Νέα Εταιρία συμπληρώνει το Κενό του Στρατού των ΗΠΑ

Benjamin Fulford   16/11/2020

Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, της FSB και της ΜΙ6, έχει ιδρυθεί μια νέα στρατιωτική εταιρία η οποία θα συμπληρώσει το κενό που αφήνουν πίσω τους τα στρατεύματα των ΗΠΑ, καθώς αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και αλλού. Η εταιρία έχει στη διάθεσή της εκατοντάδες χιλιάδες βετεράνους Ειδικών Δυνάμεων από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, το ΗΒ, τη Ρωσία, τη Γαλλία, κ.λπ. Επικεφαλής είναι μία γυναίκα πρώην πράκτορας της FSB και ειδήμονας πολεμικών τεχνών.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται την ώρα που ο υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Κρις Μίλερ, αναφέρει:

“Δεν είμαστε άνθρωποι συνεχούς πολέμου – είναι το αντίθετο οτιδήποτε πρεσβεύουμε και οτιδήποτε υπερασπίστηκαν οι πρόγονοί μας. Όλοι οι πόλεμοι πρέπει να σταματήσουν.”

https://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/national/national-security/article247175994.html#storylink=cpy

Πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν πως η εξέλιξη αυτή είναι ευπρόσδεκτη, επειδή ο στρατός των ΗΠΑ τώρα θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εθνική άμυνα, κάτι που ειδικά αυτές τις ημέρες σημαίνει «να εξασφαλιστεί πως οι ΗΠΑ δεν θα μετατραπούν σε κινεζική αποικία.»

Σύμφωνα με τη θηλυκή επικεφαλής του:

Η νέα εταιρία έχει ισχυρό υπόβαθρο στην αντι-τρομοκρατία, στην κυβερνοασφάλεια και στις πληροφορίες. Είναι απολιτική και δε συνδέεται με καμία χώρα. Στόχος είναι να γεμίσει το κενό που αφήνει η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, παρέχοντας ασφάλεια στις επιχειρήσεις και σε σημαντικούς ανθρώπους σε περιβάλλοντα υψηλού ρίσκου.

Η εταιρία στοχεύει επίσης να δώσει διεξόδους σε στρατιωτικούς βετεράνους, για να εξασφαλιστεί πως δε θα δημιουργήσουν προβλήματα ούτε θα αρχίσουν να εργάζονται για τα τρομοκρατικά μέτωπα του Ρόθσιλντ, όπως η Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος, η Αντίφα ή η BLM κ.λπ.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται εν μέσω μιας αλλαγής φρουράς στα ανώτερα επίπεδα της Δυτικής εξουσίας, καθώς ο Cesare Forni, επικεφαλής των Ρ3 Ελευθεροτεκτόνων παραιτήθηκε, σύμφωνα με πηγές από την Ρ3. Τώρα υπάρχει νέα ηγετική ομάδα στoυς κύκλους που εκδίδουν στρατιωτικές εντολές, όπως οι Ιππότες της Μάλτας, οι Ναΐτες, το Τευτονικό Τάγμα, κ.λπ., όπως αναφέρουν οι πηγές.

Έχουν κάνει μια πρόταση ειρήνευσης στις Ασιατικές Μυστικές Κοινότητες, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση μέχρι την ώρα που δημοσιεύεται αυτή η αναφορά.

Η έλλειψη μιας συμφωνίας Ανατολής-Δύσης σε αυτή τη φάση ευθύνεται επίσης για το τρέχον πολιτικό χάος και το αδιέξοδο στις ΗΠΑ. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως η Χαζαρική Μαφία πρόσφερε τον έλεγχο των ΗΠΑ στην Κίνα με αντάλλαγμα την οικονομική υποστήριξη. Το σχέδιο ήταν να τοποθετηθεί ως Πρόεδρος ο Μπάιντεν και να αντικατασταθεί εντός μερικών εβδομάδων από την επικεφαλής-σκλάβο εκπρόσωπο των Κινέζων Καμάλα Χάρις, σύμφωνα με πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινότητας.

Εντωμεταξύ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να διαμαρτύρεται εντονότατα ενάντια στην κατάφωρη κλοπή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών από τη Χαζαρική Μαφία και τους Κινέζους συμμάχους της. Εφόσον η πικρή μάχη για το εκλογικό αποτέλεσμα αναφέρεται ευρέως σε άλλα μέσα, δε θα βουτήξουμε πολύ βαθιά στο θέμα αυτό αυτή τη βδομάδα.

Ωστόσο, σημειώνουμε την επιδρομή στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου ένας σέρβερ υπολογιστών ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στην κλοπή των αμερικανικών εκλογών, παραδόθηκε σε αμερικανικά στρατεύματα μετά από επιδρομή της γερμανικής αστυνομίας.

Προσπάθειες να βρεθούν σχετικά άρθρα και αναφορές σε τοπικές ειδήσεις λογοκρίθηκαν:

Βρέθηκε, ωστόσο, μία σχετική αναφορά σε αμερικανικό έδαφος, η οποία δεν λογοκρίθηκε:

Σημειώνουμε επίσης πως επιδόθηκε στον Τραμπ ένα στρατιωτικό σχέδιο δράσης για τη διαχείριση της κλοπής των εκλογών από τη Χαζαρική Μαφία, και το μόνο που απαιτείται είναι η δική του προεδρική υπογραφή για να ξεκινήσει η εφαρμογή του.

https://8kun.top/qresearch/res/11637997.html#11638253

Από στρατιωτικής πλευράς, αυτό που χρειάζεται είναι να καταληφθούν τα κεντρικά των έξι μεγάλων εταιριών ΜΜΕ που ελέγχουν το 90% των αμερικανικών εταιρικών ΜΜΕ. Αυτά είναι η Viacom, οι News Corporation, η Comcast, το CBS, η Time Warner και η Disney. Επιπροσθέτως, τα κεντρικά της Google, του Facebook, της Apple, του Amazon και της Microsoft θα πρέπει να καταληφθούν και αυτά. Και τέλος, θα πρέπει να γίνουν μερικές εκατοντάδες συλλήψεων μέσα και περιφερειακά της Washington DC. Αυτές θα αφορούν τους συνήθεις υπόπτους. Από μια καθαρά στρατιωτική οπτική, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επιτευχθεί μέσα σε 24 ώρες.

Εάν ο POTUS (*President Of The United States: Πρόεδρος Των Ηνωμένων Πολιτειών) αποτύχει να αναλάβει αυτή τη δράση, οι Αμερικανοί πατριώτες και τα μέλη του στρατού που υπολογίζουν στον Τραμπ για να σωθεί η Συνταγματική Δημοκρατία, θα πρέπει να θέσουν στους εαυτούς τους σοβαρά ερωτήματα.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό σχετικά με τον Τραμπ που απομένει είναι η υποστήριξή του στο μαζικό εμβολιασμό για την αποδεδειγμένα ψευδή πανδημία Covid-19. Προσπάθησε νωρίτερα, να ξεσκεπάσει την απάτη και μετά κατάλαβε πως η οργή της πολιτικής αντίδρασης θα εξελισσόταν σε διχαστικό εκλογικό θέμα με το οποίο θα του επιτίθονταν οι Δημοκρατικοί. Οπότε, επιτρέποντας στον Φάουτσι και τον Μπριξ να δεχτούν τον αναβρασμό των συστάσεών τους ως «ειδικοί» ίσως φαινόταν η ασφαλέστερη στρατηγική, καθώς ξετυλιγόταν η έκταση της «πλανδημίας».

Ο Τραμπ ίσως κατάλαβε πως αποφεύγοντας εκατομμύρια θανάτων θα αποζημιωνόταν στις εκλογές και ίσως υποτίμησε τους ψαλμούς των ΜΜΕ για τους θανάτους και την αδικαιολόγητη κριτική που του άσκησαν. Ανεξαρτήτως πόσες ζωές σώθηκαν, οι Δημοκρατικοί εστίασαν την προσοχή στον αριθμό των απωλειών και ο Τζο (*Μπάιντεν) θα έκανε την κουβέντα της τάβλας -από την άδεια του καρέκλα- ως ρουτίνα προς την κάμερα (*των ειδήσεων), ελπίζοντας πως οι ψηφοφόροι έχουν ξεχάσει πώς χλεύασε την απόφαση του Τραμπ για  διακοπή των αεροπορικών πτήσεων από την Κίνα τον Ιανουάριο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που πεθαίνουν είναι ηλικιωμένοι που δολοφονούνται από εγκληματίες όπως o Cuomo (*κυβερνήτης της Νέας Υόρκης) και τα κέντρα υγείας του NYC Old Folks Homes, ή τοποθετούνται εσφαλμένα σε ιατρικούς αναπνευστήρες για να εισπραχθούν τα $39.000 του μπόνους της ασφάλισης που πολύ βολικά έχει ρυθμιστεί για να δίνει κίνητρο στην αύξηση απολογισμού θανάτων πριν τις εκλογές.

Για παράδειγμα, ο Τραμπ ανέφερε πρόσφατα:

“Τον Ιούλιο, η κυβέρνησή μου έκανε συμφωνία με την Pfizer να της παρέχει $1,95 δις για την παραγωγή και διανομή 100 εκατομμυρίων δόσεων, με τη δυνατότητα αγοράς συνολικά 600 εκατομμυρίων δόσεων αμέσως μετά.”

https://www.npr.org/2020/11/13/932783668/trump-to-give-coronavirus-update-in-1st-remarks-since-bidens-win

Η Pfizer είναι η ίδια εταιρία που αναγκάστηκε μεταξύ άλλων να προβεί σε νομικό διακανονισμό πληρώνοντας αποζημιώσεις σε νιγηριανές οικογένειες για τη διεξαγωγή υποτιθέμενα νόμιμης κλινικής δοκιμής φαρμάκων μηνιγγίτιδας στα παιδιά. Πολλά από αυτά τα παιδιά ως συνέπεια των δοκιμών κατέληξαν παράλυτα, και τέσσερα παιδιά πέθαναν.

https://www.africanews.com/2020/11/14/trump-touts-questionable-pfizer-covid-19-vaccine-post-election-loss//

Τώρα ο Τραμπ τουιτάρει πως η Pfizer “παρήγαγε ένα σπουδαίο και ασφαλές ΕΜΒΟΛΙΟ πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου… Δε μπορούμε να χάσουμε χρόνο και θα το δώσουμε μόνο στις πολιτείες που θα χρησιμοποιήσουν το Εμβόλιο άμεσα.”

Η ίδια η Pfizer τώρα δηλώνει:

“Οι επιστήμονες εκτιμούν πως οι ενέσεις θα προκαλέσουν παρενέργειες παρόμοιες με εξαντλητική γρίπη – συμπεριλαμβάνοντας ερεθισμένα χέρια, μυϊκούς πόνους και πυρετό – που ενδέχεται να διάρκεια ημερών και προσωρινά να αναγκάσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν εκτός εργασίας ή σχολείου.”

https://www.yahoo.com/news/covid-19-vaccine-may-unpleasant-100438136.html

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι της Washington Post, που έχουν υποστεί ακραία πλύση εγκεφάλου, επιτέλους αρχίζουν να ξυπνούν και ανάρτησαν ένα Op-Ed (*ανάρτηση που αναφέρει συγκεκριμένη γνώμη και συχνά συγκρούεται με την κύρια γραμμή του εκδότη) άρθρο που μερικώς αναφέρει:

“Μετά από τόσο θάνατο και ασθένεια, παραμένει να λυθεί ένα μυστήριο από τις πρώτες ημέρες του νέου κορονοϊού. Εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε την προέλευσή του ή το πώς μετατράπηκε σε παγκόσμιο δολοφόνο. Οι απαντήσεις βρίσκονται στην Κίνα, και πιθανότατα και πιο πέρα. Ο κόσμος χρειάζεται μια αξιόπιστη, αμερόληπτη έρευνα για να προετοιμαστεί καλύτερα στην περίπτωση μελλοντικών πανδημιών.”

https://www.zerohedge.com/geopolitical/we-need-full-investigation-wapo-questions-covid-origins-10-months-after-zero-hedge

Ο Έλον Μασκ πρόσφατα δήλωσε “ Συμβαίνει κάτι εξαιρετικά απατηλό” αφού βρέθηκε θετικός και αρνητικός δύο φορές για κάθε περίπτωση μέσα στα 4 τεστ κορονοϊού που διεξήχθησαν από την ίδια νοσηλεύτρια χρησιμοποιώντας την ίδια συσκευή ανίχνευσης. Τώρα, ο Μασκ φαίνεται να έχει βγει εκτός με «Covid-19».

https://www.rt.com/usa/506551-musk-covid-tests-positive-negative/

Λοιπόν, Washington Post και Έλον Μασκ, ορίστε τι έχει να πει η ΜΙ6 σχετικά με αυτά:

“Στις 11 Φεβρουαρίου 2020 στην ουσία ήταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – ΠΟΥ – αυτός που επίσημα μετονόμασε το νέο αυτό κορονοϊό SARS-Cov-2 στη νέα περιβόητη ονομασία Covid-19, που είναι αρχικά του Certificate of Vaccination ID19 (*Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ΑΤ19).

Το πρόγραμμα αυτό του εμβολιασμού είναι σχεδιασμένο να περιορίσει την ελευθερία κίνησης, μέσω των τεχνολογικών διαβατηρίων υγείας, μέσα στις παράνομες συνταγματικά πολιτείες «απαγόρευσης» όλων των εθνών παγκοσμίως. Πρόκειται για μία κίνηση τακτικής σε μια στρατηγική αδήλωτη πράξη υβριδικού πολέμου παγκόσμιας γενοκτονίας του πληθυσμού. Κατόπιν, με μέσα προηγμένης τεχνολογίας, θα εφαρμοστεί μια παγκόσμια κατάσταση απόλυτου ελέγχου και πλήρους υποδούλωσης. Με άλλα λόγια, ένας Γενοκτόνος Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός – Εξτρεμιστική Παγκόσμια Τρομοκρατία.”

Η άλλη περίπτωση είναι όλη αυτή η απάτη του COVID να χρησιμοποιείται ως τελετή ενεργοποίησης  για κάποιου είδους παγκόσμια «επανεκκίνηση», είτε καλοπροαίρετη είτε όχι.

Για παράδειγμα ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Κάστρο δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα: “Αυτή η Πανδημία μας έδωσε τη δυνατότητα για μια επανεκκίνηση. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να επισπεύσουμε τις προ-πανδημίας προσπάθειές μας να επανα-οραματιστούμε οικονομικά συστήματα που θα απευθύνονται επί της ουσίας σε παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η ακραία φτώχεια, ανισότητα και κλιματική αλλαγή.”

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/on-video-canada-s-prime-minister-admits-covid-19-is-opportunity-to-bring-in-great-reset-i-e-worldwide-communism

Επίσης, σε ένα είδος -όπως ελπίζουμε- αστείου, σημειώνουμε πως η καναδική κυβέρνηση εξέδωσε την ακόλουθη ευαίσθητη προσφορά:

“Η Statistics Canada (STATCAN) έχει την ανάγκη αγοράς, παράδοσης, εκφόρτωσης και τοποθέτησης σε λειτουργία δύο νέων Προγραμματιζόμενων Πλήρως Υδραυλικών Λαιμητόμων (που στο εξής θα αναφέρονται ως Λαιμητόμοι), συμπεριλαμβάνοντας όλα τα σχετικά αναγκαία πρόσθετα ώστε να ικανοποιηθεί η παρούσα Ανάγκη, καθώς επίσης και την απαραίτητη εκπαίδευση των καθορισμένων χειριστών της που διαμένουν στην Εθνική Περιοχή της Πρωτεύουσας (National Capital Region: NCR).”

https://buyandsell.gc.ca/procurement-data/tender-notice/PW-PD-005-78707

Ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιο τεράστιο αστείο εκ των έσω των μυστικών κοινοτήτων και των ελίτ, η πραγματική κατάσταση για το μέσο άτομο είναι κάθε άλλο παρά κωμική. Στις υποτιθέμενα πλούσιες ΗΠΑ, υπάρχουν τώρα εκατομμύρια Αμερικανών που βασίζονται στη φιλανθρωπία για να αποφύγουν το λιμό. Για παράδειγμα, δύο εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν βοήθεια σε τρόφιμα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης και 500.000 στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/bay-area-food-bank-now-serves-500k-working-poor-demand-doubles

Η κατάσταση είναι τόσο επιτακτική, που πάνω από 300.000 Νεοϋορκέζοι έχουν εγκαταλείψει την πόλη μέσα στους τελευταίους οκτώ μήνες, όπως δείχνουν οι νέες στατιστικές.

https://nypost.com/2020/11/14/new-stats-reveal-massive-nyc-exodus-amid-coronavirus-crime/

Η κατάσταση παγκόσμια έχει φτάσει σε σημείο που ο David Beasley, επικεφαλής  του Παγκόσμιου Προγράμματος Σίτισης, δηλώνει πως χωρίς δισεκατομμύρια δολάρια “θα έχουμε πείνα βιβλικών διαστάσεων μέσα στο 2021.”

Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο παραμένει η Δύση, και ειδικά οι ΗΠΑ, παραλυμένες από την κρίση ηγεσίας τους, τόσο περισσότερο ισχυροποιείται η Ασία.

Την προηγούμενη εβδομάδα, υπογράφηκε η Περιφερειακή Ολοκληρωμένη Οικονομική Εταιρική Σχέση (RCEP). Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει τη 10μελή ένωση των Νοτιοανατολικών Ασιατικών Κρατών (ASEAN), την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Λαμβάνουν υπ΄όψιν να ενταχθούν επίσης και άλλες χώρες, όπως ο Καναδάς, το ΗΒ και η Ινδία.

https://www.reuters.com/article/us-asean-summit-rcep-signing/asia-forms-worlds-biggest-trade-bloc-a-china-backed-group-excluding-u-s-idUSKBN27V03O?utm_source=reddit.com

Σε κάτι που ίσως μοιάζει να είναι ίσως και όχι σχετική εξέλιξη, έχουμε μια αναφορά από Ιαπωνική Στρατιωτική Υπηρεσία πως ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence πήρε τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό Yoshihide Suga σε μια τελετή λατρείας του Molech (ή αλλιώς Σατανά) πριν του επιτραπεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας. Ο Suga στράφηκε τώρα εναντίον των ΗΠΑ συνυπογράφοντας τη RCEP.

Ηνωμένες Πολιτείες της Κίνας! Αυτή είναι η εκδίκηση στην Κίνα για τη βοήθειά της να κλαπούν οι αμερικανικές εκλογές προς όφελος του Μπάιντεν. Η Χαζαρική Μαφία συμφώνησε ακόμη και να παραδώσει την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Για να ολοκληρώσουμε, τα στρατιωτικά και υπηρεσιακά Λευκά Καπέλα θα πρέπει να αναγκάσουν τον Τραμπ να αναλάβει στρατιωτική δράση εναντίον της Χαζαρικής Μαφίας στις ΗΠΑ. Αν ο Τραμπ αποτύχει να λάβει δράση, θα πρέπει να σχεδιάσουν σοβαρά την τοποθέτηση προσωρινής στρατιωτικής κυβέρνησης που θα καθαρίσει το βόθρο, γνωστό ως Washington DC. Διαφορετικά, είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι ίδιοι αναγκαστούν να μπουν στην ουρά για τρόφιμα και να δεχτούν το εμβόλιο COVID RFID με αντάλλαγμα ένα ψηφιακό πορτοφόλι.

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal.me/eternalnow

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s