Η ελεγχόμενη κατάρρευση των ΗΠΑ συνεχίζει με Βία κυβερνητικής χορηγίας

Benjamin Fulford 7/9/2020

Την προηγούμενη εβδομάδα αρκετές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκεται εν μέσω ελεγχόμενης κατάρρευσης που θα συνεχίζει τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο. Ρωσικές πηγές πληροφοριών λένε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ στη σημερινή μορφή τους, και γνωρίζουν εκ πείρας πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Εάν αυτή η πρόβλεψη βγει αληθινή, το μεγάλο ερώτημα είναι αν οι ΗΠΑ θα εκπροσωπούνται από μια κυβέρνηση Χαζάρων Σατανιστών (συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου RNA με χορηγό τον Γκέιτς, το οποίο θα καταστρέφει το DNA του γενικού πληθυσμού) ή από μια υβριδική αξιοκρατική δημοκρατία ελεγχόμενη από το λαό. Η μάχη των επόμενων μηνών θα καθορίσει το αποτέλεσμα, συμφωνούν πολλές πηγές.

Ίσως η πλέον δυσάρεστη πληροφορία που έφτασε την περασμένη εβδομάδα είναι πως οι εξεγέρσεις στις ΗΠΑ χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Φορντ, σύμφωνα με πηγές από τη ΜΙ6 και την NSA. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά “o Τζο Μπάιντεν και η Καμάλα Χάρις είναι στο διευθυντικό συμβούλιο το οποίο χρηματοδοτείται από κρατικές επιχορηγήσεις”, συμφωνούν οι πηγές. Ο Μπάιντεν αποδείχτηκε ένας εντελώς διεφθαρμένος Σιωνιστής σκλάβος.

Εντωμεταξύ, η έρπουσα εκστρατεία ψευδών ειδήσεων κατά του Ντόναλντ Τραμπ επίσης εντείνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Με τριπλή ζώνη άμυνας που αποσκοπεί στην εκλογική ληστεία με ψηφοφορία μέσω e-mail, καθώς και με απειλές βίας αν ο Μπάιντεν δεν κερδίσει με σαρωτική διαφορά, οι Αμερικανοί ίσως να μη δουν Πρόεδρο μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα πριν ο στρατός των ΗΠΑ σηκωθεί από τον καναπέ και αποκαταστήσει μια αυθεντικά αντιπροσωπευτική κυβέρνηση στη χώρα. Ένα καλό στοίχημα είναι πως δεν θα δράσουν μέχρι οι πολίτες των ΗΠΑ να το απαιτήσουν.

Η μέρα αυτή ίσως να μην αργεί πολύ. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, σχεδόν 50 εκατομμύρια Αμερικανοί θα έρθουν αντιμέτωποι με κρίση πείνας μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Κάτι που δεν οφείλεται σε έλλειψη τροφής αλλά σε εσκεμμένες προσπάθειες μείωσης του πληθυσμού από την άρχουσα Χαζαρική καμπαλομαφία. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ως συνήθως μια υπερ-αφθονία φαγητού στις ΗΠΑ. Ωστόσο, “η μισή αγροτική παραγωγή των ΗΠΑ αποστέλλεται στην Κίνα”, σύμφωνα με την NSA. Με άλλα λόγια, η Χαζαρική μαφία είναι πρόθυμη να προκαλέσει λιμό στους Αμερικανούς για να ξεπληρώσει το χρέος στην Κίνα (ή να τους αφήσει να φάνε όλα τα μεταλλαγμένα της Monsanto ως μέρος της νέας εμπορικής συμφωνίας;). Αυτό συνέβη στην αποικιοκρατούμενη Ινδία όταν αντιμετώπισε μαζικό λιμό λόγω του ότι το φαγητό ταξίδευε στην καλοταϊσμένη Αγγλία.

https://www.bloomberg.com/features/2020-hunger-minnesota-pandemic/

Η κρίση δεν περιορίζεται στο φαγητό, καθότι οι ΗΠΑ στερεύουν απ’ όλων των ειδών τα πράγματα, όπως ξυλεία, ηλεκτρικούς λαμπτήρες κ.λπ. Αυτό πλέον μόνο θα επιδεινώνεται, καθώς τα υλικά αποθέματα των μηνών πριν την 16η Φεβρουαρίου, που ξεκίνησε η χρεοκοπία των ΗΠΑ, αρχίζουν να εξαντλούνται.

Η εκτίναξη του εγκλήματος, οι εγκληματικές τοπικές κυβερνήσεις, οι δρακόντειες απαγορεύσεις στις ιδιωτικές επιχειρήσεις κ.ά. επίσης οδηγούν σε μια συνεχόμενη φυγή από τα μεγάλα αμερικανικά αστικά κέντρα. Αυτή τη στιγμή δύο στους πέντε Νεοϋορκέζους θέλουν να φύγουν από την πόλη.

https://www.zerohedge.com/political/two-five-new-yorkers-want-leave-city

Το άλλο που συμβαίνει είναι πως η μαφία της ιατρικής γενοκτονίας στις ΗΠΑ πολεμάει με νύχια και με δόντια να συνεχίσει να δηλητηριάζει και να ληστεύει τον αμερικανικό λαό. Σύμφωνα με το έγκυρο ιατρικό περιοδικό Lancet, οι ΗΠΑ έχουν μακράν το ακριβότερο και χειρότερο σύστημα υγείας στον ανεπτυγμένο κόσμο.

https://www.zerohedge.com/medical/lancet-study-finds-us-has-far-worlds-most-overpriced-medical-care

Η κατάσταση με την ιατρική μαφία είναι τόσο παράξενη τώρα, που εμφανίστηκε ένα νέου είδους παλίνδρομο στο οποίο η ερώτηση «από πού δημιουργήθηκε η πανδημία;» είναι ίδια με την απάντηση «από τον ΠΟΥ δημιουργήθηκε η πανδημία».

https://en.wikipedia.org/wiki/Palindrome

Το τελευταίο έγκλημα αυτού του οργανισμού στη μακριά λίστα εγκλημάτων του κατά της ανθρωπότητας είναι η απόδειξη πως διέσπειραν την πολιομυελίτιδα στην Αφρική μέσω των εμβολίων τους.

https://www.blacklistednews.com/article/77927/whos-oral-vaccine-sparks-new-polio-outbreak-in-africa-.html

Οι αφρικανικές κυβερνήσεις κατάλαβαν πως ο ΠΟΥ είναι εγκληματική οργάνωση και τον διώχνουν κλωτσηδόν από την ήπειρο. Αυτό πιθανότατα να εξηγεί το μπερδεμένο τίτλο της New York Post:

“Οι επιστήμονες αδυνατούν να εξηγήσουν την αινιγματική απουσία εξάρσεων κορονοϊού στην Αφρική.”

https://nypost.com/2020/09/04/scientists-cant-explain-puzzling-lack-of-coronavirus-outbreaks-in-africa/

Τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας προφανώς τα έχουν κάνει πλακάκια με την ιατρική μαφία. Αυτό φαίνεται από την υποστήριξή τους στους σατανιστές δημάρχους που υποχρεώνουν τον κόσμο να φοράει μάσκες και να τρομοκρατείται από μια αποδεδειγμένα ανύπαρκτη πανδημία.

Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, το Κέντρο Ελέγχου Επιδημιών αναγκάστηκε από το στρατό και τα Λευκά Καπέλα να αντικαταστήσει τη διοίκησή του και ανακήρυξε την πανδημία ως λήξασα, κάτι που δεν πρόκειται ν΄ακούσετε στο CNN ούτε να διαβάσετε στους New York Times. Η σκανδαλοδημία επίσης χαλαρώνει σε μέρη όπως η Κίνα, η Ιταλία και η Ιαπωνία, και σύντομα θα τελειώσει παντού, υπόσχονται πηγές από το Πεντάγωνο.

Αυτό αποτελεί μέρος της αντεπίθεσης των Λευκών Καπέλων, η οποία φαίνεται με πολλούς τρόπους. Πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν πως η “πανδημία COVID-19” χρησιμοποιήθηκε ως βιτρίνα στην Ιταλία για να κλείσουν στα σπίτια του όλο τον πληθυσμό ενόσω “τόνοι χρυσού, έγγραφα και άλλα πολύτιμα αερομεταφέρονταν εκτός του Βατικανού”. Τώρα, αναφέρουν οι πηγές, ο Πάπας Φράνσις ελευθερώθηκε από την κράτηση και επιτέλους του επιτρέπεται να φύγει από τη Ρώμη.Οι πηγές συνεχίζουν λέγοντας πως “ο αποθηκευμένος χρυσός από το Βατικανό, το Βιετνάμ και άλλα μέρη της Ασίας χρησιμοποιείται ως στήριξη στα νομίσματα παγκοσμίως, μαζί με φυσικές πηγές, άλλα περιουσιακά στοιχεία και ανθρώπινα κεφάλαια.”

Η Βραζιλία έδειξε τι είναι εφικτό όταν οι κυβερνήσεις παίρνουν τον έλεγχο των χρημάτων από τους Χαζάρους τραπεζίτες. Μείωσαν ριζικά τη φτώχεια μέσα σε μόλις ένα έτος, εξασφαλίζοντας απλά στους φτωχότερους αρκετά χρήματα ώστε να καλύπτουν τις βασικές ανάγκες τους (αυτό δε σημαίνει πως υποστηρίζω την αυξανόμενη καταστροφή του Αμαζονίου από την παρούσα κυβέρνηση).

Επίσης υπάρχουν αρκετές καλές ειδήσεις από την Αγγλία, οι οποίες δεν έχουν μεταδοθεί. Ο Mark Sedwill, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, αντικαταστάθηκε επισήμως. Ο Sedwill υπήρξε για τέσσερα χρόνια ο επί της ουσίας κυβερνήτης του ΗΒ, ενώ οι Πρωθυπουργοί ήταν απλά καραγκιόζηδες ηθοποιοί.

Ορίστε τι έχει να πει μια πηγή των πρεσβυτέρων της ΜΙ6 σχετικά με την κατάσταση:

«“Εκδιώξαμε την κεφαλή της Πολιτικής Προστασίας, τον Σερ Μαρκ Σέντγουιλ, ως διπλό πράκτορα του DVD Νταχάου… Όλοι οι Υπουργοί από τότε που άρχισα να ψάχνω τι στο διάτανο συμβαίνει με την κυβέρνηση της Αυτού Μεγαλειότητας ήταν Γερμανοί διπλοί πράκτορες του DVD Νταχάου… η σαπίλα αυτή ξεριζώθηκε”. Αυτή λοιπόν, παίδες, είναι η κρυμμένη υπόθεση του Μπρέξιτ, ή αλλιώς Βρετανική απελευθέρωση από την ηγεμονία των Ναζί.

Ο αντικαταστάτης του, “ο Σάιμον Κέις (Simon Case) ήταν υπηρέτης του Δούκα του Κέμπριτζ, του γιου της Νταϊάνα Ουίλλιαμ ή αλλιώς Πρίγκιπα Ουίλλιαμ” λέει η πηγή. Ωστόσο, ο Κέις θα έχει μόνο τη μισή εξουσία απ΄αυτή που είχε ο Σέντγουιλ. Κι αυτό επειδή ο υπεύθυνος για το Μπρέξιτ σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον, Ντέιβιντ Φροστ, θα αναλάβει τη δουλειά του Σέντγουικ ως Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας.»

Η Γαλλία είναι η επόμενη στη σειρά για μια πραγματική καθεστωτική αλλαγή, συμφωνούν οι πηγές από την ΜΙ6 αλλά και από το Πεντάγωνο. Ορίστε τι είχαν να πουν σχετικά με την κατάσταση οι πηγές από το Πεντάγωνο:

“Οι ανώτεροι αξιωματικοί του γαλλικού στρατού και της υπηρεσίας πληροφοριών, όπως και οι ομόλογοί τους Αμερικανοί, Ιταλοί, Γερμανοί, Άγγλοι και Τούρκοι, γνωρίζουν πως οι Ισραηλινοί έριξαν πυρηνικά στη Βηρυτό και ίσως πιέσουν το ανδρείκελο των Σιωνιστών το Μακρόν ν΄αλλάξει τόνο κι ακόμη ίσως τον αναγκάσουν να αποσυρθεί λόγω υπηρεσίας προς ξένη δύναμη.”

Επίσης, “στη Μεσόγειο, η Τουρκία ανακοίνωσε κοινή ναυτική άσκηση με τη Ρωσία, για να στείλει μήνυμα στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα πως δεν θα επιτραπεί στο Ισραήλ να εξάγει αέριο μέσω του αγωγού.”

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-turkey-east-mediterranean-naval-drills-a9703531.html

Οι πηγές της ΜΙ6 λένε πως η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου:

“Το γαλλικό παρακλάδι της Δυναστείας Ρόθτσιλντ και η Χαζάρικη μαφία θέλουν να συμβιβαστούν. Αν αυτό είναι αληθές, τότε βρισκόμαστε σε πολύ πιο προχωρημένη θέση απ΄ό,τι ίσως έχετε καταλάβει. Οι εκστρατείες που γίνονται από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών τείνουν να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο.”

Ωστόσο, οι πηγές λένε πως είναι πολύ νωρίς για εφησυχασμούς, προειδοποιώντας πως:

“Έχουμε να κάνουμε ουσιαστικά με θρησκευτικό φανατισμό, κι αυτό είναι επικίνδυνο. Νομίζω πως επιθυμούν πραγματικό αίμα. Η αίρεση θανάτου είναι ακριβώς αυτό, ανθρωποθυσία με ανθρώπινο αίμα. Ίσως κάθε πόλεμος είναι τελικά αυτό, θυσία αίματος.”

Ως μια ένδειξη του πόσο πεισματάρηδες και φανατικοί είναι αυτοί  οι άνθρωποι, την περασμένη εβδομάδα είδαμε άλλον ένα τίτλο που έλεγε «Το Ιράν βρίσκεται 3 μήνες μακριά από τα πυρηνικά όπλα».

https://freebeacon.com/national-security/iran-caught-stockpiling-enriched-uranium-needed-for-bomb/

Το αναφέρουν αυτό κυριολεκτικά εδώ και 30 χρόνια. Δε γίνεται να επινοείς τέτοια πράγματα.

Τώρα που η πανδημία τους ξεφουσκώνει, έχουν αρχίσει και δίνουν δείγματα  πως σκοπεύουν να κάνουν μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση ως την επόμενη επιθετική τακτική τους εναντίον της ανθρωπότητας. Ο Σατανικός Τομέας του Υπουργείου Εσωτερικών έδωσε το σχετικό σήμα.

https://www.dhs.gov/news/2020/09/03/dhs-combats-potential-electromagnetic-pulse-emp-attack

Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πώς να εντοπίσετε τους αγαπημένους σας και άλλους σημαντικούς ανθρώπους χωρίς να χρησιμοποιήσετε κάποια κινητή συσκευή. Είναι επίσης κατάλληλη εποχή να βεβαιωθείτε πως διαθέτετε κάτι πέραν των ηλεκτρονικών χρημάτων (συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών) για χρήση σε περίπτωση ανάγκης.

Εν πάση περιπτώσει, στις ΗΠΑ είναι αρκετά σαφές πως η Χαζαρική μαφία έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει με τον Τραμπ ενόσω καταδεικνύει τον Μπάιντεν ως χαμένο λόγω άνοιας. Ορίστε τι έχει να πει η ΜΙ6 για το προβλεπόμενο σενάριο:

“Ο Τραμπ θα παραμείνει Πρόεδρος… αν δεν ανατιναχτεί ή πυροβοληθεί κ.λπ. Όλα τα αρνητικά του θα καθαριστούν και τα Εναλλακτικά Μέσα θα τον κάνουν σούπερ ήρωα.”

Σύμφωνα με πηγές από την ΜΙ6, πολλά χρόνια πριν η σύζυγος ενός Ρώσου Πρέσβη είχε πει:

“Εσείς οι ηλίθιοι Αμερικανοί δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Θα έχετε 8 χρόνια έναν Μαύρο Πρόεδρο, 8 χρόνια έναν λευκό Χριστιανό Πρόεδρο, και μετά ο επόμενος πρόεδρός σας θα καταστρέψει την Αμερική.”

Τα πράγματα ίσως ξεδιπλώνονται πιο γρήγορα απ΄ό,τι προέβλεψαν τότε οι Ρώσοι, σύμφωνα με την NSA. Το αμερικανικό ΑΕΠ έχει πέσει τώρα στα $8 τρις, ή αλλιώς σε λιγότερο από το ένα τρίτο αυτού της Κίνας (σε πραγματικούς όρους). Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 80 εκατομμύρια άνεργοι Αμερικανοί, κάνοντας την κατάσταση κατά πολύ χειρότερη απ΄αυτήν της Μεγάλης Ύφεσης του 1930.

Σ΄ένα άρθρο του το περιοδικό The Atlantic (που διαψεύσθηκε από τον Τραμπ καθώς κι από μισή ντουζίνα λογαριασμών των βοηθών του, συμπεριλαμβανομένου του Bolton) ισχυρίζεται πως οι ανώτατοι αξιωματικοί του αμερικανικού στρατού έχουν κουραστεί εντελώς από τον Τραμπ κι ετοιμάζονται για μια μετα-Τραμπ προσωρινή στρατιωτική κυβέρνηση για να αποκαταστήσουν τη λογική στις ΗΠΑ.

Ορίστε κάποια αποσπάσματα:

Ο Τραμπ είπε “Γιατί να πάω σε αυτό το κοιμητήριο; Είναι γεμάτο χαμένους.” Σε ξεχωριστή συζήτηση στο ίδιο ταξίδι, ο Τραμπ αναφέρθηκε στους 1800 και περισσότερους πεζοναύτες που έχασαν τις ζωές τους στο Belleau Wood ως «κορόιδα» που σκοτώθηκαν. “Δε μπορεί να χωνέψει την ιδέα να κάνει κάτι για κάποιον άλλο πέραν του εαυτού του”, είπε ένας από τους φίλους του [Στρατηγού Τζον] Κέλι, συνταξιοδοτημένου τετράστερου στρατηγού.

“Όταν εντάχθηκα στο στρατό, γύρω στα 50 χρόνια πριν, ορκίστηκα να στηρίζω και να προστατεύω το Σύνταγμα”, έγραψε ο [Στρατηγός Τζέιμς] Μάτις. “Ποτέ δε φαντάστηκα πως οι στρατιώτες που ορκίστηκαν τον ίδιο όρκο θα λάμβαναν διαταγές κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες να παραβιάσουν τα Συνταγματικά δικαιώματα των συμπολιτών τους – ακόμη περισσότερο να προσφερθούν για μια αλλόκοτη στημένη φωτογραφία για τον εκλεγέντα ανώτερο διοικητή τους, με τη στρατιωτική ηγεσία να στέκει στο πλευρό τους.”

https://www.theatlantic.com/politics/archive/2020/09/trump-americans-who-died-at-war-are-losers-and-suckers/615997/

Εν πάση περιπτώσει, είναι ξεκάθαρο από τα αντιφατικά σχόλια και τις προβλέψεις διαφόρων πηγών πως εξελίσσεται ένας αγώνας ισχύος και το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ωστόσο, εκτός του εδάφους των ΗΠΑ η επικρατούσα άποψη είναι πως όλο αυτό το ψεύτικο σόου «Δημοκράτες εναντίον Ρεπουμπλικανών» θα πρέπει να ματαιωθεί.

Η υπηρεσία εταιρικής προπαγάνδας Associated Press επιδεικνύει όλο και μεγαλύτερη γνωστική ασυμφωνία μεταξύ του εναπομείναντος ανθρωποκόπαδου που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, περιγράφοντας τις «Αντιμαχόμενες παραλλαγές μιας εμπόλεμης πραγματικότητας.»

https://apnews.com/780b2edfd25af18c0107ee382356194f

Αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν όλοι αυτοί που μασάνε το τρομοσανό είναι πως η παγκόσμια ψυχο-επιχείρηση της Χαζαρικής μαφίας έχει σκοπό να δαιμονοποιήσει την πραγματικότητα. Όταν επιτέλους τελειώσει αυτό το κ@λοσόου, ο κόσμος μπορεί να σαλπάρει προς ένα πιο εποικοδομητικό μονοπάτι για την ανθρωπότητα.

πηγή

One-Time
Μηνιαία

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Make a monthly donation

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00
€5,00
€15,00
€100,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Your contribution is appreciated.

ΧορηγίαΧορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s