Σύντομη Ειδοποίηση προς τον Πληθυσμό της Επιφάνειας

Cobra

Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα περιλαμβάνουν κάποια σημαντικά χρονικά σημεία, τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν πώς θα εξελιχθεί η μάχη μεταξύ της θετικής και της αρνητικής χρονογραμμής.

Αν και τα θετικά τελικά αποτελέσματα έχουν διασφαλιστεί, η οδός προς τα εκεί δεν έχει, και οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν απ΄όλους να κάνουν τον Διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής όσο συχνά το νιώθουν, ειδικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post.html

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Ζητούν επίσης από τους ανθρώπους να οραματίζονται το πλέγμα Λουλούδι της Ζωής να περιβάλλει τον πλανήτη και να βοηθάει την κατάσταση να εναρμονιστεί:

Βοηθητικό επίσης είναι να οραματίζεστε τον πλανήτη Γη και κυρίως την πλανητική επιφάνεια εμβαπτισμένη καθολοκλήρου σε ροζ Φως.

Θα υπάρξουν δύο βασικές χρονικές στιγμές κατά τις οποίες συνιστάται πιο μαζική συμμετοχή στον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής.

Η πρώτη είναι κατά το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, το οποίο θα σχηματιστεί τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 6:19 μ.μ. GMT (21:19 ώρα Ελλάδας). Ο διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής εκείνη την ώρα θα βοηθήσει να διασκορπιστεί η ενέργεια βίας στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη, τη οποία θα φτάσει την κορύφωσή της εκείνη την ώρα.

Η δεύτερη είναι κατά το ηλιοκεντρικό τετράγωνο Έριδας – Πλούτωνα που θα γίνει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου το μεσημέρι ώρα GMT (15:00 ώρα Ελλάδας). Ο διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής εκείνη την ώρα θα βοηθήσει υποστηρικτικά τον στόλο των Δυνάμεων Φωτός που θα εμπλακεί σε κρίσιμες επιχειρήσεις στο ηλιακό σύστημα και στο υποσελήνιο διάστημα εκείνη την ώρα.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s