Ενημέρωση για την Τελική Μάχη

Cobra  14/10/2020

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και οι Αντιστασιακές δυνάμεις κάνουν μεγάλη πρόοδο στην εξάλειψη του Δρακόνιου στόλου και του Συμπλέγματος Αποχώρησης Ιλουμινάτι (IBC). Η μεγάλη πλειοψηφία των Δρακόνιων πλοίων καθώς και η πλειοψηφία των αρνητικών πλοίων του Μυστικού Στρατιωτικού Προγράμματος έχουν ήδη εκκαθαριστεί, και ελάχιστα παραμένουν στη Χαμηλή Γήινη Τροχιά. Πολλοί Δρακόνιοι εγκαταλείπουν το Δρακόνιο στόλο και προσπαθούν να κρυφτούν στις υπόγειες βάσεις, όπου θα εκκαθαριστούν λίγες μέρες αργότερα ή ούτως ή άλλως.

Η Αντίσταση καθαρίζει τις υπόγειες βάσεις με πλήρη ισχύ, και ήδη το Neu Berlin (υπόγεια βάση που δημιουργήθηκε από τους Ναζί στην Ανταρκτική) καθώς και οι περισσότερες υπόγειες βάσεις της Ανταρκτικής έχουν απελευθερωθεί.

Στρατιωτικές πηγές του θετικού στρατεύματος που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε πληροφορίες της Αντίστασης, αναφέρουν ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην Ανταρκτική. Οι ίδιες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν επίσης την εκκένωση των επίγειων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Αργεντινής στην Ανταρκτική για άγνωστους λόγους.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν αρχίσει επίσης επιχειρήσεις σε πλήρη ισχύ για την εκκαθάριση του στόλου της Χίμαιρας που έως τώρα κρυβόταν σε κατάσταση κβαντικής υπέρθεσης στο υποσελήνιο διάστημα. Ήδη κατάφεραν να καθαρίσουν την πλειονότητα των δυνάμεων της Χίμαιρας από το υποσελήνιο διάστημα, και τώρα το μεγαλύτερο μέρος του στόλου της Χίμαιρας είναι συγκεντρωμένο σε Χαμηλή Γήινη Τροχιά. Οι Δρακόνιοι στρατιωτικοί διοικητές παραδίδουν όλη υψηλής εξέλιξης τεχνολογία τους στις δυνάμεις της Χίμαιρας την ώρα που εκκαθαρίζονται από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. Η ανώτατη στρατιωτική διοίκηση των Δρακόνιων τώρα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, οσμιζόμενη την ήττα.

Ο στόλος της Χίμαιρας χρησιμοποιεί αυτό που ονομάζεται κβαντική μαύρη χλαπάτσα ως αμυντικό όπλο ενάντια στην πρόοδο των Φωτεινών Δυνάμεων. Η κβαντική μαύρη χλαπάτσα είναι μια συμπιεσμένη μορφή της κβαντικής πρωταρχικής ανωμαλίας που έχει εκτεθεί σε ακραία εντροπία και απελευθερώνεται τώρα από τη Χίμαιρα στη Χαμηλή Γήινη Τροχιά, και την οποία απομακρύνουν οι Φωτεινές Δυνάμεις πολύ αποτελεσματικά. Ωστόσο, προς το παρόν συνεισφέρει στη συνολική πρωταρχική ανωμαλία γύρω από τον πλανήτη και στη γενική αίσθηση θλίψης και μιζέριας που περιβάλλει τη Γη:

http://theunveiling33.blogspot.com/2020/09/quarantine-earth-parasitic.html

Τα όντα της Χίμαιρας κάποτε υπήρξαν πολύ εξελιγμένα αγγελικά πλάσματα, που πολύ παλιά στο γαλαξιακό παρελθόν επέλεξαν να υποβληθούν σε πειράματα ελεγχόμενων εκρήξεων βομβών τόπλετ. Αυτό, μαζί με αρκετά γενετικά πειράματα, μετάλλαξαν αυτά τα πλάσματα μεταμορφώνοντάς τα σε αραχνοειδή πλάσματα αφάνταστου σκότους:

Σύντομα, όλοι τους θα αντιμετωπίσουν την κατάλληλη διαχείριση.

Ακόμη δε μπορεί να ειπωθεί τίποτα σχετικά με τις επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων στην επιφάνεια. Η πιθανότητα πραγματικής εισβολής Δρακόνιου Στόλου στην επιφάνεια τώρα είναι κάτω από 1%, η πιθανότητα ψευδούς εξωγήινης εισβολής είναι κάτω από 5%, η πιθανότητα πολέμου ΗΠΑ-Κίνς είναι γύρω στο 7%, η πιθανότητα διάλυσης των ΗΠΑ είναι γύρω στο 20% και η πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στις ΗΠΑ είναι στο 27%.

Το βασικό πρόβλημα στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή είναι οι κατασκευασμένες καραντίνες κορονοϊού, ειδικά στην Αυστραλία και στην Ευρώπη:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/uks-johnson-mulls-circuit-breaker-lockdown-france-adopt-hot-spot-curfews-european

Οι καραντίνες αυτές επιβάλλονται παρά το γεγονός πως τώρα ακόμη και ανώτεροι αξιωματούχοι του ΠΟΥ τοποθετούνται κατά της καραντίνας:

https://www.washingtontimes.com/news/2020/oct/12/world-health-organization-envoy-urges-end-to-coron/

Οπότε είναι ακόμη πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στους καθημερινούς διαλογισμούς μας Κατά της Καραντίνας όσο περισσότερος κόσμος γίνεται:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν πως το επίσημο ψευτοεπιστημονικό αφήγημα για τις καραντίνες και τις μάσκες καταρρέει:

https://thefederalist.com/2020/10/12/cdc-study-finds-overwhelming-majority-of-people-getting-coronavirus-wore-masks/

Και ο πραγματικά επιστημονικός διάλογος έχει εξαφανιστεί:

Επειδή υπάρχει μια βαθύτερη και μοχθηρή ατζέντα παγκόσμιου ελέγχου:

Και οικονομικού κέρδους από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα:

https://www.beckershospitalreview.com/finance/state-by-state-breakdown-of-federal-aid-per-covid-19-case.html

Πού είναι η συμπόνια;

https://www.zerohedge.com/medical/where-compassion

Πού είναι η ομορφιά της ζωής;

Την άνοιξη του έτους αυτού η Αντίσταση κατέστρεψε όλα τα ανεπτυγμένα βιοτσίπ που επρόκειτο να εισαχθούν στο εμβόλιο για τον covid, και τώρα η DARPA αναπτύσσει μια πιο χοντροκομμένη έκδοση των εμβολίων με βιοτσίπ:

Οι σκοτεινές δυνάμεις εργάζονται επίσης επάνω στη δημιουργία εμβολίου που μεταδίδεται ως βιολογικό όπλο:

Για να δράσει ενάντια σε όλα αυτά, ο Σαιν Ζερμαίν στέλνει τώρα ισχυρές ενέργειες που θα ενδυναμώσουν την εφαρμογή του Συντάγματος των ΗΠΑ:

https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_United_States

Το Σύνταγμα είναι ένα νόμιμο έγγραφο που σχηματίζει τη νομική βάση για τη δημιουργία της Νέας Ατλαντίδας πριν μπορέσει να εφαρμοστεί ο Γαλαξιακός Κώδικας.

Ο Σαιν Ζερμαίν είχε βαθιά ανάμειξη στη δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών και στη δημιουργία της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.

http://ascension-research.org/Father_of_the_American_Republic.html

https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence

Τόσο το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας είναι νόμιμα έγγραφα που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που πρόκειται να λάβουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσα στους επόμενους μήνες, και τα οποία θα έχουν παγκόσμια επιρροή.

Ο διαλογισμός μας Λουλούδι της Ζωής εκδηλώνεται ήδη στο φυσικό πεδίο:

https://www.sonoticiaboa.com.br/2020/10/01/artista-repagina-predio-cores-dos-chakras-positividade-sp/

Η ομορφιά του σύμπαντος αποκαλύπτεται:

Με τη μουσική των σφαιρών από το Γαλαξιακό Κέντρο:

https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8838935/NASA-turns-telescope-data-music.html

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εν μέσω της Τελικής Μάχης:

Θυμόμαστε το παρελθόν μας:

Κι οραματιζόμαστε το μέλλον μας.

Τα καλύτερα έρχονται:

Νίκη του Φωτός!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s