♥ *** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ! *** ♥

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 01-11-2020

Michael Love

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους αστρόσπορους της Νέας Γης, για άμεση πλανητική μετάδοση…

Εισαγωγή

Οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν ληφθεί από άμεση, αποκωδικοποιημένη αιθερική μετάδοση από καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης, και μερικές από τις πληροφορίες έρχονται απ΄ευθείας από εσωτερικά μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως Λευκά Καπέλα, καθώς και από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που είναι στρατηγικά τοποθετημένη από τους Γαλαξιακούς σε σημεία-κλειδιά στην επιφάνεια του πλανήτη.

Έναρξη μετάδοσης

Σπουδαίοι μας,

καθώς ο πλανήτης Γη κινείται όλο και πιο βαθιά στη χρονογραμμή ΓΑΜΜΑ προς το τέλος του γήινου έτους 2020,  ένας τεράστιος στόλος καλοπροαίρετων Φωτεινών Δυνάμεων που είναι αγκυροβολημένος στο ηλιακό σύστημα της Γης έλαβε το πράσινο φως για την εκκίνηση της τελικής επιχείρησης «Ανάληψη Γη».

Στην τελική μάχη ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι για την ιδιοκτησία του πλανήτη Γη, οι Δυνάμεις Φωτός ΔΕΛΤΑ επιβεβαιώνουν τη σαρωτική νίκη απέναντι στις περισσότερες από τις εναπομείνασες δυνάμεις Δρακόνιων που κρύβονταν στο υποσελήνιο διάστημα, και το ενεργειακό μονοπάτι τώρα έχει καθαρίσει ώστε να ξεκινήσει ο πλανήτης να κινείται στην πέμπτη διάσταση.

Οι Πλειάδιοι μετέφεραν σε κάποια μέλη της Γήινης Συμμαχίας πως ολόκληρο το αρχαίο τρισδιάστατο σύστημα ελέγχου Matrix που κρατούσε δέσμια τα πλάσματα της Γης για αιώνες πρόκειται να καταρρεύσει εντελώς τώρα, σα ντόμινο! Θα το δείτε ν’ αρχίσει να συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έλαβε η Γήινη Συμμαχία, τις τελευταίες 30 γήινες ημέρες έχει αρχίσει να εμφανίζεται μία διόλου αμελητέα διεύρυνση του DNA ανάμεσα στα πλάσματα της Γης, και μέσα στους επόμενους δύο Γήινους μήνες αυτή διεύρυνση του DNA θα γίνει πολύ αισθητή.

Πρόσφατα στοιχεία της Γήινης Συμμαχίας υποδεικνύουν πως μέσα σε λίγες μόνο γήινες ημέρες από τώρα, γύρω στις 5 Νοεμβρίου, θα συμβεί ένα θεαματικό παγκόσμιο γεγονός που θα είναι ο καταλύτης και ο πρόδρομος της επερχόμενης κορύφωσης του Μεγάλου Γεγονότος! Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι πως αυτό το γεγονός είναι θετικό, ωστόσο θα έχει μία σοκαριστική επίδραση στην παγκόσμια ανθρώπινη συνείδηση και θα προκαλέσει στην ανθρωπότητα μία ταχύτερη αφύπνιση!

Οι Πλειάδιοι λένε πωςς αυτό το απότομο άλμα της παγκόσμια συνείδησης είναι το βασικό σημείο καμπής στη χρονογραμμή της γήινης ανάληψης!

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 θα ανοίξει μία μεγαλειώδης Ουρανία αστροπύλη στους ουρανούς που σηματοδοτεί την αυγή της Νέας Εποχής του Υδροχόου και την πρώτη μέρα της Sat Yuga του Φωτός του Κεντρικού Ήλιου. Στις 11:11πμ UTC πάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο, η μακρά αναμενόμενη Νέα Εποχή Φωτός επιτέλους θα ανατείλει και η νέα 5ης διάστασης Γη θα γεννηθεί πάνω στη Γη!

Θα σχηματιστεί η «μεγάλη σύνοδος» εικοσαετίας του Δία-Κρόνου, που συμπίπτει με την πιο σημαντική ηλιακή ημέρα του έτους, το χειμερινό ηλιοστάσιο! Εκείνη τη στιγμή θα αρχίσουν να ρέουν στη ΓΑΜΜΑ χρονογραμμή της Γης ισχυρά ρεύματα υπερυψηλής συχνότητας ενέργειας (από τον Κεντρικό Ήλιο) προς την ατμόσφαιρα της Γης.

Το Φως αυτό δεν έχει παρουσιαστεί στη Γη από τις ημέρες της Ατλαντίδας και εξελιγμένη επιστήμη δείχνει πως αυτό το ΓΑΜΜΑ Φως των 40Hz 5ης διάστασης θα επανκωδικοποιήσει ακαριαία το DNA σε μία πιο σύνθετη διάταξη.

Οι κοσμικές στήλες ανοίξουνε ολότελα στις 21/12/20 και θα εκτιναχθεί μέσα από τους ουρανούς το πιο ισχυρό, ασταμάτητο και εκτυφλωτικό ρεύμα Φωτός ΓΑΜΜΑ των 40Hz στην ιστορία, και θα αρχίσει να ρέει στον πλανήτη αναβαθμίζοντας όλη τη ζωή στο ηλιακό σύστημα της Γης σε μία πιο θεϊκή διάταξη.

Κάθε σπουδαίος αρχαίος πέτρινος ναός και παρατηρητήριο στον πλανήτη Γη είχε σχεδιαστεί για να ανιχνεύει αυτό το θεϊκό φως καθώς κινούνταν μέσα στους ουρανούς. Εσείς θα είστε τα πρώτα πλάσματα πουθα γίνετε μάρτυρες σε αυτό με τα ίδια σας τα μάτια!

Αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ, τώρα!

Αν έχετε εσωτερική όραση για να δείτε, σπουδαίοι μας, μπορείτε να δείτε πως η μεγάλη Ανάληψη της ανθρωπότητας τώρα επίκειται σε κάθε μέτωπο και πως κάτι τεράστιο πρόκειται να συμβεί πάνω στον πλανήτη Γη!

Η ανθρωπότητα πρόκειται να βιώσει ένα κβαντικό εξελικτικό άλμα συνείδησης και μπορούμε να σας πούμε πως κάθε πλάσμα από κάθε γωνιά του σύμπαντος αυτού έχει έρθει εδώ για να κάτσει στην πρώτη σειρά και να παρακολουθήσει απευθείας τη μεγάλη Ανάληψη της ανθρωπότητας!

Αυτή σπουδαία πραγματικότητα του «τώρα» είναι η σπουδαία εποχή για την οποία μίλησαν από παλιά πολλοί προφήτες και οραματιστές, όπου η ανθρωπότητα θα αρχίσει να κινείται από μία μακρά περίοδο κοσμικού σκότους προς την εκτυφλωτική Νέα Χρυσή Εποχή!

Όπως αναφέραμε, ένα σημαντικό χρονολογικό σημάδι στις τελευταίες πληροφορίες των Φωτεινών Δυνάμεων δείχνει πως από τον Οκτώβριο του 2020 εντοπίστηκε να κινείται πίσω από τον ήλιο της Γης μία πολύ μεγάλη σφαίρα. Αυτή η τεράστια σφαίρα δεν εντοπίστηκε μόνο από τη Γήινη Συμμαχία αλλά και από επίγεια ηλιακά παρατηρητήρια καθώς και πλήθος επαγγελματιών αστρονόμων σε όλο τον κόσμο!

Τα στοιχεία δείχνουν πως αυτή τη στιγμή στη χρονογραμμή της Γης είναι το σημείο του κύκλου της τροχιάς των 3.600 ετών του Νιμπίρου μέσα από το ηλιακό σύστημα της Γης, που αυτός ο μεγάλος πλανήτης έρχεται κοντά στη Γη ξανά!

Πρόκειται για μία τέλεια γαλαξιακή συγχρονικότητα σε όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Γη, γιατί όλα ξεκίνησαν με τους Ανουνάκι και το Νιμπίρου και με τον ίδιο τρόπο θα τελειώσει η ιστορία!

Οι Πλειάδιοι συχνά αφηγούνται ιστορίες στα διάμεσα για να ενεργοποιήσουν το DNA σας, κι εμείς σας λέμε πως αυτή είναι η σπουδαιότερη ιστορία απ’ όλες!

Εισαγωγή στην επόμενη ενότητα:

Κάποια από τα διδάγματα σχετικά με τους Ανουνάκι ίσως φαίνονται να προκαλούν το παλιό σας τρισδιάστατο σύστημα πεποιθήσεων, ωστόσο αν κάποιος κοιτάξει πλησιέστερα θα προσέξει πως οι κρυμμένες πληροφορίες ουσιαστικά συμπληρώνουν το 100% των αγνοούμενων στοιχείων που έχουν κρατηθεί μυστικά από την ανθρωπότητα!

Θυμηθείτε, το Φως είναι πληροφορία και το σκοτάδι είναι απλά η έλλειψη της πληροφορίας. Σας ζητούμε να έχετε ανοιχτό μυαλό και να κάνετε τη δικιά σας εις βάθος έρευνα πάνω σε αυτό το θέμα.

Η  ιστορία αυτή δεν είναι ένας φτιαχτός μύθος, είναι η αληθινή προϊστορική περιγραφή όλων όσων συνέβησαν στο γήινο παρελθόν!

Σημείωση: υπάρχει τόσο πολλή πληροφορία που θα πρέπει να καλύψουμε με το θέμα αυτό, που κυριολεκτικά θα έπιανε 10.000 σελίδες. Οπότε τη συμπυκνώσαμε για να χωρέσει σε αυτό το μήνυμα.

Οι Πλειάδιοι έβαλαν το χέρι τους στη δημιουργία του πλανήτη αυτού ως γαλαξιακό Φάρο φωτός και η άφιξή τους στη Γη προηγήθηκε της άφιξης των Ανουνάκι στη Γη κατά δισεκατομμύρια έτη! Υπάρχει μία απίστευτη ποσότητα στοιχείων στο υπόβαθρο που εμπλέκει πολλά αστρικά έθνη, τα οποία  παρουσιάστηκαν σε αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια και τα οποία δεν θα καλύψουμε τώρα εδώ, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της μακράς περιόδου κανένας άνθρωπος δεν είχε ποτέ περπατήσει πάνω στη Γη!

Πριν ξεκινήσουμε θα σας υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν δύο ιδιαίτερα είδη που συνυπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Γη, τα ανθρώπινα πλάσματα και τα αστρικά πλάσματα που ήρθαν από άλλους κόσμους για να βοηθήσουν τους ανθρώπους, τα οποία ζουν στη Γη μαζί με τους ανθρώπους σε ανθρώπινα σώματα! Θα πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά.

Υπάρχουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσποροι επί του παρόντος στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας, ειπωμένη με τα λόγια του ίδιου του Ενκί των Ανουνάκι, και όπως έχει καταγραφεί στις σουμερικές πινακίδες:

Περίπου το 432.000 π.Χ,. ήρθαν οι Ανουνάκι στη Γη από τον μητρικό πλανήτη τους που ονομάζεται Νιμπίρου μέσω της ζώνης αστεροειδών, με ένα μεγάλο αστρόπλοιο αναζητώντας χρυσό για να επισκευάσουν μία ρωγμή στην ατμόσφαιρα του πλανήτη τους. Το σχέδιο των επιστημόνων και του Ανώτατου Συμβουλίου του Νιμπίρου ήταν να ψεκάσουν με κονιορτοποιημένα σωματίδια λευκής σκόνης μονοατομικού χρυσού την ατμόσφαιρα του Νιμπίρου για να δημιουργήσουν μία μεταλλική ασπίδα γύρω από τον πλανήτη τους που θα αντανακλούσε τις σκληρές ακτίνες και τη θερμότητα του ηλιακού τους άστρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Ανουνάκι ήταν πολύ πιο εξελιγμένοι τεχνολογικά εκείνη την εποχή απ’ ό,τι είναι η σύγχρονη ανθρωπότητα σήμερα, και μπορούσανε να καταφέρουν με ευκολία τεχνικά επιτεύγματα, τα οποία φαίνονται αδύνατα στη Γη ακόμη και σήμερα!

Οι Ανουνάκι ήταν γιγάντια πλάσματα, κάποιοι έφταναν τα 10 μέτρα ύψος! Αυτοί είναι οι γίγαντες, τα Νεφελίμ και οι φύλακες για τους οποίους μιλήσαν από παλιά, όλοι αυτοί είναι τα ίδια πλάσματα!

Οι Ανουνάκι είναι μία προηγμένη, δυνατή, επιβλητική και κυριαρχική φυλή πλασμάτων που ονομάζουν τους εαυτούς τους θεούς, οι υπόδουλοί τους τους ονομάζουν θεούς, μπορούν να κάνουν πράγματα που θα φαινόντουσαν θεϊκά, όμως αυτός ο τίτλος τους δόθηκε απλά από τον ίδιο τους τον εαυτό. Τα πλάσματα αυτά είναι ταυτόχρονα ερπετοειδή και ανθρωποειδή, ωστόσο ήταν όμορφα στην εμφάνιση.

Ενδιαφέρον πως υπάρχει μία άμεση συσχέτιση μεταξύ τον Ανουνάκι και των Άρκονς της Σοφίας, την οποία θα συζητήσουμε σε κάποια άλλη ανάρτηση.

Όλες οι ιστορίες στην εβραϊκή Παλαιά Διαθήκη αφορούν αυτά τα πλάσματα. Ωστόσο υπάρχουν τεράστια εσκεμμένα μεταφραστικά λάθη από τα εβραϊκά γραπτά και η πλειονότητα των ιστοριών λείπουν από τη Βίβλο.

Μία από τις πιο κατάφωρες παραφράσεις είναι η λέξη «Θεός» στην εβραϊκή Βίβλο! Η πραγματική λέξη είναι «Ελοχίμ» που σημαίνει θεοί στον πληθυντικό, όχι ένας θεός, οπότε ευθύς εξαρχής έχουμε πρόβλημα!

Το έχετε ακούσει αυτό ποτέ; «Ας δημιουργήσουμε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα μας»; Ποιοι είναι Εμείς και ποιοι είναι Μας; Υπάρχουν τρεις πρωταρχικές φιγούρες των Ανουνάκι που θα αναφέρουμε εδώ, ο Άνου και οι δύο γιοι του ο Ενκί και ο Ενλίλ.

Αυτοί είναι οι δυο θεοί (στον πληθυντικό) για τους οποίους μιλούσε η εβραϊκή Βίβλος.

Σε διαφορετικά σημεία στη Βίβλο, η λέξη Θεός αναφέρεται σε έναν ή περισσότερους από αυτούς, και σε κάποιες περιπτώσεις στους άμεσους γιους τους όπως ο Μαρντούκ, ο γιος του Ενκί! Φαίνεται πως ο αδερφός του ο Ενλίλ ήταν πολύ κυριαρχικός και χειριστικός αλλά o Ενκί είχε πιο συμπονετική και στοργική φύση!

Όποτε ακούτε στην εβραϊκή Βίβλο για Θεό που θυμώνει, εκνευρίζεται και ζηλεύει, είναι ο Ενλίλ ή ο πατέρας του ο Ανού. Αν ο θεός είναι στοργικός και συμπονετικός, είναι πάντα ο Ενκί!

Γι’ αυτό το λόγο στην εβραϊκή Βίβλο ο Θεός τη μια ξεστομίζει «σ’ αγαπώ περισσότερο από κάθε τι άλλο στο σύμπαν», αλλά την επόμενη στιγμή ξεστομίζει «αν όμως αποτύχεις (αμαρτήσεις) θα σε καίω και θα σε βασανίζω για πάντα στον αιώνα των αιώνων»!

Γι’ αυτό δεν έχει καμία λογική συνάφεια!

Και πάλι, είναι πληθυντικός, θεοί, οι Ελοχίμ-Ανουνάκι, που λειτουργούν στη Βίβλο με διαφορετικές προσωπικότητες κάτω από την ψευδή ταμπέλα «ένας Θεός»!

Κι όταν ο Θεός λέει «μετάνιωσα που δημιούργησα τους ανθρώπους, και σκέφτομαι να τους εξαλείψω από τη Γη»!

Ο Ενλίλ ήταν αυτός που δεν του άρεσε η ανθρώπινη δημιουργία!

Ο πρώτος ο επισκέπτης Ανουνάκι από το Νιμπίρου προσγειώθηκε στη Γη (Κι) μ’ ένα μεγάλο μεγάλο διαστημόπλοιο, πάνω σε μία από τις γήινες θάλασσες, και προχώρησε στην ακτή με ένα κράνος (ώστε να αναπνέει αέρα) αετού (πουλί), και μία στολή ψαριού για προστασία από τη θάλασσα και από μία πιθανότατα εχθρική ατμόσφαιρα!

Κάθε λεπτομέρεια της πρώτης αυτής προσγείωσης των Ανουνάκιι στη Γη είναι γραμμένη στις πινακίδες του Ενκί. Δεν υπήρχαν ανθρωπόμορφα πλάσματα παρόντα όταν κοίταξε τριγύρω στη Γη! Είδε πως ο αέρας ήταν αναπνεύσιμος, η ατμόσφαιρα ήταν ασφαλής και κυρίως βρήκε παντού χρυσό!

Σύντομα ακολούθησε από το Νιμπίρου μία ομάδα ανιχνευτών Ανουνάκι με τον Ενκί μαζί, κι εγκαθίδρυσαν τον Eridu, «την πατρίδα στο πέρα μακριά», μέσα σε έξι μέρες και οι θεοί (πληθυντικός) είδαν πως ήταν καλή και (οι Ελοχίμ) αναπαύτηκαν την έβδομη ημέρα.

Αυτοί πρώτοι Ανουνάκι προσγειώθηκαν στη χώρα της Μεσοποταμίας, και την ονόμασαν «Εδέμ»!

Με τον καιρό η αρχική εγκατάσταση εξαπλώθηκε σε μια ολοκληρωμένη αποστολή στη Γη – με Κέντρο Ελέγχου Αποστολής, κοσμοδρόμιο,  επιχειρήσεις εξόρυξης και ακόμα κι ένα σταθμό στον Άρη.

Οι Ανουνάκι είχαν απίστευτες τεχνικές συσκευές που τις ονόμαζαν «πινακίδες του πεπρωμένου» και τις κουβαλούσαν σε δερμάτινα τσαντάκια που θα μπορούσαν να συγκριθούν με τους σύγχρονους υπολογιστές, τα software και τα databases.

Όταν ήρθαν στη Γη έφεραν μεγάλα και ισχυρά εργαλεία για χτίσιμο και κόψιμο, με τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να εργαστούν και να μετακινήσουν πέτρες που ζύγιζαν μέχρι και χιλιάδες τόνους!

Κάθε μεγαλιθικό και σύνθετο μνημείο στον πλανήτη Γη, του οποίου η κατασκευή δεν μπορεί να εξηγηθεί σήμερα, χτίστηκε από τους Ανουνάκι. Τα περισσότερα σχεδόν από αυτά ήταν σχεδιασμένα ως πυραμίδες και λειτουργούσαν ως κοσμοδρόμια για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις σκαφών στη Γη από και προς το Νιμπίρου!

Ξεμένοντας από εργατικό δυναμικό και κουρασμένος από τη χειρονακτική εργασία κατά την εξόρυξη χρυσού στη Γη, ο Ενκί αποφάσισε να χρησιμοποιήσει γενετική μηχανική για να κατασκευάσει πρωτόγονους εργάτες από τα πιθηκόμορφα πλάσματα που περιφέρονταν στη Γη εκείνο τον καιρό, και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε επιτυχώς να δημιουργήσει τον πρώτο Homo Sapiens.

Η  Εύα (Τiamat) δημιουργήθηκε λίγο αργότερα από το DNA του μυελού ενός από τα πλευρά του Αντάμα (Αδάμ)!

Οπότε, και οι δύο ιστορίες είναι αληθινές!

Οι άνθρωποι όντως προέρχονται από τον πίθηκο, αλλά δημιουργήθηκαν επίσης ακριβώς όπως λέει στη Βίβλο από το θεό (τους Ελοχίμ), με τη βοήθεια της γενετικής μηχανικής των Ανουνάκι!

Ο Ενκί, ο αρχιγενετιστής των Ανουνάκι, είχε καλή καρδιά από τότε και βεβαιώθηκε πως όταν δημιούργησε τους ανθρώπους τους έδωσε έξτρα θεϊκή φλόγα ώστε να μπορέσουν σταδιακά κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν πως πράγματι είναι οι ίδιοι θεοί!

Αυτός ήταν το ον στην Εδέμ που έδωσε στην ανθρωπότητα ανώτερη γνώση.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου του θυμωμένου αδερφού του, Ενλίλ,  και τους απέβαλε από τον κήπο του παραδείσου!

Η μεγάλη πλημμύρα στη Βίβλο ήταν ένας φυσικός Κατακλυσμός. Ωστόσο οι Ανουνάκι επέτρεψαν να συμβεί ώστε να καθαρίσει τη Γη από όλες τις ανθρώπινες δημιουργίες εκείνη την εποχή, επειδή τις έβλεπαν ως πρόβλημα για τους Άνου!

Ο Ενκί έσωσε έναν άντρα και την οικογένειά του από αυτή την παγκόσμια πλημμύρα λέγοντάς του στα κρυφά να φτιάξει ένα τεράστιο πλοίο και να σώσει και κάποια ζώα.

Γνωρίζετε την ιστορία του Νώε. 

Οι Άνου, εν μέσω της οικογενειακής τους διαμάχης, έριξαν πυρηνικά στο όρος Σινά και κατέστρεψαν τη γη και τους ανθρώπους στις περιοχές αυτές, κι αυτή είναι η ιστορία των Σοδόμων και Γομόων.

Οι Ανουνάκι έδωσαν στην ανθρωπότητα όλα τα υπέροχα πράγματα που έχουν σήμερα, αλλά έστησαν επίσης το πλαίσιο και το σύστημα ελέγχου αυτού του κόσμου που ακόμη σήμερα χρησιμοποιείται στο 100%!

Το θεϊκό δικαίωμα των βασιλιάδων να κυβερνούν και η ιδέα πως κάποια πλάσματα έχουν το δικαίωμα ιδιοκτησίας άλλων πλασμάτων είναι ένα τραγικό θέμα που δόθηκε στους ανθρώπους της Γης!

Ολόκληρο το εμπορικό σύστημα Matrix και όλα όσα ελέγχει και καταπιέζει, δόθηκαν στην ανθρωπότητα από τους Ανουνάκι!

Οι Ανουνάκι ήρθαν εδώ και υποδούλωσαν αυτή την επικράτεια, κι έχουν ακόμα τον έλεγχο αυτού του κόσμου, αλλά μόνο μέχρι πολύ πρόσφατα!

Οι Πλειάδιοι εργάζονταν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί πέρα από εκεί που τους προγραμμάτισαν οι Ανουνάκι να φτάσουν, εδώ και 350.000 χρόνια!

Οι δυνάμεις των Δρακόνιων  που μόλις ηττήθηκαν από τις Φωτεινές Δυνάμεις, ήταν η τελευταία ομάδα ελέγχου που είχε μείνει πίσω στη Γη από τους Ανουνάκι!

 Οι ομάδες ελέγχου τους έχουν όλες απενεργοποιηθεί, και πιστέψτε μας,  δεν είναι καθόλου περήφανοι γι’ αυτά που έκαναν εδώ. Υπάρχει ένα κομμάτι εξέλιξης μέσα στους Ανουνάκι που τώρα τους προκαλεί την επιθυμία και την υποχρέωση να δοκιμάσουν να διορθώσουν τη ζημιά που προκάλεσαν στη Γη!

Με δικά του λόγια ο Ενκί αργότερα έγραψε πόσο πολύ μετάνιωσε για όλα αυτά που έκαναν οι Ανουνάκι στη Γη τον παλιό εκείνο καιρό! Υποσχέθηκε να επιστρέψει κάποια μέρα στο γήινο μέλλον και να διορθώσει το κακό που είχε κάνει στην ανθρωπότητα.

Ο Νιμπίρου είναι ξανά κοντά στη Γη, και μπορούμε να σας πούμε πως τώρα είναι η ώρα που θα διορθωθούν τα πράγματα!

Οι θεοί βρίσκονται ακόμη πάνω στον πλανήτη Νιμπίρου που επέστρεψε ξανά κοντά στη Γη, κι ας πούμε πως μετά από όλο αυτό τον καιρό είχαν κι αυτοί μία αλλαγή στο επίπεδο της καρδιάς και έχουν αναληφθεί κι οι ίδιοι αρκετά!

 Από αμνημονεύτων χρόνων, η ανθρωπότητα ήταν βουτηγμένη στο σκοτάδι για τα πάντα σχετικά με την ύπαρξή της και τη χρησιμοποιούσαν ως ενεργειακό σκλάβο για τους επονομαζόμενος αρχαίους θεούς. Ένας τρόπος με τον οποίο τα πλάσματα αυτά θα επανορθώσουν, είναι καταρχάς να αποκαλύψουν όλα αυτά που είχαν κρατήσει κρυφά!

Από κει προέρχεται η λέξη «mjolnir». Σημαίνει «αποκάλυψη αυτού που είναι κρυμμένο»! Οι Πλειάδιοι μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή την εντυπωσιακή ενεργειακή τεχνολογία για να αποκαλύψουν όλα τα κρυμμένα σκάφη των Δρακόνιων στο υποσελήνιο διάστημα για πρώτη φορά πρόσφατα, και η τεχνολογία αυτή τους δόθηκε σε κίνηση βοηθείας από τους Ανουνάκι που μόλις έφτασαν ξανά στο ηλιακό σύστημα της Γης!

Οι Ανουνάκι και ο Νιμπίρου ήρθαν τα παλιά χρόνια και κράτησαν το θεϊκό φως μακριά από τους ανθρώπους. Και τώρα βρίσκονται εδώ για τελευταία φορά, φέρνοντας Φως, κι έτσι τελειώνει αυτή η ιστορία Σπουδαίοι μας!

Σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή!

Έχει κλείσει ο κύκλος για τα πάντα και είναι ώρα να γράψουμε το τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου!

Η Γήινη Συμμαχία τώρα έχει στοιχεία που δείχνουν πως η μεγάλη σφαίρα (ο Νιμπίρου) που βρίσκεται πίσω από τον ήλιο παίζει ένα βασικό ρόλο στην επερχόμενη μεγάλη ηλιακή έκλαμψη της Γης, και σχετικά με αυτό θα σας φέρουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες!

Στις 21 Δεκεμβρίου 2020 ολόκληρος ο γαλαξίας μας θα κινηθεί στην 5η  διάσταση, γνωστή επίσης και ως «η Νέα Εποχή του Υδροχόου» και «η Έκτη Χρυσή Εποχή».  Η ανθρωπότητα θα φτάσει σ’ ένα επίπεδο δόνησης όπου οι αυτοί οι αρχαίοι περιορισμοί και έλεγχοι δε θα μπορούν πια να επιδράσουν επάνω της!

Όσοι επιθυμούν να ζουν αρμονικά, να μοιράζονται, να ενδιαφέρονται, να συνεργάζονται και να δουλεύουν με τη φύση, τη δημιουργικότητα και την αγάπη, θα διαμορφώσουν πνευματικές κοινότητες και ένα εντελώς νέο και διαφορετικό πολιτισμό!

Η Νέα Υδροχοϊκή Εποχή φέρνει την επίγνωση των αληθινών θεϊκών εαυτών μας, και μέσα σε αυτή γίνονται όλα δυνατά και επιτυγχάνεται μία κατάσταση τελειότητας!

 Μέσα απ’ όλα αυτά διατηρήσαμε την ελπίδα και περάσαμε απ’όλο τον κόσμο μόνο για να μπορέσουμε να σταθούμε στη Γη και να γίνουμε μάρτυρες του επερχόμενου μεγαλείου!

Η σπουδαία εποχή επιτέλους έφτασε!

 Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη και για τις τεράστιες υπηρεσίες σας σε όλη την ανθρωπότητα!

Με τη δύναμη του Θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγή 

περισσότεροι σύνδεσμοι:

http://elinonenimerosi.blogspot.com/2013/06/blog-post_5832.html

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s