ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Cobra 12/11/2020

Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε τη μοίρα του κόσμου μας στα χέρια μας! Όλοι συμφωνούμε πως η διαδικασία για την πλανητική απελευθέρωση καθυστερεί πολύ. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε συλλογικά τη διαδικασία. Γι΄αυτό το λόγο αξιοποιούμε την ευκαιρία της μεγάλης ισχυρής συνόδου Δία – Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου για να δημιουργήσουμε μια πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τη συνείδησή μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου.

Διαδώστε το! Μοιραστείτε το παντού! Αναρτήστε το στις ιστοσελίδες σας και στα μπλογκ σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να συμμετέχουν. Αν γνωρίζετε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε στο facebook μία εκδήλωση για τη δική σας τοπική ομάδα στην περιοχή σας που θα συμμετέχει. Χρειαζόμαστε επίσης μία κεντρική ομάδα σχετικά με την εκδήλωση αυτή στο facebook. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιο σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο Youtube.

Επιστημονικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα θετικά αποτελέσματα των μαζικών διαλογισμών και ενεργοποιήσεων στην ανθρώπινη κοινωνία, ο κάθε ένας λοιπόν από εσάς που θα συμμετέχει στην ενεργοποίηση αυτή μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να έρθει πλησιέστερα σ΄εμάς η Εποχή του Υδροχόου:

https://eternalnowblog.com/2020/03/06/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Η ενεργοποίηση αυτή βοηθάει τις Φωτεινές Δυνάμεις να γειώσουν την ενέργεια Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη, ώστε να σταθεροποιήσουν περεταίρω τη χρονογραμμή που θα οδηγήσει στη επί μακρόν προσδοκώμενη Εποχή του Υδροχόου. Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στην ενεργοποίηση αυτή είναι ο μόνος παράγοντας επιρροής μέσα στις δυνατότητες του επίγειου πληθυσμού για την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα συμμετέχουν στην ενεργοποίηση αυτή! Μπορούμε ακόμη και να φτάσουμε το ένα εκατομμύριο! Αυτό θα δημιουργήσει μια τεράστια θεραπευτική αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο.

Η σύνοδος Δία – Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου ολοκληρώνει την αστροπύλη  χρονογραμμής της Εποχής του Υδροχόου του 2020, η οποία άνοιξε στις 12 Ιανουαρίου με τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, είχε το σημείο καμπής της στις 30 Ιουνίου με τη σύνοδο Δία – Πλούτωνα και θα κλείσει στις 21 Δεκεμβρίου με τη σύνοδο Δία – Κρόνου:

Ο σκοπός της αστροπύλης χρονογραμμής Εποχής του Υδροχόου 2020 είναι να σταθεροποιήσει τη θετική για τον πλανήτη χρονογραμμή Εποχής του Υδροχόου. Κατά τη διάρκεια του 2020, οι σκοτεινές δυνάμεις έβαλαν τα δυνατά τους να αποτρέψουν την εκδήλωση της θετικής χρονογραμμής Ανάληψης. Τώρα είναι η συλλογική μας ευκαιρία να γειώσουμε τη θετική χρονογραμμή Ανάληψης, να την ασφαλίσουμε και να τη σταθεροποιήσουμε δια παντός, και να εξασφαλίσουμε την ομαλή και σύντομη υπολειπόμενη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης.

Το Δεκέμβριο θα σημειωθούν πολλοί ισχυροί αστρολογικοί σχηματισμοί, οι οποίοι θα οδηγήσουν στην κύρια ενεργοποίησή μας στις 21 Δεκεμβρίου. Κάθε ένας από αυτούς τους σχηματισμούς θα είναι ένα σκαλοπάτι προς την κύρια ενεργοποίησή μας. Πρώτα, θα σχηματιστεί το τετράγωνο Πλούτωνα – Έριδας στις 10 Δεκεμβρίου, με ακρίβεια στις 22:06 UTC (00:06 11ης Δεκεμβρίου ώρα Ελλάδας). Μετά, θα γίνει ολική έκλειψη Ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου στις 16:14 UTC (18:14 ώρα Ελλάδας). Κατόπιν τούτου, ο Κρόνος θα μπει στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου στις 05:04 UTC (07:04 ώρα Ελλάδας), και ο Δίας θα μπει στον Υδροχόο δυο ημέρες αργότερα στις 19 Δεκεμβρίου στις 13:08 UTC (15:08 ώρα Ελλάδας).

Το τετράγωνο Πλούτωνα-Έριδας είναι η ενέργεια της θεάς πολεμίστριας που μάχεται  ενάντια στο κατεστημένο. Η ολική έκλειψη ηλίου στις 14 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει έναν μεταβλητό σταυρό του Ηλίου, της Σελήνης και του Ερμή σε σύνοδο, που θα τετραγωνίσουν τον Ποσειδώνα, το δεσμό Σελήνης και την Εστία. Η ενέργεια αυτή θα φέρει στον επίγειο πληθυσμό ραγδαία διάψευση προσδοκιών σε πολλά θέματα. Ο Κρόνος και ο Δίας που εισέρχονται στον Υδροχόο θα αρχίσουν να φέρνουν στην επιφάνεια του πλανήτη την πολύ αναγκαία υδροχοϊκή ενέργεια, με τουλάχιστον έναν εκ των μεγάλων πλανητών ή των αστεροϊδών να παραμένει στον Υδροχόο από εκεί και πέρα, μέχρι το έτος 2043.

Η μεγάλη σύνοδος Δία-Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου είναι η πρώτη μεγάλη σύνοδος στον Υδροχόο από το 1405, και συμβαίνει επάνω στην ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου. Αυτή είναι η χρονική στιγμή που οι πρώτες μακρά αναμενόμενες ενέργειες της Εποχής του Υδροχόου θα αρχίσουν επιτέλους να εισρέουν:

https://www.astrotheme.com/Jupiter-Saturn-and-Aquarius.php

http://greatbear.mcn.org/aquar.htm

Είναι η πλησιέστερη μεγάλη σύνοδος από το 1623, ο Δίας και ο Κρόνος θα βρεθούν τόσο κοντά μεταξύ τους που θα τους βλέπετε σχεδόν σαν ένα άστρο. Κοιτάζοντας μέσα από τηλεσκόπιο θα μπορείτε να δείτε και τους δύο πλανήτες πολύ κοντά μεταξύ τους, με τα πολλά φεγγάρια τους φαινομενικά σχεδόν να αγγίζονται:

Ο Δίας και ο Κρόνος στις 0°29’ Υδροχόου θα σχηματίσουν ένα μεγάλο τρίγωνο ακριβείας με την Αλκυόνη (τον τοπικό μας κεντρικό ήλιο στις Πλειάδες) στις 0°17’ των Διδύμων, και το γαλαξία Μ87 (μείζων γαλαξίας στο σύμπλεγμα της Παρθένου, ως πηγή γαλαξιακής αγάπης για το τμήμα αυτό του σύμπαντος) στις 1°13’ του Ζυγού. Αυτό το μεγάλο τρίγωνο θα φέρει εξαιρετικά ισχυρές ενέργειες κοσμικής αγάπης στον πλανήτη, κάτι που θα πυροδοτήσει την έναρξη του νέου κύκλου Εποχής του Υδροχόου. Η έκλαμψη των ενεργειών κοσμικής αγάπης θα προέλθει από τον γαλαξία Μ87 στο υπερσύμπλεγμα της Παρθένου και θα είναι πολύ πιο ισχυρή από την έκλαμψη που έφτασε στη Γη από τον Μ87 κατά την ενεργοποίηση της Πύλης ΑΙΟΝ:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

Θα κάνουμε το διαλογισμό μας Εποχή του Υδροχόου την ακριβή χρονική στιγμή της συνόδου Δία-Κρόνου στις 21 Δεκεμβρίου, που θα είναι 6:22 μμ UTC. Η ώρα αυτή αντιστοιχεί σε 8:22 μ.μ. ώρα Ελλάδας, 10:22π.μ. PST στο Λος Άντζελες, 11:22π.μ. MST στο Ντένβερ, 12:22μ.μ. CST στο Σικάγο, 1:22μ.μ. EST στη Νέα Υόρκη, 6:22μ.μ. GMT στο Λονδίνο, 7:22μ.μ. CET στο Παρίσι, 8:22μ.μ. EET στο Κάιρο, 2:22π.μ. CST της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου στην Ταϊπέι και το Πεκίνο, 3:22π.μ. JST στις 22 Δεκεμβρίου στο Τόκιο και 5:22π.μ. AEDT στις 22 Δεκεμβρίου στο Σίδνεϋ.

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού στη χρονική σας ζώνη, εδώ:

Οδηγίες:

  1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε την πυροδότηση που θα ξεκινήσει την Εποχή του Υδροχόου.
  3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, αλλά και μετά τη λήξη του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.
  4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Οραματιστείτε τώρα το φως αυτό να ρέει μέσα από τον γαλαξία Μ87 και μετά να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνάει μέσα από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει μέσα από όλα τα Φωτεινά πλάσματα μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα, να διέρχεται από το υποσελήνιο διάστημα και μετά από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.
  5. Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε απαλό ροζ Φως της Θεάς να αγκαλιάζει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και να θεραπεύει τα συναισθηματικά τους σώματα. Οραματιστείτε το ξεκίνημα ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης. Οραματιστείτε την τέλεια ζωή σας στη νέα Εποχή του Υδροχόου.

Προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού είναι τα 20 λεπτά.

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

paypal: paypal.me/eternalnow

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s