Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό

Cobra  6/10/2020

Η χρονική περίοδος μεταξύ της 19ης Σεπτεμβρίου και της 4ης  Οκτωβρίου ήταν η κορύφωση του σκότους για τον πλανήτη αυτό. Έλαβαν χώρα εντελώς βίαιες επιθέσεις σε πολλούς σημαντικούς Εργάτες Φωτός και Πολεμιστές Φωτός, που ορισμένες φορές είχαν και σωματικές συνέπειες. Σε παγκόσμια κλίμακα, υπήρξε επίσης πολεμική έξαρση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/10/meditation-for-peace-in-nagorno-at-615-pm-utc-every-day.html

Η κατάσταση τώρα αναμένεται να βελτιωθεί αργά και σταθερά, αλλά υπάρχει μία νέα κορύφωση πολέμου στην Χαμηλή Γήινη Τροχιά που αναμένεται να κατακαθίσει στην επιφάνεια του πλανήτη την 9η Οκτωβρίου ως αυξημένη βία μεταξύ των μελών του επίγειου πληθυσμού, και ως βία από την Καμπάλ προς την επίγεια ανθρωπότητα.

Γι΄αυτό το λόγο οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν από όλους όσοι αισθάνονται την εσωτερική αυτή καθοδήγηση, να συμμετέχουν στο Διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής την ακριβή ώρα τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου 4:09 μ.μ. ώρα Ελλάδας:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/flower-of-life-meditation-on-october-9th-at-109-pm-utc.html

Οι σκοτεινές δυνάμεις φαίνεται να έχουν μεγάλη επιτυχία στα σχέδιά τους για το δεύτερο κύμα καραντίνας, γι΄αυτό το λόγο οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν από όλους όσοι αισθάνονται την εσωτερική αυτή καθοδήγηση να συμμετέχουν στον διαλογισμό ενάντια στην καραντίνα καθημερινά στις 12:30 π.μ. ώρα Ελλάδας:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

https://eternalnowblog.com/2020/09/18/

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Κάποια στιγμή μετά την 9η Οκτωβρίου, όταν η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί, θα αναρτηθεί μια πλήρης ενημέρωση κατάστασης και τότε θα μπορέσουν να δοθούν επιτέλους κάποιες πληροφορίες.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s