Αναφορά Προόδου

Cobra   14/9/2020

Οι διαλογισμοί μας κατάφεραν σχετικά να σταθεροποιήσουν τη θετική διαδρομή προς το Γεγονός.

Λίγες ημέρες πριν το ακριβές ηλιοκεντρικό τετράγωνο Έριδας – Πλούτωνα στις 31 Αυγούστου, νεφοσκάφη και σπάνια πολλαπλά ουράνια τόξα εμφανίστηκαν στην Ταϊβάν:

Το Ηλιακό Σύστημα πέραν της Σεληνιακής τροχιάς ήδη εισέρχεται στην Εποχή του Υδροχόου, καθώς απομακρύνονται από εκεί τα τελευταία ίχνη της πρωταρχικής ανωμαλίας. Τώρα πλέον βιώνονται μαζικές εισροές ενέργειας αγγελικού Φωτός σε όλο το Ηλιακό Σύστημα και οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι σε ενέργειες  μπορούν να συνδεθούν με αυτό.

Η εκκαθάριση του στόλου των Δρακόνιων εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο και οι Δυνάμεις Φωτός μεταφέρουν πως η πιθανότητα εισβολής Δρακόνιων εξωγήινων τώρα είναι μικρότερη από 1%, η πιθανότητα ψεύτικης εξωγήινης εισβολής των Ιλουμινάτι είναι 7%, η πιθανότητα πολέμου ΗΠΑ-Κίνας είναι 9% ενώ η πιθανότητα εμφύλιου πολέμου στις ΗΠΑ παραμένει στο 35%.

Η τεχνολογία Mjolnir που χρησιμοποιούν οι Δυνάμεις Φωτός είναι τεχνολογία κβαντικών κανονιών, η οποία εκπέμπει ένα ισχυρό βαθμωτό πεδίο μέσα στον κβαντικό αφρό και υποχρεώνει όλες τις υλικές κυματομορφές να φύγουν από την κατάσταση κβαντικής υπέρθεσης και να μπουν σε κατάσταση φυσικής εκδήλωσης. Αυτό αναγκάζει όλα τα σκάφη των Δρακόνιων να εμφανιστούν στο φυσικό πεδίο όπου περιορίζονται ακαριαία από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, και το προσωπικό τους μπαίνει σε διαδικασία επεξεργασίας στην εγκατάσταση διαλογής του Γανυμήδη:

Τα μητρικά σκάφη του Mjolnir βρίσκονται τοποθετημένα σε ένα τεράστιο δωδεκάεδρο ακριβώς πίσω από τη Σεληνιακή τροχιά και εκπέμπουν ισχυρά δυναμικά πεδία Mjolnir προς τη Γη.

Όταν οι Δυνάμεις Φωτός καθάριζαν το στόλο των Δρακόνειων διέσωσαν πολλούς ομήρους, μεταξύ των οποίων τις αδελφές ψυχές πολλών σημαντικών διοικητών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Οι διοικητές αυτοί εκβιάζονταν από τους Δρακόνειους πως οι αδελφές ψυχές τους θα βασανίζονταν εάν οι διοικητές δε συνεργάζονταν με τους Δρακόνιους και δε σαμποτάριζαν πολλά σχέδια των Δυνάμεων Φωτός. Με αυτό τον τρόπο κατάφερναν οι Δρακόνιοι  να προκαλούν πολλές καθυστερήσεις και αναβολές και αυτός είναι και ο λόγος που η πανδημία του κορονοϊού δε μπόρεσε να διακοπεί τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο.

Οι όμηροι – αδελφές ψυχές διασώθηκαν και οι διοικητές που εκτέθηκαν μεταφέρθηκαν στα μητρικά σκάφη της Συνομοσπονδίας εκτός του Ηλιακού μας Συστήματος, όπου θα μπορέσουν να λάβουν θεραπεία και μετά θα διορθώσουν όσο περισσότερο δυνατόν από το πλήγμα που δημιούργησαν.

Οι εκτεθειμένοι αυτοί διοικητές ήταν επίσης υπεύθυνοι για τη διάδοση πολλών ψευδών πληροφοριών μέσω πολλών διάμεσων Εργατών Φωτός τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που οι περισσότερες πηγές-διάμεσα δεν είναι αξιόπιστες. Ο άλλος λόγος είναι πως αυτοί οι Εργάτες Φωτός έχουν την πίστη πως γνωρίζουν τα πάντα, και δείχνουν να μιλούν εξουσιοδοτημένοι, όταν στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι ανίδεοι. Ο τρίτος λόγος, τον οποίο έχουμε δηλώσει πολλές φορές, είναι πως οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν διεισδύσει στην κοινότητα των Εργατών Φωτός.

Τώρα που η τεράστια αυτή δολιοφθορά εκτέθηκε, οι Δυνάμεις Φωτός μπορούν να προοδεύσουν πολύ πιο αποτελεσματικά και με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις. Όταν ολοκληρώσουν την απομάκρυνση του στόλου των Δρακόνιων, θα ξεκινήσουν τη συστηματική εκκαθάριση του Συστήματος Αποχώρησης των Ιλουμινάτι (ΣΑΙ – IBC):

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών της καμπάλ στο ΣΑΙ αλλά και στην επιφάνεια είναι σωματοποιημένοι Δρακόνιοι, που σημαίνει πως ήρθαν από το αστρικό σύστημα του Δράκου πολλές χιλιάδες χρόνια πριν και έλαβαν κύκλους ενσαρκώσεων στη Γη, ενσαρκωνόμενοι σε ανθρώπινα φυσικά σώματα διατηρώντας όμως τα Δρακόνια ενεργειακά σώματα.

Τώρα επιθυμούν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή Επανεκκίνησης και προωθούν τον πλανήτη αυτό σε τεχνολογική δυστοπία:

Επιθυμούν επίσης ανεπιτυχώς να εξαπλώσουν νέες, μεταλλαγμένες εκδοχές του κορονοϊού:

Την ίδια ώρα που είναι επιτέλους διαθέσιμες ακλόνητες επιστημονικές αποδείξεις πως ο Covid-19 έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο:

https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab

Χρησιμοποιούν την ενέργεια της επικείμενης συνόδου Κρόνου-Χαρικλούς στις 21 Σεπτεμβρίου για να δημιουργήσουν όσο περισσότερες καραντίνες μπορούν παγκοσμίως, φουσκώνοντας τεχνηέντως τους αριθμούς των κρουσμάτων κορονοϊού κάνοντας λανθασμένη χρήση των τεστ κορονοϊού PCR:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

Χρησιμοποιούν τις καταστάσεις καραντίνας για να αρχίσουν τις δοκιμές στο πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στα στρατόπεδα FEMA, στο Οχάιο και στο Κεμπέκ:

Φυσικά, ο κόσμος διαδηλώνει ενάντια σ΄αυτά:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099

Και επίσης ενάντια στην καραντίνα γενικότερα, όπως για παράδειγμα στη μαζική αυτή διαμαρτυρία στο Βερολίνο:

View this post on Instagram

beneath the Siegesäule Monument where I spoke. This was one of 40 sites scattered around Berlin where where some 1.5 million people gathered around separate stages to evade police harassment and peacefully protest the alarming global rise of Medical & Digital Totalitarianism. As I said in my speech,the government strategy is to portray the protestors as right wing extremists or “Covid Deniers”(a euphemism,in the official narrative for Holocaust deniers) none of which is true. The government issued three proclamations declaring the protest illegal. Our Rapid Response team of lawyers successfully appealed each of these declarations in court. The Pharma-controlled main stream media blacked out all coverage the main event altogether-ignoring what were perhaps the largest crowds in German history. No main stream media covered this momentous gathering. The only media reports claimed only 38,000 people & showed clips of a staged incident where 100 riot police colluded in a false flag show with some 50 agents provocateurs in Nazi regalia near the Reichtag miles from our protest. The obsequious Pharmedia dutifully conflated that phony fascist Kabuki play with our peaceful democratic event to claim we were allied with violent far right extremists 6)World Futbol champion (1990)Thomas Bartholdi and his wife Britta Protest 7)German National Team Basketball Star Joshiko Saibou and Olympic long jump champion Alexandra Westore. 8)Organizer Attorney Marcus Haintz and program moderator Nana from Ghana. KP

A post shared by Robert F. Kennedy Jr. (@robertfkennedyjr) on

Η διαμαρτυρία αυτή ήταν μια τεράστια νίκη στον αποκρυφιστικό πόλεμο εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων, καθώς ξεκίνησε να θεραπεύει την επονομαζόμενη Πρωσική αρνητική χρονογραμμή.

Η βασική διαμαρτυρία έλαβε χώρα στην πλατεία του Μεγάλου Άστρου στο Βερολίνο (Der Große Stern), στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η Στήλη της Νίκης  (Die Siegessäule):

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

Στην κορυφή της στήλης είναι ένα μεγάλο άγαλμα της θεάς Νίκης, το οποίο είναι το κέντρο του βόρτεξ της Θεάς στο Βερολίνο. Το βόρτεξ αυτό επανενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας και άρχισε να θεραπεύει την Πρωσική Χρονογραμμή:

Η Πρωσική χρονογραμμή εκκινήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα από σκοτεινούς Πρώσους μυστικιστές και είχε ως όραμα έναν τεχνολογικό πολιτισμό δυστοπικό και άψυχο με κυρίαρχο την Πρωσία. Η χρονογραμμή αυτή ευθύνεται για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των Ναζί που περιλαμβάνει την υπόγεια βάση Neu Berlin στην Ανταρκτική (που τώρα βρίσκεται στα χέρια της ΣΑΙ), και για τη δημιουργία του Σκοτεινού Στόλου.

Οι Ιησουίτες τώρα χρησιμοποιούν τη μαριονέτα τους Τζορτζ Σόρος:

Για να προκαλέσει τη χρωματιστή επανάσταση στις ΗΠΑ:

Ο Τραμπ, από την άλλη, ίσως να ενεργοποιήσει την Insurrection Act –Πράξη κατά της Ανταρσίας – για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html#

Η καλοπροαίρετη μερίδα του Στρατού ίσως να χρησιμοποιήσει την Πράξη κατά της Ανταρσίας για να προκαλέσει την Εναλλακτική Δέλτα (Delta Option) αμέσως μετά τις εκλογές:

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html

Οι Ιησουίτες θέλουν να προκαλέσουν πόλωση στον πληθυσμό της επιφάνειας μέσω είτε της ειδωλοποίησης είτε του μίσους προς τον Τραμπ:

Χρησιμοποιούν την ενέργεια της συναισθηματικής επένδυσης στον Τραμπ ως εργαλείο για να κατασκευάσουν εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. Οι Δυνάμεις Φωτός γι΄αυτό το λόγο ζητούν απ΄όλους να αποσύρουν είτε τη θετική είτε την αρνητική συναισθηματική επένδυση από τον Τραμπ και απλά να παρατηρούν ήρεμα και λογικά την κατάσταση προσπαθώντας να στείλουν όσο το δυνατόν περισσότερο Φως.

Στείλετε και λίγη αγάπη στα ζώα:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

Συνδεθείτε και με την ομορφιά:

Ή διαβάστε αυτό το βιβλίο:

Νίκη του Φωτός!

πηγή

One-Time
Μηνιαία

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Make a monthly donation

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00
€5,00
€15,00
€100,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Your contribution is appreciated.

ΧορηγίαΧορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s