Ο Κόκκινος Οκτώβρης ξεκινάει με Παγκόσμια Επίθεση στις Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις του Βαθέως Κράτους

Benjamin Fulford  5/10/2020

Η πολυαναμενόμενη Οκτωβριανή επίθεση εναντίον της Σατανικής Καμπάλ βρίσκεται τώρα σε πλήρη δράση, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο. Αυτό περιλαμβάνει επιθέσεις σε Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις στην Καλιφόρνια, την Ελβετία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία και τη Γερμανία, λένε οι πηγές.

Η μεγαλύτερη μάχη ήταν μια επίθεση στο σύμπλεγμα υπόγειας βάσης κοντά στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια. Εκεί ήταν που πέταξε ο αυτό-αποκαλούμενος Σατανιστής ηγέτης Leo Zagami  για να αποφύγει τη σύλληψη στην Ιταλία. Ο Zagami ισχυριζόταν πως μπορεί να καλέσει δαίμονες και παραδέχτηκε πως έτρωγε ανθρώπινα έμβρυα, και ότι ηγήθηκε της εκστρατείας εναντίον του Πάπα Φράνσις.

Η επίθεση στην υπόγεια βάση αναφέρθηκε στις ειδήσεις ως σεισμική ακολουθία σχεδόν 600 σεισμών. Ωστόσο, από τα σημάδια προδόθηκαν πως προκλήθηκαν από εκρηκτικά και όχι από φυσικά αίτια, σύμφωνα με πηγές από το Γεωλογικό Ερευνητικό Κέντρο των ΗΠΑ.

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/ci39641528/executive

Πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο αναφέρουν επίσης πως “πάνω από 1600 Ισραηλινοί ίσως έλαβαν εξωδικαστική μεταχείριση, καθώς οι διαμαρτυρίες κατά του Bibi (Πρωτοκακούργου Benjamin Netanyahu) συνεχίζονται. Επιπλέον, εκτέθηκε η προσπάθεια του Ισραήλ να ξεκινήσει τον Γ΄ Π.Π. υποδαυλίζοντας τη διένεξη ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία,” αναφέρουν οι πηγές. Το Ισραήλ εξαναγκάζεται να υπογράψει τη συνθήκη μη εξάπλωσης πυρηνικών και αποπυρηνικοποίησης ως προϋπόθεση για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή, προσθέτουν.

https://www.ynetnews.com/article/HJK2bD8ID

Οι πηγές αναφέρουν ότι “οι επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη ημέρα του οικονομικού έτους 2021 (1 Οκτωβρίου 2020), μετά την οποία αποχώρησε από το Λευκό Οίκο για να δώσει την εντολή Κόκκινος Οκτώβρης στα στρατεύματα”. Την ίδια ημέρα τα αμερικανικά αεροσκάφη επονομαζόμενα «ημέρα της κρίσης» απογειώθηκαν ως ένδειξη ετοιμότητας σε περίπτωση γενικευμένου πυρηνικού πολέμου.

https://www.chron.com/news/article/Pentagon-stands-ready-to-defend-our-country-in-15616134.php

Η επιθετική αυτή κίνηση αναφέρθηκε τηλεγραφικά εκ των προτέρων στην ιστοσελίδα Trump-anon (που λανθασμένα έχει την ετικέτα Qanon) με τις ακόλουθες φωτογραφίες. Η μία παρουσιάζει ένα ρολόι Μίκι Μάους με τα χέρια του να δείχνουν στο 10 και στο 2 υπονοώντας 2 Οκτωβρίου (*στα αγγλικά στις ημερομηνίες προηγείται ο μήνας: 10/2 = Οκτώβριος/2). Η άλλη είναι κατανοητή από μόνη της.

Ωστόσο, και σύμφωνα με πολλές πηγές, ο Τραμπ παραμένει σε επικείμενο κίνδυνο δολοφονίας. Η μεγαλύτερη απειλή έρχεται από το γαμπρό του Jared Kushner, όπως συμφωνούν πολλές πηγές από την ΜΙ6 και τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες. “Οι χειρισμοί του Τραμπ μπερδεύουν αλλά φαίνεται βάσιμη η θεωρία πως διαφεύγει από τη δολοφονία… αυτός ο φρικτός Kushner βρισκόταν στο διάδρομο απογείωσης με έναν Hicks” σημειώνουν πηγές προσκείμενες στην ΜΙ6. Αναφέρονταν σε έναν ανώνυμο συγγενή της βοηθού Δημοσίων Σχέσεων του Τραμπ, Hope Hicks, η οποία υποτίθεται πως ευθύνεται για τη μόλυνση του Τραμπ από δηλητήριο της Mossad, εξ ου και το θετικό αποτέλεσμα στο τεστ Covid-19, αναφέρουν οι πηγές.

Οι Ρ3 Ελευθεροτέκτονες δηλώνουν πως προτιμούν το Στρατηγό Μάικ Φλιν ως Πρόεδρο και τον Μάικ Πενς ως Αντιπρόεδρο. Κι αυτό, επειδή τα συγκεκριμένα άτομα υποστηρίζουν τους στόχους τους για παγκόσμια δημοκρατία και παγκόσμια ειρήνη. Πηγές από τους Ιησουίτες αναφέρουν πως ο Πενς πέταξε στη Βόρεια Κορέα για προσωπική προστασία.

Ανεξαρτήτως του πώς προχωράει η επιθετική κίνηση του Τραμπ, η ΜΙ6 σημειώνει:

“ Οι ΗΠΑ είναι κράτος-απατεώνας που βρίσκεται στα πρόθυρα ενός ολικού εμφυλίου πολέμου, με το γενικό κοινωνικό ιστό κουρελιασμένο και τεράστιες εκτάσεις της χώρας κατεστραμμένες. Δεν είναι καθολου απίθανο ένας εν ενεργεία πρόεδρος να σκοτωθεί ως μέρος όλου αυτού.”

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Χρηματιστήριο του Τόκιο (ΧτΤ) διέκοψε τη λειτουργία του εξαιτίας μιας «βλάβης», την 1η Οκτωβρίου, την πρώτη ημέρα του Νέου οικονομικού Έτους της Εταιρίας ΗΠΑ.

https://edition.cnn.com/2020/09/30/investing/global-stocks/index.html

Σύμφωνα με πηγές της ιαπωνικής στρατιωτικής υπηρεσίας, ο πραγματικός λόγος της διακοπής λειτουργίας του ΧτΤ ήταν η διακοπή της ροής χρημάτων από την Τράπεζα της Ιαπωνίας στη Χαζαρική Μαφία. Για να έχουμε μια εικόνα, μετά το πραξικόπημα των Ναζί Μπους την 11η Σεπτεμβρίου 2001, η Ιαπωνία υποχρεώθηκε (υπό την απειλή όπλων πρόκλησης σεισμών) να παραδώσει τον έλεγχο όλων των καταχωρημένων εταιριών της σε hedge funds που ανήκαν σε αφεντικά της Χαζαρικής μαφίας, όπως οι οικογένειες Μπους, Ροκφέλερ και Ρόθτσιλντ.

Η Τράπεζα της Ιαπωνίας (η οποία δεν είναι ούτε τράπεζα ούτε ιαπωνική) έκτοτε ξεπλένει χρήματα για λογαριασμό τους μέσω του ΧτΤ. Αυτή η ροή χρημάτων τώρα διακόπηκε, σύμφωνα με τις πηγές.

Η διεθνής διακοπή χρηματοδότησης της οικονομικής βιομηχανίας είναι ένας από τους λόγους που πλέον απέμεινε να εργάζεται στον κλάδο αυτό της Νέας Υόρκης μόνο το 10% των εργαζομένων. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι το 90% αυτής της ως επί το πλείστον παρασιτικής βιομηχανίας έκλεισε δια παντός.

https://www.zerohedge.com/economics/manhattan-offices-are-still-empty-threatening-nycs-recovery

Σχετική με αυτό είναι και η είδηση πως οι επιταγές που αποστέλλονται από το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ έχουν αρχίσει να είναι ακάλυπτες. Οι πρώτες ακάλυπτες επιταγές εμφανίστηκαν στις αμερικανικές Παρθένες Νήσους, όπου κρύβονται μέλη της οικογένειας Ρόθτσιλντ.

Σας παρακαλώ να θυμηθείτε ότι είναι θέμα δημόσιων αρχείων το γεγονός πως όταν ο Τραμπ ήταν επιχειρηματίας, κάθε φορά που χρεοκοπούσε τον διέσωζαν οι Ρόθτσιλντ. Έχουν πράγματι αλλάξει οι σχέσεις του με τους πρώην χρηματοδότες του;

https://www.zerohedge.com/economics/department-labor-acknowledges-unemployment-checks-are-bouncing

https://viconsortium.com/vi-government/virgin-islands-department-of-labor-acknowledges-bounced-checks-says-affected-persons-should-redeposit

Κατανοούμε πως λαμβάνουμε από τις πηγές μας και αναφέρουμε αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με τον Τραμπ. Αυτό αντανακλά το γεγονός πως έχουμε πηγές και στις δύο πλευρές του συνεχιζόμενου αυτού εμφυλίου πολέμου στη Δύση. Ο εν ενεργεία Πρόεδρος φαίνεται σχεδόν να έχει δύο πλευρές. Η μία είναι ο πατριώτης ήρωας που υποστηρίζουμε, που επαναφέρει τη Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και συλλαμβάνει όλους τους Σατανικούς παιδεραστές.

Ωστόσο, η άλλη πλευρά της δημόσιας εικόνας του φαίνεται να συμβαδίζει με την πανδημία-απάτη του Covid-19 (Certificate Of Vaccination ID 2019: Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ΑΤ 2019) και την ατζέντα του εμβολιασμού. Κι αυτό εγείρει το ερώτημα αν αυτή του η πρόθεση είναι ειλικρινής,  ή απλά προσποιείται γνωρίζοντας  πως είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο να βγει ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, κρατώντας τις αγορές ευτυχισμένες  με το να διευκολύνει τις φαρμακοβιομηχανίες προσφέροντας ένα θετικό αποτέλεσμα στους στόχους τους;

Μια θεωρία είναι πως, βάσει των αντιδράσεων στην Υδροξυχλωροκίνη (HCQ) ως πρόληψη και θεραπεία όταν την υποστήριξε δημόσια, ο Τραμπ τώρα προωθεί το εμβόλιο δείχνοντας έτσι πως κάνει ό,τι μπορεί για να εξαλείψει την πανδημία κι έτσι να έχει την υποστήριξη των ψηφοφόρων στην προεκλογική περίοδο, και ταυτόχρονα να ξεγελάσει ευφυέστατα τους Δημοκρατικούς αναγκάζοντάς τους να παρουσιαστούν αρνητικοί  στο εμβόλιο – όπως ήδη έκανε η Καμάλα Χάρις.

Οι πηγές μας στην KGB , την NSA και τη Μυστική Υπηρεσία του Βατικανού συμφωνούν πως ο γαμπρός του Τραμπ, ο Jared Kushner, είναι αρχι-Σατανιστής.  Θα ήταν λοιπόν καλό να δούμε τον Τραμπ να ανακοινώνει τη σύλληψη του Kushner ώστε να επιβεβαιώσει πως δρα για το καλό της χώρας του πρωτίστως και πάνω απ΄όλα.

Πηγές προσκείμενες στους Ρ3 μας λένε επίσης πως κάποιος Paolo Foa, μέλος του Ιδρύματος Adosso στην Ουάσινγκτον DC,  προωθεί ακόμη την παγκόσμια ηγεσία των Σατανιστών. Συμβουλεύουν να βρεθεί και να εξουδετερωθεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

Σε συσχέτιση με τα προαναφερθέντα έρχεται η είδηση πως η Αεροπορία των ΗΠΑ τέθηκε υπό την ηγεσία του Στρατού των ΗΠΑ. Αυτό είναι σημαντικό επειδή στην ηγεσία της Αεροπορίας είχαν διεισδύσει αποτελεσματικά φανατικοί θρησκόληπτοι που προσπαθούσαν να εκκινήσουν τον Αρμαγεδδώνα.

Κάτι που σχετίζεται ειδικά με την Ιαπωνία, επειδή αυτή η χώρα τρομοκρατούνταν από Σατανιστές που κρύβονταν στη βάση Αεροπορίας Yokota στο Δυτικό Τόκιο. Επικεφαλής τους ήταν ο εξάδελφος της Μπάρμπαρα Μπους, Ρίτσαρντ Άρμιταζ, και ο πράκτορας των Ρόθτσιλντ  Michael Greenberg του CSIS (Center for Satanic and International Studies : Κέντρο Σατανικών και Διεθνών Σπουδών [*σε παράφραση του Center for Strategic and International Studies: Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών]).

https://www.upi.com/Defense-News/2020/10/02/U.S.-Army-Air-Force-unite-in-Joint-All-Domain-Control-and-Command-structure/6881601653690/

Να τονίσουμε ότι ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο εξαναγκάστηκε τελευταία στιγμή να ακυρώσει τα περισσότερα από τα προγραμματισμένα του ταξίδια στην Ασία αυτή την εβδομάδα. Του είπαν πως δεν θα πάρει ούτε χρήματα ούτε χρυσό, οπότε να μη χάνει το χρόνο του σε ταξίδια που διαρκώς θα παρακαλάει και θα απειλεί, σύμφωνα με τις πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Την περασμένη εβδομάδα ο Πάπας Φραγκίσκος σχολίασε σχετικά με την οικονομική κατάσταση στη Δύση:

“Οποιοσδήποτε πιστεύει πως το μόνο μάθημα που έχουμε να πάρουμε ήταν η ανάγκη να βελτιώσουμε αυτό που ήδη κάνουμε, ή να τελειοποιήσουμε τα υπάρχοντα συστήματα και κανονισμούς, αρνείται την πραγματικότητα… Είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουμε προληπτική και δραστική οικονομική πολιτική που θα κατευθύνεται στην «προώθηση οικονομίας προς όφελος της παραγωγικής ποικιλότητας και της επιχειρηματικής δημιουργικότητας» και που θα καθιστά δυνατή τη δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι την απώλειά τους.”

https://apnews.com/article/virus-outbreak-pope-francis-archive-capitalism-bcde0053314e65612add0709fada5519

O Φραγκίσκος και οι Ρ3 υποστηρίζουν έναν Ιωβηλαίο, τη δημιουργία αξιοκρατικού Οργανισμού Σχεδιασμού Μέλλοντος και μια καθολική εκστρατεία για το τέλος της φτώχειας και της περιβαλλοντικής καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος που οι Σατανιστές του αντιτίθενται τόσο έντονα.

Πριν εμβαθύνουμε περισσότερο στον υπό εξέλιξη εμφύλιο πόλεμο στη Δύση, όμως, είναι ώρα να εξετάσουμε κάποια παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν στο ηλιακό σύστημα. Για να πάρετε μια ιδέα του πόσο επικείμενα είναι γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο, δοκιμάστε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τον όρο “observatory shut down” (“διακοπή λειτουργίας αστεροσκοπείων»).

Πολύ σύντομα θα καταλάβετε πως τα αστεροσκοπεία σε όλο τον κόσμο διακόπτουν βεβιασμένα τη λειτουργία τους. Υποτίθεται πως αυτό χρεώνεται στον «Covid-19» ή σε «τεχνικές βλάβες», κ.λπ., αλλά στην πραγματικότητα γίνεται για να αποτρέψει τον κόσμο να δει πράγματα, όπως τους πλανήτες να κινούνται με τρόπους που δεν εξηγούνται από τη Νευτώνεια μηχανική.

Για παράδειγμα, ίσως να είχα παραισθήσεις (δεν παίρνω ναρκωτικά) αλλά μου φάνηκε πως η πανσέληνος της 2ης Οκτωβρίου είχε ένα χρώμα λαμπερό κίτρινο και μια χαμογελαστή φατσούλα πάνω της. Τώρα έπεται ένα μπλε φεγγάρι, ένα φεγγάρι κυνηγού κι ένα μικρο-φεγγάρι,  τα οποία θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα το Halloween.

Κι αυτό ανακοινώθηκε ξαφνικά, αν και θεωρώ πως θα υπάρξει κάποια σχετική λογική εξήγηση. Ενώ τα μπλε φεγγάρια δεν είναι στην πραγματικότητα μπλε, ρίξτε μια ματιά μόνοι σας στις 31 Οκτωβρίου. Αν είναι πράγματι μπλε, θα ξέρετε πως ζούμε σε μια απίστευτη εποχή.

Επίσης, οι πλανήτης Άρης και Αφροδίτη φαίνονται να λάμπουν κάθε βράδυ έντονα και κοντά μεταξύ τους. Σχετικές αναφορές εξηγούν τη λαμπρότητα του Άρη λέγοντας πως “η αντίθεση του Άρη συμβαίνει περίπου κάθε δύο χρόνια, αλλά φέτος είναι έντονη επειδή βρίσκεται στο κοντινότερο προς τη Γη σημείο που μπορεί να βρεθεί ο κόκκινος πλανήτης.”

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/mars-shine-bright-next-ten-days-1.5749742

Φυσικά, όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι συμπτώσεις, αλλά τότε ποιος ο λόγος να κλείσουν όλα τα αστεροσκοπεία; Πηγές προσκείμενες στην NSA συμφωνούν επίσης πως οι πλανήτες κινούνται με τρόπους ανεξήγητους. Ωστόσο, δε χρειάζεται να μας πιστέψετε,  απλά κοιτάξτε τον ουρανό με τα μάτια σας.

Όπως και να έχει, ας επιστρέψουμε στον Πλανήτη Γη, όπου βλέπουμε πολλά σημάδια πως οι καλοί νικούν. Για παράδειγμα, ο πρώην Γάλλος Πρόεδρος  Νικολά Σαρκοζί αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης για διαφθορά.

https://www.independent.co.uk/independentpremium/world/nicolas-sarkozy-corruption-trial-france-b747446.html?utm_source=reddit.com

Επίσης, στο Βέλγιο συνελήφθησαν οι ύποπτοι για τη γενοκτονία της Ρουάντα. Οι κάτοικοι της Ρουάντα σφαγιάστηκαν με εντολή της Χαζαρικής μαφιόζικης καμπάλ επειδή αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις εντολές ελέγχου του πληθυσμού. Τώρα που οι προστάτες τους της βασιλικής οικογένειας του Βελγίου έφυγαν από τη μέση, αποδίδεται δικαιοσύνη.

https://www.aljazeera.com/news/2020/10/3/belgium-detains-rwanda-genocide-suspects

Σχετικά με τις αναφορές που λάβαμε πως η βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας έχει εκτελεστεί, πηγές από την ΜΙ6 αναφέρουν πως “δε μπορούν να σχολιάσουν”. Ωστόσο, οι πηγές από τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια ανέφεραν:

“Ο Οίκος των Πορτοκαλί Nassau (οι Ολλανδοί Γαλαζοαίματοι) είναι ένας από τους πολλούς οίκους που συνθέτουν τη Βενετική Μαύρη Αριστοκρατία  της Ευρώπης.  Οι γνήσιοι Φοίνικες που εγκαταστάθηκαν στη Βενετία είναι η ρίζα των Ολλανδών, και κατόπιν της Εμπορικής Εταιρίας Ανατολικής Ινδίας, η οποία ήταν η εταιρική πολιτοφυλακή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ονομάστηκαν Μαύρη Αριστοκρατία λόγω των κακόβουλων πράξεών τους. Η Βασίλισσα, σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, εκπροσωπεί τον Οίκο του Αννόβερου, ο οποίος είναι επίσης και ένας από τους Ευγενείς Οίκους του Βατικανού.”

Οι πηγές επίσης αναφέρουν πως “οι ανθρωποθυσίες αποτελούσαν πάντα μέρος του ανθρώπινου πολιτισμού και θα χρειαστεί χρόνος για να εκλείψουν, όπως συμβαίνει με όλες τις αλλαγές.” Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν, από διαφορετική βασιλική πηγή, πως οι ανθρωποθυσίες λάμβαναν χώρα στο Κάστρο Balmoral. Η αρχαία αυτή φοινικική τελετουργία έχει πια σταματήσει, σύμφωνα με τις πηγές.

Το αν τα γεγονότα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν από την επιτροπή Ειρήνης και Συμβιβασμού είναι κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει ο κόσμος, όταν η μάχη για τον Πλανήτη Γη φτάσει στο τέλος της.  Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε πως όσοι γεννήθηκαν στις Σατανικές αυτές γενεαλογίες  δεν είχαν επιλογή πέραν του να ακολουθήσουν τις πρακτικές αυτές, διαφορετικά θα δολοφονούνταν.  Ας ελπίσουμε πως όταν τελειώσει ο πόλεμος η πλειονότητα του ενός εκατομμυρίου Σατανιστών θα μπορέσει να επανεκπαιδευτεί, επανενταχθεί και να τοποθετηθεί σε σωστή εργασία.

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s