Ο ΠΟΥ υπαναχωρεί σχετικά με την απάτη του Covid-19, καθώς υποβάλλονται αστικές και ποινικές κατηγορίες

Benjamin Fulford   12/10/2020

Ο ΠΟΥ ξαφνικά υπαναχώρησε σχετικά με την απάτη του Covid-19,  καθώς κατατίθενται κατά της ηγεσίας του ποινικές και αστικές κατηγορίες. Αυτό είναι μέρος της φθινοπωρινής επίθεσης που διενεργούν τα Λευκά Καπέλα στη συνεχιζόμενη μάχη για τον πλανήτη Γη, η οποία μαίνεται από το επίπεδο της βυζαντινής ίντριγκας στο Βατικανό μέχρι το επίπεδο των ευρείας κλίμακας πυρηνικών όπλων. Και στα δύο μέτωπα, οι καλοί κερδίζουν σημαντικότατες μάχες.

Θυμηθείτε, έχουμε να κάνουμε με δύο αντιμαχόμενα οράματα του μέλλοντος του πλανήτη. Το ένα, ελεγχόμενο από τη Χαζαρική Μαφία, ή την Αίρεση Θανάτου Chabad, σκοπεύει στην εκκαθάριση του 90% της ανθρωπότητας και την υποδούλωση του υπόλοιπου 10%. Το άλλο σκοπεύει σε μια τεράστια εκστρατεία για το τέλος της φτώχειας, την αναστολή της περιβαλλοντικής καταστροφής και στην εξερεύνηση του διαστήματος.

Η παγκόσμια κατάσταση φαίνεται να γίνεται όλο και πιο περίεργη μέρα με τη μέρα, επειδή η μάχη ανάμεσα στις δύο αυτές διαφορετικές εκδοχές της πραγματικότητας φτάνει σε κορύφωση.

Δεν πρόκειται απλά για τις ΗΠΑ ενάντια στην Κίνα ή τον Τραμπ ενάντια στον Μπάιντεν. Υπερβαίνει τα παραδοσιακά όρια. Στο θεατρικό δρώμενο των ειδήσεων, για παράδειγμα, μας παρουσιάζονται δύο διαφορετικές προσωπικότητες του Ντόναλντ Τραμπ και του Xi Jinping, η κάθε μία εκ των οποίων φαίνεται να υποστηρίζει το πλάνο της αντίθετης πλευράς.

Για να το εξηγήσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στην ξαφνική μεταστροφή του ΠΟΥ. Ορίστε τι δήλωσε τον Μάριο ο διεφθαρμένος Γενικός Διευθυντής του, Tedros Adhanom Ghebreyesus:

“Η επιδημία αυτή μπορεί να ανακοπεί αλλά μόνο με τη συντονισμένη και πλήρη προσέγγιση που θα εμπλέκει όλο τον κυβερνητικό μηχανισμό.”

https://www.cnbc.com/2020/03/05/who-calls-on-all-nations-to-pull-out-all-the-stops-to-fight-coronavirus.html

Και τώρα, την περασμένη εβδομάδα, ο ειδικός απεσταλμένος για τον COVID-19 David Nabarro δήλωσε:

“Εμείς στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν υποστηρίζουμε τις καραντίνες (lockdowns) ως πρωταρχικό μέσο ελέγχου του ιού.”

Αυτό που άλλαξε είναι ότι μια κρίσιμη μάζα ατόμων που λαμβάνουν αποφάσεις μέσα στις παγκόσμιες υπηρεσίες και στις δυνάμεις επιβολής του νόμου συνειδητοποίησε πως η όλη εκστρατεία Covid-19 είναι ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Ένας παράγοντας ήταν οι ίδιες οι βλακώδεις δηλώσεις του ΠΟΥ. Πρόσφατα δήλωσαν πως 780 εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν από τον Covid-19 και από αυτούς πέθαναν εξ αιτίας του ιού οι 1.061.539. Πρόκειται για ένα δείκτη θνησιμότητας από τον ιό της τάξης του 0,14%, ή αλλιώς του ενός δέκατου του μέσου παγκόσμιου δείκτη θνησιμότητας από όλες τις αιτίες (1,38%).

Τώρα η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ παραδέχεται πως “δεν υπάρχουν διαθέσιμα απομονωμένα ποσοτικά ικανά στελέχη του 2019-nCov…”

https://www.fda.gov/media/134922/download

Με άλλα λόγια, όλη η επιβεβλημένη διακοπή των οικονομιών, ο εξαναγκασμός των ανθρώπων να φορούν μάσκες κ.λπ. βασίστηκαν σε έναν ιό που δε μπορούν καν να αποδείξουν πως υπάρχει. Ή ίσως οι ρυθμιστικές αρχές να μη θέλουν να παρέχουν οποιαδήποτε δεδομένα τα οποία θα μπορούν να εξεταστούν αναλυτικά, εφόσον κάποιοι Ινδοί επιστήμονες πρώτοι ισχυρίστηκαν πως στα δείγματα ήταν παρών ένας αφύσικος συνδυασμός στοιχείων.

Ακόμη πιο ενοχοποιητικά είναι τα στοιχεία που προσκόμισε ο Dr. Reiner Fuellmich, της Γερμανικής Επιτροπής Έρευνας του Corona. Ο Reiner λέει πως η οικογένεια Ρόθτσιλντ πατεντάρισε τα ψευδή θετικά αποτελέσματα των τεστ του Covid-19 εδώ και χρόνια.  Ο Dr. Reiner τώρα ετοιμάζει μία από τις μεγαλύτερες δικαστικές αγωγές  στην ιστορία κατά των αυτουργών της απάτης αυτής.

Πηγές προσκείμενες στην ΜΙ6 αναφέρουν πως έχουν εκκινήσει διαδικασίες για παγκόσμια εγκληματολογική έρευνα εναντίον των Ρόθτσιλντ και της Χαζαρομιαφιόζικης κουστωδίας τους για συναλλαγές με πληροφορίες εκ των έσω με βάση την απάτη αυτή. Οι μετοχές ανοιχτής πώλησης του Μαρτίου του παρόντος έτους  έφεραν κέρδη $344 δισεκατομμυρίων σε εταιρίες όπως η Morgan Stanley, η Τράπεζα της Αμερικής, η Charles Schwab και η φαρμακευτική εταιρία McKesson.

https://www.reuters.com/article/us-usa-stocks-shortselling-idUKKBN21811E

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/stock-market-short-sellers-billions-profit-coronavirus-economic-decline-tech-2020-3-1029022585#

Όσο ενοχλητικά κι αν είναι τα στοιχεία, θα πρέπει να εξοικειωθούμε με την ιδέα πως οι παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβάνοντας τους Προέδρους Xi Jinping της Κίνας, τον Ντόναλντ Τραμπ των ΗΠΑ και το Βλαντίμιρ Πούτιν της Ρωσίας, φαίνεται να συμμετέχουν στην απάτη αυτή υποστηρίζοντας το κάλεσμα για παγκόσμιο εμβολιασμό κατά της μη υπάρχουσας πανδημίας.

Αναμένουν να είναι οι ψηφοφόροι τους τόσο έξυπνοι ώστε να αρνηθούν τον εθελοντικό εμβολιασμό, επιτρέποντας τελικά μόνο στους επικριτές τους να δηλητηριαστούν κάνοντας την αυτοκτονική ένεση που περιέχει υλικά περιορισμού γεννητικότητας και καρκινογενέσεων;

Μήπως γνωρίζουν πως είναι ουσιαστικά αδύνατη η δημιουργία ασφαλούς και αποτελεσματικού εμβολίου RNA για τον SARS-Cov, και απλά κάνουν παιχνίδι κερδίζοντας χρόνο υιοθετώντας το παγκόσμιο αφήγημα που προωθεί ο ΠΟΥ; Θυμηθείτε πως ο όρος COVID-19 προκύπτει από το Certificate Of Vaccination ID-19” (Πιστοποίηση Εμβολιασμού με ΑΤ 19) και προβάλλεται ως «το όνομα της ασθένειας» ώστε το ανθρωποκόπαδο να γνωρίζει με τι έχει οικειοθελώς συμφωνήσει όταν θα στήνεται στις ουρές για την ένεση που θα του «τελειώσει την πανδημία», που σύντομα θα προγραμματιστεί μαζί με το κάρφωμα της εποχικής γρίπης.

Ίσως πάλι να πρόκειται για πολιτικούς ελιγμούς του Τραμπ, μετά τον εξευτελισμό του τον Ιανουάριο από τον Xi, με σκοπό να διατηρήσει τις εμφανίσεις του γνωρίζοντας πως οι Δημοκρατικοί θα προσπαθήσουν να του ρίξουν τις ευθύνες εν όψει εκλογών; Μπορούμε να καταλάβουμε πως ο εκλογικός του αντίπαλος, Τζο Μπάιντεν, έχει εκτεθεί και είναι διεφθαρμένος, αλλά και οι δύο απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να εμβολιαστεί για την ψεύτικη αυτή πανδημία.

Σε μια αντικρουόμενη εναλλακτική πραγματικότητα, φαίνεται πως τα Λευκά Καπέλα που υποστηρίζουν τον Τραμπ, τον Πούτιν και τον Xi καλούν για αποκλιμάκωση κάθε φορά που η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί να ξεκινήσει τον Γ΄Π.Π. Μήπως οι ιδιωτικές συναντήσεις που έκανε ο Τραμπ με τον Πούτιν και τον Xi παγίωσαν μια ειλικρινή εργασιακή σχέση που τους επιτρέπει να συνεργαστούν ενάντια στη Χαζαρική Μαφία, επικοινωνώντας  μέσω κρυφών καναλιών;

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύγκρουση μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας που υποκινήθηκε από τους Χαζάρους της Chabad. Και οι τρεις ηγέτες έσπευσαν να σταματήσουν την τελευταία αυτή προσπάθεια της σατανικής αίρεσης θανάτου Chabad να ξεκινήσει τον εδώ και πολύν καιρό προγραμματισμένο της Αρμαγεδδώνα. Όμως οι ίδιοι αυτοί ηγέτες επίσης υποστηρίζουν δημόσια τον μαζικό εμβολιασμό, που οι χειριστές των μαριονετών επιθυμούν να περιέχει  μικροτσίπ με τον αριθμό του θηρίου.

https://www.zerohedge.com/technology/microchipd-darpa-biochip-save-us-covid-can-control-human-dna

Βλέποντας όλα αυτά, συγχωρείστε αν θεωρείτε πως η πραγματικότητα –ή έστω η ανθρώπινη κοινωνική πραγματικότητα- διχοτομείται.

Ο Τραμπ της «ξανά σπουδαίας Αμερικής» παίζει το έργο της πανδημίας που φτάνει στο τέλος της, και προσπαθεί να σταματήσει τελειωτικά την ανάμειξη των ΗΠΑ σε εξωτερικούς πολέμους. Εμφανίζεται δημόσια μαζί με τη Μελάνια.

Οι πράξεις μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια, και ο Τραμπ πράγματι υπέγραψε εκτελεστική εντολή για να μειωθούν δραστικά οι τιμές των φαρμάκων, κι όπως είπε ο ίδιος έκανε πολλούς πλούσιους και ισχυρούς ανθρώπους να δυστυχήσουν.
Η εντολή λέει:

“Όταν η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση αγοράζει ένα φάρμακο που καλύπτεται από την Medicare – το κόστος του οποίου μοιράζεται ανάμεσα στους Αμερικανούς που τους χορηγείται και στους φορολογούμενους – θα πρέπει να διεκδικεί τουλάχιστον τη χαμηλότερη τιμή στην οποία πωλείται το ίδιο αυτό φάρμακο σε οποιαδήποτε άλλη αναπτυγμένη χώρα του κόσμου .”

Μετά όμως ο Τραμπ εμφανίστηκε με χαλαρωμένα μάγουλα και λευκά σημάδια γύρω από τα μάτια, και ισχυρίστηκε πως κόλλησε τον ιό. Επρόκειτο για μια ιδιοφυή πολιτική κίνηση, με την οποία έδειξε στους ψηφοφόρους και σε όλο τον κόσμο πως δε φοβάται να αντιμετωπίσει τον ιό κατά πρόσωπο χωρίς μάσκα, και πως μπορεί να συνέλθει άμεσα με τη βοήθεια νέων θεραπειών, ώστε το κοινό να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να μην επιτρέψει άλλο στον ιό να δεσπόζει στη ζωή του;

Προωθεί ακόμη ως λύση της πανδημίας τον εμβολιασμό, ενώ στην αγορά του Remdesivir των Φάουτσι & Σια από την κυβέρνηση στην τιμή των $4.000 για να συντομεύσει την ακριβή παραμονή στο νοσοκομείο, κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ αν η Υδροξυχλωροκίνη ήταν διαθέσιμη χωρίς συνταγογράφηση στις ΗΠΑ, όπως είναι διαθέσιμη για την ελονοσία στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Γιατί ο Τραμπ εμφανίζεται διαρκώς ως καλός φίλος του σατανικού μαζικού δολοφόνου Benjamin Netanyahu και καλεί να γίνουν επιθέσεις ενάντια στο Ιράν κ.λπ. από την πλευρά του Ισραήλ; Ποτέ δεν έχει εμφανισθεί με τη Μελάνια σε αυτές τις περιπτώσεις.

Πολλά χρόνια εμπειρίας ρεπορτάζ στην πρώτη γραμμή, καθώς και συναντήσεις με παγκόσμιους ηγέτες, με δίδαξαν πως σχεδόν όλοι τους είναι ηθοποιοί που διαβάζουν σενάρια. Υποπτεύομαι πως η εξήγηση αυτού που βλέπουμε να συμβαίνει είναι πως πράκτορες της Χαζαρικής Μαφίας ασκούν ακόμη πίεση στους παγκόσμιους ηγέτες να διαβάζουν τα δικά τους σενάρια δημόσια, για να προωθήσουν το πλάνο της μείωσης του πληθυσμού στο ανυποψίαστο παγκόσμιο κοινό.

Τώρα ας δούμε τους παίκτες του παρασκηνίου. Εδώ τα εγκληματολογικά στοιχεία μας πάνε στα κέντρα ελέγχου του μονοθεϊσμού, και συγκεκριμένα της αίρεσης θανάτου Chabad καθώς και τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες. Οι δύο αυτές φατρίες πολεμούν για τον έλεγχο της Τράπεζας του Βατικανού και των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών, επειδή το χρήμα είναι δύναμη.

Οι επονομαζόμενοι ηγέτες που βλέπετε να εμφανίζονται στα ΗΕ έχουν σχεδόν όλοι δεχτεί  δωροδοκίες από την τράπεζα του Βατικανού κατά την ανάληψη εξουσίας, και τους ανακοινώθηκε πως είτε θα δεχτούν τη δωροδοκία και θα ακολουθούν εντολές ή θα εκτελεστούν, ή διαφορετικά θα απομακρυνθούν από την εξουσία. Αυτό το έχω μάθει από μέλη της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ιαπωνίας, τους Ρ3 Ελευθεροτέκτονες και άλλες πηγές.

Ως στοιχείο, ας εξετάσουμε την υπόθεση του George Pell που κρίθηκε ένοχος τον Φεβρουάριο του 2019 για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Ο Pell ήταν επικεφαλής της τράπεζας του Βατικανού μέχρι τη σύλληψή του και συνεργαζόταν με τον Πάπα Φράνσις για να την καθαρίσουν. Και μετά φυλακίστηκε και απολύθηκε.

Όταν συνέβη αυτό, βρέθηκαν χρήματα διαθέσιμα από την Τράπεζα του Βατικανού για την πανδημία Covid-19. Ο εγκέφαλος που λειτούργησε από πίσω ήταν ο Καρδινάλιος Giovanni Angelo Becciu και μια μικρή ομάδα ομοϊδεατών του Σατανιστών.

Μετά όμως, τον Απρίλιο του 2020, η ετυμηγορία για την ενοχή του Pell αναιρέθηκε. Όπως αποδείχτηκε, ο Becciu πλήρωσε $800.000 με μυστικά κονδύλια για να δυσφημίσει τον Pell, και τελικά το αποτέλεσμα ήταν η απόλυση του Becciu.

Μιλώντας γι΄αυτή τη δολοπλοκία, ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò είπε:

“Θεωρείται πως η ενόχληση του να έχεις τίμιους και αδιάφθορους συνεργάτες οδηγεί στην αποβολή τους, ακριβώς όπως ο εκβιασμός των ανήθικων κι ανέντιμων συνεργατών θεωρούνταν ένα είδος εγγύησης για την αφοσίωση και τη σιωπή τους. Ο χρόνος έδειξε πως οι τίμιοι υποφέρουν την αδικία με αξιοπρέπεια και χωρίς να δυσφημούν το Βατικανό ή το πρόσωπο του Πάπα· από την άλλη πλευρά, θεωρείται πως οι διεφθαρμένοι και οι μοχθηροί θα καταφύγουν στη λύση του εκβιασμού ενάντια στους κατήγορούς τους, όπως έκαναν ανέκαθεν οι ανέντιμοι κόλακες.”

Ο Pell τώρα έχει επιστρέψει και συνεχίζει την εκκαθάριση της τράπεζας του Βατικανού.

Αυτές οι αλλαγές στην κορυφή μάλλον είναι οι πραγματικές αιτίες της ξαφνικής στροφής του ΠΟΥ πάνω στο όλο θέμα της απάτης Covid-19. Τους επόμενους μήνες και έτη, οι αλλαγές αυτές θα φτάσουν μέχρι την απομάκρυνση πολλών ηγετών από όλο τον κόσμο.

https://www.lifesitenews.com/news/vatican-cardinal-spent-800000-to-discredit-cardinal-pell-during-sex-abuse-trial-report

Ενώ αυτές οι μικρο-δολοπλοκίες στο Βατικανό μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, άλλες αλλαγές λαμβάνουν χώρα σε μεγάλη κλίμακα πυρηνικών επιθέσεων. Η πτώση του Ιάπωνα Πρωθυπουργού Shinzo Abe είναι το θέμα στην προκειμένη περίπτωση.

Ο Abe εργαζόταν για τη φατρία Ναζί της Χαζαρικής μαφίας που ηγούνταν ο Φύρερ Τζορτζ Μπους πρεσβύτερος. Συγκέντρωσε μυστικά απόθεμα τανκς και άλλων όπλων με σκοπό τη χρήση τους σε επίθεση εναντίον της Κίνας. Αυτό ήταν μέρος του σχεδίου της Χαζαρικής Μαφίας να προκαλέσουν εισβολή των G7 και της Ρωσίας στην Κίνα και να τη διαιρέσουν σε έξι μικρότερες χώρες, σύμφωνα με ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές και πηγές από την Ασιατική μυστική κοινωνία.

Όμως, τον Απρίλιο του 2016, έξι τεράστιοι σεισμοί χτύπησαν το νομό Kumamoto της Νότιας Ιαπωνίας (όπου είναι η εστία της φατρίας Mitsubishi Choshu του Abe). Κάθε σεισμός είχε ως επίκεντρο μία ιαπωνική στρατιωτική βάση. Επίσης, οι σεισμογράφοι κατέγραψαν τα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι σεισμοί δεν προκλήθηκαν από τεκτονικές κινήσεις αλλά από εκρήξεις.

Για υπενθύμιση, πιο κάτω παρατίθεται σύγκριση του φυσικού σεισμού και του σεισμού που προκλήθηκε από πυρηνική δοκιμή της Ινδίας.

Τώρα συγκρίνετε αυτά  με τους σεισμογράφους των σεισμών του Kumamoto, τους οποίους δημοσίευσε κυβερνητική υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Επιπλέον, μέλη του ανεξάρτητου κόμματος της Ιαπωνίας που επισκέφθηκαν τις περιοχές του σεισμού εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ακτινοβολίας, κάτι που υποδεικνύει τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί ήταν ο John Raymond, πρώην επικεφαλής της Διαστημικής Ηγεσίας των ΗΠΑ, αυτός που είπε του Abe να παραιτηθεί “αλλιώς το Τόκιο θα καταστραφεί”.

Σε άμεση σχέση με τα πιο πάνω ήταν η καταστροφή των εγκαταστάσεων παραγωγής πυρηνικών βομβών της Βόρειας Κορέας από τις ΗΠΑ. Κάτι που έβαλε τέλος σε όλες τις προσπάθειες της Χαζαρικής Μαφίας να χρησιμοποιήσουν τη Βόρεια Κορέα για να εκκινήσουν τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα τους.

Η μάχη ωστόσο απέχει πολύ από το τέλος της. Η Σατανική Αίρεση Θανάτου της Χαζαρικής Chabad πιέζει για μαζικό τσιπάρισμα και παγκόσμιο πόλεμο. Αυτός είναι ο λόγος που, για παράδειγμα, η Βόρεια Κορέα μόλις έκανε επίδειξη του μεγαλύτερου έως τώρα πυρηνικού πυραύλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που κατά τη διάρκεια της δόλιας αυτής προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ οι υποψήφιοι και οι παρατρεχάμενοί τους Μάικ Πενς και Καμάλα Χάρις πιέζουν όλοι για μαζικό εμβολιασμό.

https://www.the-sun.com/news/1598671/mike-pence-fly-kamala-harris-debate-video/

Μαζί τους συμμετέχει και ο Xi Jinping, που ζητάει να ετοιμαστούν δύο δισεκατομμύρια εμβόλια μέχρι το τέλος του 2021.

http://www.xinhuanet.com/english/2020-10/11/c_139432236.htm

Και μετά, οκτώ στους δέκα «ηγέτες επιχειρήσεων» λένε πως δε θα μπορείτε να προωθηθείτε παρά μόνο εάν έχετε τσιπαριστεί.

https://www.zerohedge.com/technology/skynet-does-office-citrix-says-2035-workers-implanted-chips-will-have-labor-market

Εκτός της προσπάθειας να προκαλέσει τον Γ΄ΠΠ, αυτή είναι η φατρία που συνεχώς δημιουργεί προβλήματα και εχθρούς. Αυτοί λένε πως οι ΗΠΑ πρέπει να πολεμήσει τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν, τη Βενεζουέλα, τη Βόρεια Κορέα, τη Συρία κ.λπ. Προσπαθούν επίσης να κατηγορήσουν την Κίνα για την απάτη Covid-19, ονομάζοντάς τη «κινέζικο ιό».

Ας θυμηθούμε τι πραγματικά συνέβη. Τον Φεβρουάριο η Κίνα δήλωσε πως θα σταματούσε να αγοράζει αμερικανικό χρέος. Και τότε, η Wuhan της Κίνας δέχθηκε τεράστια ηλεκτρομαγνητική επίθεση που κατά την εκτίμηση της CIA σκότωσε 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Ιαπωνία ίσα που γλύτωσε μια παρόμοια καταστροφή δοκιμάζοντας το δίκτυο 5G στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess, πριν τα σχεδιασμένα εθνικά εγκαίνια. Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν σα μύγες, καθυστέρησαν την παρουσίαση της 5G και ενημέρωσαν άλλες χώρες να κάνουν το ίδιο. Αυτός είναι ο λόγος που είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί αν πράγματι κόσμος πεθαίνει από τον SARS-Cov-2. Βλέπουμε πως η επιστημονική ονομασία του δεν αναφέρεται ουσιαστικά ποτέ στις αναφορές των ΜΜΕ.

Η Χαζαρική Μαφία είχε σχεδιάσει να αποσπάσει την προσοχή κατηγορώντας τον ιό για τους θανάτους, μ΄ένα αφήγημα που διέρρευσε από μια εγκατάσταση (η οποία ανήκε στους Ρόθτσιλντ) βιοχημικού πολέμου στην Κίνα. Αν σκεφτούμε λογικά, εφόσον οι θάνατοι οφείλονταν μόνο στον ιό, τότε θα είχαν πληγεί και άλλες πόλεις της Κίνας. Ουσιαστικά, όμως, χτυπήθηκαν μόνο οι πόλεις που μεταδίδονταν μικροκύματα 5G.

Και τώρα τα αντίποινα ξεκίνησαν. Στη Νέα Υόρκη έχει διακοπεί η επιχειρηματική δραστηριότητα, έχουν κλείσει τόσο η Broadway όσο και η Wall Street, ενώ τα καταστήματα πολυτελείας λεηλατούνται συστηματικά.

https://www.zerohedge.com/political/shoplifting-mobs-bulldoze-entire-luxury-ny-stores-security-paralyzed-fears-theyll-be

Πιθανότατα πρόκειται για άλλο ένα παράδειγμα προσπάθειας ανακατεύθυνσης του θυμού των ανθρώπων προς τους Εβραίους, οι οποίοι είναι θύματα της Χαζαρικής Μαφίας που λατρεύει το Σατανά.

Ωστόσο, οι πραγματικοί αυτουργοί των εγκλημάτων αυτών περικυκλώνονται και δολοφονούνται. Όταν δείτε να δικάζεται ο Νετανιάχου για εγκλήματα πολέμου, θα ξέρετε πως επιτέλους ο πόλεμος τελειώνει.

Όπως και να έχει, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων αποδίδει καρπούς και υπάρχουν δείγματα πως τα Λευκά Καπέλα κερδίζουν μάχες σε όλο τον κόσμο. Τώρα βλέπουμε πως η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Κίνα, το Βατικανό και ο στρατός των ΗΠΑ ζητούν μεγάλη εκστρατεία για το τέλος της φτώχειας, τη διακοπή της περιβαλλοντικής καταστροφής και την επέκταση στο σύμπαν. Παραμένουμε επιφυλακτικά αισιόδοξοι, αναμένοντας  τα λόγια να ακολουθήσουν συγκεκριμένες δράσεις.

Το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua παρέθεσε τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ (και υπαλλήλου του Βατικανού) Antonio Guterres, ο οποίος φαίνεται να είπε πως “Χρειαζόμαστε επειγόντως πολυμερή ιδρύματα που μπορούν να δράσουν αποφασιστικά, βασισμένα σε παγκόσμια συναίνεση, για το παγκόσμιο καλό.”

http://www.xinhuanet.com/english/2020-09/25/c_139394860.htm

Και μετά ο Πάπας Φράνσις εξέδωσε μια παπική εγκύκλιο με την οποία καλούσε Ανατολή και τη Δύση σε ένωση “στην υπηρεσία ενός μέλλοντος βασισμένου αλληλεξάρτηση”. Ζήτησε επίσης τη δημιουργία μιας αρχής σχεδιασμού μέλλοντος “εφοδιασμένης με τη δύναμη να φροντίζει το παγκόσμιο κοινό καλό, την εξάλειψη της πείνας και της φτώχειας”. Σημείωσε πως “οποιοσδήποτε θεωρεί πως το μόνο μάθημα που μάθαμε ήταν η ανάγκη να βελτιώσουμε αυτό που ήδη κάναμε, ή να βελτιστοποιήσουμε υπάρχοντα συστήματα και κανονισμούς, αρνείται την πραγματικότητα.”

http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/documents/papa-francesco_20201003_enciclica-fratelli-tutti.html

Επίσης, το ίδιο περίπου διάστημα, ζητήθηκε από τα 2,3 δισεκατομμύρια πολίτες της Βρετανικής Κοινοπολιτείας όχι μόνο να σταματήσουν αλλά να αντιστρέψουν την περιβαλλοντική καταστροφή. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησε, ως μέρος αυτού, ένα πρόγραμμα επιδιόρθωσης παρόμοιο με το σχέδιο του Κένεντι για το ταξίδι στη σελήνη μέσω “μιας δεκαετίας δράσης για την επιδιόρθωση της γης.” Για να το υποστηρίξει, προσφέρει 5 βραβεία του ενός εκατομμυρίου λιρών έκαστο κάθε χρόνο για σχέδια και δράσεις με σκοπό τη διάσωση του περιβάλλοντος.

https://earthshotprize.org/

Το Πεντάγωνο, από πλευράς του, ετοιμάζεται να μοιράσει στον κόσμο της Γης τις απόρρητες τεχνολογίες του. Επιθυμούν να παίξουν ένα κεντρικό ρόλο στο τύπου “Star Trek” μέλλον της ανθρωπότητας και εξερεύνησης του διαστήματος, όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στο Πεντάγωνο.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s