Ενημέρωση Τελικής Μάχης μέρος 2

Cobra 28-10-2020

Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και οι Δυνάμεις Αντίστασης κατάφεραν να διαγράψουν το στόλο των Δρακόνιων και το Σύμπλεγμα Αποχώρησης των Ιλλουμινάτι (ΣΑΙ).

Οι μόνοι Δρακόνιοι που απομένουν τώρα είναι οι ενσαρκωμένοι και μη που εργάζονται ως απευθείας υπηρέτες της Χίμαιρας, καθώς και οι εγκλιματισμένοι Δρακόνιοι που κυρίως ήρθαν στον πλανήτη Γη περισσότερα από 25.000 χρόνια πριν, μπήκαν σε κύκλους ενσαρκώσεων σε ανθρωποειδή σώματα και τώρα είναι ενσαρκωμένοι ως πολιτικοί, τραπεζίτες, νομικοί και άλλα μέλη της Καμπάλ των Ιλλουμινάτι επιφανείας.

Ένας πολύ μικρός αριθμός εγκλιματισμένων Δρακόνιων επίσης ήρθαν στη Γη κατά το χρονικό παράθυρο 1996-1999 και εισήλθαν σε ανθρωποειδή σώματα κλώνων σε υπόγειες βάσεις και με αυτά εισέβαλαν στην Καμπάλ των Ιλλουμινάτι της επιφάνειας ως σωσίες και αντικαταστάτες πολλών πολιτικών, και ακόμη παραμένουν τμήμα της Καμπάλ των Ιλλουμινάτι επιφανείας.

Με το ΣΑΙ να έχει καταστραφεί, το μόνο δίκτυο της Καμπάλ που απομένει είναι το επιφανειακό δίκτυο της Καμπάλ. Το επιφανειακό δίκτυο της Καμπάλ θα το αντιμετωπιστεί κατάλληλα μόνο αφού ελαττωθεί σημαντικά η απειλή της Χίμαιρας.

Το βασικό πρόβλημα που παραμένει τώρα είναι η Χίμαιρα με την προηγμένη εξωτική στρατιωτική τεχνολογία της, ειδικά οι βόμβες τόπλετ κβαντικής υπερέκθεσης. Οι Φωτεινές Δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους, εστιάζοντας τώρα στην απομάκρυνση του στόλου της Χίμαιρας από τη Μέση Γήινη τροχιά και τη Χαμηλή Γήινη τροχιά, καθώς και στην εκκαθάριση των υπόγειων βάσεων της Χίμαιρας.

Στις υπόγειες βάσεις, οι Φωτεινές Δυνάμεις χρησιμοποιούν κβαντικά κανόνια Mjolnir και ηχητικά όπλα για να απομακρύνουν όσο περισσότερες φυσικές αράχνες Χίμαιρας είναι δυνατόν. Κάποιες από αυτές τις αράχνες είναι τεράστιες, με διάμετρο έως 10 μέτρα. Υπάρχουν τεράστιες φωλιές αραχνών στις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας, κι όλες μαζί διαμορφώνουν ένα τεράστιο αραχνοειδές δίκτυο, ένα οικοδόμημα αρνητικού πλέγματος που είναι η αντίθεση του πλέγματος Λουλούδι Της Ζωής στην επιφάνεια. Αν και πολλές από αυτές τις αράχνες απομακρύνονται από τις Φωτεινές Δυνάμεις, η Χίμαιρα ανεφοδιάζει τις φωλιές με φρέσκες αράχνες που υλοποιούνται από την κατάσταση της κβαντικής υπέρθεσης μέσω προηγμένων δωματίων εκδήλωσης. Μόλις αδειάσουν οι κβαντικές δεξαμενές αραχνών της Χίμαιρας, οι Φωτεινές Δυνάμεις θα μπορούν να καθαρίσουν ολοκληρωτικά τις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας.

Τώρα εστιάζουν στην απομάκρυνση των πολύ σημαντικών αραχνών Χίμαιρας οι οποίες σχηματίζουν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος Μάτριξ στην απομονωμένη Γη. Έχουν ήδη καταφέρει να απομακρύνουν τη βασίλισσα αράχνη, η οποία ήταν υπεύθυνη για την καταστροφή των ναών της Θεάς στην Ατλαντίδα και την καταστροφή των μυστηρίων της Θεάς κατά την πρώτη και τη  δεύτερη εισβολή των Άρκον. Η βασίλισσα αράχνη ήταν η δύναμη πίσω από την Ιερά Εξέταση και πιο πρόσφατα η δύναμη πίσω από το παγκόσμιο δίκτυο παιδικής κακοποίησης, στο οποίο χρησιμοποιούσε τις Μητέρες του Σκότους για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά (προσοχή: οπτικό υλικό):

https://steemit.com/monarch/@rea2009/mother-of-darkness-initiation-for-illuminati-females

Με την απομάκρυνση της βασίλισσας αράχνης, τα δίκτυα παιδικής κακοποίησης της επιφάνειας θα αρχίσουν τώρα σιγά-σιγά να διαλύονται καθώς εκτίθενται στον επιφανειακό πληθυσμό. Πολλοί Εργάτες και Πολεμιστές Φωτός, ειδικά αυτοί που φυλούν την ενέργεια της Θεάς, είχαν ευθέως ή εμμέσως τραυματιστεί από την βασίλισσα αράχνη σε πολλές ενσαρκώσεις, και αυτά τα τραύματα τώρα θα αρχίσουν να θεραπεύονται. Το αιθερικό δηλητήριο αράχνης το οποίο αυτή και άλλες αράχνες της Χίμαιρας εξέπεμπαν και χρησιμοποιούσαν στις επιθέσεις τους, το οποίο κατέστρεφε πολλές σχέσεις αδελφών ψυχών στην επιφάνεια, τώρα θα αρχίσει να διασκορπίζεται και να καθαρίζει.

Η έκθεση των δικτύων παιδικής κακοποίησης βγαίνει τώρα δημόσια, καθώς οι Δράκοι της Ταϊβάν και άλλες πηγές εκθέτουν τον Hunter Biden και την ανάμειξή του σε αυτά τα δίκτυα:

http://www.whatdoesitmean.com/index3372.htm

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=156352

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=156743

https://www.rt.com/usa/504752-biden-china-interview-bobulinski-tucker/

Οι Δράκοι της Ταϊβάν αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία του Hunter Biden και τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της κινεζικής αντικατασκοπείας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ως αντίποινα ενάντια στις απειλές της ηπειρωτικής Κίνας για επίθεση στην Ταϊβάν. Οι Πηγές των Δράκων έχουν επανειλημμένως πει ότι θα οργανώσουν μία πλήρη αποκάλυψη των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων της ηπειρωτικής Κίνας στην περίπτωση οποιασδήποτε επιθετικότητας απέναντι στην εθνική κυριαρχία της Ταϊβάν.

Καθώς πλησιάζει η ημέρα των αμερικανικών εκλογών, θα λάβουν χώρα σημαντικές αστρολογικές όψεις. Η πρώτη είναι η σύνοδος Δία-Κρόνου (ηλιοκεντρική σύνοδος) στις 2 Νοεμβρίου στις 6:50 μ.μ. UTC.  Η σύνοδος Δία-Κρόνου θα πυροδοτήσει αποτελεσματικά την Εποχή του Υδροχόου για όλο το Ηλιακό σύστημα πέρα από τη σεληνιακή τροχιά. Εκείνη τη στιγμή, θα ξεκινήσει μία τεράστια επιχείρηση της Διοίκησης Αστάρ η οποία θα απαιτήσει μία πλήρη αναδιοργάνωση όλου του στόλου της Διοίκησης Αστάρ πέραν της σεληνιακής τροχιάς.

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως ο ακόλουθος παγκόσμιος διαλογισμός ξεκινάει μόνο 38 λεπτά μετά την ακριβή σύνοδο Δία-Κρόνου:

Η δεύτερη όψη είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή στις 3 Νοεμβρίου στις 5:50 μ.μ. UTC. Αυτή η όψη θα εξομαλύνει κάπως την ένταση και την αβεβαιότητα.

Η τρίτη όψη είναι η ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου κύκλου στις 3 Νοεμβρίου. Τίποτα περισσότερο δε μπορεί να ειπωθεί σχετικά με αυτό.

Το δεύτερο κύμα καραντίνας αρχίζει τώρα να εφαρμόζεται σε πολλές χώρες, και παραμένει πολύ σημαντικό να συμμετέχουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται στους καθημερινούς διαλογισμούς μας ενάντια στην καραντίνα:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html

 Η ιδέα της καραντίνας σχεδιάστηκε από μέλη της κινεζικής Καμπάλ από κοινού με τον Tedros Adhanom:

Ώστε να ελέγχεται ο επιφανειακός πληθυσμός με τις εφαρμογές του Covid:

 Αυτό έχει αρχίσει και τραβάει υπερβολικά, και χρειάζεται να διορθώσουμε την πλανητική χρονογραμμή ξανά στη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης. Γι’ αυτό το λόγο θα κάνουμε έναν παγκόσμιο διαλογισμό Διόρθωσης Χρονογραμμής την ώρα της τριπλής συνόδου Δία-Πλούτωνα-Παλλάδας στις 11 Νοεμβρίου στις 11:11π.μ.  CET (αντιστοιχεί σε 10:11 UTC, 12:11 μ.μ. ώρα Ελλάδας), και μπορείτε να συμμετέχετε αν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση:

Τη στιγμή του διαλογισμού αυτού ο ωροσκόπος  του Παρισιού θα κάνει σύνοδο με το Γαλαξιακό Κέντρο και ο στρόβιλος της Θεάς στο Παρίσι θα ενεργοποιηθεί στο επόμενο επίπεδό του.

Αν βρίσκεστε στη Γαλλία, μπορείτε να συμμετέχετε στην ομάδα Αδελφότητα του Ρόδου του Παρισιού εδώ:

https://www.facebook.com/groups/302376580972341

 Ή στην ομάδα Αδελφότητα του Ρόδου των Βερσαλλιών εδώ:

https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/

Η ακριβής ώρα του διαλογισμού για διαφορετικές χρονικές ζώνες βρίσκεται εδώ:

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε  τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μία χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συνδημιουργήσετε την πυροδότηση που θα επαναφέρει τη χρονογραμμή ξανά στη βέλτιστη χρονογραμμή για την Εποχή του Υδροχόου.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά τη λήξη του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε ένα στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Οραματιστείτε τώρα το φως αυτό να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διέρχεται από το γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη καθώς και μέσα από το σώμα σας και να φτάνει στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να επαναφέρει την πλανητική εξέλιξη ξανά στη βέλτιστη χρονογραμμή. Οραματιστείτε το Φως να αφαιρεί όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε το απαλό ροζ Φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα. Οραματιστείτε το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη. Οραματιστείτε την τέλεια ζωή σας στη νέα Εποχή του Υδροχόου.

Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

Αυτή είναι τώρα η τελική μάχη:

Για να κερδίσουμε το λαμπρό μας μέλλον:

Νίκη του Φωτός!

πηγή 

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s