράστια αναδόμηση, καθώς εισέρχεται ήδη στο νέο κοσμικό κύκλο, όπου όλη η πλάση θα ευθυγραμμιστεί με το Ένα.

Εντωμεταξύ, το Ηλιακό μας σύστημα και ειδικά ο πλανήτης γη βιώνουν ακόμη τον τελικό εξαγνισμό της πρωταρχικής ανωμαλίας. Τώρα όλη η εστίαση είναι στον πλανήτη Γη, ο οποίος βιώνει μια ισχυρή πλανητική μύηση κατά τη διάρκεια του 2020:

Οι δυνάμεις του σκότους προσπαθούν να καταχραστούν την ενέργεια αυτής της πλανητικής μύησης υποβάλλοντας την ανθρωπότητα στο αποκρυφιστικό τελετουργικό της Corona:

Μπορείτε να εξουδετερώσετε τα αποτελέσματα του τελετουργικού αυτού της Corona τοποθετώντας το σε νέο πλαίσιο. Μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την απομόνωση/κοινωνική αποστασιοποίηση ως απόσυρση για διαλογισμό, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το πλύσιμο των χεριών ως πνευματικό εξαγνισμό και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη χρήση της μάσκας ως τελετουργία σιωπής, κάτι που πάντα απαιτείται πριν τη μύηση.

Δρώντας με αυτόν τον τόπο μπορείτε να αλλάξετε τις ενέργειες του αρνητικού τελετουργικού της Corona σε θετικές ενέργειες πνευματικής μύησης/επαναστατικής τομής.

Εντός του Ηλιακού μας συστήματος, οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από την Ήλιο και δημιουργούν μοτίβα παρεμβολών στο πεδίο πλάσματος, οι οποίες επηρεάζουν σημαντικά τις καταστάσεις στον πλανήτη αυτό:

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δυόμισι μηνών, μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, υπάρχουν τρεις βασικές αστρολογικές όψεις που θα καθορίσουν την πορεία των γεγονότων. Μετά τις αρχές/μέσα Νοεμβρίου, η επιρροή αυτών των τριών αστρολογικών όψεων θα ελαττωθεί.

Η πρώτη είναι η στάση/αναδρομή του Άρη, η οποία θα σχηματίσει προκλητικές όψεις με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, την Έριδα και τη Λίλιθ (Μαύρη Σελήνη):

Αυτό θα φέρει πολλές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις, βία και καταπιεσμένο θυμό που θα ξεχειλίζει.

Η πρώτη εκδήλωση της όψης αυτής ήταν η έκρηξη στη Βηρυτό. Ήταν πυρηνική έκρηξη πλάσματος που υλοποιήθηκε με την πρόθεση να αποσταθεροποιηθεί ο Λίβανος:

Οι πραγματικοί ενορχηστρωτές της επίθεσης αυτής είναι οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών και οι Ιησουίτες. Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως ο Πίτερ Χανς Κόλβενμπαχ (*Peter Hans Kolvenbach), πρώην ανώτατος ηγέτης Ιησουίτης, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της επιχείρησης Φουκουσίμα 11/3, έζησε και πέθανε στη Βηρυτό:

https://higherselfportal.com/benjamin-fulford-full-report-khazarian-mafias-covid-19-power-grab-fails/

https://www.ncronline.org/news/people/father-kolvenbach-former-jesuit-superior-dies-beirut

Έχει επίσης ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως η Βηρυτός είναι η τοποθεσία του Βόρτεξ της Θεάς των Νυμφών Βερόης, το οποίο είναι ένα από τα κύρια βόρτεξ που θέλουν να καταστρέψουν οι Ιησουίτες:

https://www.theoi.com/Nymphe/NympheBeroe.html

 [Σ.τ.Μ. Βερόη  Ωκεανίδα νύμφη της πόλης Βηρυττού στην Φοινικία (σύγχρονος Λίβανος) και σύζυγος του Ποσειδώνα.]

Τα υπόγεια τούνελ που βρέθηκαν κάτω από τη Βηρυτό οδηγούν σε «μακρινά μέρη»:

https://sputniknews.com/middleeast/202008091080114006-investigators-find-labyrinth-of-underground-rooms-at-epicenter-of-beirut-explosions-report-claims/

Οι Ιησουίτες χρησιμοποιούν επίσης αυτή την προκλητική ενεργειακά όψη του Άρη στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν πόλεμο μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ:

https://apnews.com/86d667d57bca41ddbc6f289d48f2dfe0

Χρησιμοποιούν αυτή την ενέργεια του Άρη για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη πόλωση στις ΗΠΑ:

https://pulpitandpen.org/2018/11/27/how-jesuits-and-george-soros-are-instigating-the-american-border-crisis/

Η στρατηγική αυτή των Ιησουιτών στην πραγματικότητα μπορεί να γυρίσει εναντίον τους μόλις οι αρνητικές επιρροές του Άρη εξουδετερωθούν. Δε μου επιτρέπεται να πω πότε θα συμβεί αυτό:

Η δεύτερη σημαντική αστρολογική όψη τους επόμενους μήνες είναι η σύνοδος Κρόνου-Χαρικλούς (*Chariklo). Η όψη αυτή καταπιέζει ενεργά την ενέργεια της Θεάς, φέρνει λιτότητα και απομόνωση.

Οι Ιησουίτες και οι οικογένειες των Μαύρων Ευγενών χρησιμοποιούν αυτή την ενέργεια για να προωθήσουν καραντίνες ως προετοιμασία των σχεδίων τους για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset

Το σχετικό με τις καραντίνες αφήγημά τους έχει ένα μόνο πρόβλημα – τη Σουηδία:

https://blog.argonautcapital.co.uk/articles/2020/07/27/the-biggest-fraud-part-2-the-vaccine-swindle/

https://www.unz.com/mwhitney/sweden-the-one-chart-that-matters/

Η τρίτη σημαντική αστρολογική όψη των επομένων μηνών είναι το ηλιοκεντρικό τετράγωνο Έριδας-Πλούτωνα. Αυτή η ενέργεια φέρνει πολλά πολύτιμα μαθήματα στις Φωτεινές Δυνάμεις που θέλουν να ελευθερώσουν τον πλανήτη αυτό. Επιτέλους αρχίζουν να κατανοούν το βαθμό και το επίπεδο του πόνου και της ανωμαλίας που υπάρχουν εδώ.

Η διαδικασία εκκαθάρισης του Δρακόνιου στόλου έχει φτάσει στο σημείο που οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν επιτέλους να πλησιάσουν την επιφάνεια του πλανήτη με τις θετικές κβαντικές τεχνολογίες τους Mjolnir και να βοηθήσουν τους Εργάτες Φωτός και τους Πολεμιστές Φωτός. Μια Ειδική Ομάδα Επιφανείας έχει συσταθεί στα μητρικά σκάφη των Δυνάμεων Φωτός, όπου παγκόσμιες ομάδες  εργάζονται πάνω στο πλανητικό ενεργειακό πλέγμα, και προσωπικές ομάδες εργάζονται πάνω στην παροχή βοήθειας μεμονωμένων Εργατών και Πολεμιστών Φωτός, παρακολουθώντας και αξιολογώντας την εξέλιξή τους και ετοιμάζοντάς τους για την Επαφή.

Αν επιθυμείτε να σχηματιστεί για εσάς μια προσωπική ομάδα και να σας βοηθήσει, θα πρέπει να πείτε το ακόλουθο πρωτόκολλο δυνατά τρεις φορές: «Εντολή 12 21» (προφέρεται Εντολή δώδεκα εικοσιένα). Την πρώτη φορά που θα το πείτε, θα σχηματιστεί μια προσωπική ομάδα, και κάθε επόμενη φορά που θα επικαλείστε το πρωτόκολλο η προσωπική σας ομάδα θα ελέγχει την κατάστασή σας και θα σας παρέχει βοήθεια όποτε και όπως μπορεί.

Για συναισθηματική θεραπεία, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο Εντολή 771 :

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post_71.html

https://www.welovemassmeditation.com/p/command-771-testimonies-resources-and.html

Μια σημαντική παράμετρος του τελικού αυτού πολέμου εναντίον των Δρακόνιων είναι το γεγονός πως οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους προηγμένη δρακόνια τεχνολογία, η οποία καλύπτει τα σκάφη των Δρακόνιων από τις εκρήξεις των βομβών τόπλετ. Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να αντιγράψουν την τεχνολογία αυτή και θα τη χρησιμοποιήσουν για να απομονώσουν και να περιορίσουν τις εναπομείνασες βόμβες τόπλετ έως ότου καθαριστούν ολοκληρωτικά.

Αυτό δίνει ένα τεράστιο στρατηγικό μειονέκτημα στους Δρακόνιους, που δεν θα μπορέσουν να εκτελέσουν τα σχέδιά τους. Σχεδίαζαν να αφήσουν την Καμπάλ να επιβάλει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη της ώστε να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, και μετά να εισβάλουν στην επιφάνεια του πλανήτη, να σκοτώσουν την Καμπάλ και να βασιλέψουν στους ανθρώπινους σκλάβους τους:

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν πίσω από την αυλαία, τα οποία δεν έχω την άδεια να αναφέρω, και πολλά νέα στοιχεία θα εισέλθουν στο σενάριο από τις αρχές του Νοεμβρίου. Πλησιάζοντας εκείνο το διάστημα, θα μπορέσω να πω περισσότερα.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s