♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΗ ΓΗ! ** ♥

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός 22-9-2020

Micheal Love

* Προς άμεση μετάδοση στους αστρόσπορους της Γης *

Εισαγωγή

Εμείς οι Πλειάδιοι και η Γήινη Συμμαχία σας παρουσιάζουμε αυτές τις ειδικές αποκωδικοποιημένες αιθερικές φωτεινές ακασικές πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη πλανητική ανάληψη συνείδησης που συντελείται αυτή τη στιγμή. Ένα κομμάτι σας γνωρίζει πως κάτι θαυμαστό συμβαίνει στη Γη και πως συντελείται μια τεράστια θετική αλλαγή και εξέλιξη στις καρδιές εκατομμυρίων αστρικών όντων αυτή τη στιγμή!

Οι πληροφορίες στο μήνυμα αυτό έχουν συλλεχθεί αιθερικά από αξιόπιστες και φερέγγυες πηγές της γήινης συμμαχίας.

Οι πληροφορίες παρουσιάζονται από το επίπεδο της 5ης διάστασης.

Έναρξη αιθερικής μετάδοσης…

Σπουδαίοι μας,

Καθώς κινούμαστε όλο και πιο κοντά στην αυγή της Νέας Εποχής του Υδροχόου και την κορύφωση του Μεγάλου ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ στις 21 Δεκεμβρίου 2020, η Γήινη Συμμαχία αναφέρει πως περίπου 48 ώρες πριν καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός που βρίσκονται αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης κλιμάκωσαν στο υψηλότερο επίπεδο τις αποστολές της πλανητικής απελευθέρωσης εξαιτίας εμπλοκών γαλαξιακού επιπέδου του γεγονότος εξελικτικής ανάληψης της Γης.

Παρασκηνιακά συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, καθώς η τελική μάχη για την ελευθερία του πλανήτη διαδραματίζεται από τον ουρανό μέχρι τη γη!

Ως μέρος της τελευταίας αυτής κλιμάκωσης από τις Δυνάμεις Φωτός, οι Δυνάμεις ασφαλείας Δέλτα εξέτρεψαν και εξουδετέρωσαν εντελώς μια μεγάλη προσπάθεια αντίποινων προς την ανάληψη που έγινε τελευταία στιγμή και η οποία σε φυσιολογικές συνθήκες θα είχε προκαλέσει πολύ σοβαρά θέματα στο νέο 5D VTXC φωτεινό πλέγμα της γης!

Στις πιο πρόσφατες αιθερικές μεταδόσεις των Δυνάμεων Φωτός που ήρθαν στα χέρια της Γήινης Συμμαχίας, η ροή πληροφορίας δείχνει πως έχει τώρα εμφανιστεί μια σημαντική ρωγμή ανάμεσα στις χρονογραμμές της 3ης και της 5ης διάστασης που υπάρχουν στον πλανήτη!  Η αιτία της ρωγμής αυτής στη Γη είναι ισχυρές κοσμικές ενέργειες, καθώς πλάσματα κάθε συχνοτικού επιπέδου στη γη εργάζονται επιμελώς προσπαθώντας να σταθεροποιήσουν τη συχνότητά τους! Το εισερχόμενο στη Γη Φως αναγκάζει τα πλάσματα της Γης να μετακινηθούν το καθένα στη συχνότητα με την οποία συνηχεί!

Η 4η διάσταση συμπεριλαμβάνεται σε όλα όσα μεταφέρει το μήνυμα αυτό, ωστόσο και εφόσον ο πλανήτης μετακινείται από την 3η διάσταση μέσω της 4ης στην 5η, θα μιλήσουμε απλώς για την 3η και την 5η. Να ξεκαθαρίσουμε πως «Οι διαστάσεις είναι συμπαντικές σταθερές που δεν αλλάζουν και το μόνο που έχει κοινό η μια διάσταση με την άλλη είναι τα πλάσματα που υπάρχουν μέσα τους. Η δονητική αντήχηση μιας διάστασης δεν αλλάζει, το ον μέσα στη διάσταση είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει συχνότητα και να συνηχεί περισσότερο με μια συχνότητα απ΄ό,τι με μια άλλη.»

Η διάσταση με την οποία συνηχεί ένα πλάσμα θα εκδηλωθεί μόνη της ως εξωτερική πραγματικότητα. Ένα σχίσμα ή ένας διαχωρισμός μεταξύ της 3ης και 5ης διάστασης δεν εμφανίζεται στη Γη, καθώς ο διαχωρισμός αυτός υπάρχει ήδη, από δονητική άποψη. Οι διαστάσεις διαχωρίζονται με φυσικό τρόπο στο σύμπαν αυτό επειδή δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον στις τελευταίες ληφθείσες πληροφορίες, είναι πως δείχνουν ότι το χάσμα ανάμεσα στα πλάσματα που συνηχούν με την 3η διάσταση και τα πλάσματα που συνηχούν με την 5η διάσταση αυξάνεται ραγδαία! Ένα ον κινείται ανοδικά προς υψηλότερη δόνηση και το άλλο ον στέκεται ακίνητο στη χαμηλότερη δόνηση! Είμαστε βέβαιοι πως το έχετε παρατηρήσει, ως αστρικά πλάσματα, επειδή είστε πολύ πιο ευαίσθητοι σε διαστασιακούς διαχωρισμούς και έχετε πολύ μεγαλύτερη συνείδηση της πολυδιαστατικότητάς σας!

Επιπλέον του αυξανόμενου δονητικού χάσματος στην επιφάνεια, πρόσφατες αιθερικές μεταδόσεις έδειξαν επίσης ισχυρές εκρήξεις 5ης διάστασης ΓΑΜΜΑ Φωτός των 40 Hertz, το οποίο έρχεται από τον γαλαξιακό πυρήνα και επηρεάζει σταθερά τον πλανήτη ενισχύοντας έντονα την ενέργεια και της 3ης και της 5ης διάστασης!

Τι σημαίνει αυτό σε γήινη γλώσσα;

Σημαίνει πως η αντήχηση και των δύο διαστάσεων/χρονογραμμών ενισχύεται έντονα, προκαλώντας την εκδήλωση μεγαλύτερης ισχύος και των δύο συχνοτήτων!

Στο επίπεδο της 3ης διάστασης, το τρισδιάστατο Μάτριξ και το παλαιό πρότυπο κινείται όλο και περισσότερο σε περιοχές υποβάθμισης. Τα πλάσματα που αντηχούν κυρίως σ΄αυτή τη διάσταση, θα βιώσουν όλο και περισσότερο χάος, καθώς τα πράγματα εξελίσσονται και όλο και περισσότερο κοσμικό Φως λάμπει στην 3η διάσταση. Εφόσον αυτό το σύμπαν είναι σύμπαν ελεύθερης βούλησης, τα πλάσματα έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν πού προτιμούν να συνηχούν και το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας συνηχεί ακόμη αυτόματα στα χαμηλότερα πεδία, χωρίς την επίγνωση του τι συμβαίνει ή της δύναμής τους να το αλλάξουν!

Εφόσον είμαστε ανώτερα πλάσματα που ήρθαμε  στη Γη πολύν καιρό πριν για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα, κι εφόσον ζούμε εδώ σε ανθρώπινα σώματα και βιώνουμε την εμπειρία αυτή μαζί με τους ανθρώπους, σίγουρα επηρεαζόμαστε από το τριτοδιάστατο κομμάτι του εαυτού μας! Για μας, ωστόσο, οι χαμηλότερες συχνότητες είναι τοξικές και σίγουρα κάποιες φορές δεν είναι και η πιο ευχάριστη εμπειρία!

Καθώς, λοιπόν, ισχυρές γαλαξιακές ενέργειες μας ξηλώνουν όλους από τη μία διάσταση και μας οδηγούν στην επόμενη υψηλότερη διάσταση, πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτό το σπουδαίο γήινο έτος του 2020;

Χωρίς κριτική διάθεση, λέμε πως “μπορείτε να εκτιμήσετε το πού βρισκόσαστε μέσα σε όλα αυτά, αξιολογώντας το πώς κυλάνε τα πράγματα για σας στη ζωή σας!” Μόνο στα υψηλότερα πεδία υπάρχει Ειρήνη, Αγάπη, Αφθονία, Ελευθερία, Υγεία και Χαρά!

Νιώθετε την κατάσταση άσχημη ή όμορφη;

Μπορούμε να σας πούμε πως ανεξάρτητα από όσα συμβαίνουν στη μια διάσταση ή στην άλλη, μπορείτε να μετακινηθείτε σε αυτή που προτιμάτε οποιαδήποτε στιγμή! Είναι απλά θέμα επιλογής και γνώσης πώς να κάνετε αυτή τη μετακίνηση! Εάν επιθυμείτε να ευθυγραμμιστείτε με τη νέα χρονογραμμή ΓΑΜΜΑ 5ης διάστασης, όπου η ζωή γίνεται φωτεινότερη σε κάθε έκφρασή της, είναι κρίσιμο να ξεκινήσετε την εσωτερική εργασία που απαιτείται για να ανεβάσετε την εσωτερική σας συχνότητα ώστε να μπορείτε να κάνετε γρήγορα αυτή τη διαστατική μετακίνηση!

Το απλό ερώτημα είναι “Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσει κανείς να δονείται υψηλότερα;”

Ορίστε η συμβουλή μας:

Τρώτε μόνο τροφές φυσικής ενέργειας και πίνετε καθαρό νερό!

Εξαλείψτε όλες τις τοξίνες από το σώμα σας!

Τραβηχτείτε όσο πιο μακριά γίνεται από το τρισδιάστατο εμπορικό μάτριξ!

Απομακρυνθείτε από όλους τους αρνητικούς ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας και ξοδέψτε χρόνο μόνοι σας. Τα όντα χαμηλότερων συχνοτήτων θα αντλούν τη ζωτική σας ενέργεια εξ ορισμού και συχνότατα, και κάποιες φορές οι κοντινοί και οι συγγενείς ίσως να είναι οι χειρότεροι σε αυτόν τον τομέα! Δεν είστε υποχρεωμένοι να επιτρέπετε σε κανένα πλάσμα να αντλεί τη ζωτική σας ενέργεια για κανένα λόγο! Εάν κάποιος προσπαθήσει να σας ελέγξει ή να σας χειραγωγήσει, ή προσπαθήσει να σας εμποδίσει να είστε αυτοί που είστε, ξεκόψτε τους!

Καθαρίστε τα εσωτερικά σας τραύματα για να απελευθερωθεί η παγιδευμένη αρνητική και τοξική συναισθηματική ενέργεια από το σώμα σας!

Αμφισβητήστε τα πάντα και μείνετε ανοιχτοί σε δυνατότητες!  Τα άκαμπτα συστήματα πεποιθήσεων σας περιορίζουν όσο τίποτε άλλο!

Αγκαλιάστε σφιχτά τον εαυτό σας και φροντίστε τον με τον καλύτερο τρόπο, και μετά θα είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους!

Εκφραστείτε με θετικές δηλώσεις κάθε μέρα και παρακολουθήστε τον κόσμο σας να μεταμορφώνεται!

Αναζητήστε γνώση έξω από το σύστημα του μάτριξ, ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε πλήρως τι στ΄αλήθεια συνέβη στη γήινη ιστορία!

Αρχίστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε αντί αυτού που δεν αγαπάτε!

Αρχίστε να είστε ο αυθεντικός εαυτός σας, αγνοώντας τη γνώμη των άλλων!

Απολαύστε τη μουσική, τη ζωγραφική, το χορό, παίξτε και γελάστε!

Διασκεδάστε, ρισκάρετε και χαρείτε τη ζωή!

Γειωθείτε στη φύση!

Διαλογιστείτε τουλάχιστον για μια ώρα την ημέρα! Όταν διαλογίζεστε, συνδεθείτε με το θεϊκό πλάσμα που είστε στ΄αλήθεια! Όταν ανακαλύψετε ποιο είναι αυτό το πλάσμα, θα μαγευτείτε! Είναι το σπουδαιότερο πλάσμα σε όλο το σύμπαν!

Ένα μπάνιο σε άλατα κάθε μέρα θα κάνει θαύματα, καθώς το κρυσταλλικό αλάτι φορτίζει τις κυτταρικές σας μπαταρίες!

Οι κρύσταλλοι της Γης είναι το πιο ισχυρό αναληπτικό εργαλείο στο σύμπαν, για να ενισχύσετε την εσωτερική σας συχνότητα!

Απελευθερώστε πράγματα και καταστάσεις, επιλέξτε να είστε θετικοί και να έχετε καλό και ευγενικό χαρακτήρα!

Αρχίστε τώρα να κάνετε αυτά τα πράγματα και δείτε πόσο θαυμαστή γίνεται η ζωή!

Αυτό είναι η μεταμόρφωση και αυτό είναι η Ανάληψη!

“ Ο καλύτερος τρόπος να αλλάξετε τον κόσμο είναι πρώτα να αλλάξετε τον εαυτό σας”!

Απλά, αρχίστε να δημιουργείτε τη Νέα Γη, παντού γύρω σας, από εκεί ακριβώς που βρισκόσαστε! Θα γίνει αντιληπτό!

Σταματήστε να συμφωνείτε με τα απαίσια και φρικτά πράγματα που σας είπαν, όταν μέσα στην καρδιά σας γνωρίζετε πως δεν είναι σωστά!

Μη βλάπτετε κανένα, ωστόσο ούτε να είστε υπόδουλοι σε κανένα άνθρωπο ή θεσμό!

Είστε οι Μεγάλοι Κυρίαρχοι Δημιουργοί!

Αν και η 5η διάσταση είναι διαθέσιμη εδώ και τώρα για να αρχίσετε να υπάρχετε μέσα της και να αρχίσετε να βιώνετε μια κατάσταση ευδαιμονίας σε σταθερή βάση, οφείλετε να εργαστείτε στο δικό σας κομμάτι για να μπορέσετε να έχετε αυτή την εμπειρία. Οι Γαλαξιακοί δημιουργούν τον ενεργειακό χώρο στην επιφάνεια, αλλά κάθε πλάσμα πρέπει να εξελίξει την ψυχή του και να ανυψώσει την εσωτερική του δόνηση για να ταιριάξει στη Νέα Γη της 5ης διάστασης που ανατέλει!

Για να το επιτύχετε αυτό χρειάζεται να απομακρύνετε την εστίασή σας από την 3η διάσταση, να μείνετε μόνοι χωρίς εξωτερικές περισπάσεις, να βάλετε όμορφη μουσική διαλογισμού στα ακουστικά σας και να την αφήσετε να παίζει ενώσω εσείς εστιάζεται σε οποιοδήποτε από τα πάρα κάτω:

Ουράνια πλάσματα

Ουράνια τοπία

Νέα Γη

Ελευθερία

Αγάπη

Ειρήνη

Χαρά

Αφθονία

Υγεία

Τα όνειρα και τις επιθυμίες σας

Τα επιτεύγματά σας

Ιερή γεωμετρία

Όμορφη ζωγραφική

Πλάσματα που αγαπάτε πάνω απ΄όλα

Ορίστε, πήρατε μια ιδέα!

Όταν το κάνετε αυτό για 10 με 20 λεπτά θα αρχίσετε να νιώθετε και να βιώνετε τη συχνότητα της 5ης διάστασης (του παραδείσου και της Νέας Γης). Αφού το επαναλάβετε αυτό όσες φορές επιθυμείτε για μερικές μέρες, θα αυτοματοποιηθεί εντελώς και θα γίνει η μόνιμη κατάσταση ύπαρξης για εσάς, ακόμη κι όταν εστιάζετε ξανά στην 3η διάσταση. Αυτό που καταφέρνετε καθώς εξοικειώνεστε, είναι το ότι αντιλαμβάνεστε την 3ης διάστασης πραγματικότητα γύρω σας μέσα από μια νέα ματιά 5ης διάστασης και με αυτόν τον τρόπο αρχίζει να εκδηλώνεται η Νέα Γη, και θα παραμείνει για τα καλά!

Η κατάσταση αυτή της 5ης διάστασης ΓΑΜΜΑ είναι μια κατάσταση συνείδησης σε ευδαιμονία, όπου το αριστερό σας ημισφαίριο (3ης διάστασης ΑΛΦΑ) και το δεξί σας ημισφαίριο (5ης διάστασηςΓΑΜΜΑ) αρχίζουν να συνεργάζονται ταυτόχρονα, κι έτσι προκύπτει η πολύ-διαστατική αντίληψη και λειτουργία. Η συνειδητή αυτή στρατηγική εστίασης στην 5η διάσταση χρειάζεται μονάχα στην αρχή, για να ξεκινήσει η ύπαρξή σας να μένει εστιασμένη στο επίπεδο 5ης διάστασης ακόμη κι όταν στο φυσικό πεδίο κινείστε στην 3η διάσταση!

Μετά από ένα διάστημα που θα επαναλαμβάνετε την εστίαση αυτή, θα γίνει αυτόματη και θα διατηρείται, καθώς οι κωδικοί του DNA σας θ΄αλλάξουν για να κουμπώσουν στη διαδικασία αυτή!

Ορίστε ένα απλό δίδαγμα που θα σας βοηθήσει ν΄αρχίσετε να βιώνετε αυτή τη θαυμαστή Νέα Πραγματικότητα:

Η 5η διάσταση είναι απλά μια πιο γρήγορα δονούμενη εκδοχή του Εδώ και Τώρα, και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να υψώσετε την εσωτερική σας δόνηση για να ταιριάξετε μαζί της!

Η λογική λέει πως αν η 5η διάσταση είναι εδώ, τότε απλά ξεκινήστε να υπάρχετε μέσα της!

Ξεκινήστε να υπάρχετε ως το πλάσμα της 5ης διάστασης που ήδη είστε!

Όταν το κάνετε αυτό, ο ουράνιο πεδίο θα αρχίσει να εμφανίζεται παντού γύρω σας!

Οι Πλειάδιοι λένε, από τώρα και στο εξής…

Οι Δυνάμεις Φωτός θα κάνουν οτιδήποτε είναι απαραίτητο, ακόμη και να παρέμβουν βοηθητικά οι ίδιοι (σεβόμενοι πάντα την ελεύθερη βούληση) για να διασφαλίσουν πως μετακινούνται στην γήινη χρονογραμμή της 5ης διάστασης όσο περισσότερα γήινα όντα είναι δυνατόν! Μέσα στους επόμενους δύο γήινους μήνες θα έρχονται στη Γη ενέργειες που δεν έχουν ξαναϋπάρξει ποτέ εδώ, για να διευκολύνουν τη μετάβαση στη χρονογραμμή της 5ης διάστασης! Οι προσπάθειες των Φωτεινών Δυνάμεων θα εστιαστούν τώρα στην άφιξη φωτεινότερων και θετικότερων ενεργειών στη Γη, που θα επηρεάσουν την εκδηλωμένη συλλογική πραγματικότητα της 5ης διάστασης ταχύτερα γι΄αυτούς που το επιλέξουν!

Κάτι ισχυρό και μαγικό συμβαίνει στον πλανήτη Γη, καθώς οι πολίτες της ανθρωπότητας υφίστανται αυτή την τεράστια εξελικτική αλλαγή!

Οι αστρόσποροι σε όλη τη σφαίρα το αισθάνονται, καθώς κινούμαστε όλο και πιο κοντά προς τη μεγάλη κορύφωση του ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ 2020!

Αναμείνατε σημαντικά εξελικτικά γεγονότα όσο πλησιάζουμε το σημαντικό ουράνιο σημείο της 21ης Δεκεμβρίου 2020!

Τεράστια αγάπη, και με τη δύναμη του θεού

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s